Αποστολέας Θέμα: Αξιζει να πας στην Μπανγκοκ ?  (Αναγνώστηκε 26225 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος penkru

• *
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
Απ: Αξιζει να πας στην Μπανγκοκ ?
« Απάντηση #30 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 05:15:44 πμ »
Πο πο !!!!! Τατιανες

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
« Απάντηση #31 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 06:59:52 πμ »
penkru νομίζω πως το σχόλιο σου είναι καθοριστικό στο να βγει μια απόφαση. Βοήθησες τα μέγιστα, μπράβο.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.97 Chrome 23.0.1271.97
« Απάντηση #32 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 08:42:15 πμ »
Καλα ρε penkru ,απ'οτι ειδα ειναι το 1ο σου μηνυμα και σε ενα ολοκληρο φορουμ με χιλιαδες θεματα αυτο βρηκες να πεις ;

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 09:01:43 πμ »
άμα περίμένουν τα Ταιλανδεζάκια να μάθουν κάτι από τέτοιους δασκάλους, (kru), σωθήκανε!!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 20, 2012, 11:24:17 πμ από bestathens1972 »
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 13:00:45 μμ »
αυτο  που θελω να πω δημητρη ειναι οτι ολα τα πλεονεκτηματα της μπανγκοκ μπορω να τα βρω σε αλλες πολεις και σε καλυτερη ποιοτητα.
μπορω να σου πω για παρισι και λονδινο που εχω παει αρκετες φορες.
θα παω σε κουλτουριαρικα bistro,σε μουσεια του πικασο, του νταλι,στο λουβρο που οσες φορες κι αν πας ποτε δεν το βαριεσαι...
θα δω αγωνες τεννις στο roland garros ,αγωνες της paris saint germain ,θα παω στην sistine chapel και στην νοτρ νταμ,θα βολταρω στον σηκουανα με τις 400 διαφορετικες γεφυρες που ολες ειναι αριστουργηματα,σε καθε πλατεια θα εχει  και απο μια εκθεση με αγαλματα,θα παω σε γαλλικα εστιατορια με ιστορια αιωνων,θα δω πυργους και καστρα απο τον μεσαιωνα,θα παω στην disneyland,θα ανεβω σε αμαξα με αλογακια να με πανε βολτα,θα παω στα ηλυσια πεδια,θα παω στις κατακομβες,θα παω στο μοντπαρνες,θα παω σε καμπαρε,θα δω αντικες και παλαιοπωλεια και ισως το πιο σημαντικο για μενα θα νιωσω τον αναβρασμο και την ενεργεια που διακατεχει το παρισι λογο της ιστοριας του,του διαφωτισμου,της γαλλικης επαναστασης,της παρισινης κουμουνας και του μαη του 68.

αρα εγω σαν σταθης ηρθα στην ταυλανδη και θα ξαναρθω οχι για δυτικο πολιτισμο.οχι για πολυκατοικιες,οχι για νεφος,οχι για αμαξια,οχι για κινηση.
θα ερθω για την φυση,για τους ανθρωπους,για τους βουδιστες.αυτα δεν μπορω να τα βρω στην ευρωπη.ΟΛΑ τα αλλα τα βρησκω στην ευρωπη  και ποιοτικοτερα.

θα ερθω ταυλανδη συντομα στο κο σαμουι,τα σουκου θα πεταγομε για 2μερο στο κο ταο και ολα ωραια και ηρεμα.τουλαχιστον αυτο εχουμε σκεφτει με την γυναικα μου προς το παρον....
εαν θελεις εσυ να εισαι μεσα στην κολαση(κατ εμε) που λεγετε μπανγκοκ δικαιωμα σου.εγω δεν προκειτε ουτε για διανυκτερευση να κατεβω εκτος και αν κανονισω με τον κωστα να τα πουμε που ειναι πολυ αξιολογος ανθρωπος και τον γουσταρω πολυ οπως και τον χριστο στο κο σαμουι που ανυπομονω να τον ξαναδω η θελησω να κανω ψωνια.

και ας σχολιασω και κατι ακομα και ας γινω ακομα πιο αντιπαθητικος σε μερικους...
εγραψες καπου δημητρη οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα θα διαφωνησουν με μενα και ειναι κατι που το ηξερα εξ αρχης.εξαλλου ειναι ενα φορουμ με λατρεις της ταυλανδης(οπως και γω σε αρκετα κομματια).
απο αυτους ομως ποσοι γουσταρουν την μπανγκοκ γιατι πανε νανα και αγοραζουν ερωτα και υποταγη?
δεν χρειαζεται να μου απαντησεις γιατι πανω κατω ξερω...ρητορικη ειναι η ερωτηση και ας βγουν να σκισουν τα ιματια τους...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 20, 2012, 13:22:29 μμ από XxSMIL3xX »

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 14:14:26 μμ »
ειπα και πριν οτι δεν μπορεις να συγκρινεις την μπανγκοκ με της πολεις της δυτικης ευρωπης δεν εχουν καμια μα καμια σχεση τωρα αμα δεν σου αρεσει μην πας δεν πας με το ζορι αλλα μην την κατακρινεις κιολας

Αποσυνδεδεμένος dkmaster

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 15:47:00 μμ »
Στάθη η υποταγή και ο έρωτας δεν υπάρχουν μόνο στην Νάνα αλλά και σε άλλα μέρη της ταϋλάνδης οπότε μάλλον λίγο άκυρο αυτό που λες.

