Αποστολέας Θέμα: 30-40 μερες Ταυλανδη  (Αναγνώστηκε 29681 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: 30-40 μερες Ταυλανδη
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 01:32:11 πμ »
αυτο που θα σου ελεγα ειναι  να μην κατσεις μπανγκοκ.δεν χρειαζεται.μονο 1-2 μερες το πολυ πολυ αν θελεις να πας να κανεις καμια αγορα.
[/quote]

Μ όλο το σεβασμό αν δεν ξερετε κάτι μην το γράφετε! Η Μπανγκόκ είναι μια απ τις πιο συναρπαστικές πόλεις σ όλο τον κόσμο! Αν σε κάποιον που τη γνώρισε με λάθος τρόπο δεν άρεσε αυτό δε φτάνει για να βγει ενα γενικό συμπέρασμα οτι δεν αξίζει τον κόπο να μείνει κανείς εκει πάνω απο 1-2 μέρες.
Για να μην μπω σε διαδικασία επιχειρημάτων θα αναφέρω απλά το εξής: ψηφίστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απ τους αναγνώστες του Travel & Leisure magazine ως ο καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός όλου του κόσμου και σε πολυ υψηλές θέσεις σε οποιαδήποτε αναλογη ψηφοφορία.
Οσο για το αν τα χιλια ευρώ φτάνουν για ενα μήνα θα έλεγα πως αυτό εχει να κανει με το άτομο που τα διαθέτει και με το τι θέλει να κανει. Απ τη στιγμή όμως που χιλιάδες νέοι άνθρωποι απ όλο τον κόσμο που δεν διαθέτουν  πολλά χρήματα, βγαζουν ενα μήνα με τα μισά λεφτά περνώντας οικονομικά αλλά κάνοντας τα πάντα δεν μπορώ να καταλάβω το πως μόνο οι Ελληνες χρειάζονται μια περιουσία για να ταξιδέψουν.
Δηλαδή:
Guesthouse /bangalows 200-300 baht τη μέρα x 30 πες 7500 μπατ
Φαγητό , τρια γευματα τη μέρα πες εκατό μπατ το καθένα (το βαζω ακριβά σε περιπτωση που δεν μπορείς να φας απο φτηνα εστιατόρια του δρόμου ) χ 30  σύνολο 9000 μπάτ
Διασκέδαση , μια δυο μπύρες και κλάμπινγκ 150 μπατ τη μέρα , συνολο 4500 μπάτ
συγκοινωνίες τοπικές αλλα και απο πόλη προς πόλη κανα τριχίλιαρο όλα μαζί , αν παιρνεις και ταξί -καθε μέρα-  παμε στα 6 χιλιάρικα κι αυτό με υπερβολή
Συντροφιά  αν ψάχνεσαι και εισαι νέος  δε χρειαζεται να ξοδεψεις τίποτε
Μουσεια κλπ κανα διχιλιαρο σύνολο
ΠΕΡΙΣΕΎΟΥΝ 11 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΣΠΑΤΑΛΕΣ, ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΟΠΤΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2012, 01:48:49 πμ από dimitrisdtc »

• Browser:
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 02:00:55 πμ »
Απλα οι Ελληνες συχνά βαριούνται να κάνουν προεργασία, δεν μπορούν να οργανώσουν ορθολογικά τις διακοπές τους, όλα τους φαίνονται βουνό πχ να πάρουν ενα λεωφορείο ή να μείνουν σ ενα 'αβολο ' μέρος , την ίδια ώρα που άλλοι μένουν εξι εξι και οχτώ οχτώ σε ξενώνες. Και φυσικά σου λένε πως 'αν είναι αν κουράζομαι ας μην πάω καλύτερα, αυτό δεν είναι διακοπές!' ΟΜΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΆΣΕΙ - που γίνεται και με λίγα χρήματα- αλλα και για να γνωρίσει ενα διαφορετικό τρόπο ζωής, κουλτούρας, σ ενα διαφορετικό περιβαλλον. Περα απο 2-3 προορισμούς που όντως χρειάζονται χρήμα ,μπορείς ακόμα να κάνεις το οτιδήποτε εδω με ελάχιστα λεφτά αρκεί να ψαχτείς λίγο, πράγμα που ο συγκεκριμένος που ρώτησε προφανώς βαριέται να κάνει,αλλιώς δεν θα ρώταγε τόσο γενικά,  οποτε και γω δεν θα του εξηγήσω παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος psasper

