Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363156 φορές)

0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Φύλο: Άντρας
  • Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12
Απ: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα
« Απάντηση #165 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 00:20:15 πμ »
Βασικά στο τέλος το σοβάρεψες και ξενερωσα
ξανα με το χερι στην καρδια.αν ησουν παλικαρακι 23 χρονων,σαν τα κρυα τα νερα,εμενες σε κωλοχωρι στο πουθενα,το μονο σου εισοδημα ηταν ενα πιατο φαγητο χωρις προοπτικες βελτιωσης και ερχοταν η πατσογρια των 60 ετων σου εξασφαλιζε μια ανετη ζωη σε μεγαλη πολη,ηταν-αρχικα τουλαχιστον-ευγενικη και καλη μαζι σου και δεν σου χαλουσε χατηρι,μηπως θα το ξανασκεφτοσουν? ???ασχετα οτι μπορει να την πατουσες και οτι παρουσιαζε στην αρχη αποδεικνυοταν μετα μουφα ;)
'[off-topic]Φωτογραφίζεις' κάποιον?[/off-topic]

το  οτι δεν εισαι αστος δεν σημαινει οτι εισαι αυτο που περιγραφω.και γω πιθανον να ελεγα οχι αλλα αφηνω και μια πιθανοτητα να ελεγα ναι εαν βρισκομουν σε μια τετοια θεση.εξαλλου το ποτε μη λες ποτε παντα μπροστα μας το βρισκουμε
[off-topic]Και μετά απο τα έγγραφα τεκμήρια μπορώ επισήμως να σε ανακοινώσω αρσενική τσούλα[/off-topic]
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux Linux
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #166 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 00:25:11 πμ »
Έπειτα από τη σύντομη υπαρξιακή μας ανησυχία και η οποία ξεκίνησε από το ερώτημα τις επίδρασης  των διαφορετικών κουλτούρων δύο λαών μέσα στο γάμο και κατέληξε στην οικονομική κατάσταση του μεσήλικα με κοιλίτσα, καταλήγω στα εξής παρακάτω:

1. Αν είσαι άντρας ανεξαρτήτου εμφάνισης και ηλικίας και έχεις λεφτά θα έχεις πάντα τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.
1.α. Αν τις παντρευτείς θα υποστείς τις συνέπειες.
2. Αν πιστεύεις στον έρωτα θα ζεις πάντα στην ανασφάλεια.
3. Αν θες άπλα να παντρευτείς φρόντισε καλού κακού να έχεις λεφτά.
4. Αν είσαι νέος, ωραίος, γυναίκα ζήσε το όσο είναι καιρός αλλιώς άρχισε να μαζεύεις λεφτά.

Αποσυνδεδεμένος nostro

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #167 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 01:03:20 πμ »
οι σαρανταρες ισον με δυο εικοσαρες ;)

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #168 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 07:16:01 πμ »

. Οι πιο πολλες (οχι ολες) εχουνε μεγαλωσει σε ενα σπιτι
-με αλκοολικο πατερα (εαν ειχανε πατερα)
-με μανα η οποια προφανως ητανε θυμα παιδεραστειας. ολες αυτες οι mamasan που βλεπουμε ειμαι σιγουρος οτι ειχανε πουληθει σε νεαρη ηλικια
-πως μεγαλωνει αραγε ενα κοριτσι με μανα η οποια ητανε θυμα παιδεραστειας?
-την παντρεψανε με αντρα, φτωχο, αλκοολικο, ντεμπελη και βιαιο
-σιγουρα στο παρελθον θα βρηκε καποιο farang στον οποιο θα πιστεψε και αυτος θα την εκανε
-εχουνε μεγαλωσει σε μια κοινωνια οπου η μανα της, η αδερφη της, οι φιλες της, η γειτονισα,η ξσδερφη της κτλ ανηκουν στην κοινωνια του αγοραιου ερωτα

Αγαπητέ HOMIIES , ξέρεις ότι σ'εκτιμώ.

