Αποστολέας Θέμα: Εχασα το αεροπλανο , τι κανω τωρα ?  (Αναγνώστηκε 26974 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
Απ: Εχασα το αεροπλανο , τι κανω τωρα ?
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 22:28:14 μμ »
billiko στην θεση σου τωρα θα ταξιδευα για μπανγκοκ.πως με τρενο με λεωφορειο το θεμα ειναι οτι θα κοιταγα αυριο το πρωι να ειμαι στο αεροδρομιο και να περιμενω να ανοιξει το γραφειο της egypt και να μιλησω απευθειας με την εταιρια.

δεν καταλαβαινω γιατι περιμενεις την πτηση της επομενης μερας μιας και το εισητηριο μεχρι την μπανγκοκ λογικα το εχεις χασει.το σιγουρο ειναι οτι θα πληρωσεις καινουριο για μπανγκοκ και μετα τι;

στην ταιλανδη και κυριως στο αεροδρομιο δεν υπαρχει ειναι κλειστα.δεν ειναι ελλαδα.υπαρχει παντα καποιος της εταιριας ακομα και αν αυτος γυριζει στα γκισε του check in .ο μονος λοιπον που μπορει να σε βοηθησει ειναι αυτος.να σου πει τι εισητηριο εχεις,αν μπορεις να το αλλαξεις πληρονωντας προστιμο και ολα αυτα.

αν δεν γινει κατι το λογικο ειναι να πληρωσεις καινουριο εισητηριο για να φυγεις.οσο για την βιζα μην ανησυχεις θα πληρωσεις καποιο προστιμο για την εξτρα μερα.αφου βεβαια εξηγησεις τι εχει γινει.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 22:52:33 μμ »
lostromos δεν εχω ψαξει καθολου ωραριο λεωφορειων για ΒΚΚ. Και δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ειμαι στον δρομο για ΒΚΚ, για να μιλησω με τον υπαλληλο της Egypt εκει το πρωι, και τωρα μαλλον θα ειναι αργα για να ειμαι εκει το πρωι. Αν ειναι εκει ο μπαγασας γιατι δεν το σηκωνει το τηλεφωνο που παιρνω τοσην ωρα, χωρις να χρειαζοταν να παω καν εκει. Γιατι μου φαινεται οτι αν παω αυριο(Κυριακη) εκει για να κανονισω με αυτον, ΑΛΛΑ, εαν αυτος δεν ξερει, τοτε θα εχω κανει αυτο το ταξιδι τσαμπα. Εγω παντως σκεφτομαι, να παω αυριο ΜαεΣαι, και την ΔΕΥΤΕΡΑ να παρω Egypt Αθηνας, ή γραφεια ΒΚΚ, να δω τι θα γινει. Θα μου πεις μα γιατι δεν πας Bangkok να μιλησεις με τον υπαλληλο της Egypt στο αεροδρομιο, μα ρε φιλε δεν ξερω καθολου αυτη την πολη, που να τρεχω τωρα και να ψαχνομαι με την παρα-γεμισμενη βαλιτσα, σακιδιο, και που να ψαχνω, που να μεινω, στη "ζουγκλα" της πολης, στο αεροδρομιο.
Ισως δεν ειναι καθολου καλη ιδεα, ομως δεν ειμαι τοσο τολμηρος οπως εσεις παιδια. Εξαλλου εαν την πτηση την εχω ηδη χασει, τι Κυριακη, τι Δευτερα, δλδ, για μια μερα διαφορα, ποσα να γινουν, και να ανατραπουν.

Βεβαια θα ηθελα και μια αλλη γνωμη του ΜΑΙΚΟΑ, επι του θεματος..  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2012, 23:11:53 μμ από billko »

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 16.0 Firefox 16.0
« Απάντηση #32 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 22:55:33 μμ »
billiko στην θεση σου τωρα θα ταξιδευα για μπανγκοκ.πως με τρενο με λεωφορειο το θεμα ειναι οτι θα κοιταγα αυριο το πρωι να ειμαι στο αεροδρομιο και να περιμενω να ανοιξει το γραφειο της egypt και να μιλησω απευθειας με την εταιρια.