• *
  • Mac OS X 10.7.4 Mac OS X 10.7.4
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.101 Chrome 23.0.1271.101
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 03:04:44 πμ »
Για κάποιον που ταξιδεύει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσει σωστά αυτά που αναφέρεις, εφόσον δεν έχει μαζί του κάποιον να τον κατευθύνει. Ακόμα και από εδώ μέσα να έχει συμβουλές, είναι εντελώς διαφορετικό να τις εφαρμόσει σωστά αν είναι μόνος του εκεί.
Επίσης να προσθέσουμε και το κανονικό μασάζ στα έξοδα, ειδικά αν του αρέσει, τότε υπολόγιζε κάθε φορά το λιγότερο 150 BHT για ένα oil massage. Και σίγουρα θα υπάρχουν και πολλά άλλα έξοδα που θα τα βρίσκει μπροστά του γιατί πολύ απλά δεν θα μπορεί να τα αποφύγει.
Επίσης, μόνο από το πολιτισμικό σοκ που θα δεχτεί μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στα σχέδια του.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2012, 03:07:39 πμ από psasper »

• Browser:
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 03:30:56 πμ »
Για κάποιον που ταξιδεύει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη χώρα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμόσει σωστά αυτά που αναφέρεις, εφόσον δεν έχει μαζί του κάποιον να τον κατευθύνει. Ακόμα και από εδώ μέσα να έχει συμβουλές, είναι εντελώς διαφορετικό να τις εφαρμόσει σωστά αν είναι μόνος του εκεί.
Επίσης να προσθέσουμε και το κανονικό μασάζ στα έξοδα, ειδικά αν του αρέσει, τότε υπολόγιζε κάθε φορά το λιγότερο 150 BHT για ένα oil massage. Και σίγουρα θα υπάρχουν και πολλά άλλα έξοδα που θα τα βρίσκει μπροστά του γιατί πολύ απλά δεν θα μπορεί να τα αποφύγει.
Επίσης, μόνο από το πολιτισμικό σοκ που θα δεχτεί μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στα σχέδια του.
10 μασαζ επι 200 να σου βαλω..ισον 2000 μπατ..
αντε να βαλουμε και μια ωρα  ιντερνετ τη μερα..ενα ακόμα χιλιαρικο
Και πλυσιμο ρουχων δυο φορες τη βδομαδα...αντε ενα ακομα..
Τα χρηματα βγαίνουν μια χαρα ακόμα κι αν τα χεις τραβήξει απ τα μαλλια.
Το πολιτιστικό σοκ το δέχομαι αλλά και πάλι εν μέρει , τι πολιτιστικό σοκ να πάθεις σ ενα δυτικοποιημένο μέρος , με υποδομές και βολικότατο όπως η Ταιλάνδη? Δηλαδή αν πας Βιρμανία, Ινδία, Γκάνα, Κενυα, Ινδονησία κλπ για να αναφερω στην τύχη κάποιους προορισμούς τι πρεπει να κάνεις να αυτοκτονήσεις απ το σοκ? Πως τόσος κόσμος ταξιδευει άνετα BACKPACKING παντού (παροτι πολλοι απ αυτούς εχουν παραστάσεις χλιδής και είναι φραγκατοι )και μόνο οι Ελληνες (και ειδικά οι Ελληνίδες ) φρικάρουν ? Χωρια που σε λίγο θα μιλάμε για πολιτιστικό σοκ που παθαίνει κανείς στην Αθήνα...

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.97 Chrome 23.0.1271.97
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 10:06:29 πμ »
Εγω παθαινω πολιτισμικο σοκ χρονια τωρα ,οταν ερχομαι απο το εξωτερικο στην Ελλαδα !!!

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
    • www.thai.gr
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 10:22:11 πμ »

Μ όλο το σεβασμό αν δεν ξερετε κάτι μην το γράφετε! Η Μπανγκόκ είναι μια απ τις πιο συναρπαστικές πόλεις σ όλο τον κόσμο!

thFlag μπανγκοκα

Αποσυνδεδεμένος psasper

• *
  • Mac OS X 10.7.4 Mac OS X 10.7.4
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.101 Chrome 23.0.1271.101
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 11:49:04 πμ »
Καλά τα λες...στην Αθήνα...μόνο που η Ελλάδα δεν είναι ακριβώς η Αθήνα. Για αυτό ίσως εσείς δεν παθαίνετε τέτοιο σοκ όταν ταξιδεύετε έξω.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2012, 12:38:47 μμ από psasper »

