Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363204 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Γάμος με Ταιλανδή κοπέλα
« Απάντηση #90 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 21:27:04 μμ »
Koινωνιες φεδουαρχικες ,οπου το ατομο αναγκαζεται να παντρευτει ,λογο ηθων και παραδοσεων (η φυλακη της προοδου) .

Την Ελλαδα των προξενειων την ξεχασες ;

Αποσυνδεδεμένος xasapogatos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
« Απάντηση #91 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:35:46 μμ »
εγω θα το ριξω στην πλακα. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΤΑΓΓΙΑ? :)

Πες τα,αδελφε!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Παιδια....οπως ειπε φιλος πιο πανω(ο Γιαννης νομιζω) "οπως εστρωσες θα κοιμηθεις"
Γι'αυτο ο Θεος μας εδωσε 1 μυαλο(οσο ειναι αυτο),για να μπορουμε να σκεφτομαστε πριν ενεργησουμε.......
Τα βαζεις κατω και τα "ζυγιζεις"....απο εκει και περα,πραττεις

Προσωπικα Θεωρω τις Ταυλανδεζες "Μαγισσες" και "Σειρηνες"(αν οχι ολες,ενα 95%)......τι εννοω?Κανουν τα παντα για να τις ερωτευτεις κα μετα να "σου την φερουν"(Επαναλαμβανω οχι ολες αλλα η Συντριπτικη Πλειοψηφια)........Τωρα θα μου πειτε ¨"Ρε φιλε,μονο στην Ταυλανδη γινεται αυτο???".....Φυσικα και οχι...γινεται και αλλου αλλα εκει το ποσοστο ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ(και γενικα στις φτωχες ασιατικες χωρες)..........Μεγαλωνουν με ενα ονειρο..Να βρουν ενα Falang να τις παντρευτει και να "τα χωνουν" σ'αυτες και τις οικογενειες τους...και παντα θα εισαι ο Falang γι'αυτες!!!
Αν οι Ταυλανδεζες εχουν μια λιστα ........στην 1η θεση βαζουν τον ευατο τους,μετα το παιδι τους,μετα τον mama,papa,μετα την αδελφη του/αδελφο τους,μετα την θεια τους,μετα την ξαδελφη τους,μετα την ανηψια τους,μετα τον 2ο ξαδελφο................................................και τελευταιος ειναι ο Falang συζυγος!!!
Αληθεια,υπαρχει καποιος απο εδω(που ειναι παντρεμενος με Ταυλανδη)και να εχει παει στο χωριο η πολη της καταγωγης της γυναικας του και η γυναικα του να τον προςφωνησε με το ονομα του???Δηλαδη.....να πει η κοπελλα¨"Να σας γνωρισω τον αντρα μου,τον π.χ. Κωστα........και οχι στα Αγγλικα!!!γιατι καταλαβαινεις Αγγλικα!!!οταν μιλαει στα Ταυλανδεζικα με τους "δικους" του.......
Θα μου πεις,¨¨"Ρε φιλε,που να ξερω Ταυλανδεζικα??"........αυτο ειναι ολη η σημασια!!!τι λενε μεταξυ τους!!!

και συγνωμμη κιολας απ' τα παδια που ειναι ηδη παντρεμενα με Ταυλανδες αλλα καμια(προς το παρον,τουλαχιστον)ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ για το "Αγαθον"  η το "Αγνον' των προθεσεων τους!!!!
και επειδη δεν θελω να ειμαι ΑΠΟΛΥΤΟς(γιατι παντα μπορει κατι να συμβει και να αλλαξω γνωμη η ιδεες για ενα ζητημα...αλλωστε "ποτε μην λες ποτε"),ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.........Ειμαι σιγουρος οτι Υπαρχουν κοπελλες που Οντως που σ'αγαπανε Πραγματικα!!

Σας παραθετω και ενα αποσπασμα απο ντοκυμαντερ(πηρα την αδεια απο πολυ καλο μου φιλο να το "ποσταρω" γιατι δεν ειναι δικο μου)για τον λογου το αληθες!!!
Παρακαλω οποιος εχει Απαντηση στο παρακατω αποσπασμα με Οπτικο Υλικο(και οχι με φωνες και βρισιες και υποτιμητικα σχολια),Ας απαντησει.............

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #92 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:57:23 μμ »
Koινωνιες φεδουαρχικες ,οπου το ατομο αναγκαζεται να παντρευτει ,λογο ηθων και παραδοσεων (η φυλακη της προοδου) .

