0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια δεν καταφερα ακομα να παω Ταυλανδη.Θα παω ομως με το νεο ετος και μαλλον προς το τελος Ιανουαριου.Θα συμφωνησω με τον Doctortilac δεν μπορει να ειναι ολες ετσι ρε παιδια...Καπου ισως να κανετε λαθος δεν γινεται να παντρευονται ολες δυτικους μονο και μονο για τα λεφτα τους.Υπαρχουν και γυναικες αξιες να τις αγαπησεις και να σε αγαπησουν.
Κύριε χασαπόγατε η όπως αλλιώς σε λένε το μυαλό σου είναι καθαρά ελληνικό κουτοπόνηρο!Έχεις πάει ποτέ ΤΑΥΛΑΝΔΗ; αμφιβάλλω!Γιατί άν πήγαινες θα είχες καταλάβει πολλά πράγματα σχετικά με το πως σκεύτονται και συμπεριφέρονται οι γυναίκες εκείγια αυτό κράτα τη γνώμη σου και ζήσε μέσα στο φτωχό κόσμο του μυαλού σου που σου έφτιαξαν οι άπληστες γυναίκες της ζωής σου και την κουτοπονηριά που κυριαρχεί εδώ στην Ελλάδα.Ευχαριστώ για όσους με καταλάβουν, για τους υπόλοιπους ρίχτε μου μπινελίκι ελεύθερα
To κειμενο του Ντοκτορα ειναι σε ειρωνικο τονο Φιλε Βαγγελη-προς αποφυγη παρεξηγησεων-
Όχι φίλε μου δεν είναι ειρωνικό είναι πέρα ως πέρα αληθινό και όπου δεν συφονης εδώ είμαι.
Απαρνησαι Ντοκτωρα τα κατεβατα που εγραφες παλιοτερα? Η μας δουλευεις ολους κανονικα? οεο?
Δεν απαρνιέμαι τίποτα από αυτά που έγραφα. Απλός τότε αυτά πίστευα αυτά έγραφα γιατί και εγώ κοιμόμουν σαν εσάς. Μόλις κσιπνισεται σαν εμενα θα δείτε τα πράγματα διαφορετικά και θα σηφονισεται μαζί μου....Το να παραδεχτής δημοσίως τα λάθη σου είναι ένας άθλος....
ρε DT,ο αποδυτηριακιας εισαι?αυτος γραφει ετσι!
Φίλε μου μην βγάζεις δημόσια εκεί που συναντιόμαστε θα μαζευτούν πολλοί.
αυτο να το εκλαβω ως απειλη ντοκτορα?
τώρα σε αυτό τι να απαντήσω βοηθήστε ρε παιδιά....