0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ ευχαριστώ για το φιλικό μυνημά σου...δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητες αλλα δεν θα μασήσω και τα λόγια μου.....κρίνοντας απο φωτογραφίες αλλά και με πολλούς που έχω γνωρίσει ή εχω απλά δει χωρίς να μιλήσουμε ..πολλοί λίγόι είναι εμφανίσιμοι η έστω σχετικά εμφανίσημοι ακόμη κι αν είναι μόνο τριάντα και κάτι..το οτι είναι μια χαρά παιδιά είναι άλλη ιστορία....και το κυριότερο....και εμφανίσημος να είσαι πόσες εμφανίσημες γυναίκες σε ερωτεύονται τον χρόνο στη δύση? 1? 2?πως γίνεται να πηγαίνουν λίγες βδομάδες στην Ταιλάνδη και να βρίσκουν πλειάδες γυναικών πρόθυμες να τους ερωτευτούν? Και ωραίος να είσαι το κόνσεπτ πήγα δυο βδομάδες - δυο μήνες στην Ταιλάνδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου δεν με πείθει......επίσης πιστεψέ με...εχω άπειρες γνωστές ταιλανδέζες -καμμιά σχέση με πουτάνες-και ξέρω καλά πως σκέφτονται, επίσης εχω δεί εδω δεκάδες σχέσεις φαρανγκ να ξετυλίγονται μπρος τα μάτια μου..........αν ο φαράνγκ δεν είναι ρεμάλι (συνήθως είναι)και η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος (συνήθως είναι!)μπορεί ο γάμος να είναι επιτυχημένος , να υπάρχει μεταξύ τους δέσιμο, αλληλοσεβασμός κλπ αλλα΄και πάλι έρωτας σ αυτόν συνήθως δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε σε κανένα στάδιο ..μ άλλα κριτήρια έγινε.
Σ ευχαριστώ για το φιλικό μυνημά σου...δεν θέλω να δημιουργήσω αντιπαλότητες αλλα δεν θα μασήσω και τα λόγια μου.....κρίνοντας απο φωτογραφίες αλλά και με πολλούς που έχω γνωρίσει ή εχω απλά δει χωρίς να μιλήσουμε ..πολλοί λίγόι είναι εμφανίσιμοι η έστω σχετικά εμφανίσημοι ακόμη κι αν είναι μόνο τριάντα και κάτι..το οτι είναι μια χαρά παιδιά είναι άλλη ιστορία....και το κυριότερο....και εμφανίσημος να είσαι πόσες εμφανίσημες γυναίκες σε ερωτεύονται τον χρόνο στη δύση? 1? 2?πως γίνεται να πηγαίνουν λίγες βδομάδες στην Ταιλάνδη και να βρίσκουν πλειάδες γυναικών πρόθυμες να τους ερωτευτούν? Και ωραίος να είσαι το κόνσεπτ πήγα δυο βδομάδες - δυο μήνες στην Ταιλάνδη και γνώρισα τη γυναίκα της ζωής μου δεν με πείθει......επίσης πιστεψέ με...εχω άπειρες γνωστές ταιλανδέζες -καμμιά σχέση με π@@@@@ες-και ξέρω καλά πως σκέφτονται, επίσης εχω δεί εδω δεκάδες σχέσεις φαρανγκ να ξετυλίγονται μπρος τα μάτια μου..........αν ο φαράνγκ δεν είναι ρεμάλι (συνήθως είναι)και η κοπέλα δεν είναι του επαγγέλματος (συνήθως είναι!)μπορεί ο γάμος να είναι επιτυχημένος , να υπάρχει μεταξύ τους δέσιμο, αλληλοσεβασμός κλπ αλλα΄και πάλι έρωτας σ αυτόν συνήθως δεν υπάρχει κι ούτε υπήρξε σε κανένα στάδιο ..μ άλλα κριτήρια έγινε.
