0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για κάποιον που ταξιδεύει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσει σωστά αυτά που αναφέρεις, εφόσον δεν έχει μαζί του κάποιον να τον κατευθύνει. Ακόμα και από εδώ μέσα να έχει συμβουλές, είναι εντελώς διαφορετικό να τις εφαρμόσει σωστά αν είναι μόνος του εκεί.Επίσης να προσθέσουμε και το κανονικό μασάζ στα έξοδα, ειδικά αν του αρέσει, τότε υπολόγιζε κάθε φορά το λιγότερο 150 BHT για ένα oil massage. Και σίγουρα θα υπάρχουν και πολλά άλλα έξοδα που θα τα βρίσκει μπροστά του γιατί πολύ απλά δεν θα μπορεί να τα αποφύγει.Επίσης, μόνο από το πολιτισμικό σοκ που θα δεχτεί μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στα σχέδια του.
Μ όλο το σεβασμό αν δεν ξερετε κάτι μην το γράφετε! Η Μπανγκόκ είναι μια απ τις πιο συναρπαστικές πόλεις σ όλο τον κόσμο!
dimitrisdtc Ενω γραφεις σωστα παρα πολλες φορες ειμαι σε διαρκη αντιθεση μαζι σου γιατι ολο καπου μου τα χαλας.Περνεις ενα θεμα και το περιστρεφεις γυρω απο εσενα,εχω την εντυπωση.Το θεμα μας εδω δεν ειναι αν μπορει καποιος να περασει 40 ημερες με 1000 ευρω.Σαφως και μπορει αν αυτο θελει και να περασει και πολλυ ομορφα,συμφωνω απολυτα.Αλλα οχι ο συγκεκριμενος φιλος με τα δεδομενα που εχουμε για την περιπτωση του.Για αυτο τονισα με μεγαλα γραμματα και στο προηγουμενο μου ποσταρισμα οτι θα παει για πρωτη φορα στην Ταυλανδη και μαλιστα θελει να κανει και τουρ ολη την χωρα.Σωστα αυτα που γραφεις απλα εκτος θεματος.Ειναι φανερο οτι ο rodrigo δεν ξερει ακριβως τι θελει απο το ταξιδι του και με γνωμονα αυτο ειναι και οι απαντησεις μας.Επισης συμφωνω οτι η Μπανγκοκ ειναι πραγματικα μια συναρπαστικη πολη που παντα λατρευω να περναω καποιες μερες και παρολα αυτα ειναι παντα λιγες για να την μαθεις.Τελος επιμενω οτι τα χρηματα αυτα μπορει να φτανουν σε εσενα και σε χιλιαδες αλλους επισκεπτες αλλα στο προφιλ του τουριστα rodrigo η δικια μου πεποιθηση ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα.