0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και να δούμε ποιος θα σε εξυπηρετήσει τώρα... έχουμε αλλαγή προσωπικού!
λοιπόν εχτές πήγαμε στη prevseia αλλα δεν κάτσαμε πολύ εκεί διότι έπρεπε να πάμε CHAENG WATTANA και στην πρεσβεία συνεννοείσαι κυρίως με μια ταϊλανδέζα,οι έλληνες δεν είναι και τόσο διαθέσιμοι (πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα).ξέρετε ότι μονο η δίκια μας πρεσβεία κάνει <διαλείμματα> στις 10 το πρωί? είναι απίστευτα εκνευριστικοί,από τον τρόπο που σε κοιτάνε και βαριούνται να σου απαντήσουν,όσους είδα εγώ τουλάχιστον...τέλος πάντων.επειδή την ρώτησα αυτό για το υπουργείο exwterikwn.apo αυτά που μου είπε,πως όχι δε χρειάζεται κάτι τέτοιο,πάμε τα έγγραφα εκεί στη πρεσβεία,μετά παντρευόμαστε και πηγαίνουμε πάλι πρεσβεία για να κάνουν ληξιαρχική πράξη γάμου.αλλα η αλήθεια είναι ότι το ύφος που μου απάντησε,ήταν λες και δεν ήξερε και πολλά για αυτό...εγώ θα ξαναπάω την τρίτη πρεσβεία γιατί μένω μακριά...και θα ξαναρωτήσω,τουλάχιστον θα προσπαθήσω.αλλα μήπως θα ήταν καλύτερα να έχετε όσοι σκοπεύετε να παντρευτείτε επικοινωνία απευθείας με το υπουργείο εξωτερικών? διότι δεν θέλω να πάρω και κανένα στο λαιμό μου εγώ αν στην πρεσβεία είναι εντελώς απρόθυμοι...πάντως στη σελίδα τις πρεσβείας δεν έλεγε κάτι τέτοιο για υπουργείο εξωτερικών.εδώ έχω 2 νούμερα τις πρεσβείας με τα οποια επικοινωνούσα όσο ήμουν Ελλάδα. 006626791462 και 006626791463
το σαββατο φευγω με GULF και δευτερα παω στην πρεσβεια για την αδεια του γαμου. εχει αλλαξει κατι με τα χαρτια στην πρεσβεια ;
οταν πηρες την αδεια γαμου απο τον δημο σου ειπανε κατι?οτι θα πρεπει να σφραγιστει απο το υπ.εξ. στην ελλαδα?αν οχι η υπαλληλος του δημου μου ειναι εκει καθαρα απο βησμα...
Ακόμη να πάρεις πρεσβεια να ρωτήσεις?Αλλά μουφα μυριζομαι ξαναλέω
από ότι θυμάμαι η πρεσβεία κάνει αυτήν την δουλειά δηλαδή επικυρώνει τα ελληνικά έγγραφα.εγώ τα είχα σφραγίσει θεσσαλονίκη στο υπουργείο και όταν πήγα κάτω δεν χρειαζόταν...