Αποστολέας Θέμα: Εχασα το αεροπλανο , τι κανω τωρα ?  (Αναγνώστηκε 26971 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 16.0 Firefox 16.0
Απ: Εχασα το αεροπλανο , τι κανω τωρα ?
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 10:43:51 πμ »
Λοιπόν είμαι aerodr BKK, η Thai από CM μπήκα χωρίς να πληρώσω tpt και ήρθα aerodr BKK. Μίλησα εδώ με υπάλληλο της Egypt που ήρθαν 12am,  δηλαδή 2 ώρες πριν από πτήση Egypt για Kuala Lumpur, ενώ εγώ έφτασα από 9 ήδη, και μου λέει ότι δεν μπορεί να βάλει στοιχεια μέσα για άλλη μέρα, παρα μονο για σήμερα, διότι δεν την αφήνει το σύστημα να το κάνει, και να πάρω αύριο πρωί τα γραφεία εδώ στην BKK της Egypt και αυτοί μπορούν να κάνουν τις αλλαγές, και αυτή μετά προωθεί αυτές τις αλλαγές.
Της είπα ότι ξέρω κάποιον που έχει χρονια εμπερία από τέτοιες δουλειές και ο φίλος μου λέει ότι πολλοί από σας δεν έχετε ακετή εμπειρία να χειρίζεστε τα μηχανήματα(τάχα πάρει λίγο). Και ότι εγώ για αυτήν ήρθα σήμερα ελπίζοντας ότι θα μου κάνει την αλλαγή  από σήμερα σήμερα, αλλιώς θα περίμενα μέχρι αύριο που θα άνοιγαν τα γραφεία BKK και να το κανονίσω m αυτούς χωρίς καν να έρθω.
Όχι μου λέει δυστυχώς δεν μπορεί, δεν την αφήνει το σύστημα, και ναι ξέρει ότι ήρθα σήμερα ειδικά να με βοηθήσει. Βεβαια μετά από πολλές φορες που την έπρηξα, πήγα πριν 10λεπτά και της είπα να βάλει μέσα και τον αριθμό κινητού μου μπας και γίνει κάτι τελευταία στιγμή, και μου λέει δεν μπορεί να τροποποιήσει, απρό δω αλλα μονο από κάτω απτά γραφεία (huh, wtf).
Δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε με αυτό, τι να κάνω τώρα, να την ρωτήσω τι σήμαινε αυτό.
Αλλα και πάλι αν δεν θέλει. Δεν ξέρω, νομίζω ότι λέει αλήθεια. Οποτε εγώ τώρα από αύριο πρωί θα πάρω γραφεία BKK και να κανονίσω με αυτούς και να πυρώσω μετά εδώ,αυτή από ότι φαίνεται μονο προωθεί τα των γραφείων(wtf).
Τι γίνεται τώρα, τελειώνει και μπαταρία κινητού, ελπίζω μέχρι αύριο να αντέξει, τόχω κλείσει τώρα που καε που για να γλιτώσω ενέργεια
Θέλω μόνο να την κάνεις δύο ερωτήσεις:
1) Δουλεύει στα εκδοτήρια ή είναι του c/in; Διότι εάν είναι του c/in δεν ξέρει απο κρατήσεις, και ρώτα την που είναι ο υπάλληλος των κρατήσεων (εάν αυτή είναι το c/in)
2) Ρώτα την, και εάν μιά πτήση που φεύγει αύριο το πρωΐ και ακυρωθεί ή αλλάξει την ώρα, πώς θα ειδοποιηθούν οι πελάτες  αφού το σύστημα δουλεύει μόνο για σήμερα και οι των κρατήσεων υπάλληλοι κάτω στην BKK δεν θα προλάβουν να ειδοποιήσουν τους πελάτες  αύριο διότι θα ανοίξουν αργότερα απο την ώρα που έφευγε το αεροπλάνο;
Πές της ότι θα κάνεις αναφορά σχετικά με αυτό, και τότε θα δείς τις αντιδράσεις της αν σου λέει αλήθεια,, και εννοείτε ρώτα αύριο που θα πάς κάτω (εάν δεν γίνει τώρα κάτι) εάν ισχύει αυτό που σου λέει αυτή και ότι θα κάνεις αναφορά, επίσης πήγαινε σε άλλη αεροπορική και ρώτα εάν μπορείς να κάνεις κράτηση και να αγοράσεις εισιτήριο για άλλη μέρα, και εάν σου πούν ναί, τότε πές στο στην egypt τώρα ότι η τάδε αεροπορική το κάνει,  μήπως και σου βρεί τρόπο.

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 10:56:36 πμ από thailandgr »
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 15:27:17 μμ »
το μήνυμα το πρώτο το έστειλα φου ερχόταν το τέλος της βάρδιας τους, dld στις 2am, δεν πρόλαβα να κάνω κάτι, δυστυχώς όχι μέσα, internet εδώ, αστο. Κοιμήθηκα λίγο σε μια γωνια για 2 ώρες γιατί έχω να κοιμηθώ 2 μέρες.

