0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, γύρισα απο Μπανγκοκ την προηγούμενη εβδομαδα παντρεμένος πλέον μετα απο σχέση 1,5 χρονου...η κοπελιά έιχε έρθει και καλοκαίρι με τουριστική visa και προχωρήσαμε...να επισημάνω μερικά πράγματα για την διαδικασία γάμου εκεί:Τα πράγματα είναι εύκολα και η διαδιακάσια αρκετά τυπική...το μόνο που χρειάζεται είναι να ξυπνάτε 06.30 κάθε μέρα και να τρέχετε στα μεταφραστήρια και το ταυλανδικο υπουργείο εξωτερικών για να ετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα χαρτιά...Τα παιδιά στο ελληνικό προξενείο είναι όλα εξυπηρετικότατα και εντελώς τυπικοί με τις διαδικασίες όπως και θα πρεπε να είναι κατα την γνώμη μου...Υπολογίστε περίπου 5-7 εργάσιμες μέρες για όλα τα χαρτιά μαζί με την 3μηνη VISA.Tην ακριβή διαδικασία την έχουν παραθέσει και στο φορουμ λίγο πιο πρινΕυχαριστώ
υπαρχει καποιο μερος στη Αθηνα που μπορει να γνωρισει καποιος γυναικα απο Ταιλανδη και αλλες κοντινες χωρες?
γεια σε ολους. βρισκομε στην μπανγκοκ για τον γαμο μου μετην κοπελα μου. εχω κανει ολες τις διαδικασιες μεταφρασεις επικυρωσεις κτλ. εχω παρει απο την πρεσβεια εχτες και την βεβαιωση του γαμου στα αγγλικα και την πηγα για μεταφραση. την δευτερα την παω για επικυρωση. θελω την βοηθεια σας απο και περα γιατι δεν εχω και πολυ χρονο. απο την πρεσβεια μου λενε συνεχεια κανε αυτο και θα σου πουμε. ποσο χρονο θελω ακομα για να παρω και την visa. εχω και παιδι....
επικυρωση κανω στο υπουργειο τους, ξερω. τωρα τη δευτερα μολις την κανω ειμαι για δημαρχειο? και που ειναι αυτο?