Έχει δίκιο ο φίλος « που πάτε ρε Κουασιμόδοι»( εκ του πού πάς ρε Καραμήτρο)
Πηγαινε σε αυτο το link του φορουμ και θα παρεις τις απαντησεις σου.www.thai.gr/forum/index.php?topic=2496.0
Πάντα επικαιρη η Λον , φίλε @dimitrisdtc .........Στην ουσία του ποστ σου , θα συμφωνήσω.Απλά έχω μια ένσταση , γιατί όπως λέει η κρητική μούσαΗ ομορφιά στον άνθρωπο δεν είν'η ομορφιά ντου,είναι αυτ΄΄ο που κρύβεται μέσα εις την καρδιά ντου
καθρεφτη στο σπιτι μας ολοι εχουμε και μας βλεπουμε. αλλωστε αυτα υπαρχουν και διπλα μας δεν χρειαζεται να παμε στην ταυλανδη. για παραδειγμα ποσες μπαροβιες τρωνε λεφτα απο θυματα στην ελλαδα? προσωπικα δεν πιστευω σε θαυματα. δηλαδη για παραδειγμα εγω, που ειμαι 26 χρονων, 110 κιλα και με φατσα σαν τον διαβολο πιθηκο θα βρω την θεογκομενα στην ταυλανδη να με αγαπησει γιατι θα γνωρισει τον καταπληκτικο μου χαρακτηρα μεσα σε 2 εβδομαδες το πολυ? εδω στην ελλαδα 26 χρονια στην ελλαδα και η μοναδικη γυναικα που μας εχει ερωτευθει ειναι η ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΜΗ. τυχαιο?? δεν νομιζω...η εκμεταλευση στην ταυλανδη ειναι αμοιβαια. ο farang τις εκμεταλευεται λογω χρηματων και αυτες εκμεταλευονται τα συναισθηματα. σαφως πιστευω οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις, πολλες υπαρχουν και εδω μεσα αλλα οι αληθινες πιστευω οτι ειναι στα δαχτυλα του ενος χεριου. παρολο που καθισα μολις 8 μερες στην ταυλανδη και μαλιστα πατταγια απο οτι ειδα οι περισσοτερες γυναικες δεν ψαχνουν τον λυτρωτη να τις βγαλει απο την μιζερια του αγωραιου ερωτα παρα μονο την σκεψη του πως θα εξασφαλισουν λεφτα.μηπως εχουμε καταντησει ψιλοτατιανα στεφανιδου? σαν κουτσομπολιτσικο μεσημεριανο μου φαινεται. φιλικα παντα homiesΥΓ: λετε οτι θελετε εγω θα βρω την βελονα μες στα αχυρα!
OXI
ξανα με το χερι στην καρδια.αν ησουν παλικαρακι 23 χρονων,σαν τα κρυα τα νερα,εμενες σε κωλοχωρι στο πουθενα,το μονο σου εισοδημα ηταν ενα πιατο φαγητο χωρις προοπτικες βελτιωσης και ερχοταν η πατσογρια των 60 ετων σου εξασφαλιζε μια ανετη ζωη σε μεγαλη πολη,ηταν-αρχικα τουλαχιστον-ευγενικη και καλη μαζι σου και δεν σου χαλουσε χατηρι,μηπως θα το ξανασκεφτοσουν? ???ασχετα οτι μπορει να την πατουσες και οτι παρουσιαζε στην αρχη αποδεικνυοταν μετα μουφα
, συνεντευξη?θα ξαναπώ ΟΧΙΔεν είμαι <<αστός>>,ζω σ'ένα χωριό 300 κατοίκων και τα επιπεδα της ντοπαμίνης μου εκρήγνυνται με τις μικρές χαρές της ζωής.Ξέρω ότι δεν ανήκω στην πλειοψηφία και φυσικά δεν κατακρίνω κάποιον που θα το έκανε
φιλε μου η ερωτηση μου δεν ηταν αν θα το εκανε επειδη θα του εξασφαλιζε αυτα που αναφερεις,αλλα αν θα την αγαπουσε αληθινα.ξερουμε ολοι μας οτι η απαντηση ειναι οχι.δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο.αν καποιοι τωρα ζουν με αυτην την αυταπατη,οτι η 30 χρονια νεοτερη ταυλανδη τους παντρευτηκε απο ερωτα και αγαπη,οκ,δικαιωμα τους.
το οτι δεν εισαι αστος δεν σημαινει οτι εισαι αυτο που περιγραφω.και γω πιθανον να ελεγα οχι αλλα αφηνω και μια πιθανοτητα να ελεγα ναι εαν βρισκομουν σε μια τετοια θεση.εξαλλου το ποτε μη λες ποτε παντα μπροστα μας το βρισκουμε
[off-topic]διευκρινίζω απλώς ότι την λέξη αστός δεν την χρησιμοποιώ με την ακριβή ετυμολογία της,απλώς είναι μια λέξη με την οποία συχνά χαρακτηρίζω την σύγχρονη νεοελληνική μάζα.για αυτό και τα ομοιωματικά [/off-topic]