Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363099 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα
« Απάντηση #255 στις: Απριλίου 04, 2011, 20:04:27 μμ »
Σε μένα πάντως δεν την ζήτησαν. Παντρεύτηκα το 2003.

Το 2003 η Ταϊλανδη ερχόντουσαν ποιο εύκολα. Εγώ παντρεύτηκα πριν 2 χρόνια. Και αν πηγενες πέρσι στο προξενείο σε κέρναγαν και καφέ τώρα ούτε καλημέρα δεν σου λένε. Αλαζουν τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
    • Thailand
« Απάντηση #256 στις: Απριλίου 04, 2011, 20:06:55 μμ »
Και χρειάζεται και στο προξενείο που στην ζητάνε.

Αφού έχεις την άδεια γάμου δεν ζητάνε στο προξενείο την εφημερίδα,
αλλά για εδώ ναι χρειάζεται αναγκαστικά

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.16 Firefox 3.6.16
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #257 στις: Απριλίου 04, 2011, 20:40:25 μμ »
Και αν πηγενες πέρσι στο προξενείο σε κέρναγαν και καφέ τώρα ούτε καλημέρα δεν σου λένε. Αλαζουν τα πράγματα.
Τι λες τώρα!!Να προσπαθώ να συνεννοηθώ με την Ταϋλανδή υπάλληλλο της πρεσβείας στα Αγγλικά και να μη καταλαβαίνω τίποτα. Κάποιος Έλληνας μου μίλησε τελικά μετά το γάμο,και το μόνο που μου είπε ήταν οτι θα έδιναν βίζα αφού ερχόταν το φαξ απο το ληξιαρχείο. Η δε Ταϋλανδέζα είπε στη γυναίκα μου να μην αλλάξει το επώνυμό της, ήταν φρέσκος νόμος τότε, και μάλλον είναι η μόνη Ταϋλανδέζα παντρεμένη με Έλληνα που έχει Ταϋλανδέζικο όνομα.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #258 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:06:04 μμ »
Τι να πω ρε παιδιά μαμώ την γκαντεμιά μου
Μου έχει στείλει φωτοτυπία διαβατηρίου της, φωτοτυπία ταυτότητας του πατέρα της και της μάνας της, φωτοτυπία λειξιαρχικής πράξης γέννησης μέχρι και φωτοτυπία άδειας για γάμο που πήρε εκεί χωρίς να είναι μεταφρασμένα και επικοιρωμένα φυσικά, ακόμα και με μύνημα την ακριβή της διεύθυνση
Εχει κάποιος την καλοσύνη να μου γράψει την διεύθυνση του υπουργείου εξωτερικών εκεί μπας και βγάλω καμιά άκρη να την στείλω προς τα κει
thanks
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2011, 21:08:46 μμ από begida »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #259 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:10:53 μμ »
Τι να πω ρε παιδιά μαμώ την γκαντεμιά μου
Μου έχει στείλει φωτοτυπία διαβατηρίου της, φωτοτυπία ταυτότητας του πατέρα της και της μάνας της, φωτοτυπία λειξιαρχικής πράξης γέννησης μέχρι και φωτοτυπία άδειας για γάμο που πήρε εκεί για γάμο χωρίς να είναι μεταφρασμένα και επικοιρωμένα φυσικά, ακόμα και με μύνημα την ακριβή της διεύθυνση
Εχει κάποιος την καλοσύνη να μου γράψει την διεύθυβση του υποργίου εξωτερικών εκεί μπας και βγάλω καμιά άκρη να την στείλω προς τα κει
thanks

Legalisation Division
Department of Consular Affairs
Ministry of Foreign Affairs
123 Chang Wattana Road
Kwang Tungsonhong, Laksi
BANGKOK
Tel: 02 575 1056-59
Office hours: 8:30-15:30

Αλλά πρέπει πρώτα να κάνεις την μετάφραση, αν διαβάσεις προηγούμενα ποστ θα δεις τηλέφωνα μεταφραστή.

και μάλλον είναι η μόνη Ταϋλανδέζα παντρεμένη με Έλληνα που έχει Ταϋλανδέζικο όνομα.

μπα υπάρχουν αρκετές...

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #260 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:12:12 μμ »
Σε ευχαριστώ την μετάφραση δεν θα την κάνει εκεί στο υπουργείο?

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204
« Απάντηση #261 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:26:58 μμ »

Στο κτιριο της πρεσβειας κατω στο εισογειο υπαρχει ενα γραφειο που αναλαμβανει τετοιες εκκρεμοτητες (απο μια μικρη μεχρι και ολα τα εγγραφα για γαμο). Ετσι γλιτωνεις χρονο χρημα και πολλη ταλαιπωρια. Το χρησιμοποιησε φιλος που ετρεχε πανικοβλητος για να παντρευτει οπως εσυ και πραγματικα σωθηκε.
Αν ενδιαφερεσαι μπορω να μαθω λεπτομεριες μηπως και βγαλεις ακρη.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2011, 21:29:53 μμ από Thailander »
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #262 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:35:06 μμ »
Η διεύθυνση της πρεσβείας ποια είναι ρε παιδιά για να πάει στο εισόγειο για την μετάφραση? δύσκολα τα πράγματα γαμοτο άντε να πεις στο χωριατοκόριτσο να τρέξει να κάνει όλα αυτά με τα λίγα αγγλικά της

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #263 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:40:59 μμ »

οχι, στο ισόγειο έχει μεταφραστές που σε περιμένουν

δίνει το χαρτί και περιμένει μια ώρα περίπου.

Μετά ανεβαίνει απάνω και κάνει την επικύρωση

Η διεύθυνση της πρεσβείας ποια είναι ρε παιδιά για να πάει στο εισόγειο για την μετάφραση? δύσκολα τα πράγματα γαμοτο άντε να πεις στο χωριατοκόριτσο να τρέξει να κάνει όλα αυτά με τα λίγα αγγλικά της

μα δεν κάνει καμια μεταφραση στην πρεσβεια

στο υπουργειο εξωτερικών την επικυρωνει και μετα πάει στην πρεσβεια μας
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2011, 21:42:33 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #264 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:52:20 μμ »
Στην πρεσβεία γιατί να πάει με το μεταφρασμένο και επικοιρωμένο χαρτί χρειάζεται κάτι άλλο από εκεί? το χαρτί από ότι είπαν εδώ στο γνωστό μου θα το στείλει η κοπέλα στην διευθυνσή μου με ταχυδρομείο

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #265 στις: Απριλίου 04, 2011, 21:56:47 μμ »
Στην πρεσβεία γιατί να πάει με το μεταφρασμένο και επικοιρωμένο χαρτί χρειάζεται κάτι άλλο από εκεί? το χαρτί από ότι είπαν εδώ στο γνωστό μου θα το στείλει η κοπέλα στην διευθυνσή μου με ταχυδρομείο

για νεα επικυρωση

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204
« Απάντηση #266 στις: Απριλίου 04, 2011, 22:28:46 μμ »

Μολις μηλισα με το φιλο (billaras) που παντρευτηκε πριν ενα μηνα και την Ταιλανδεζα γυναικα του. Η κοπελα μου ειπε οτι δεν πηγε σε κανενα υπουργειο και σε καμια Πρεσβεια για επικοιρωσεις και μεταφρασεις. Απλα  επικοινωνησε με το γραφειο που βρησκετε δεξια στην εισοδο του κτιριου της πρεσβειας. Εκει αφου συνενοηθηκαν στα ταιλανδεζικα με τι χαρτια πρεπει να ετοιμασει η κοπελα, τα εδωσε στο εν λογω γραφειο και αυτο ανελαβε τις επικοιρωσεις τις μεταφρασεις και μετα ολα μαζι ετοιμα τα εστειλε στην διευθηνση του εξοσιοδοτημενου προσωπου στην Ελλαδα για να προχωρησει τις εκει διαδηκασιες. Απλα και ομορφα!
Αν καταλαβα καλα βρησκεσε Ελλαδα. Αν θελεις να σου στειλω το τηλ. του φιλου σε π.μ. να σε καθοδηγησει με αυτοματο πιλοτο.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #267 στις: Απριλίου 04, 2011, 22:59:04 μμ »
απο οτι καταλαβα με τον φιλο ομως η κοπελα του ειναι σε χωριο οποτε θα πρεπει να μαζεψει οτι χαρτια χρειαζεται,αφου παρει ενα τηλεφωνο το αρμοδιο γραφειο που αναφερεσαι,και μετα να τα καταθεσει.δεν ξερουμε κατα ποσο μπορει ο φιλος η μαλλον η κοπελα του να το κανει και να κατεβει στην πρωτευουσα παντως ο φιλος σου σιγουρα θα τον βοηθησει

