Αποστολέας Θέμα: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα  (Αναγνώστηκε 363196 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1
Απ: Εισιτήριο round trip για παντρεμένη Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #315 στις: Μαΐου 18, 2011, 14:08:47 μμ »
Θα μας τρελλάνει η πρεσβεία. Μιλόυσα πρίν με την κοπέλα μου. Πήρε τηλέφωνο στην πρεβεία, και η Ταυλανδεζα που εργάζεται εκεί.της είπε ότι εφόσον κάνουμε 100% σωστά όλα τα χαρτιά, εφόσον παντρευτούμε και επικυρωθεί ο γάμος,με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, και πάλι θα πρέπει να περιμένει 3 μήνες για να βγεί η βίζα της. Τι θα γίνει ρε παιδί μου, κάθε φορά ή δε βρίσκω να μιλήσω κάποιον στα ελληνικά, ή αλλάζουν τα λόγια τους χωρίς να μας λένε κάτι σταθερά.
φιλε  θελει περιπου 7-10  μερεε για την βιζα  τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι τον μαρτιο
εκτος και ειναι καινουριο αυτο το3 μηνες

Αποσυνδεδεμένος koursaros

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #316 στις: Μαΐου 18, 2011, 14:12:42 μμ »
φιλε  θελει περιπου 7-10  μερεε για την βιζα  τουλαχιστον ετσι ηταν μεχρι τον μαρτιο
εκτος και ειναι καινουριο αυτο το3 μηνες

Δε ξέρω τι να πώ. Και γώ έτσι νόμιζα. Πάντως έτσι είπαν στην κοπέλα μου. Θα τηλεφωνήσω και γώ αύριο, τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Μπάς και μπορέσω να μιλήσω με τον Έλληνα.και θα τον παρακαλέσω, σε ότι έχει να κάνει με τις δικές τους αρμοδιότητες-δικαιοδοσίες επί του θέματος,να μου πεί κάτι όσο το πιο σταθερό γίνεται...Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα και μου πηγαίνει <τρένο> όλο το χρονικό σχέδιο στο οποίο βασίζομαι...εισιτήρια,διαδικασίες λεφτα΄,δουλειές.....Για να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #317 στις: Μαΐου 18, 2011, 14:17:57 μμ »
Δε ξέρω τι να πώ. Και γώ έτσι νόμιζα. Πάντως έτσι είπαν στην κοπέλα μου. Θα τηλεφωνήσω και γώ αύριο, τουλάχιστον θα προσπαθήσω. Μπάς και μπορέσω να μιλήσω με τον Έλληνα.και θα τον παρακαλέσω, σε ότι έχει να κάνει με τις δικές τους αρμοδιότητες-δικαιοδοσίες επί του θέματος,να μου πεί κάτι όσο το πιο σταθερό γίνεται...Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα και μου πηγαίνει <τρένο> όλο το χρονικό σχέδιο στο οποίο βασίζομαι...εισιτήρια,διαδικασίες λεφτα΄,δουλειές.....Για να δούμε.

Σου το έχουμε πει. Μην ασχολείσαι με την πρεσβεία τώρα. Την στιγμή που η πρεσβεία θα παραλάβει το φαξ απο το δήμο θα βάλει και τη στάμπα.Είναι υποχρεωμένη να το κάνει και θα το κάνει.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος koursaros

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #318 στις: Μαΐου 18, 2011, 14:23:32 μμ »
Σου το έχουμε πει. Μην ασχολείσαι με την πρεσβεία τώρα. Την στιγμή που η πρεσβεία θα παραλάβει το φαξ απο το δήμο θα βάλει και τη στάμπα.Είναι υποχρεωμένη να το κάνει και θα το κάνει.

Για να μαθαίνω. Δηλαδή η έκδοση της βίζα, στο τελευταίο στάδιο είναι θέμα της πρεσβείας?
Αυτή η στάμπα?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #319 στις: Μαΐου 18, 2011, 17:33:31 μμ »
Δεν υπάρχει αυτό που είπε... αντίθετα

Ή σου λέει ψέμματα η κοπέλα σου ή δεν καταλαβε καλά αυτό που της απάντησε η υπάλληλος

Υπάρχει και το τρίτο ενδεχόμενο να έδωσε λάθος πληροφορία η υπάλληλος(το θεωρώ απίθανο διότι γνωρίζει καλά την δουλειά της)

4ο ενδεχόμενο να άλλαξε κάτι στην διαδικασία(απίθανο πριν 10 μέρες πήρε βίζα γνωστός μου).

