0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, Αφού έχασες την πτήση σου με δική σου ευθύνη (αν την ευθύνη την είχε η αεροπορική εταιρεία θα έπαιρνε το εισιτήριό σου και θα πλήρωνε η ίδια να έφευγες με την πρώτη οποιαδήποτε εταιρεία) τώρα όμως για να φύγεις πρέπει να πετάξεις μόνο με τις ίδιες αεροπορικές που είχες στο παλιό σου εισιτήριο και να πλήρωνες και πέναλτυ και διαφορά και θα πετούσες.Τώρα όμως εάν θέλεις να πετάξεις με την πρώτη εταιρεία που έχει και δεν είναι στο παλιό σου εισιτήριο τότε πρέπει να πληρώσεις καινούργιο εισιτήριο και από το παλιό να πάρεις κάποια χρήματα του ναύλου εάν τα πάρεις (εξαρτάται το εισιτήριο), και τους φόρους όλους τις επιστροφής απο εκει που το αγόρασες.Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα άλλο.Αυτό το κάνεις είτε απο τον πράκτορα σου είτε απο την εκεί αεροπορική.
Συγνωμη ρε ΜΑΙΚΟΑ, ειμαι λιγο σε '"ιδιαιτερη κατασταση" τωρα και το μυαλο μου εχει θολωσει, πολυ. Τα κανεις λιγο πιο λιανα ρε φιλε, σε παρακαλω.Τι θα μου προτεινες, σε παρακαλω, δωσε ολη τη σοφια σου.. Δεν με χαλαει να ξαναπληρωσω πεν+διαφορα(καπου στα 130+), ή να παω με τις ιδιες εταιριες που ηταν στο εισητ, δλδ Thai-Airways και Egypt. Αλλα εσυ στη θεση μου τι θα εκανες ΤΩΡΑ. Θα επαιρνες την egypt(που πρωτο-εκλεισα το εισητ) αυριο το πρωι, και θα κανονιζες αλλη πτηση και με πεν+διαφορα. Τι επιλογες εχω τωρα, ειμαι σε συγχιση.Εγω εξοδα θα ηθελα να γλιτωσω οσο γινεται δυνατον, αλλα αν εμφανιστει και καμια καλη ευκαιρια, και ξεμπερδευουμε, το κανω. Βεβαια να μην ειναι σαν να πληρωνω καινουριο εισητηριο. Εγω παντως μεχρι και 4 μερες εχω ακομη στο guest-house, μετα ερχεται το νοικι του αλλου μηνα, οποτε και το εισητη, αν υπερβει τις 4 αυτες μερες, ας παει πιο μετα.
ΟΚ λοιπον μου δινεις καποιες ελπιδες, αυριο δλδ, να μην παω Βangkok στις 6 η ωρα με τη πρωτη πτηση(μα και τι να κανω εκει αλλωστε, δεν ξερω), αλλα να περιμενω, καποιες ωρες, και να επικοινωνησω ειτε με τις ΒΚΚ, ειτε με τις Ελλαδος, και μαλλον θα πληρωσω μονο πεν+διαφορα εετσι.Δεν εχω ιδεα για τους πρακτορες(γυν), που ζουν και τα προσωπικα τους τηλεφωνα, σπιτιου ή κινητου. Ξερω μονο τα ονοματα τους, και οτι δουλευον, κλεινουν τα εισητηρια στη συγκεκριμενη εταιρια(egypt). Τιποτα αλλο γαμωτο
Δεν εχεις καμια ελπιδα φιλε μου αν δεν αλλαξεις την πτηση σου Μπανγκοκ - Καιρο - Αθηνα τωρα οχι αυριο. Αν τα καταφερεις θα πληρωσεις το πεναλτυ για αυτη την πτηση και θα πληρωσεις και το εισητηριο απο Τσανκ Μαι για Μπανγκοκ, αλλιως θα πρεπει να βγαλεις καινουργια εισητηρια. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.
Της ΒΚΚ, πρεπει να εχει ξεκινησει ηδη, οποτε.γαμωτο μη μου λες τετοια....και ειχα παρει λιγο τα πανω μου με του ΜΑΙΚΟΑ
Το εισιτήριό σου απο που το αγόρασες; και απο πού έκανες αλλαγές; Εκεί να απευθυνθείς..Έάν το πήρες μέσα απο το κομπιούτερ πάρε τηλέφωνο στις κρατήσεις του BKK, ή πήγαινε στο αεροδρόμιο το Τσανκ Μαι το πρωϊ μιά που θα πρέπει να πληρώσεις για να είσαι έτοιμος (το εισιτήριο σου) ότι ώρα που θα είναι να ταξιδεύσεις