Την Ελλαδα των προξενειων την ξεχασες ;
και εμπεριέχει σε μεγάλο βαθμό την έμμεση οικονομική συναλλαγή, όπως γινόταν και στη δύση αλλωστε 70-60-50 χρόνια πριν-αναλογα το μερος...
 αυτό λέω σ ενα προηγούμενο πόστ μου....οπότε δεν την ξέχασα καθόλου
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:59:45 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #93 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 22:59:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 23:01:54 μμ »
xasapogatos

Πάντως  φαρανγκ δεν με λέει  αν αυτό εννοείς.
Να σε ρωτήσω εάν εσύ έχεις επισκεφτεί κάποιο χωριό   εκεί .
Πόσο τακτικά ακούς στα ελληνικά χωριά την  φράση ο ξένος για κάποιον που  έχει πάει μια  δυο φορές??
Όσο για το όνειρο τους  μπα  με ταϊλανδό θέλουν να κάνουν οικογένεια αλλά πολλές φορές ατυχούν και ξεπέφτουν σε μας.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 03, 2010, 23:47:16 μμ »
Με τον διαχωρισμό  του τουρίστα και του ταξιδιώτη  δεν πολυ συμφωνώ διότι συνήθως έιναι μια αυταπάτη όσων πιστεύουν οτι είναι ταξιδιώτες που τους κάνει να νομίζουν οτι φτανει η καλή τους διάθεση για να εμβαθύνουν σ ενα τόπο, ενώ στην πραγματικότητα για τους ντόπιους είναι το ίδιο ξένοι  με  τους απλούς τουρίστες, μη γνωρίζοντας άπταιστα γλώσσα, πολιτική , μη όντες μέτοχοι αυτού που λέμε κοινωνικό ασυνείδητο , μην έχοντας πραγματικές παραστάσεις κλπ οπότε μη μου ζητάς να σου πω αν τα μέλη αυτού του φόρουμ έιναι ταξιδιώτες ή τουρίστες.........εγώ ακόμα τουρίστα θεωρώ τον εαυτό μου - και φαντάσου!!μένω,δουλεύω  εδώ και μιλάω τη γλώσσα!γιατί όσο κι αν θέλω δεν μπορώ να δω τον κόσμο μέσα απ τα μάτια του Ταιλανδού.(ασε και το άλλο..βλεπω το πρόγραμμα των μελών του φόρουμ και τα μέρη που θα επισκευτούν...3 στους 4 πάει πατάγια, πουκετ, σαμούι, δηλαδή ακόμα και με τον ορισμό σου όλοι αυτοί ταξιδιώτες είναι; Και γιατί δεν διαλέγουν άραγε νά πάνε καπου αλλου, και κολάνε στα μέρη που είναι τίγκα στις τουριστικές υποδομές, ΜΈΡΗ ΕΝ ΜΈΡΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΜΑΤΑ προς τέρψη των τουριστών;)
Mε πιέζετε και στο τέλος μόνο εχθρους θα κάνω απ αυτό το φόρουμ όσο κι αν προσπαθώ να μην προσωποποιώ τις κρίσεις μου!!!!ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΈΘΕΣΕς ας ρωτήσω κάτι..οι περισσότεροι  που παντρευτήκαν Ταιλανδή πόσες μέρες ζήσαν μαζί της -κι όχι απο μακρυά  ή με το ίντερνετ -πρίν την παντρευτούν; AΡΑΓΕ ΠΙΆΝΕΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ;
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ δεν το προσωποποιώ ..απλώς αναρωτιέμαι ...δεν θέλω προσωπικές απαντήσεις...άραγε φτάνει αυτο το διάστημα για να υπαρξει το..ρίγος του έρωτα;
φιλικά....
και παρεπιπτώντως ..κι εγω είμαι παντρεμένος με ταιλανδή ,εδω και 4-5 χρόνια, αλλά ποτε δεν μιλάω για τα προσωπικά μου στο ιντερνετ οπότε μη περιμένετε λεπτομέρειες..ούτως ή αλλως δεν θα είχε νόημα να δήλωνα εξαίρεση της ανάλυσής μου , ο καθένας πίσω απο ενα νικ μπορεί να λέει οτι θέλει!