Αυτό λοιπόν που ισχύει , αυτή η στάμπα, μπαίνει 5 εργάσιμες μέρες μετά που θα δώσεις την αίτηση σου.

Αυτές οι 5 μέρες αρκούν για να γίνει ο τυπικός έλεγχος Σένγκεν

Αποσυνδεδεμένος karelias

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
Απ: Γάμος με Ταϊλανδή κοπέλα
« Απάντηση #320 στις: Μαΐου 18, 2011, 19:40:53 μμ »
Καλησπέρα παιδιά.
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλο το forum γιατί από εδώ μέσα βρήκα όλη την βοήθεια που χρειαζόμουν για να κάνω τον γάμο μου. Παντρεύτηκα πριν από 6 μέρες (να ζήσω) και βρίσκομαι ακόμα Μπανγκόκ.
Θα ήθελα με την σειρά μου να βοηθήσω κάποια άτομα που σκέφτονται να παντρευτούν.
Καταρχήν αφού είχα όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί μου και η γυναίκα μου τα δικά της την Τρίτη(10-5-2011) πρωί με το που έφτασα στην Μπανγκόκ πήγα κατευθείαν στην Πρεσβεία. Από εκεί αφού καταθέσαμε τα χαρτιά μας πήρα την άδεια γάμου(225bath). Την επομένη πήγαμε στο υπουργείο εξωτερικών για μετάφραση (Μετάφραση 300bath και επικύρωση 800bath)
Υπόψιν οτι τα 800 είναι για να την πάρεις την ίδια μέρα, άμα θες μπορείς να το πάρεις και μετά από 3 μέρες τότε είναι 200bath.Πέμπτη πήγαμε σε ένα δημαρχείο για να παντρευτούμε.20bath πληρώσαμε κάτι παράβολα και 500bath δώσαμε τον τύπο εκεί σαν φιλοδώρημα γιατί έβαλε το όνομα του σαν μάρτυρας, o τύπος ήταν πολύ εξυπηρετικός (Δεν μας ζήτησε λεφτά .Εμείς θέλαμε και δώσαμε). Στο καπάκι πήγαμε πάλι στο υπουργείο εξωτερικών. Μεταφράσεις και επικυρώσεις 3400bath.Την Παρασκευή γιατί δεν προλάβαμε την προηγούμενη μέρα πήγαμε στην πρεσβεία για επικύρωση(4500bath)
 Τώρα αρχίζουν να έχουν ενδιαφέρον τα πράγματα. Τα έγραφα  μου, τα έστειλα Ελλάδα και την Τρίτη πήγε ένας φίλος μου στο ειδικό ληξιαρχείο για να τα καταθέσει. Τότε τον είπαν ότι δεν ισχύει αυτή η διαδικασία και πρέπει η πρεσβεία να κάνει  ληξιαρχική πράξη γάμου.    Μόλις μου το είπε πήγα αμέσως στη πρεσβεία να τους το πω και η απάντηση ήταν ότι μόλις ενημερώθηκαν και είμαι ο πρώτος που γίνεται αυτό .Ο άνθρωπος από την πρεσβεία θέλησε πολύ να βοηθήσει και με φώναξε στο γραφείο του για να κάνουμε τα χαρτιά.
. Αυτό που θα γίνετε από εδώ kαι στο εξής είναι ότι μετά τον γάμο και με τα έγραφα μεταφρασμένα και επικυρωμένα πάμε στην πρεσβεία για να κάνουμε την ληξιαρχική πράξη γάμου στα Ελληνικά!! Ναι κατευθείαν το όνομα της γυναίκας γράφετε στα ελληνικά.
Αφού πήγαμε και την επομένη για να κάνουμε αίτηση για visa(2650bath για την ασφάλεια). Τώρα περιμένουμε!!!
Μόλις κατέβω Ελλάδα και καταθέσω τα χαρτιά θα σας ενημερώσω για την υπόλοιπη διαδικασία .Ίσως αργήσω λιγάκι γιατί μένω Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω πότε θα ευκαιρήσω να κατέβω στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω με αυτά που γράφω να  βοηθήσω και εγώ κάποια άτομα που σκέφτονται να παντρευτούν, για το τί χρειάζεται και πόσα χρήματα.

