0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο οτι ξερω οτι εχει καποιος πριν απο το γαμο παραμενει δικο του ενω οτι εχει αποκτηθει κατα την διαρκεια του μοιραζονται 50-50.τωρα υπαρχει η λυση του προγαμιαιου συμβολαιου που γινεται για να χωριστει τυχον περιουσια σε περιπτωση διαζυγιου και αυτο υπογραφεται απο τις δυο πλευρες πριν το γαμο.για περισσοτερα μαλλον θα πρεπει να απευθυνθεις σε δικηγορο.παντως κατι τετοιο γινεται απο ατομα με πολυ μεγαλη περιουσια για να μην τους κατσει η στραβη.
Ρε μάγκες θα τρελαθούμε πήγε κάποιος γνωστός μου που έχω εξουσιοδοτήσει να βγάλει την άδεια γάμου από το δήμο μου και του είπαν ότι θα πρέπει τους στείλουμε επικοιρωμένη και μεταφρασμένη τη λειξιαρχική πράξη γέννησης της κοπέλας και μάλιστα ο γνωστός μου πήρε τηλέφωνο την πρεσβία της Ταιλάνδης εδώ στην Ελλάδα και αυτοί το επιβαιβέωσαν αυτό? τι γίνεται χρειάζεται τελικά η λειξιαρχική πράξη γέννησης της κοπέλας για να σου βγάλουν μια .... άδεια γάμου εδώ? έχω φωτοτυπία της λειξιαρχικής πράξης (όχι μεταφρασμένη ούτε επικοιρωμένη από το υπουργείο εξωτερικών της Ταιλάνδης) email και φωτοτυπία του διαβατηρίουΤι να κάνω τώρα πως να της πω να φύγει από το χωριό της και να πάει Μπανγκόκ στο υπουργείο εξωτερικών να μεταφράσει τη λειξιαρχική πράξη γεννήσεως? καμιά ιδέα κανείς?thanks και πάλι
Πρώτη φορά το ακούω αυτό , τους πειραξε ο Καλλικράτης ...αν βεβαια αναφερεσαι σε αδεια γαμου για να παντρευτεις στην ΤαϊλάνδηΓια πες μας τ'ονομα του Δήμου///Για έκδοση γάμου θες αυτά και σε καμια περιπτωση ληξ.πραξη γεννησεως της κοπέλας,αλλά δική σου μόνο.-Αίτηση-Παράβολο Δημοσίου 15 €-Απόσπασμα Ληξιαρχικής πράξης γέννησης-Πιστοποιητικό γέννησης από το οποίο να προκύπτει ότι ο,η αναφερόμενος, είναι άγαμος (-η), ή διαζευγμένος (-η)-Υπεύθυνη δήλωση (του άρθρ. 8 του Ν.1599/86) με την οποία δηλώνει ότι :«Με το άτομο που πρόκειται να κάνει γάμο, δεν συντρέχει κανένα κώλυμα των άρθρων 1354, 1356,1357,1359,1360,1362 & 1365 του Αστικού Κώδικα.-Το φύλλο της τοπικής εφημερίδας στο οποίο είναι δημοσιευμένη ανακοίνωση για την τέλεση Πολιτικού γάμου.(η άδεια εκδίδεται αφού περάσουν επτά -7- μέρες από την ημέρα της δημοσίευσης στον τοπικό τύπο, της γνωστοποίησης του γάμου).-Σε περίπτωση προηγούμενου γάμου, υποβάλλεται ληξιαρχική πράξη του προηγούμενου γάμου στο οποίο πρέπει να έχει εγγραφεί η λύση του. Σε περίπτωση θανάτου του ή της συζύγου προηγούμενου γάμου, υποβάλλεται ληξιαρχική πράξη θανάτου του ή της συζύγου του προηγούμενου γάμουΥ.Γ. τελικά τ'αποφάσισες ε/? καλή τύχη!
Το έχουν καταλάβει ότι θα γίνει στην ΤαιλάνδηΤέλεια αν είναι να τη βάλω να κάνει όλο αυτό γάμος δεν βλέπω να γίνεταιΕυχαριστώ και πάλι φίλε μου
Τους ενδιαφέρει να υπάρχει απόλυτη συμφωνία λατινικών χαρακτήρων στην άδεια γάμου με το πιστοποιητικό γέννησης.
Οι δήμοι δεν γνωρίζουν. Και μένα θυμάμαι με βάλανε να τρέχω για ανακοίνωση στις εφημερίδες, πράγμα που δεν χρειάστηκε.
ΛΑΘΟΣ η εφημερίδα χρειάζεται εδώ για να βγάλεις την αδεία γάμου. Και χρειάζεται και στο προξενείο που στην ζητάνε. Και όχι το απόκομμα όλην την σελίδα.