ΤΩΡΑ

1. υπάρχει καμια περίπτωση να είναι όντως των κρατήσεων και όχι του check in, λέω τώρα πάντως παίζει πολύ αυτό που λες. Υπήξαν και άλλοι υπάλληλοι σε counters της Egypt, αλλα δυο είχαν groups, και τέπα ένας με έστειλε στην κυρια, τώρα θα πάω πιο επιθετικά. Στις 10pm απόψε, απομένει συνάτηση μαζί τους πάλι
, giaati έχουν πτήση για 00:50
2. πως λέγεται θα κάνω αναφορά ? φιλε a report, Η will ...  you?

3. Μάλλον δεν θα πάω κάτω BKK γραφεία αλλα θα τους πάρω από aerodr, βεβαια μπαταρία κινητού τελειώνει τέσσρα

4. .ποια άλλη αεροπορική προτείνεται, Qatar, Etihad, δεν μπορώ να ψάξω αποδώ, παρα μονο η ρωτήσω, οποτε καμια πρόταση
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 15:56:37 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 15:54:45 μμ »
πήγα στις qatar ου είναι τα πολλά cunters μαζί και μου λέμε είναι μονο για checkin, για booking να πάω 50 μετρα πιο πέρα πόθου είναι και ΕΝΑ μονο counter έχει για bookings για λες τις "εταιριιες". το θέμα με την egypt είναι ότι ποτε μέχρι τώρα δεν έχω δει άνθρωπο της μέσα.  περίμενα naa νίκσεϊ στις 12am, αλλα άνοιξαν ,μονο τα checkins της, row Q. ειστήρια η etihad και qatar για αύριο και μεθαύριο κλείνουν, στα 615 και 640 περίπου τιμές, στο 600 dld. λογικά και η egypt στο booking place της να το κάνει, όμως στα counters της που πήγα λογικά 8 αιιαί "μονοο" για check in, έξωθι και ούτε η etihad ούτε η qatar κλείνουν η "τροοποιουν" από checkins,νομίζω
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 15:57:30 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 16:07:02 μμ »
Α και για τη φορτιση του κινητου , ψαξε τριγυρω σου εχει φορτιστες με κερμα σε αεροδρομια σταθμους κλπ κλπ
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 18:21:39 μμ »
το μήνυμα το πρώτο το έστειλα φου ερχόταν το τέλος της βάρδιας τους, dld στις 2am, δεν πρόλαβα να κάνω κάτι, δυστυχώς όχι μέσα, internet εδώ, αστο. Κοιμήθηκα λίγο σε μια γωνια για 2 ώρες γιατί έχω να κοιμηθώ 2 μέρες.

ΤΩΡΑ

1. υπάρχει καμια περίπτωση να είναι όντως των κρατήσεων και όχι του check in, λέω τώρα πάντως παίζει πολύ αυτό που λες. Υπήξαν και άλλοι υπάλληλοι σε counters της Egypt, αλλα δυο είχαν groups, και τέπα ένας με έστειλε στην κυρια, τώρα θα πάω πιο επιθετικά. Στις 10pm απόψε, απομένει συνάτηση μαζί τους πάλι
, giaati έχουν πτήση για 00:50
2. πως λέγεται θα κάνω αναφορά ? φιλε a report, Η will ...  you?

3. Μάλλον δεν θα πάω κάτω BKK γραφεία αλλα θα τους πάρω από aerodr, βεβαια μπαταρία κινητού τελειώνει τέσσρα

4. .ποια άλλη αεροπορική προτείνεται, Qatar, Etihad, δεν μπορώ να ψάξω αποδώ, παρα μονο η ρωτήσω, οποτε καμια πρόταση
Από ότι κατάλαβα δεν έχουν υπαλλήλους (γιαυτό είναι απο τις πιό φθηνές), λοιπόν το έκανα και εγώ κάποτε δηλαδή εάν ήμουν μόνος στην δουλειά και ήταν ώρα πτήσης του έλεγα του πελάτη που ήταν για άλλη μέρα, να κάνει μιά βόλτα και να γυρίσει σε κανένα μισάωρο διότι (του έλεγα ψέματα ότι το κομπιούτερ είναι απασχολημένο με αυτή την πτήση). Το έκανα αυτό διότι δεν ήθελα να καθυστερήσω αυτό το αεροπλάνο που είχα εκείνη την στιγμή. Μετά όμως ξεσχιζόμουνα να τον βοηθήσω.
Ζήτα της οποσδήποτε το όνομά της (εκει ψαρώνει) και πές της  I will make a report about this.
Όχι αγριάδες, να είσαι πιστικός.