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #321 στις: Μαΐου 18, 2011, 19:49:59 μμ »

4ο ενδεχόμενο να άλλαξε κάτι στην διαδικασία(απίθανο πριν 10 μέρες πήρε βίζα γνωστός μου).

Άρα το κουτί Νο 4

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #322 στις: Μαΐου 18, 2011, 19:50:43 μμ »
Καλησπέρα παιδιά.
Καταρχήν να ευχαριστήσω όλο το forum γιατί από εδώ μέσα βρήκα όλη την βοήθεια που χρειαζόμουν για να κάνω τον γάμο μου. Παντρεύτηκα πριν από 6 μέρες (να ζήσω) και βρίσκομαι ακόμα Μπανγκόκ.
Θα ήθελα με την σειρά μου να βοηθήσω κάποια άτομα που σκέφτονται να παντρευτούν.
Καταρχήν αφού είχα όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί μου και η γυναίκα μου τα δικά της την Τρίτη(10-5-2011) πρωί με το που έφτασα στην Μπανγκόκ πήγα κατευθείαν στην Πρεσβεία. Από εκεί αφού καταθέσαμε τα χαρτιά μας πήρα την άδεια γάμου(225bath). Την επομένη πήγαμε στο υπουργείο εξωτερικών για μετάφραση (Μετάφραση 300bath και επικύρωση 800bath)
Υπόψιν οτι τα 800 είναι για να την πάρεις την ίδια μέρα, άμα θες μπορείς να το πάρεις και μετά από 3 μέρες τότε είναι 200bath.Πέμπτη πήγαμε σε ένα δημαρχείο για να παντρευτούμε.20bath πληρώσαμε κάτι παράβολα και 500bath δώσαμε τον τύπο εκεί σαν φιλοδώρημα γιατί έβαλε το όνομα του σαν μάρτυρας, o τύπος ήταν πολύ εξυπηρετικός (Δεν μας ζήτησε λεφτά .Εμείς θέλαμε και δώσαμε). Στο καπάκι πήγαμε πάλι στο υπουργείο εξωτερικών. Μεταφράσεις και επικυρώσεις 3400bath.Την Παρασκευή γιατί δεν προλάβαμε την προηγούμενη μέρα πήγαμε στην πρεσβεία για επικύρωση(4500bath)
 Τώρα αρχίζουν να έχουν ενδιαφέρον τα πράγματα. Τα έγραφα  μου, τα έστειλα Ελλάδα και την Τρίτη πήγε ένας φίλος μου στο ειδικό ληξιαρχείο για να τα καταθέσει. Τότε τον είπαν ότι δεν ισχύει αυτή η διαδικασία και πρέπει η πρεσβεία να κάνει  ληξιαρχική πράξη γάμου.    Μόλις μου το είπε πήγα αμέσως στη πρεσβεία να τους το πω και η απάντηση ήταν ότι μόλις ενημερώθηκαν και είμαι ο πρώτος που γίνεται αυτό .Ο άνθρωπος από την πρεσβεία θέλησε πολύ να βοηθήσει και με φώναξε στο γραφείο του για να κάνουμε τα χαρτιά.
. Αυτό που θα γίνετε από εδώ kαι στο εξής είναι ότι μετά τον γάμο και με τα έγραφα μεταφρασμένα και επικυρωμένα πάμε στην πρεσβεία για να κάνουμε την ληξιαρχική πράξη γάμου στα Ελληνικά!! Ναι κατευθείαν το όνομα της γυναίκας γράφετε στα ελληνικά.
Αφού πήγαμε και την επομένη για να κάνουμε αίτηση για visa(2650bath για την ασφάλεια). Τώρα περιμένουμε!!!
Μόλις κατέβω Ελλάδα και καταθέσω τα χαρτιά θα σας ενημερώσω για την υπόλοιπη διαδικασία .Ίσως αργήσω λιγάκι γιατί μένω Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω πότε θα ευκαιρήσω να κατέβω στην Αθήνα.