Αποσυνδεδεμένος begida

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #268 στις: Απριλίου 04, 2011, 23:09:17 μμ »
Μολις μηλισα με το φιλο (billaras) που παντρευτηκε πριν ενα μηνα και την Ταιλανδεζα γυναικα του. Η κοπελα μου ειπε οτι δεν πηγε σε κανενα υπουργειο και σε καμια Πρεσβεια για επικοιρωσεις και μεταφρασεις. Απλα  επικοινωνησε με το γραφειο που βρησκετε δεξια στην εισοδο του κτιριου της πρεσβειας. Εκει αφου συνενοηθηκαν στα ταιλανδεζικα με τι χαρτια πρεπει να ετοιμασει η κοπελα, τα εδωσε στο εν λογω γραφειο και αυτο ανελαβε τις επικοιρωσεις τις μεταφρασεις και μετα ολα μαζι ετοιμα τα εστειλε στην διευθηνση του εξοσιοδοτημενου προσωπου στην Ελλαδα για να προχωρησει τις εκει διαδηκασιες. Απλα και ομορφα!
Αν καταλαβα καλα βρησκεσε Ελλαδα. Αν θελεις να σου στειλω το τηλ. του φιλου σε π.μ. να σε καθοδηγησει με αυτοματο πιλοτο.
Φίλε μου αν σου είναι εύκολο αυτο θα με βοηθούσε αφάνταστα και όντος η κοπέλα είναι από χωριό της έχω στείλει με μύνημα τι πρέπει να κάνει στα αγγλικά ελπίζω να μπορέσει να τα μεταφράσει με το λεξικό της τώρα τι να πω
πάντος σίγουρα θα χρειαζόμουν τη βοήθεια κάποιου φρέσκου στο θέμα γάμου με ταιλανδή κοπέλα
Ευχαριστώ και πάλι

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #269 στις: Απριλίου 05, 2011, 00:37:24 πμ »
Μολις μηλισα με το φιλο (billaras) που παντρευτηκε πριν ενα μηνα και την Ταιλανδεζα γυναικα του. Η κοπελα μου ειπε οτι δεν πηγε σε κανενα υπουργειο και σε καμια Πρεσβεια για επικοιρωσεις και μεταφρασεις. Απλα  επικοινωνησε με το γραφειο που βρησκετε δεξια στην εισοδο του κτιριου της πρεσβειας. Εκει αφου συνενοηθηκαν στα ταιλανδεζικα με τι χαρτια πρεπει να ετοιμασει η κοπελα, τα εδωσε στο εν λογω γραφειο και αυτο ανελαβε τις επικοιρωσεις τις μεταφρασεις και μετα ολα μαζι ετοιμα τα εστειλε στην διευθηνση του εξοσιοδοτημενου προσωπου στην Ελλαδα για να προχωρησει τις εκει διαδηκασιες. Απλα και ομορφα!

Aυτό γίνεται , αλλά θα πληρώσεις παραπάνω.

+ ότι τα έγγραφα θα διακινηθούν ταχυδρομικώς με κάποιο ενδεχόμενο ρίσκο.

Το πιστοποιητικό γεννήσεως χρειάζεται να είναι γνήσιο αντίγραφο.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν αναλαμβάνει και την επικύρωση στην πρεσβεία.

Γραφεία σαν αυτά υπάρχουν δεκάδες γύρω από το υπουργείο.

Ο meine klaus έχει ποστάρει το τηλέφωνο ενός μεταφραστή που είναι απολύτου εμπιστοσύνης και αναλαμβάνει τα πάντα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 05, 2011, 00:44:53 πμ από Oytopikos »