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 12:00:00 μμ »
Θέλει οργάνωση.Πρέπει να διαβάσει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί.Εγώ βρήκα  τρόπο να τη βγάζω οικονομικά που στο Πουκέτ που σχετικά  με άλλα μέρη είναι πολύ ακριβά. Αν πας σε φθηνά μπάρμπεκοιυ και ταιλανδέζικα και δεν θες ξαπλωτούρερς και ανέσεις η να ''νοικιάζεις συντροφιά'' μπορείς να κάνεις οικονομία.Πρέπει να το θέλεις να είναι φιλοσοφία αλλιώς άστα να πάνε....ι
 Δίνω ένα παράδειγμα σε Πουκέτ Χριστούγεννα δηλαδή ότι πιο ακριβό...
 Δωμάτιο 1000 μπάτ  υπάρχουν και με 300 μπάτ αν σε κοιτώνα 4-6 ( Μιλάμε για Πατόνκ )
 Φαγητό σε μπάρμεκιου 120 μπάτ. Πρωινό  εκεί περίπου 120  - 150. καμμιά μπύρα το βράδυ  120-150 σε μαγαζιά με μουσική. Τώρα βέβαια εγώ νοικιάζω μηχανάκι και δίνω άλλα 120 μπατ τη μέρα.
 Βάλε και άλλα 300 κάτι νερά κανα αναψυκτικό .
  120 φαγ.+120 πρ.+150 μπυρ,+ 120 μηχ+300 λοιπα = 810 χωρίς μεγάλη πίεση 810/40=  20 ευρώ περίπου.χ 14 μέρες που ήμουν= 280 + 25χ 14 δωμάτιο= 350 + 280 = 630 για 14 ημέρες καλά είναι και που στο ακριβό Πουκέτ .  Τρίτη που πάω κάτω θα δώ πως είναι φέτος οι τιμές...

