0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια εγω θα σας πω το εξης Ειμαι γιος ταυλανδης η μητερα μου ηρθε στην Ελλαδα μονη της με μπαλετο γιατι ειναι χορευτρια και γνωρισε τον πατερα μου τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ και ζησανε μαζι εφτα χρονια. Η μητερα μου του ηταν πιστη με ολη την σημασια της λεξεως.Απο οταν χωρισανε για τους δικους τους λογους η μητερα μου δεν γυρισε ποτε στην πατριδα της...και δεν εχει επικοινωνησει εδω και 35 χρονια με κανεναν δικο της ανθρωποΑυτο σημαινει πως δεν εψαχνε ποτε καποιον με χρηματα ακομη και τωρα.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι σε ολο τον κοσμο οπου και αν πας ισχυει το ιδιο αλλο με λιγοτερο ποσοστο αλλο με μεγαλυτερο.Εχω γνωρισει αρκετες φιλες της μητερας μου και πραγματικα εκτος του οτι ειναι γλυκητατες δεν ψαχνανε να βρουν το χρημα απλα αναζητουν εναν ανθρωπο να ζησουν μαζι του.Μια συμβουλη ως φιλος ολων πανω απο ολα ειναι οτι ολα ξεκινουν απο το τι ψαχνει ο καθενας απο καποια γυναικα ειτε ειναι Ταυλανδεζα ειτε ειναι απο οποιαδηποτε χωρα.Μην πας απελπισμενος και προκατηλημενος θα πας γιατι γουσταρεις για αυτο που ονειρευεσαι και αγαπας και οχι απο αναγκη.Με εκτιμηση Καββαδατος Γερασιμος
Γεράσιμε, ΜΠΡΑΒΟ σου για την επώνυμη ειλικρίνεια σουκαι συγνώμη για την παιδεία της μισής πατρίδας σου.
Αν είναι παντρεμένη πάνω από 2 χρόνια παίρνει το 70% σαν Ελληνίδα.ΛΑΘΟΣ μην λες πράγματα που δεν ευσταθούν. Εγώ γνωρίζω κοπέλες που έχουν παντρευτεί με γέρους με χοντρούς με καράφλες με τσιγκούνηδες με αδύνατους και κανείς τους δεν έχει ΜΙΑ.
Αν είναι παντρεμένη πάνω από 2 χρόνια παίρνει το 70% σαν Ελληνίδα.
Σ ευχαριστώ για το φιλικό μυνημά σου...δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητες αλλα δεν θα μασήσω και τα λόγια μου.....κρίνοντας απο φωτογραφίες αλλά και με πολλούς που έχω γνωρίσει ή εχω απλά δει χωρίς να μιλήσουμε ..πολλοί λίγόι είναι εμφανίσιμοι η έστω σχετικά εμφανίσημοι ακόμη κι αν είναι μόνο τριάντα και κάτι..το οτι είναι μια χαρά παιδιά είναι άλλη ιστορία....και το κυριότερο....και εμφανίσημος να είσαι πόσες εμφανίσημες γυναίκες σε ερωτεύονται τον χρόνο στη δύση? 1? 2?πως γίνεται να πηγαίνουν λίγες βδομάδες στην Ταιλάνδη και να βρίσκουν πλειάδες γυναικών πρόθυμες να τους ερωτευτούν? Και ωραίος να είσαι το κόνσεπτ πήγα δυο βδομάδες - δυο μήνες στην Ταιλάνδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου δεν με πείθει......επίσης πιστεψέ με...εχω άπειρες γνωστές ταιλανδέζες -καμμιά σχέση με πουτάνες-και ξέρω καλά πως σκέφτονται, επίσης εχω δεί εδω δεκάδες σχέσεις φαρανγκ να ξετυλίγονται μπρος τα μάτια μου..........αν ο φαράνγκ δεν είναι ρεμάλι (συνήθως είναι)και η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος (συνήθως είναι!)μπορεί ο γάμος να είναι επιτυχημένος , να υπάρχει μεταξύ τους δέσιμο, αλληλοσεβασμός κλπ αλλα΄και πάλι έρωτας σ αυτόν συνήθως δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε σε κανένα στάδιο ..μ άλλα κριτήρια έγινε.