Αλλά μην γράφεις τέτοια πράγματα γιατί είναι άτοπα και τα διαβάζει και κόσμος  που δεν έχει πάει ποτέ Ταϊλάνδη...

Νομίζω ότι πρέπει να γράφουμε πιο προσεχτικά.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
« Απάντηση #169 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:14:15 πμ »
μακαρι ολοι να μπορουσαμε να παντρευτουμε ταυλανδεζες. ποιος δεν θα ηθελε?

ΑΛΛΑ...

μιλαμε για γυναικες οι οποιες εχουνε μεγαλωσει ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα απο εμας. τι θελω ακριβως να πω.

πιστευω οτι οι ταυλανδεζες εχουνε σταματησει να εμπιστευονται ανθρωπους και ιδιως τους αντρες. ας παρουμε μια γενικευμενη κατασταση. Οι πιο πολλες (οχι ολες) εχουνε μεγαλωσει σε ενα σπιτι
-με αλκοολικο πατερα (εαν ειχανε πατερα)
-με μανα η οποια προφανως ητανε θυμα παιδεραστειας. ολες αυτες οι mamasan που βλεπουμε ειμαι σιγουρος οτι ειχανε πουληθει σε νεαρη ηλικια
-πως μεγαλωνει αραγε ενα κοριτσι με μανα η οποια ητανε θυμα παιδεραστειας?
-την παντρεψανε με αντρα, φτωχο, αλκοολικο, ντεμπελη και βιαιο
-σιγουρα στο παρελθον θα βρηκε καποιο farang στον οποιο θα πιστεψε και αυτος θα την εκανε
-εχουνε μεγαλωσει σε μια κοινωνια οπου η μανα της, η αδερφη της, οι φιλες της, η γειτονισα,η ξσδερφη της κτλ ανηκουν στην κοινωνια του αγοραιου ερωτα

κτλ κτλ κτλ

ακομα και οι καλυτεροι συζυγοι να ειμαστε μετα απο ολα αυτα πως θα μας εμπιστευτουν?

τελος, θα ηθελα να αναφερω οτι τα παραπανω λεγομενα μου μπορει στο μελλον να αλλαξουν γιατι δεν μπορω να καταλαβω  την κουλτουρα τους μεσα σε 8 μερες ταξιδι. εικασιες κανω και αναφερομαι αποκλειστικα για παταγγια. Ισως στον βορρα τα πραγματα να ειναι διαφορετικα. Οπως και να εχει εχουνε μεγαλωσει σε αλλες πραγματικοτητες απο εμας. Δεν μπορουμε να τις καταλαβουμε αλλα και πολλες φορες δεν θελουμε γιατι μας νοιαζει το περιτυλιγμα και μονο.

ΥΓ: μηπως τελικα πολλες φορες η ταυλανδη ειναι ''διπλα'' μας και εμεις πεταμε χαρταετο?

νυχτερινες ανησυχιες για το κοινωνικοπολιτικο γιγνεσθε της εποχης μας?
ρε φιλε homies το γ@7643ς τωρα... :( >:(

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
« Απάντηση #170 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:15:30 πμ »
Βασικά στο τέλος το σοβάρεψες και ξενερωσα'[off-topic]Φωτογραφίζεις' κάποιον?[/off-topic]
[off-topic]Και μετά απο τα έγγραφα τεκμήρια μπορώ επισήμως να σε ανακοινώσω αρσενική τσούλα[/off-topic]
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.15 Firefox 3.5.15
« Απάντηση #171 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:40:46 πμ »
συμφωνο απολυτα και εχετε δικιο. κανω del to Ποστ αλλα πιστευω οτι πολλες φορες ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ τα πραγματα.
εγω παντως ειμαι συμφωνος να σταματησει αυτο το reality. 100 ατομα να ρωτησουμε 100 διαφορετικες αποψεις θα ακουσουμε. εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω αφου μοιαζω με τον βουδα γιατι δεν με αγαπανε?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 10, 2010, 10:45:58 πμ από HOMIES »
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 11:25:01 πμ »
συμφωνο απολυτα και εχετε δικιο. κανω del to Ποστ αλλα πιστευω οτι πολλες φορες ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ τα πραγματα.
εγω παντως ειμαι συμφωνος να σταματησει αυτο το reality. 100 ατομα να ρωτησουμε 100 διαφορετικες αποψεις θα ακουσουμε. εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω αφου μοιαζω με τον βουδα γιατι δεν με αγαπανε?

