0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ'ότι κατάλαβα θα μου δώσουν την visa για να κάνω τα χαρτιά στην Ελλάδα γιατί οπως είπα εγώ ήμουν έτοιμος με τα εισητήρια επιστροφής σύμφωνα με τις παλιές διαδικασίες.Τα πρωτότυπα χαρτιά μου είναι ήδη στην Αθήνα στον φίλο μου.Όταν πάω να πάρω την visa θα ρωτήσω τι γίνετε.Αλλα κάτσε να την πάρω πρώτα μην γίνει καμια στραβή και μετα ρωτάω.Την παρασκευή ούτως η άλλως θα πάω στην πρεσβεία για να υπογράψουμε εγώ και η γυναίκα μου την ληξιαρχική πράξη.
Δεν υπάρχει αυτό που είπε... αντίθετα ή δεν καταλαβε καλά αυτό που της απάντησε η υπάλληλος
Λίγο άσχετο που θα το αναφέρω, απλά σε γνώση όλων όσοι μπάινουν, διαβάζουν και συμμετέχουν στο σαιτ, σαν και εμένα που είμαι λίγες μέρες και προσπαθώ να μάθω από δω πέρα.Οι πληροφορίες όλες και οι συμβουλές που έχω λάβει έως τώρα είναι απίστευτα χρήσιμες και εννοείτε σωστές. Να είστε καλά ρε παιδιά είμαι πόλύ τυχερός που σας ανακάλυψα!!Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε namtok, oytopikos, doctorm, doctortillac, karelias και όσους άλλους.Μακάρι κάποτε να μπορέσω να σας ανταποδώσω και να βοηθήσω και γώ σε ότι χρειαστεί.
να ρωτήσω κάτι ακόμα. Στα χαρτιά που ζητάει η πρεσβεία, θέλει λέει εκαθαριστικό εφορίας. Επειδή πρώτη φορα κάνω τώρα φορολ. δήλωση, να φανταστώ ότι ζητάει ένα αντίγραφο και όχι το πρωτότυπο έτσι δεν είναι? αρα με μια φωτοτυπία οκ δε θα είμαι?