δεν καταλαβαινω γιατι περιμενεις την πτηση της επομενης μερας μιας και το εισητηριο μεχρι την μπανγκοκ λογικα το εχεις χασει.το σιγουρο ειναι οτι θα πληρωσεις καινουριο για μπανγκοκ και μετα τι;

στην ταιλανδη και κυριως στο αεροδρομιο δεν υπαρχει ειναι κλειστα.δεν ειναι ελλαδα.υπαρχει παντα καποιος της εταιριας ακομα και αν αυτος γυριζει στα γκισε του check in .ο μονος λοιπον που μπορει να σε βοηθησει ειναι αυτος.να σου πει τι εισητηριο εχεις,αν μπορεις να το αλλαξεις πληρονωντας προστιμο και ολα αυτα.

αν δεν γινει κατι το λογικο ειναι να πληρωσεις καινουριο εισητηριο για να φυγεις.οσο για την βιζα μην ανησυχεις θα πληρωσεις καποιο προστιμο για την εξτρα μερα.αφου βεβαια εξηγησεις τι εχει γινει.
Έχει δίκαιο ο Lostromos, μόλις κοίταξα το side της Egyptair και είδα ότι η πρώτη πτήση απο Bkk - cai-ath είναι στις 00.50/23 oct, πρόσεξε όμως είναι ξημερώματα τρίτης  δηλαδή το αεροπλάνο φεύγει Δευτέρα μεσάνυχτα προς Τρίτη, πρέπει λοιπόν να είσαι στο αεροδρόμιο της BKK την Δευτέρα κατά τις δέκα το βράδυδιότι το αεροπλάνο φεύγει μετά απο δύο ώρες και πεννήντα λεπτά.
Άρα φεύγεις αύριο το πρωί και πάς στο αεροδρόμιο και φεύγεις για BKK και σίγουρα φθάνοντας στο BKK θα έχει κάποια πτήση (μπαίνω στο side της και μου δίχνει πτήσεις μετά απο εικοσιτέσσερις ώρες, δεν μου δίχνει πρίν, έτσι το έχουν συγχρονίσει) οπότε θα υπάρχει κάποια πτήση οπότε τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά και τότε θα σου αλλάξουν το εισιτήριο.
Εάν δεν υπάρχει πτήση, ρώτα στις πληροφορίες πότε έχει πτήση για οπουδήποτε διότι τότε θα έχει ανοιχτό εκδοτήριο εισιτηρίων και εσύ θα του πείς στον υπάλληλο των εκδοτηρίων όποτε πάς να φύγεις με την πρώτη πτήση που είναι Δευτέρα βράδυ ξημερώματα Τρίτης γιαυτό θα γράφει το εισιτήριο 23/10/12 αλλά εσύ θα είσαι το βράδυ στις 22/10/12 στις δέκα το βράδυ.

Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 23:00:40 μμ »
lostromos δεν εχω ψαξει καθολου ωραριο λεωφορειων για ΒΚΚ. Και δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ειμαι στον δρομο για ΒΚΚ, για να μιλησω με τον υπαλληλο της Egypt εκει το πρωι, και τωρα μαλλον θα ειναι αργα για να ειμαι εκει το πρωι. Αν ειναι εκει ο μπαγασας γιατι δεν το σηκωνει το τηλεφωνο που παιρνω τοσην ωρα, χωρις να χρειαζοταν να παω καν εκει. Γιατι μου φαινεται οτι αν παω αυριο(Κυριακη) εκει για να κανονισω με αυτον, ΑΛΛΑ, εαν αυτος δεν ξερει, τοτε θα εχω κανει αυτο το ταξιδι τσαμπα. Εγω παντως σκεφτομαι, να παω αυριο ΜαεΣαι, και την ΔΕΥΤΕΡΑ να παρω Egypt Αθηνας, ή γραφεια ΒΚΚ, να δω τι θα γινει. Θα μου πεις μα γιατι δεν πας Bangkok να μιλησεις με τον υπαλληλο της Egypt στο αεροδρομιο, μα ρε φιλε δεν ξερω καθολου αυτη την πολη, που να τρεχω τωρα και να ψαχνομαι με την παρα-γεμισμενη βαλιτσα, σακιδιο, και που να ψαχνω, που να μεινω, στη ζουγκλα, στο αεροδρομιο.
Ισως δεν ειναι καθολου καλη ιδεα, ομως δεν ειμαι τοσο τολμηρος οπως εσεις παιδια. Εξαλλου εαν την πτηση την εχω ηδη χασει, τι Κυριακη, τι Δευτερα, δλδ, για μια μερα διαφορα, ποσα να γινουν, και να ανατραπουν.

Βεβαια θα ηθελα και μια αλλη γνωμη του ΜΑΙΚΟΑ, επι του θεματος..  :)
Αφού η πτήση σου είναι Δευτέρα βράδυ, τότε περίμενε την Δευτέρα να πάρεις τηλέφωνο την Εgyptair να σου φτιάξει το εισιτήριο τηλεφωνικά και μετά ταξιδεύεις απο το τσανκ μαι.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2012, 23:02:11 μμ από MAIKOA »

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #34 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 23:03:17 μμ »
Προηγουμένος έγραψα κατα λάθος αντι Δευτέρα έγραψα Τρίτη...Το διόρθωσα τώρα.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #35 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 23:20:34 μμ »
Οποτε παιδια, αν δεν κανω λαθος, το δίλημμα εδω ειναι, μεταξύ

1) ειτε τα κανονιζω με τους πρακτορες την Δευτερα και ταξιδευω ομως απο Chiang Mai - BKK(Δευτερα βραδυ) - Cairo - Athens, και μαλλον πληρωνω εισητ της ChiangMai-ΒΚΚ, και πεν+διαφ+οτι αλλο. Να πει καποιος τι πιθανως(οχι ποσο) να πληρωνω σ'αυτην την περιπτωση.

2) Ή, να παω εγω στο αεροδρ ΒΚΚ, να μην περιμενω τη Δευτερα για να τα κανονισω με τους πρακτορες, αλλα να κανονισω απο ΚΥΡΙΑΚΗ ηδη στου αεροδρομιου, και να πληρωσω οτι ειναι να πληρωσω. Και εδω αν ξερει καποιος τι πιθανως(οχι ποσο) να πληρωνω σ'αυτην την περιπτωση, πεν+διαφ+ ??  , τι ?

Ετσι δεν ειναι ?   Παντως εκτος απο τη χρονικη στιγμη που θα γινει η οποια αλλαγη, προσπαθω να αντιληφθω λιγο, ποιες διαφορες εχουν, τι χανω και τι κερδιζω ...?
Αν ειναι ετσι, να το σκεφτω λιγο, οπως εξοδα, ταξιδι, ταλαιπωρια κλπ, εδω στο I.Cafe που ειμαι με τους thai, εδω να λιωνουν με τις ωρες στα games...
Παντως ευχαριστω παιδια παρα πολυ ολους για τις προσπαθειες σας, και την βοηθεια σας, δεν ξερετε ποσο το εκτιμω, πραγματικα ομως  :respekt:   ;)

Θα το σκφτω αυτες τις πολυ λιγες ωρες που μενουν ...

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 23:42:04 μμ »
Οποτε παιδια, αν δεν κανω λαθος, το δίλημμα εδω ειναι, μεταξύ

1) ειτε τα κανονιζω με τους πρακτορες την Δευτερα και ταξιδευω ομως απο Chiang Mai - BKK(Δευτερα βραδυ) - Cairo - Athens, και μαλλον πληρωνω εισητ της ChiangMai-ΒΚΚ, και πεν+διαφ+οτι αλλο. Να πει καποιος τι πιθανως(οχι ποσο) να πληρωνω σ'αυτην την περιπτωση.