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 00:35:32 πμ »
Επειδη το θεμα μας ειναι γαμος με Ταυλανδεζα καλω θα ειναι να σχολιαζουμε εντος θεματος δηλαδη για τον εγγαμο βιο με Ταυλανδεζα.
Οποιος ειναι παντρεμενος παντως αυτα τα σχολια που κανουν καποιοι φιλοι τα διαβαζει σαν κινεζικα και καμια σχεση δεν εχουν με την ηρεμια και τον αλληλοσεβασμο που σου δινει η εμπειρεια αυτου του γαμου.
Εαν φιλε dimitrisdtc εισαι παντρεμενος με Ταυλανδεζα πεντε χρονια οπως μας λες και εκφραζεις τετοιες τοποθετησεις σημαινει πως προφανως εισαι μεσα σε εναν λαθος γαμο και καλα θα κανεις να χωρισεις το συντομοτερο δυνατον.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 08:30:26 πμ »
@ dimitrisdtc

O καθενας ειναι ξαπλωμενος πανω στις βολικες του αυταπατες . Για ψαξτο λιγακι ....

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 10:03:32 πμ »
Νομίζω πως ο κύκλος αυτής της κουβέντας έκλεισε ...θα συμφωνήσω με τον teosep πως ο καθένας κάπου και κάπως μέσα στις αυταπάτες του ζει.....και δύσκολο εγω να αποτελώ εξαίρεση κάποιες αυταπάτες θα έχω και γω κάπου....οσο για το σχόλιο του φίλου jimi τι να πω; Φίλε μου μάθε κάποια στιγμή πως η πραγματικότητα δεν σχετίζεται με το τι συμβαινει στον μικροκοσμό μας, δηλαδή η γνώμη κάποιου δεν μπορεί να βασίζεται στο αν αυτός προσωπικά  στάθηκε τυχερός ή έξυπνος , ή  αν στάθηκε πχ. άτυχος ή απροσεχτος. Εγω την αποψη μου την απέκτησα μέσα απο τα βιώματα άλλων  ανθρώπων και τις παρατηρήσεις που έκανα των ζωών τους όλα αυτά τα χρόνια, και στη διαμόρφωση αυτής δεν έχει μεγάλη αξία μεμονομένα η προσωπική μου ιστορία. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΎΕΡΟ ΓΆΜΟ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΝΑ ΈΧΩ αυτο δεν έχει να κάνει καθόλου με την αναλυσή μου. Μόνο οι εντελώς αρχάριοι στη σκέψη συμπεραινουν αν τους βγει ο γάμος οτι οι ΤΑΙΛΑΝΔΈΖΕς ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΈς, ενώ αν δεν τους βγει οτί δεν αξίζουν τον κόπο.
Εντελώς άστοχο και άκομψο το συμπερασμά που εβγαλες για το γάμο μου απο το πουθενά.
Ευχαριστώ όσους έκαναν τον κόπο να συζητήσουν μαζί μου...αλλά το θέμα έχει πλατιάσει και οντως έχει ξεφύγει απ αυτό που ήταν αρχικα με δική μου κυρίως ευθύνη.
Σε πολλά πράγματα πάντως που μίλησα συγκεκριμένα οι διαφωνούντες αρνήθηκαν να μπουν στην ουσία του θέματος και τοποθετήθηκαν με γενικολογίες ή μετατοπίζοντας εντελώς το αντικείμενο της συζήτησης......ούτε μου παρέθεσαν καποια επιχειρήματα σχετικα με το οτι ο ερωτας είναι ίδιος παντού, ουτε΄σχετικά με το πόσο ταξιδιώτες είναι τα μέλη αυτού του φόρουμ, ούτε σχετικα με το αν κανείς μπορει να ερωτευτεί σε χρόνο μηδέν, ούτε ποια είναι το ηλικιακό-οικονομικό στατους των περισσότερων μικτών ζευγαριών.ΤΟ οτι ο ένας δεν έχει κοιλιά, ο άλλος είναι ευτυχής  στο γάμο του, ή το οτι ο άλλος -μαζί με αλλους  πέντε δέκα-ταξιδεύει για πολλά χρόνια , δεν σημαίνουν απο μόνα τους τίποτε.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 11:26:44 πμ »
Aπλα γιατι δεν μου αρεσει να μενουν  αιωρουμενα "σωματιδια" αμφισβητησης και επειδη καπου ειπωθηκε οτι δεν αναφερθηκαν επιχειρηματα περι αγαπης κλπ.