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 12:05:17 μμ »
dimitrisdtc  Ενω γραφεις σωστα παρα πολλες φορες ειμαι σε διαρκη αντιθεση μαζι σου γιατι ολο καπου μου τα χαλας.Περνεις ενα θεμα και το περιστρεφεις γυρω απο εσενα,εχω την εντυπωση.
Το θεμα μας εδω δεν ειναι αν μπορει καποιος να περασει 40 ημερες με 1000 ευρω.Σαφως και μπορει αν αυτο θελει και να περασει και πολλυ ομορφα,συμφωνω απολυτα.Αλλα οχι ο συγκεκριμενος φιλος με τα δεδομενα που εχουμε για την περιπτωση του.Για αυτο τονισα με μεγαλα γραμματα και στο προηγουμενο μου ποσταρισμα οτι θα παει για πρωτη φορα στην Ταυλανδη και μαλιστα θελει να κανει και τουρ ολη την χωρα.Σωστα αυτα που γραφεις απλα εκτος θεματος.Ειναι φανερο οτι ο rodrigo δεν ξερει ακριβως τι θελει απο το ταξιδι του και με γνωμονα αυτο ειναι και οι απαντησεις μας.
Επισης συμφωνω οτι η Μπανγκοκ ειναι πραγματικα μια συναρπαστικη πολη που παντα λατρευω να περναω καποιες μερες και παρολα αυτα ειναι παντα λιγες για να την μαθεις.
Τελος επιμενω οτι τα χρηματα αυτα μπορει να φτανουν σε εσενα και σε χιλιαδες αλλους επισκεπτες αλλα στο προφιλ του τουριστα rodrigo η δικια μου πεποιθηση ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• Browser:
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 13:23:38 μμ »
dimitrisdtc  Ενω γραφεις σωστα παρα πολλες φορες ειμαι σε διαρκη αντιθεση μαζι σου γιατι ολο καπου μου τα χαλας.Περνεις ενα θεμα και το περιστρεφεις γυρω απο εσενα,εχω την εντυπωση.
Το θεμα μας εδω δεν ειναι αν μπορει καποιος να περασει 40 ημερες με 1000 ευρω.Σαφως και μπορει αν αυτο θελει και να περασει και πολλυ ομορφα,συμφωνω απολυτα.Αλλα οχι ο συγκεκριμενος φιλος με τα δεδομενα που εχουμε για την περιπτωση του.Για αυτο τονισα με μεγαλα γραμματα και στο προηγουμενο μου ποσταρισμα οτι θα παει για πρωτη φορα στην Ταυλανδη και μαλιστα θελει να κανει και τουρ ολη την χωρα.Σωστα αυτα που γραφεις απλα εκτος θεματος.Ειναι φανερο οτι ο rodrigo δεν ξερει ακριβως τι θελει απο το ταξιδι του και με γνωμονα αυτο ειναι και οι απαντησεις μας.
Επισης συμφωνω οτι η Μπανγκοκ ειναι πραγματικα μια συναρπαστικη πολη που παντα λατρευω να περναω καποιες μερες και παρολα αυτα ειναι παντα λιγες για να την μαθεις.
Τελος επιμενω οτι τα χρηματα αυτα μπορει να φτανουν σε εσενα και σε χιλιαδες αλλους επισκεπτες αλλα στο προφιλ του τουριστα rodrigo η δικια μου πεποιθηση ειναι οτι δεν υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα.
ΝΑΙ, καποια απ αυτά που εγραψα ήταν σχεδόν εκτός θέματος, ήταν μια αφορμή να θίξω ενα γενικότερο ζήτημα.
Πιθανολογώ επίσης οτι ο συγκεκριμένος τουρίστας Ροδρίγκο αδύνατον να βγει με τόσα χρήμστα ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  , οπότε πάλι εχεις σχετικό δίκιο.
Εντούτοις για να έθεσε θέμα μπάτζετ μάλλον τόσα μπορεί να διαθέσει και ψυχολογικά του φαίνονται πολλά μαζί για το εισητήριο για να τα ξοδέψει πχ σε δυο και μόνο βδομαδες.Θελει να δει κάτι παραπανω και να μείνει περισσότερο ,οπότε βλέπω υπερβολική την απαντηση 'ειναι λίγα , δεν γινεται.΄'
Το σωστό θα ήταν, ναι , άνετα μπορεις και με τόσα λεφτα, ρίξε λίγο διαβασμα, ψάξου, οργανώσου και αφου κάνεις ολη αυτη την προεργασία θα σε βοηθήσουμε και μεις να περάσεις καλά και με χίλια ευρώ.
(Οσο για το αν περιστρέφω τα θέματα γύρω απο μένα ή παίρνοντας ως γνώμονα εμένα ή αν σε τελική ανάλυση το παιζω παντογνώστης και είμαι ισχυρογνώμων , είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κρίνει.Ελπίζω να μην είναι έτσι, κάποτε και ο τεοσεπ με είχε κατηγορήσει για κάτι παρόμοιο και του είχα στείλει ενα σωρό πραγματα που εγραψα προβαλλοντας τη γνώμη μου ως σχετική και εχοντας την σε αμφισβήτηση. Οσες δε φορές ξέφυγα απο καποια όρια δεοντολογίας σε συζητήσεις -σπάνια- παντοτε ζήτησα συγνώμη κατι που λίγοι το έκαναν ολο αυτόν καιρό σ αυτό το φόρουμ.)

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 13:39:08 μμ »
Δημητρη επειδη αναφερθηκες σε μενα να σου θυμισω ,οτι σου εστειλα το pm της "ειρηνης" , ζητωντας "συγγνωμη" για τις λεκτικες αντιπαραθεσεις .

Ελπιζω να το θυμασαι ....Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος rodrigo

• *
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.83 Chrome 17.0.963.83
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 15:00:38 μμ »
Παιδια το οτι δεν μου βγενει ο χρονος να σερφαρω στον ιντερνετ,δεν σημαινει οτι δεν μπορω να ψαχτω-οργανωθω..Γενικα σαν ατομο ειμαι αρκετα οικονομικος δεν κανω σπαταλες(βεβαια δεν ξερω αυτο με το πολιτισμικο σοκ που λετε, μοιπως απο τις χαμηλες τιμες παρασυρθω αν κ δεν νομιζω)δεν με νοιαζει να παω στα υπερπολυτελη ξενοδοχεια,γενικα θελω ν κανω μια απλη ζωη εκει,chiang mai εχω δει οτι οι τιμες ειναι αρκετα χαμηλοτερες απ οτι στα νοτια με τις παραλιες,βεβαια επειδη το περισσοτερο χρονο θελω να το περασω νοτια,φθηνα καταληματα-μπανγκαλου υπαρχουν,φαγητο μου εχουν πει οτι ο οργανισμος επειδη δεν εχει συνηθισει τα φαγητα τους μπορει να υπαρχουν προβληματα τουλαχιστον τις πρωτες μερες.τωρα για μεταφορα εσωτερικο εχω ακουσει για αεροπορικες τυπου ryanair που βρισκεις αρκετα φθηνα εισητηρια,αν πιστευεται οτι 1000 ευρω για ξοδεμα δεν ειναι αρκετα,προσιοριστε μου αν μπορειτε εσεις π εχετε παει,ποσα χαλασατε σαν πρωτη φορα στην ταυλανδη.Επισεις θα παω με αλλα 2 ατομα οποτε το θεμα διαμονης θα πεσει σαν τιμη.
-Ευχαρηστω!