Σας ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω με αυτά που γράφω να  βοηθήσω και εγώ κάποια άτομα που σκέφτονται να παντρευτούν, για το τί χρειάζεται και πόσα χρήματα.

συγχαρητηρια!!!! να ζησετε!!!!
πολυ καλες οι φρεσκιες πληροφοριες σου,να σαι καλα!

Άρα το κουτί Νο 4
ναι αλλα 3 μηνες???? για την λιξιαρχικη πραξη??
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2011, 19:53:32 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #323 στις: Μαΐου 18, 2011, 19:53:12 μμ »

Υπόψιν οτι τα 800 είναι για να την πάρεις την ίδια μέρα, άμα θες μπορείς να το πάρεις και μετά από 3 μέρες τότε είναι 200bath.

Ναι κατευθείαν το όνομα της γυναίκας γράφετε στα ελληνικά.

Τα 800 μπατ είναι για 2 έγγραφα

Όταν λες ελληνικά άλλαξε και αυτό ? ή αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες?

Αν ισχύει το πρώτο ... άλλαξε και διαβατήριο?

Ισχύει δηλαδή το 3μηνο για να πάρει βίζα?

Το σάιτ της πρεσβείας δεν έχει ενημερωθεί (τι παράξενο...)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2011, 19:56:57 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #324 στις: Μαΐου 18, 2011, 20:01:51 μμ »
Ισχύει δηλαδή το 3μηνο για να πάρει βίζα?

Δεν ισχύει.

Παντρεύτηκα πριν από 6 μέρες (να ζήσω) και βρίσκομαι ακόμα Μπανγκόκ.

Να ζήσετε  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2011, 20:04:11 μμ από namtok »
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος karelias

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #325 στις: Μαΐου 18, 2011, 20:10:26 μμ »
800bath είναι για 1 έγγραφο
Όταν λέω ελληνικά εννόω ότι στην πρεσβεία η ληξιαρχική πράξη γράφετε στα ελληνικά και δεν χρειάζετε μετάφραση στην Ελλάδα.Μ'αυτό πάς κατευθείαν στο ειδικό ληξιαρχείο. Δεν το έκανα ακόμα γιατί όπως είπα είμαι ακόμα Μπανγκόκ.
Δεν άλλαξε κάτι με το διαβατήριο της.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 18, 2011, 20:16:33 μμ από Oytopikos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #326 στις: Μαΐου 18, 2011, 20:16:19 μμ »
800bath είναι για 1 έγγραφο

Και όταν πήγες δευτερη φορά για να μεταφράσεις το πιστοποιητικό γάμου από τα ταϊλανδικά στην αγγλική γλώσσα γιατι πλήρωσες 3400?

Παράλειψη μου ...   Καλορίζικοι!

Αποσυνδεδεμένος karelias

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #327 στις: Μαΐου 18, 2011, 20:22:21 μμ »
2400 γιατί ήταν 3 έγγραφα(το πιστοποιητικό γάμου και το άλλο δεν θυμάμαι πως το λένε)το ένα είναι μπρός πίσω.
και 1000 για τις μεταφράσεις(Βρήκα άλλον μεταφραστή)

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #328 στις: Μαΐου 18, 2011, 20:26:38 μμ »

Όταν λέω ελληνικά εννόω ότι στην πρεσβεία η ληξιαρχική πράξη γράφετε στα ελληνικά και δεν χρειάζετε μετάφραση στην Ελλάδα.Μ'αυτό πάς κατευθείαν στο ειδικό ληξιαρχείο. Δεν το έκανα ακόμα γιατί όπως είπα είμαι ακόμα Μπανγκόκ.

Οπότε αφού καταθέσεις στο ειδικο ληξιαρχείο, μετά πας στον Δήμο σου για να ανοίξεις μερίδα.

Σωστά?

Άρα πως κατεθεσε αιτηση βίζα?

Χωρίς το αντίγραφο οικογενειακής μερίδας , όπως γινόταν εως τωρα?

Αποσυνδεδεμένος giannis2414

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #329 στις: Μαΐου 18, 2011, 20:32:01 μμ »
μπραβο ρε παιδια Να ζήσετε!!!