Τι να αναλυσω dimitrisdtc ,οτι παντου οι ανθρωποι εχουν τις ιδιες αναγκες της στεγης ,της τροφης της αποδοχης και της αγαπης ; Το αν αυτο διαφερει στο τροπο που εκφραζεται  λογω κουλτουρας η θρησκευτικης "αιχμαλωσιας" σε τι το διαχωριζει απο τα ανθρωπινα συναισθηματα ;
Εχεις την εντυπωση οτι στους λαους που η παντρεια γινεται με το "ζορι" οι πρωταγωνιστες δεν υποφερουν ; Δεν θελουν να ερωτευτουν ; Απλα ειναι τραγικοι πρωταγωνιστες μιας καθυστερημενης κοινωνιας που ειναι ερμαιη των αναγκων της .
Δεν υπαρχουν βιολογικοι λογοι που να διαχωριζουν τον τροπο με τον οποιον ερωτευεται μια Ταιλανδη η μια Ελληνιδα "το ριγος ειναι το ιδιο" . Οποιαδηποτε αλλη φυλετικη ερμηνεια παραπεμπει σε ρατσιστικη ιδεοληψια (δεν το λεω για σενα) .

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 11:43:26 πμ »
Μόνο μια λέξη..
φυσικά και δεν υπάρχουν βιολογικοί λόγοι ..υπάρχουν όμως κοινωνικοί λόγοι.....
Πάντως σέβομαι την αποψή σου , αυτά τα ζητήματα άλλωστε είναι περίπλοκα , και δεν λύνονται ή αναλύονται έτσι απλά σε μια κουβέντα ενός φόρουμ, ούτε κάποιος δικαιούται να εκφράζει βεβαιότητα σχετικά με αυτά...
Απλά μην είσαι και τόσο βέβαιος περι δυστυχίας των πρωταγωνιστών σε καθυστερημένες κοινωνίες.....θα πρεπε να ναι δυστυχισμένοι σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια....αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς τα κριτηριά τους είναι διαφορετικά. ΑΥΤΌ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ.΄Δεν χρειάζεται επίσης κάποιος να χει και καλά τον τελευταίο λόγο, κουβέντα κάνουμε, ούτε γω ούτε εσυ έχουμε προφανώς ανάγκη να επιβεβαιωθούμε μέσα απ το νετ.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΎΣ......