Μην ψεύδεσαι σε αγαπάνε και πολύ μάλιστα. Από κάποια πληροφορία μια εκλεγέν που έφευγες.

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #173 στις: Νοεμβρίου 10, 2010, 11:58:53 πμ »
Μην ψεύδεσαι σε αγαπάνε και πολύ μάλιστα. Από κάποια πληροφορία μια εκλεγέν που έφευγες.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

εκαψα καρδιες και δεν το ξερω??

δασκαλε για πες  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 10, 2010, 14:38:28 μμ από HOMIES »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #174 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 18:53:45 μμ »
Αγαπητε φιλε homies με ολο τον σεβασμο αλλα να εισαι λιγο πιο ηπιος σε αυτα που γραφεις η ολη σου εμπειρια απο την Ταυλανδη μεχρι τωρα ειναι 10 μερες στην Παταγια!
Δεν ειναι τα πραγματα ετσι,βαλε τελεια δεν εχεις καν σφαιρικη αποψη για την Ταυλανδη.
Συγγμωμη που στα γραφω αυτα αλλα πρεπει,γιατι καποια παιδια ενημερωνονται απο αυτο το σαιτ και πρεπει να ξερουν οτι η πηγη δεν ειναι και τοσο ασφαλης.Γνωμη μου.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 11, 2010, 20:15:07 μμ »
ουτε καν 10 μερες, 8 για την ακριβεια. jimi αμα δεις το εχω αναφερει ΠΟΛΛΑΚΙΣ στα προηγουμενα μου ποστ οτι εχω μονο 1 ταξιδι, οτι ηταν 8 μερες, οτι ηταν παταγια, οτι θα επρεπε να ειμαι ο τελευταιος που θα ακουσετε, οτι, οτι..... Σαφως και δεν μπορω να εχω σφαιρικη αποψη και σαφως εβαλα τελεια με το να διαγραψω το ποστ.Να μην επαναλαμβανομαι και γινουμε κουραστικος αλλωστε ειμαστε off topic.Θα στα εξηγουσα αναλυτικοτερα με πμ αλλα θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος. εαν θελει καποιος παραπανω εξηγησεις πμ για να φευγουμε απο το τοπικ

δασκαλε/doctortilac κυλησε με στον χορο με τις τυψεις!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2010, 21:38:28 μμ από HOMIES »

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 12:42:57 μμ »
διαβαζω εδω κ μερες με πολυ ενδιαφερον τις αποψεις ολων σε αυτο το τοπικ.Πιστευω πως απο την στιγμη που ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες εμπειριες ο καθε ενας σιγουρα θα εχουμε κ διαφορετικες αποψεις χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι λανθασμενες.Σιγουρα  η αποψη του καθε ενος απο εμας κρυβει μεσα της μια αληθεια κ βγαινει απο προσωπικη εμπειρια οποτε δεν θελω να διαφωνησω με κανεναν ουτε να κατακρινω κανεναν για αλλον ενα λογο.Οτι οι ανθρωπινες σχεσεις σημερα ειναι πολυ δυσκολες κ κρεμονται απο μια κλωστη με αποτελεσμα να μην ξερουμε τα βιωματα του καθε ανθρωπου η πως του εχει φερει η ζωη τα πραγματα οποτε το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα πρεπει να βλεπω με επιοικεια την κατασταση του καθε ανθρωπου σε οποια ηλικια κ αν ειναι κ οτι ειδους σχεση κ αν εχει.