Εγώ όμως θα σταθώ σε αυτό που είπες και όχι στον αν πρέπει να σταυρώσουμε τον αγοραίο έρωτα ή τις πόλεις που τον φιλοξενούν.

Παράθεση
εγω σαν σταθης ηρθα στην ταυλανδη και θα ξαναρθω οχι για δυτικο πολιτισμο.οχι για πολυκατοικιες,οχι για νεφος,οχι για αμαξια,οχι για κινηση.[/quote

Εσύ λοιπόν είδες αυτά, γιατί λοιπόν να μην πάει και ο χ,ψ και να δει αν αυτά που είδες εσύ τα βλέπει και εκείνος;

Αποσυνδεδεμένος rodrigo

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 17.0.963.83 Chrome 17.0.963.83
« Απάντηση #37 στις: Δεκεμβρίου 20, 2012, 15:59:02 μμ »
Παιδια προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι καθε χωρα-πολη εχει την δικη της κουλτουρα,και ταξιδευεις εκει για να βιωσεις την κουλτουρα τους και να γνωρισεις κατι διαφορετικο(γ αυτο και ταξιδευεις,για να ξεφυγεις απο την καθημερηνοτητα)Το αν η Μπανγκοκ ειναι βρωμικη με ποντικια κλπ δεν συμενει κατι..αυτη ειναι η πολη..Και η ινδια ειναι υπερβολικα βρομικη αλλα απο πολιτισμο και κουλτουρα σου δινει αλλα πραγματα..ετσι ειναι αυτα.

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #38 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 14:38:45 μμ »
Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έχουν εμπειρία από Μπανγκόκ και πιο πολύ στον dimitrisdtc. Εάν ο rodrigo ήταν φίλο σου και ερχόταν στην Μπανγκόκ για 7 ημέρες σε ποια μέρη θα τον πήγες να δει. Με φυσιολογικό κόστος, αλλά εάν κάτι είναι πολύ σημαντικό ανεξάρτητα κόστους.
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #39 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 14:55:58 μμ »
Κοιτα να δεις ειναι και το τι "γουσταρει" ο αλλος .
Αλλοι θελουν shopping
Αλλοι clubbing
Αλλοι ιστορικα μνημεια
Αλλοι zoo aquarium κλπ
Αλλος να βιωσει τις γειτονιες , chinatown κλπ .
Ειναι τοσα πολλα αυτα που προσφερονται και για αυτο πρεπει να βαλεις προτεραιότητες καθως 7 ημερες δεν ειναι αρκετες . 
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #40 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 21:10:47 μμ »
Ασφαλώς σε μια τόσο μεγάλη πόλη 7 ημέρες δεν είναι αρκετές για να την εξερευνήσεις, όμως ας πούμε 1 μέρα για το καθένα από αυτά που ανάφερες, τα πιο αντιπροσωπευτικά.
Ένας τουριστικός οδηγός μιας εβδομάδος.
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος EVAN

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #41 στις: Δεκεμβρίου 23, 2012, 10:24:21 πμ »
7 days  enought

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #42 στις: Δεκεμβρίου 23, 2012, 11:41:07 πμ »
Κοιτα να δεις ειναι και το τι "γουσταρει" ο αλλος .

Αυτή είναι και η ουσία.Τι θέλει απο τις διακοπές του ο καθένας. Αν κάοπτε καταφέρω και πάω όχι σκαστός λόγω Χριστουγεννιάτικων διακοπών αλλά περισσότερο από 15 μέρες,θα ήθελα να αφιερώσω 3-4 μέρες για να δω τα βασικά από τη Μπανκόγκ.Σίγουρα έχει πολλά που πρέπει να τα δεί κανείς. Εντύπωση μου έκανε πως υπάρχει εστιατόριο που κάθονται στα πόδια σου και σε ταίζουν στο στόμα.Μία μέρα θα διέθετα μόνο για αυτό,μόνο που δεν μάθαμε το όνομά του να βρούμε πληροφορίες ........
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 23, 2012, 13:08:56 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Browser:
« Απάντηση #44 στις: Δεκεμβρίου 24, 2012, 12:54:46 μμ »
Έχω πάει και εγώ μαζί με την γυναίκα μου στην Μπανγκόκ τρείς φορές και κάθησα την κάθε φορά μία εβδομάδα.
Πληροφοριακά έχω πάει και στο Chiang Mai, στο Phuket & Phi-Phi.
Επίσης έχω σχεδόν γυρίσει όλο τον κόσμο εκτός απο Λατινική Αμερική, και τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν ήμουν την Καραϊβική (πήγα σε εννέα νησιά- κρουαζιέρα-) και εκεί είδα το χειρότερο μέρος της ζωής μου,  την Αντίγκουα διότι δεν έχει τίποτα να δείς.
Τα λέω όλα αυτά διότι εμένα και την γυναίκα μου άρεσε η Μπανγκόκ,.
Πήγαμε και ξαναπήγαμε στους ναούς,  πήγαμε στην πλωτή αγορά,  πήγαμε  στην τσατουτσακ και εννοείται στα πολυκαταστήματα και εκεί έτρωγα μέσα. Έφαγα επίσης και του δρόμου και όλα μιά χαρά.
Κατά την δική μου πάντα γνώμη,  αξίζει να πάς στην Μπανγκόκ και εννοείται ότι θα ξαναπάω όποτε μπορώ.

Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!