Υπάρχει μιά πολύ μικρή πιθανότητα λόγω ότι δεν έχουν υπαλλήλους να λέει αλήθεια, εσύ όμως οπώς σου είπα..Όχι αγριάδες αλλά να είσαι φορτικός!!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 18:24:23 μμ από MAIKOA »

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 19:29:52 μμ »
λοιπόν, μόλις τώρα t ειρμέ με τον station manager με την supervisor, ΝΑΙ δεν έχουν υπαλληλους και ΜΟΝΟ από γραφεία BKK, κάνουν αυτοί τα advanced, τους ηχογράφησα κιόλας, είπα τα πάντα,  άλλες εταιρίες έχουν, εσείς δεν έχετε, το θέμα τώρα πάει η πληρώνω για απόψε 250Ευρώ, η παίρνω αύριο BKK γραφει μπας και μου κλείσουν άλλη τιμή, την οποίαν  η υπάλληλος έκανε 20 λεπτά να βρει, έγινε λίγο ένταση.
Τι να κνς, να pet3w απόψε με 10000(250E) η να ρισκάρω για αύριο. Έχω μονο δεν ξέρω πόση ώρα μέχρι την πτήση των 00:50, τώρα είναι 23:30.
Μάλλον μονο αυτές τις επιλογές έχω. Ομολόγησαν και ο στ manager και η  supervisor ότι για οτιδήποτε advanced όπως το δικό μου,  μονο της BKK γραφεία ξέρουν. 
Τι τους είπα άλλες εταιρίες μπορείς να bookareis για αύριο, η μεθαύριο, απτό αεροδρόμιο, όλο το θέμα twr πάει σε μένα αν πετάξω σήμερα η αύριο. θα τους ξαναπώ τώρα ότι θα κάνω αναφορά(για ποιο λόγο αλήθεια)Τώρα όμως και όνομα η ζητήσω από στ manager κλπ, τι θα αλλάξει,  άρα asap
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 19:36:37 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 22.0.1229.94 Chrome 22.0.1229.94
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 19:44:04 μμ »
ειναι 250 ευρω αφου σου το αλλαζουν σηκω και φυγε δηλαδη τωρα τι ψαχνεις να κερδισεις 40-50 ευρω τα οποια θα φας εκει αν κατσεις μια μερα και αν ,λεω αν σου κοψουν κατι;και αν η τιμη ειναι ιδια;

κανε την αλλαγη ευχαριστησε τους και φυγε.

Αποσυνδεδεμένος billko

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 19:53:29 μμ »
thailand.gr sorry ,για τα greeklish, τελευταία φορα όπου κρίνεται κιόλας το θέμα.

ευχαριστώ λοστρόμος όμως μπορεί και να είναι και πιο φθηνά, κάτι μου λέει να το ρισκάρω, δεν ξέρω, 10 λεπτά απομένουν μέχρι το counter να κλείσει, μετά από αύριο πάλι, τι τροπή θα έχει πάρει το θέμα.

κανένας άλλος καμια γνώμη asap, xaaxaxa
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2012, 20:41:12 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 20:42:22 μμ »
Anyway πιστεύω να πετας τωρα για να γλιτώσεις έξοδα - ταλαιπωρία ψυχική και σωματική
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 21:50:22 μμ »
λοιπόν, μόλις τώρα t ειρμέ με τον station manager με την supervisor, ΝΑΙ δεν έχουν υπαλληλους και ΜΟΝΟ από γραφεία BKK, κάνουν αυτοί τα advanced, τους ηχογράφησα κιόλας, είπα τα πάντα,  άλλες εταιρίες έχουν, εσείς δεν έχετε, το θέμα τώρα πάει η πληρώνω για απόψε 250Ευρώ, η παίρνω αύριο BKK γραφει μπας και μου κλείσουν άλλη τιμή, την οποίαν  η υπάλληλος έκανε 20 λεπτά να βρει, έγινε λίγο ένταση.
Τι να κνς, να pet3w απόψε με 10000(250E) η να ρισκάρω για αύριο. Έχω μονο δεν ξέρω πόση ώρα μέχρι την πτήση των 00:50, τώρα είναι 23:30.
Μάλλον μονο αυτές τις επιλογές έχω. Ομολόγησαν και ο στ manager και η  supervisor ότι για οτιδήποτε advanced όπως το δικό μου,  μονο της BKK γραφεία ξέρουν. 
Τι τους είπα άλλες εταιρίες μπορείς να bookareis για αύριο, η μεθαύριο, απτό αεροδρόμιο, όλο το θέμα twr πάει σε μένα αν πετάξω σήμερα η αύριο. θα τους ξαναπώ τώρα ότι θα κάνω αναφορά(για ποιο λόγο αλήθεια)Τώρα όμως και όνομα η ζητήσω από στ manager κλπ, τι θα αλλάξει,  άρα asap
Όπως τα έλεγα λοιπόν!!!
Γελάω ακόμη με την υπάλληλο που έκανε 20 λεπτά να βρει την τιμή, ξέρεις πόση ώρα θέλει; Μόνο ένα λεπτό, μιλάμε για έμπειρο υπάλληλο έτσι;

Καλό σου ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!!!