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 13:34:54 μμ »
η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. δεν χρειαζεται να γενικευουμε καταστασεις
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 15:44:18 μμ »
Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο γιατί βλέπω ότι ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του. Άθελο με την πήρα μου που εχω ταξιδεύσει στην Ταϊλάνδη πάνω από 180 φορές (και για του λόγου το αληθές υπάρχουν διαβατήρια με βίζες) Θέλω να πω τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Διαβάζω ότι είναι γεμάτο από που--νες και ιδικά στην pattaya αλλά και σε όλην την Ταϊλάνδη. Ε φίλοι μου για να σας πληροφορήσω ότι στην Ταϊλάνδη δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ που--να. Και ούτε ένας νταβατζής. Απλά υπάρχουν γυνεκες που δουλεύουν και είναι ενταγμένες πλήρως στην κηνονοια. Γι αυτό και εμείς όταν πάμε στην Ταϊλάνδη της παίρνομε και πηγαίνουμε για μπάνιο για φαΐ για χορό για φιγούρα. Αν ήταν  που--νες κανείς μας δεν θα της έβγαζε βόλτα. Γράφεται ότι οι Ταϊλανδέζες παντρεύονται για τα λεφτα. Ένα μεγάλο λάθος καμιά δεν έχει παντρευτεί για τα λεφτα όλες παντρεύονται από αγάπη και αίσθημα. Πηγαίνουμε εμείς στην Ταϊλάνδη και όπως είναι ευκολόπιστος λαός και χωρίς πονηριά της τυλίγουμε και μετά λέμε όταν τελείωση η αγάπη τους και φύγουν ότι μας πήρανε για τα λεφτα μας. Αν ήταν  για τα λεφτα μας γιατί να πάρουνε εμενα τον γερο η εσένα τον χοντρό η εσένα τον τσιγκούνη που τρως από τα καροτσάκια η εσένα καράφλα η εσένα που για να μην πλήρωσής το μπαρ της λες θα είμαι όταν σχολάσεις στου TONY DISCO η INSOMNIA η όπου αλλού σου κατεβεί παλιό τσιγκούνη. Γιατί να μας παντρευτούν? Αλλά μας ερωτεύονται και την πατάνε. Λέτε για το SIN SOT ε και λιπών τι σιμενει αυτό. Αυτό δεν είναι γιατί πουλάνε το κορίτσι τους όπως μερικοί λένε αλλά είναι ένα μικρο ευχαριστώ που την μεγάλωσαν την έμαθαν να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει για να απολαύσεις εσύ μια καλύτερη ζωή, ( και όχι αυτές) το λιπών δώσε λίγα από αυτά που λες ότι εχεις. Που στην πραγματικότητα δεν εχεις ούτε να πάρεις τσιγάρα. Γράφετε για τα λεφτα που πρέπει όπως λέτε να στέλνετε κάθε μήνα. Ε και λιπών μην τα στήλης τη νομίζεις μπορεί να σου κάνει ένα τριπίθαμο κορίτσι που δεν είναι ούτε στην πατρίδα του? Το ποιο πολύ που μπορεί να σου κάνει είναι να φύγει. Γι αυτό μην στελνεις τίποτα και στο κάτω κάτω έναν καπουτσίνο σου ζητάνε. Και όσο γι αυτό το φαλανκ που τόσο σας ενοχλεί απλός λένε ο ξένος. Και στην Ελλάδα όταν πάω στα χωριά έτσι με φωνάζουν ο ξένος η ο Αθηναίος και 50 χρόνια να μείνω στην Κρήτη πάντοτε θα είμαι ο ξένος. Πιστεύω να σας έλυσα όλες της απορίες σας και οποίος θέλει να παντρευτεί Ταϊλανδέζα να το κάνει σύντομα πριν του την πάρει άλλος, είναι περιζήτητες. Και να θυμάστε πάντοτε σε παντρεύετε μόνο από αγάπη και τίποτα άλλο. Για να βλέπεις αυτό το γλυκό προσωπάκι να σου χαμογελά αξίζει ένας καπουτσίνος την μέρα πιστέψετε το δοκίμασα καντετο και εσείς.Όλα τα άλλα είναι συκοφαντίες από δακτύλους του εξωτερικού γιατί η Ταϊλάνδη έχει πολύ τουρισμό. Και αυτά τα video που κυλάνε στην λάσπη αυτήν την χώρα και τα γλυκά κοριτσα, προπαγάνδα είναι για να μην πάμε στην Ταΐλάνδη.

ΥΣ Επηδει γνωρίζω σε μερικούς δεν θα τους αρέσει η αλήθεια  γιατί θέλουν να κατηγορούν αυτά τα πανέμορφα κοριτσάκια  θα κατατάξουν να επηρεάσουν τον ουτοπικό για να το σβήσει το εχω ανεβάσει και στο gr-thai.blogspot.com

Uploaded with ImageShack.us
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 04, 2010, 15:53:23 μμ από Doctortilac »

Αποσυνδεδεμένος vagelis

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 16:42:12 μμ »
Παιδια δεν καταφερα ακομα να παω Ταυλανδη.Θα παω ομως με το νεο ετος και μαλλον προς το τελος Ιανουαριου.
Θα συμφωνησω με τον Doctortilac δεν μπορει να ειναι ολες ετσι ρε παιδια...
Καπου ισως να κανετε λαθος δεν γινεται να παντρευονται ολες δυτικους μονο και μονο για τα λεφτα τους.
Υπαρχουν και γυναικες αξιες να τις αγαπησεις και να σε αγαπησουν.

Αποσυνδεδεμένος vlad75

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 17:17:10 μμ »
Κύριε χασαπόγατε η όπως αλλιώς σε λένε το μυαλό σου είναι καθαρά ελληνικό κουτοπόνηρο!
Έχεις πάει ποτέ ΤΑΥΛΑΝΔΗ; αμφιβάλλω!
Γιατί άν πήγαινες θα είχες καταλάβει πολλά πράγματα σχετικά με το πως σκεύτονται και συμπεριφέρονται οι γυναίκες εκεί
για αυτό κράτα τη γνώμη σου και ζήσε μέσα στο φτωχό κόσμο του μυαλού σου που σου έφτιαξαν οι άπληστες γυναίκες της ζωής σου και την κουτοπονηριά που κυριαρχεί εδώ στην Ελλάδα.
Ευχαριστώ για όσους με καταλάβουν, για τους υπόλοιπους ρίχτε μου μπινελίκι ελεύθερα