Αν κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να γινει αυτο στο ιντερνετ,Θα μιλησω λιγο για την προσωπικη μου σχεση κ ο λογος ειναι οτι θελω να πω σε ολους οτι υπαρχει κ η αλλη πλευρα οπως επισης να της πω μεσα απο εδω εστω ενα μεγαλο ευχαριστω δημοσια.

Με την γυναικα μου εχουμε 4,5 χρονια διαφορα.Δεν ειμαι πλουσιος δυστυχως αλλα μπορουμε να εχουμε τα βασικα κ να ζουμε με αξιοπρεπεια.Οταν την εφερα απο την πατριδα της εδω.Παρατησε για να ειναι μαζι μου την πατριδα της,μια αξιοπρεπεστατη κ καλη δουλεια που ειχε εκει κ αγαπουσε ,οπως επισης φιλους κ συγγενης για να ερθει εδω να ειναι μαζι μου.Εδω μεχρι να την δεχτει το οικογενειακο μου περιβαλλον τραβηξε τα πανδεινα μαζι με εκεινη κ εγω που ημουν στην μεση.Παρολο που εχει πολυ καλο βιογραφικο,πανεπιστημιακη μορφωση,μιλαει κ γραφει απταιστα Ελληνικα,αγγλικα κ ταϋλανδεζικα οπως επισης  κ συστατικες επιστολες απο σημαντικους ανθρωπους,δεν μπορεσε ποτε να βρει μια δουλεια εδω στην Ελλαδα (λογο της καταστασης κ της ανεργειας)ωστε να καλυψει αυτο το κενο της εργασιας μεσα της.Ειδικα τωρα που τα πραγματα ειναι ετσι στην χωρα το οικονομικο εχει ζορισει ακομα περισσοτερο για ολους μας.Αυτη η γυναικα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν με παρατησε να γυρισει στην χωρα του χαμογελου κ παντα ηταν κοντα μου στις δυσκολες στιγμες που ηταν αρκετες απο το μικροτερο μεχρι το πιο σπουδαιο θεμα.Εχει μεγαλη υπομονη σε ολα τα θεματα,Με βοηθαει στην δουλεια μου αλλα κ στο σπιτι ολα ειναι παντα στην εντελεια.Αποδεικνυει καθημερινα την αγαπη της για μενα με διαφορους τροπους κ θα ηθελα να πω πως δεν θα αλλαζα αυτο τον ανθρωπο με καμια αλλη γυναικα στον κοσμο ειτε ηταν Ελληνιδα ειτε Ταϋλανδεζα ειτε οτιδηποτε.

Αυτα τα ολιγα απο μενα κ ευχομαι σε ολους να ειναι ευτυχισμενοι με αυτο που εχουν κ να μην απογοητευονται απο το τι μπορει να πιστευει ο καθε ενας για την σχεση τους.

Να ειστε ολοι καλα
Σταυρος
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2010, 13:19:42 μμ από P-Yai »
sabai sabai

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 12:51:50 μμ »
διαβαζω εδω κ μερες με πολυ ενδιαφερον τις αποψεις ολων σε αυτο το τοπικ.Πιστευω πως απο την στιγμη που ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες εμπειριες ο καθε ενας σιγουρα θα εχουμε κ διαφορετικες αποψεις χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι λανθασμενες.Σιγουρα

ΣΩΣΤΟΣ! το εχω αναφερει και εγω , η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη :)

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 12:58:44 μμ »
ΣΩΣΤΟΣ! το εχω αναφερει και εγω , η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη :)
συγνωμη φιλε homies αλλα εκανα ενα λαθος κ δεν μπορεσα να ολοκληρωσω το μηνυμα μου με αποτελεσμα να διαβασεις πολυ λιγο απο αυτο που ηθελα να γραψω.Το συμπληρωσα πιο πανω με παραθεση.
Παρολα αυτα χαιρομαι που συμφωνησες μαζι μου εστω κ σε αυτα τα λιγα που εγραψα στην αρχη.
σε ευχαριστω
sabai sabai