2) Ή, να παω εγω στο αεροδρ ΒΚΚ, να μην περιμενω τη Δευτερα για να τα κανονισω με τους πρακτορες, αλλα να κανονισω απο ΚΥΡΙΑΚΗ ηδη στου αεροδρομιου, και να πληρωσω οτι ειναι να πληρωσω. Και εδω αν ξερει καποιος τι πιθανως(οχι ποσο) να πληρωνω σ'αυτην την περιπτωση, πεν+διαφ+ ??  , τι ?

Ετσι δεν ειναι ?   Παντως εκτος απο τη χρονικη στιγμη που θα γινει η οποια αλλαγη, προσπαθω να αντιληφθω λιγο, ποιες διαφορες εχουν, τι χανω και τι κερδιζω ...?
Αν ειναι ετσι, να το σκεφτω λιγο, οπως εξοδα, ταξιδι, ταλαιπωρια κλπ, εδω στο I.Cafe που ειμαι με τους thai, εδω να λιωνουν με τις ωρες στα games...
Παντως ευχαριστω παιδια παρα πολυ ολους για τις προσπαθειες σας, και την βοηθεια σας, δεν ξερετε ποσο το εκτιμω, πραγματικα ομως  :respekt:   ;)

Θα το σκφτω αυτες τις πολυ λιγες ωρες που μενουν ...

Εγώ θα προτιμούσα την δεύτερη περίπτωση, διαφορά δεν μπορεί να σου πεί κανείς διότι δεν ξέρουμε την διαθεσιμότητα απο Bkk-cai-ath, και τι εισιτήριο κρατάς, πάντος εάν δεν έχει τιμή στο δικό σου εισιτήριο,σημαίνει ότι είνα πολύ φθηνό, και να έχει πάλι δεν μπορώ να σου πω διότι δεν ξέρω όπως είπα την διαθεσιμότητα του αεροπλάνου την Δευτέρα το βράδυ ξημερώματα Τρίτης.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 00:03:09 πμ »
Έχει δίκαιο ο Lostromos, μόλις κοίταξα το side της Egyptair και είδα ότι η πρώτη πτήση απο Bkk - cai-ath είναι στις 00.50/23 oct, πρόσεξε όμως είναι ξημερώματα τρίτης  δηλαδή το αεροπλάνο φεύγει Δευτέρα μεσάνυχτα προς Τρίτη, πρέπει λοιπόν να είσαι στο αεροδρόμιο της BKK την Δευτέρα κατά τις δέκα το βράδυδιότι το αεροπλάνο φεύγει μετά απο δύο ώρες και πεννήντα λεπτά.
Άρα φεύγεις αύριο το πρωί και πάς στο αεροδρόμιο και φεύγεις για BKK και σίγουρα φθάνοντας στο BKK θα έχει κάποια πτήση (μπαίνω στο side της και μου δίχνει πτήσεις μετά απο εικοσιτέσσερις ώρες, δεν μου δίχνει πρίν, έτσι το έχουν συγχρονίσει) οπότε θα υπάρχει κάποια πτήση οπότε τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά και τότε θα σου αλλάξουν το εισιτήριο.
Εάν δεν υπάρχει πτήση, ρώτα στις πληροφορίες πότε έχει πτήση για οπουδήποτε διότι τότε θα έχει ανοιχτό εκδοτήριο εισιτηρίων και εσύ θα του πείς στον υπάλληλο των εκδοτηρίων όποτε πάς να φύγεις με την πρώτη πτήση που είναι Δευτέρα βράδυ ξημερώματα Τρίτης γιαυτό θα γράφει το εισιτήριο 23/10/12 αλλά εσύ θα είσαι το βράδυ στις 22/10/12 στις δέκα το βράδυ
.[/b]

Συγνωμη ΜΑΙΚΟΑ, γιατι ειμαι και τοσες ωρες αυπνος και εχω κανει αρκετα λαθη. Οποτε εδω εσυ εννοεις:

1) Να ειμαι ΔΕΥΤΕΡΑ βραδυ στο ΒΚΚ 2ωρες πριν.

2) Να δω εαν εχει καμια πτηση της Egypt απο ΒΚΚ για Καϊρο ετσι, που σημαινει εκδοτηρια της ανοικτα που σημαινει, αλλαγη ειστηριου.

3) Εαν δεν εχει πτηση, (της Egypt παλι εννοεις για Καϊρο ετσι ?), να ρωτησω στις πληροφοριες του αεροδρομιου ποτε εχει πτηση για οπουδηποτε της Egypt  παλι ετσι ?, διοτι αυτο θα σημαινει και παλι τα εκδοτηρια της θα ειναι ανοικτα και θα του πω για την πτηση Δευτερα βραδυ 00:50(παντα τετοια ωρα εχει, και στις 2 φορες σε μενα), σωστα ?

Υπαρχει καμια πιθανοτητα αποκλεισης αυτο, ή τι να προσεξω(εκτος απο ωραρια κλπ), και τι μπορει να παει στραβα. Και φυσικα αφου φτασω(αν παω) αυριο ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΚΚ, τι στο καλο θα κανω με τη βαλιτσα μου που ειναι παρα-γεμισμενη, σοβαρα τωρα, αν γινει ετσι, τι μπορω να κανω σε μια πολη που δεν εχω ιδεα τιποτα. Πως θα περασω μια μερα, μεχρι να ερθει η Δευτερα το βραδυ, μη κολλησουμε σε καμια κινηση τιποτα. Τι να κανω με τη βαλιτσα. Τι προτεινετε.

Τωρα εδω ειναι 4 το πρωι. Το guest-house και οι αποσκευες στο δωματιο ειναι 200μετρα μακρια. Μαλλον θα μεινω και μια ωρα εδω στο Internet Cafe, μαζι με τους πολλους Thai εδω που λιωνουν στο gaming, και μετα θα βγω εξω να βρω κανα tuk-tuk, ή κανενα songthaew, να με παει Αεροδρομιο..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 00:06:19 πμ από billko »

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #38 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 00:25:25 πμ »
Συγνωμη ΜΑΙΚΟΑ, γιατι ειμαι και τοσες ωρες αυπνος και εχω κανει αρκετα λαθη. Οποτε εδω εσυ εννοεις:

1) Να ειμαι ΔΕΥΤΕΡΑ βραδυ στο ΒΚΚ 2ωρες πριν.

2) Να δω εαν εχει καμια πτηση της Egypt απο ΒΚΚ για Καϊρο ετσι, που σημαινει εκδοτηρια της ανοικτα που σημαινει, αλλαγη ειστηριου.

3) Εαν δεν εχει πτηση, (της Egypt παλι εννοεις για Καϊρο ετσι ?), να ρωτησω στις πληροφοριες του αεροδρομιου ποτε εχει πτηση για οπουδηποτε της Egypt  παλι ετσι ?, διοτι αυτο θα σημαινει και παλι τα εκδοτηρια της θα ειναι ανοικτα και θα του πω για την πτηση Δευτερα βραδυ 00:50(παντα τετοια ωρα εχει, και στις 2 φορες σε μενα), σωστα ?

Υπαρχει καμια πιθανοτητα αποκλεισης αυτο, ή τι να προσεξω(εκτος απο ωραρια κλπ), και τι μπορει να παει στραβα. Και φυσικα αφου φτασω(αν παω) αυριο ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΚΚ, τι στο καλο θα κανω με τη βαλιτσα μου που ειναι παρα-γεμισμενη, σοβαρα τωρα, αν γινει ετσι, τι μπορω να κανω σε μια πολη που δεν εχω ιδεα τιποτα. Πως θα περασω μια μερα, μεχρι να ερθει η Δευτερα το βραδυ, μη κολλησουμε σε καμια κινηση τιποτα. Τι να κανω με τη βαλιτσα. Τι προτεινετε.

Τωρα εδω ειναι 4 το πρωι. Το guest-house και οι αποσκευες στο δωματιο ειναι 200μετρα μακρια. Μαλλον θα μεινω και μια ωρα εδω στο Internet Cafe, μαζι με τους πολλους Thai εδω που λιωνουν στο gaming, και μετα θα βγω εξω να βρω κανα tuk-tuk, ή κανενα songthaew, να με παει Αεροδρομιο..
Απάντηση στο  1) Να είσαι Δευτέρα βράδυ στις δέκα διότι φεύγει το αεροπλάνο μετά από δύο ώρες και είκοσι λεπτά, αφού θα έχεις φτιάξει το εισιτήριό σου πολύ ενωρίτερα διότι μπορεί να γεμίσει το αεροπλάνο.
 Απάντηση στο 2) Έχει πτήση.
3) Απάντηση, να είσαι την Κυριακή τουλάχιστον το βράδυ ούτος ώστε να βρείς κάποιο κάουντερ ανοιχτό (θα έχει κάποια πτήση για κάπου σε όλο τον κόσμο, οπότε θα  έχει ανοιχτό εκδοτήριο για να σου φτιάξουν το δικό σου).

Μπορείς να μείνεις το βράδυ της Κυριακής (διανυκτέρευση) εκεί στο αεροδρόμιο και εάν κάποιος αστυνομικός σου πεί κάτι δείξε του το εισιτήριο σου ότι έχασες την πτήση σου και περιμένεις για να το φτιάξεις και να ταξιδεύσεις.
Σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα σε αυτό.
Απαγορεύεται να μείνεις στο αεροδρόμιο μόνο εάν δεν έχεις εισιτήριο.
Άντε...καλό σου ταξίδι!!!!
Περιμένουμε νέα σου!!!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #39 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 00:42:59 πμ »
Κοιτα αν απο Chiang Mai - BKK, αντε πες το κανει 2, 3 ωρες(το schedule εγραφε 1h 15m). Οποτε απο 9 ή 10 το πρωι εγω θα βρισκομαι στο αεροδρομιο της ΒΚΚ, λογικα. Εε μεχρι Δευτερα βραδυ ρε παιδια, τι προτεινετε να κανω. Δυστυχως το ε-τκτ δεν το φωτοτυπησα αυτη τη φορα, οποτε αντε να το φωτογραφησω με το κινητο απ'το email.
Με τη βαλιτσα μου. Τι στο διαλο θα κανω. Αντε πες οτι βγαινω απ'το αεροδρομιο και θελω να εξερευνησω την πολη, τη βαλιτσα μου που την αφηνω, τι την κανω ρε γαμωτο, και ειναι και παραφουσκωμενη. Επισης τιποτα λαμογιες tuk-tukαδων, ή ταξιτζιδων εκει τι παιζει. Μου'πε ενας φιλος οτι απ'το αεροδρομιο οι  ταξιτζιδες εκει σου δινουν εαν υποχρεωτικο χαρτι, και μετα σε ψαρωνουνε να τους το δωσεις πισω και καλα, αλλα οποιος ξερει οτι ειναι για τον πελατη, τεσπα να προτεινει κατι καποιος να περασει η ωρα...

Ευχαριστω και παλι ΜΑΙΚΟΑ

Αποσυνδεδεμένος ELGEO2

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #40 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 00:58:09 πμ »
στο αεροδρομιο θα την αφησεις .εχει ενα  χωρο οπου αφηνεις αποσκευες. 100 baht  χρεωνουν την αποσκευη.εαν θυμαμαι ειναι στον τριτο οροφο. αναχωρησεις απο τον τεταρτο οροφο.εαν θελεις να πας στην πολη εχει γρηγορο τραινο απο το ισογειο .

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 01:10:05 πμ »
Ευχαριστω φιλε!
Τωρα σε 2-3 λεπτα βγαινω εξω απο την πορτα του I.Cafe και αρχιζω να ψαχνω, οτι αλλο θελει να ποσταρει καποιος για βοηθεια, ειναι φυσικα ευπροσδεκτα

Αποσυνδεδεμένος ELGEO2

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 01:16:24 πμ »
εαν πας απο chiang mai  στη μπαγκοκ με αεροπλανο με την air asia  η την nok air να ξερεις οτι θα σε πανε στο αλλο αεροδρομιο το don muang ,απο εκει θα παρεις λεωφορειο για το μεγαλο  το διεθνες  αεροδρομιο το bkk. να υπολογιζεις μια ωρα  διαδρομη μεταξυ των δυο αεροδρομιων.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 09:56:59 πμ »
Λοιπόν είμαι aerodr BKK, η Thai από CM μπήκα χωρίς να πληρώσω tpt και ήρθα aerodr BKK. Μίλησα εδώ με υπάλληλο της Egypt που ήρθαν 12am,  δηλαδή 2 ώρες πριν από πτήση Egypt για Kuala Lumpur, ενώ εγώ έφτασα από 9 ήδη, και μου λέει ότι δεν μπορεί να βάλει στοιχεια μέσα για άλλη μέρα, παρα μονο για σήμερα, διότι δεν την αφήνει το σύστημα να το κάνει, και να πάρω αύριο πρωί τα γραφεία εδώ στην BKK της Egypt και αυτοί μπορούν να κάνουν τις αλλαγές, και αυτή μετά προωθεί αυτές τις αλλαγές.
Της είπα ότι ξέρω κάποιον που έχει χρονια εμπερία από τέτοιες δουλειές και ο φίλος μου λέει ότι πολλοί από σας δεν έχετε ακετή εμπειρία να χειρίζεστε τα μηχανήματα(τάχα πάρει λίγο). Και ότι εγώ για αυτήν ήρθα σήμερα ελπίζοντας ότι θα μου κάνει την αλλαγή  από σήμερα σήμερα, αλλιώς θα περίμενα μέχρι αύριο που θα άνοιγαν τα γραφεία BKK και να το κανονίσω m αυτούς χωρίς καν να έρθω.
Όχι μου λέει δυστυχώς δεν μπορεί, δεν την αφήνει το σύστημα, και ναι ξέρει ότι ήρθα σήμερα ειδικά να με βοηθήσει. Βεβαια μετά από πολλές φορες που την έπρηξα, πήγα πριν 10λεπτά και της είπα να βάλει μέσα και τον αριθμό κινητού μου μπας και γίνει κάτι τελευταία στιγμή, και μου λέει δεν μπορεί να τροποποιήσει, απρό δω αλλα μονο από κάτω απτά γραφεία (huh, wtf).
Δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε με αυτό, τι να κάνω τώρα, να την ρωτήσω τι σήμαινε αυτό.
Αλλα και πάλι αν δεν θέλει. Δεν ξέρω, νομίζω ότι λέει αλήθεια. Οποτε εγώ τώρα από αύριο πρωί θα πάρω γραφεία BKK και να κανονίσω με αυτούς και να πυρώσω μετά εδώ,αυτή από ότι φαίνεται μονο προωθεί τα των γραφείων(wtf).
Τι γίνεται τώρα, τελειώνει και μπαταρία κινητού, ελπίζω μέχρι αύριο να αντέξει, τόχω κλείσει τώρα που καε που για να γλιτώσω ενέργεια
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 10:29:27 πμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 10:27:48 πμ »
Να συμπληρώσω ότι για σήμερα η ποινή μαζί με το No Show up μαζι με διαφορα πήγαν 247Ευρώ, οποτε το άφησα για αύριο που ελπίζω να είναι πολύ λιγότερα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 10:34:05 πμ από thailandgr »