0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
για 2 μέρες λες να έχω πρόβλημα?
........ Συνήθως όμως, όταν παρατείνουν την παραμονή τους για μία ημέρα, δεν φέρει πρόστιμο με αυτό. Το πρόστιμο των 500 μπατ ανά ημέρα υπέρβασης της επιτρεπόμενης αρχίζει μόνο μετά τη δεύτερη μέρα, .............Οι παραβάτες μπορούν να πληρώσουν το πρόστιμο στο γραφείο μετανάστευσης, ή στο αεροδρόμιο. Η διαδικασία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από10 λεπτά, και τα πρόστιμα θα μπορούσατε να τα καταβάλλεται ακόμη και εκ των προτέρων.
Για δύο μέρες φίλος μου Ιταλός δεν είχε πρόβλημα και δεν πλήρωσε τίποτα. Βέβαια δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ο κανόνας, απλώς αυτό του συνέβη.
Καλή χρονιά!Δηλαδή παιδιά, αν μένουν 5 μέρες μέχρι να φύγεις και έχει λήξει η Visa, μπορείς να πας στο immigration office και να πληρώσεις το προστιμο για τις 5 ημερες ώστε να μην έχεις πρόβλημα αν σε ελέγξει κάποιος αστυνομικός εκείνες τις ημέρες αλλά και γενικά για να μην καθυστερείς στο αεροδρόμιο?Δηλαδή είναι νόμιμο αυτό?
ΓειαΕιμαι καινουρια στο φορουμ οποτε δεν ξερω πως ακριβως δουλευει! Βασικα ειμαι καπως απελπισμενη και θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την βιζα! Αυτη την στιγμη ειμαι στην Ισπανια και φευγω απο εδω σε 10 μερες για περιπου δυο μηνες για Ταιλανδη. Δεν εχω βιζα για δυο μηνες. Το πλανο μου ειναι ενα μηνα Ταιλανδη και μετα στις γυρω χωρες με επιστροφη για Ισπανια απο Μπανγκοκ. Ξερω οτι μπορω να μεινω μονο ενα μηνα.. Το θεμα ειναι θα με αφησουν να μπω στην Ταιλανδη με εισητηριο για δυο μηνες η θα χρειαστω ενα αλλο εισητηριο που να αποδεικνυει οτι οντως βγαινω απο την χωρα σε ενα μηνα???Ευχαριστω εκ των προτερων.