0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω κυπριακό διαβατήριο αλλά έχω κάνει κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια για 16 μέρες. Τι συμβαίνει σε αυτή τη περίπτωση??? Visa απο εδώ δεν νομίζω να μπορώ να πάρω γιατί η Κύπρος καλύπτεται από την πρεσβεία της Ρώμης.
1.Έχεις σίγουρα 16 ημέρες? Μετράμε ημέρα άφιξης και ημέρα αναχώρησης , ημερολογιακά και κοιτάμε και την ώρα αφιξης αναχώρησης.2.Αν η Κύπρος υπάγεται στην ιταλική πρεσβεία και δεν προλαβαίνεις να στειλεις διαβατηριο , τότε μπορείς να πληρώσεις ένα πέναλτυ 500 μπατ για 1 ημέρα καθυστέρησης ή να πας σε immigration και να κάνεις πάρεις παράταση 7 ημερών(1900 baht)Υ.Γ. Προξενείο στην Λευκωσία ?
Αν καταλαβα καλα θες να πας στην Ταυλανδη απο Ελλαδα με Κυπριακο διαβατηριο? Αν ναι μπορεις να πας στην πρεσβεια της Ταυλανδης αδω στην Ελλαδα και να παρεις κανονικα βιζα...Με Κυπριακο διαβατηριο ταξιδεψα και εγω...
16 ημέρες είναι.Το προξενείο δίνει την βίζα και όχι η πρεσβεία , άρα λογικά μπορείς.Σκέψου όλες τις επιλογές σου και αποφάσισε
Ευχαριστώ!Ίσως άδικα αγχώθηκα τότε!!!Θα πάρω τηλ Δευτέρα πρωί να μάθω.Σε περίπτωση που δεν μου δίνουν βίζα από εδώ. Σε ποιά πόλη θα ταλαιπωρηθώ λιγότερο στο immigration? Θα είμαι Μπαγκογκ, Τσιαγκ Μαι και Κο Σαμουι.