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 12, 2010, 13:22:32 μμ »
διαβαζω εδω κ μερες με πολυ ενδιαφερον τις αποψεις ολων σε αυτο το τοπικ.Πιστευω πως απο την στιγμη που ειμαστε διαφορετικοι ανθρωποι με διαφορετικες εμπειριες ο καθε ενας σιγουρα θα εχουμε κ διαφορετικες αποψεις χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι λανθασμενες.Σιγουρα  η αποψη του καθε ενος απο εμας κρυβει μεσα της μια αληθεια κ βγαινει απο προσωπικη εμπειρια οποτε δεν θελω να διαφωνησω με κανεναν ουτε να κατακρινω κανεναν για αλλον ενα λογο.Οτι οι ανθρωπινες σχεσεις σημερα ειναι πολυ δυσκολες κ κρεμονται απο μια κλωστη με αποτελεσμα να μην ξερουμε τα βιωματα του καθε ανθρωπου η πως του εχει φερει η ζωη τα πραγματα οποτε το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι θα πρεπει να βλεπω με επιοικεια την κατασταση του καθε ανθρωπου σε οποια ηλικια κ αν ειναι κ οτι ειδους σχεση κ αν εχει.

Αν κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να γινει αυτο στο ιντερνετ,Θα μιλησω λιγο για την προσωπικη μου σχεση κ ο λογος ειναι οτι θελω να πω σε ολους οτι υπαρχει κ η αλλη πλευρα οπως επισης να της πω μεσα απο εδω εστω ενα μεγαλο ευχαριστω δημοσια.

Με την γυναικα μου εχουμε 4,5 χρονια διαφορα.Δεν ειμαι πλουσιος δυστυχως αλλα μπορουμε να εχουμε τα βασικα κ να ζουμε με αξιοπρεπεια.Οταν την εφερα απο την πατριδα της εδω.Παρατησε για να ειναι μαζι μου την πατριδα της,μια αξιοπρεπεστατη κ καλη δουλεια που ειχε εκει κ αγαπουσε ,οπως επισης φιλους κ συγγενης για να ερθει εδω να ειναι μαζι μου.Εδω μεχρι να την δεχτει το οικογενειακο μου περιβαλλον τραβηξε τα πανδεινα μαζι με εκεινη κ εγω που ημουν στην μεση.Παρολο που εχει πολυ καλο βιογραφικο,πανεπιστημιακη μορφωση,μιλαει κ γραφει απταιστα Ελληνικα,αγγλικα κ ταϋλανδεζικα οπως επισης  κ συστατικες επιστολες απο σημαντικους ανθρωπους,δεν μπορεσε ποτε να βρει μια δουλεια εδω στην Ελλαδα (λογο της καταστασης κ της ανεργειας)ωστε να καλυψει αυτο το κενο της εργασιας μεσα της.Ειδικα τωρα που τα πραγματα ειναι ετσι στην χωρα το οικονομικο εχει ζορισει ακομα περισσοτερο για ολους μας.Αυτη η γυναικα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν με παρατησε να γυρισει στην χωρα του χαμογελου κ παντα ηταν κοντα μου στις δυσκολες στιγμες που ηταν αρκετες απο το μικροτερο μεχρι το πιο σπουδαιο θεμα.Εχει μεγαλη υπομονη σε ολα τα θεματα,Με βοηθαει στην δουλεια μου αλλα κ στο σπιτι ολα ειναι παντα στην εντελεια.Θα ηθελα να πω πως δεν θα αλλαζα αυτο τον ανθρωπο με καμια αλλη γυναικα στον κοσμο ειτε ηταν Ελληνιδα ειτε Ταϋλανδεζα ειτε οτιδηποτε.

Αυτα τα ολιγα απο μενα κ ευχομαι σε ολους να ειναι ευτυχισμενοι με αυτο που εχουν κ να μην απογοητευονται απο το τι μπορει να πιστευει ο καθε ενας για την σχεση τους.

Να ειστε ολοι καλα
Σταυρος
:respekt: :respekt: :respekt: