0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν είμαι aerodr BKK, η Thai από CM μπήκα χωρίς να πληρώσω tpt και ήρθα aerodr BKK. Μίλησα εδώ με υπάλληλο της Egypt που ήρθαν 12am, δηλαδή 2 ώρες πριν από πτήση Egypt για Kuala Lumpur, ενώ εγώ έφτασα από 9 ήδη, και μου λέει ότι δεν μπορεί να βάλει στοιχεια μέσα για άλλη μέρα, παρα μονο για σήμερα, διότι δεν την αφήνει το σύστημα να το κάνει, και να πάρω αύριο πρωί τα γραφεία εδώ στην BKK της Egypt και αυτοί μπορούν να κάνουν τις αλλαγές, και αυτή μετά προωθεί αυτές τις αλλαγές.Της είπα ότι ξέρω κάποιον που έχει χρονια εμπερία από τέτοιες δουλειές και ο φίλος μου λέει ότι πολλοί από σας δεν έχετε ακετή εμπειρία να χειρίζεστε τα μηχανήματα(τάχα πάρει λίγο). Και ότι εγώ για αυτήν ήρθα σήμερα ελπίζοντας ότι θα μου κάνει την αλλαγή από σήμερα σήμερα, αλλιώς θα περίμενα μέχρι αύριο που θα άνοιγαν τα γραφεία BKK και να το κανονίσω m αυτούς χωρίς καν να έρθω.Όχι μου λέει δυστυχώς δεν μπορεί, δεν την αφήνει το σύστημα, και ναι ξέρει ότι ήρθα σήμερα ειδικά να με βοηθήσει. Βεβαια μετά από πολλές φορες που την έπρηξα, πήγα πριν 10λεπτά και της είπα να βάλει μέσα και τον αριθμό κινητού μου μπας και γίνει κάτι τελευταία στιγμή, και μου λέει δεν μπορεί να τροποποιήσει, απρό δω αλλα μονο από κάτω απτά γραφεία (huh, wtf).Δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε με αυτό, τι να κάνω τώρα, να την ρωτήσω τι σήμαινε αυτό.Αλλα και πάλι αν δεν θέλει. Δεν ξέρω, νομίζω ότι λέει αλήθεια. Οποτε εγώ τώρα από αύριο πρωί θα πάρω γραφεία BKK και να κανονίσω με αυτούς και να πυρώσω μετά εδώ,αυτή από ότι φαίνεται μονο προωθεί τα των γραφείων(wtf).Τι γίνεται τώρα, τελειώνει και μπαταρία κινητού, ελπίζω μέχρι αύριο να αντέξει, τόχω κλείσει τώρα που καε που για να γλιτώσω ενέργεια
το μήνυμα το πρώτο το έστειλα φου ερχόταν το τέλος της βάρδιας τους, dld στις 2am, δεν πρόλαβα να κάνω κάτι, δυστυχώς όχι μέσα, internet εδώ, αστο. Κοιμήθηκα λίγο σε μια γωνια για 2 ώρες γιατί έχω να κοιμηθώ 2 μέρες.ΤΩΡΑ1. υπάρχει καμια περίπτωση να είναι όντως των κρατήσεων και όχι του check in, λέω τώρα πάντως παίζει πολύ αυτό που λες. Υπήξαν και άλλοι υπάλληλοι σε counters της Egypt, αλλα δυο είχαν groups, και τέπα ένας με έστειλε στην κυρια, τώρα θα πάω πιο επιθετικά. Στις 10pm απόψε, απομένει συνάτηση μαζί τους πάλι, giaati έχουν πτήση για 00:502. πως λέγεται θα κάνω αναφορά ? φιλε a report, Η will ... you?3. Μάλλον δεν θα πάω κάτω BKK γραφεία αλλα θα τους πάρω από aerodr, βεβαια μπαταρία κινητού τελειώνει τέσσρα4. .ποια άλλη αεροπορική προτείνεται, Qatar, Etihad, δεν μπορώ να ψάξω αποδώ, παρα μονο η ρωτήσω, οποτε καμια πρόταση
λοιπόν, μόλις τώρα t ειρμέ με τον station manager με την supervisor, ΝΑΙ δεν έχουν υπαλληλους και ΜΟΝΟ από γραφεία BKK, κάνουν αυτοί τα advanced, τους ηχογράφησα κιόλας, είπα τα πάντα, άλλες εταιρίες έχουν, εσείς δεν έχετε, το θέμα τώρα πάει η πληρώνω για απόψε 250Ευρώ, η παίρνω αύριο BKK γραφει μπας και μου κλείσουν άλλη τιμή, την οποίαν η υπάλληλος έκανε 20 λεπτά να βρει, έγινε λίγο ένταση. Τι να κνς, να pet3w απόψε με 10000(250E) η να ρισκάρω για αύριο. Έχω μονο δεν ξέρω πόση ώρα μέχρι την πτήση των 00:50, τώρα είναι 23:30. Μάλλον μονο αυτές τις επιλογές έχω. Ομολόγησαν και ο στ manager και η supervisor ότι για οτιδήποτε advanced όπως το δικό μου, μονο της BKK γραφεία ξέρουν. Τι τους είπα άλλες εταιρίες μπορείς να bookareis για αύριο, η μεθαύριο, απτό αεροδρόμιο, όλο το θέμα twr πάει σε μένα αν πετάξω σήμερα η αύριο. θα τους ξαναπώ τώρα ότι θα κάνω αναφορά(για ποιο λόγο αλήθεια)Τώρα όμως και όνομα η ζητήσω από στ manager κλπ, τι θα αλλάξει, άρα asap