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 15:18:37 μμ »
Απο την στιγμη που δεν θα εχεις σταθερη βαση αρα και μηνιαια μισθωματα υπολογισε στα 80 ευρω την ημερα ( μαζι με τις εσωτερικες ματακινησεις )
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος rodrigo

• *
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.83 Chrome 17.0.963.83
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 16:30:42 μμ »
Δηλαδη,ξεχναμε αυτο που ξερουμε γι'αυτη την χωρα οτι την περνας με λιγα χρηματα..,γενικα παντος με αλλους που εχω μιλησει σε συζητησεις μου εχουν πει οτι την βγαζεις πολυ φθηνα γενικα,συγκεκριμενα με φιλο π μιλησα πειγε 22 μερες και μ ειπε μετακινησεις-ξενοδοχεια-φαγητα-διασκεδαση του βγεικαν 400 ευρω..οι τιμες που αναφερεται εδω ειναι σαν της ελλαδας και σε καποιες περιπτωσεις πιο ακριβες απ'οσο θα πρεπε..ειδικα για ταυλανδη.γενικα θα κοιταξω να ανεβασω το budjet στα 1500 ,παντος ηλικιακα που λετε ειμαι 23 χρονων..οποτε δεν με νοιαζει η ταλαιπωρια και θα ηθελα να ζησω της διακοπες μου εκει τρωγωντας αποκλειστικα ταυλανδεζικο φαγητο..αν ηθελα να τρωω μπριζολες και mcdonalds καλυτερα να μεινω σπιτι θα μου βγει πιο φθηνα!ιντερνετ αντε 1 φορα στης 3 μερες να χρηστιμοποιησω,μασαζ οχι καθε μερα,φαγητο οκ ειπα και πριν,ξενοδοχειο μονο οτανφτασω bangkok λεω ν κλεισω ενα "καλο" απλα για να ηρεμησω απο την πτηση,νοτια στα νησια που θελω να περασω ενα απλο καταλημα με βασικες ανεσεις οχι τπτ πολυτελειες..(δεν σκοπευω να περναω τον χρονο μ στο ξενοδοχειο)..
-ευχαρηστω κ παλι!

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 17:12:03 μμ »
τιποτα δεν ξεχνας.
εξαρταται τι θελεις.
νομιζω σου ειπα πως μπορεις την μερα για φαγητο να δινεις 2 ευρω μπορεις ομως και 40.θα δεις αν τολμησεις απο την 1η μερα να φας σε πλανοδιο η αν θα το πας σιγα σιγα...δεν θα πινεις κρασια,δεν θα τρως μπριζολες αλλα θα προτιμας τοπικα φαγητα οποτε το κοστος πεφτει.
θα τρως πρωινο στο ξενοδοχειο ενα καλο μεσημεριανο και μετα μπορεις το βραδακι να φας πιο χαλαρα τιποτα φρουτα η κανα τοστακι η κατι στο χερι απο τον δρομο...

και μην ξεχνας οτι εσυ θα εισαι για διακοπες εκει.
αρα το πρωι θα πας την εκδρομη σου  και θα εισαι ορθιος αρκετες ωρες.μετα θα γυρισεις μουσκεμα και κουρασμενος πισω.διπλα στο ξενοδοχειο σου θα ειναι μασατζιδικο με 10 ευρω το μασαζ.θα το δεις και θα πεις..."ελα μωρε που να τρεχω στην αλλη ακρη να το βρω με 5 ευρω...ας κανω εδω ενα.στην αθηνα εχει 30 και 50 ευρω το ιδιο..."
μετα θα πας να φας και θα δεις μια αστακομαροναδα με 15 ευρω ενω στην αθηνα εχει 60 και 80...θα πεις ..."ελα μωρε σιγα μια χαρα τιμη..."
βαλε και την σαλατα και καμια μπυρα η ψωμι...

και παει λεγοντας...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2012, 17:21:47 μμ από XxSMIL3xX »