Αποστολέας Θέμα: Πτηση - Διαμονη Κο Σαμουι.  (Αναγνώστηκε 7648 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mpoufos

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.97 Chrome 23.0.1271.97
Πτηση - Διαμονη Κο Σαμουι.
« στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 10:51:57 πμ »
Γεια σας και συγχαρητήρια σε όλους για το ωραίο forum που έχετε φτιάξει. Τον άλλο μήνα (αρχές ή μέσα Φεβρουαρίου) ετοιμάζομαι για το πρώτο ταξίδι μου προς το Κο Σαμούι.Σκοπεύω να πάω με την κοπέλα μου για 15 περίπου μέρες. Ήθελα να ρωτήσω τούς πιο έμπειρους αν συμφέρει να κλείσω τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο μέσω κάποιου τουριστικού πρακτορείου από την Ελλάδα ή να κλείσω μεμονωμένα την πτήση μέσω κάποιου web site και με τη βοήθεια του κ.Χρήστου που βρίσκεται εκεί ένα ξενοδοχείο.  Απ' ότι είδα οι πτήση Αθήνα-Κο Σαμούι(μετ'επιστροφης) με δυο ενδιάμεσες στάσεις κοστίζει περίπου 1000 Ευρω.

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
Απ: Πτηση - Διαμονη Κο Σαμουι.
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 11:11:43 πμ »
με το καλο να πατε παιδια, εγω στη θεση σου ...οσο αφορα το εισητηριο θα τα ελεγχα ολα και παρακτορεια και Online, οσο για την διαμονη σου και ολα τα υπολοιπα που αφορουν το σαμουι , θα εμπιστευομουν το χρηστο και η προσωπικη μου εμπειρια και των γνωστων και φιλων ειναι η καλυτερη.

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 11:13:20 πμ »
μπες στην σελιδα του ταξιδιωτικου γραφειου του χρηστου http://www.tropicaleasy.com/ και κατω κατω θα δεις τηλεφωνα,skype και mail.
ακομα και την σελιδα στο facebook.
το mail ειναι ο πιο ευκολος τροπος και ειναι αυτο  tropicaleasyservice@gmail.com

ακουσε τις συμβουλες του και δεν θα χασεις.ξερει ποιες παραλιες κολυμπιουνται,που ειναι ησυχα,που εχει βαβουρα.γενικα οτι θελεις.ειναι χρονια στο νησι και εχει και εστιατοριο με πολυ ωραιο φαγητο.

προσφατα ειμουν εκει και τον γνωρησα και οντως εμεινα 100000% ικανοποιημενος και γω και η γυναικα μου.
και αμα τον ειχαμε ακουσει και δεν καναμε του κεφαλιου μας θα περναγαμε καλυτερα απο πλευρας ξενοδοχειου.γιατι ναι μεν διαλεξαμε ενα καλο ξενοδοχειο αλλα η θαλασσα δεν κολυμπιοταν που ηταν διπλα του.και μας το ελεγε ο χρηστος αλλα δεν τον ακουσαμε...
οποτε σε συμβουλευω να τον εμπιστευτεις.

Αποσυνδεδεμένος spyros007

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 11:18:09 πμ »
Αρκετά καλή τιμή θα έλεγα τα 1000 ευρώ πήγαινε-έλα. Το ξενοδοχείο βέβαια καλύτερα να το κλήσεις μέσω του Χρήστου.
Ωραία εποχή πάτε καλά να περάσετε!

Αποσυνδεδεμένος mpoufos

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 11:28:05 πμ »
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και συμβουλές σας. Αγαπητέ XxSMIL3xX εσείς κλείσατε τα αεροπορικά μεμονωμένα on-line ή μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου πακέτο εισιτήρια-διαμονή;Ο κ.Χρήστος θα μπορέσει να μας βοηθήσει με τα αεροπορικά εισιτήρια; Και μήπως θυμάσαι πόσες ώρες ήταν το ταξίδι σας μαζί με τις ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο;

Αποσυνδεδεμένος XZaar

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 14:10:50 μμ »
 Σε τόσο κοντινή ημερομηνία καλύτερα να κλείσεις τα εισιτήρια μέσω πρακτορείου, σε καμμια περίπτωση όμως τη διαμονή. Εκει θα βρεις πολυ φθηνότερα δωμάτια. 1000€ είναι πολλά πιστεύω πως 850-900 είναι νορμάλ. Ίσως αν κλείσεις εισιτήριο για Μπανγκόκ και απο κει με άλλη εταιρία για σαμούι να σου βγει πιο φθηνά, τσέκαρέ το!

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 15:12:52 μμ »
Κοιτάζεις την ίδια στιγμή το  internet  παίρνεις και τον πράκτορά σου και συγχρόνως κοιτάς και απευθείας την αεροπορική εταιρεία διότι εάν έχει προσφορές τις περισότερες φορές τις έχει μόνο εάν τις πωλήσει η ίδια η αεροπορική εταιρεία και έτσι βλέπεις ποιός είναι ο πιό φθηνός (Το internet, ο πράκτορας ή απευθείας η αεροπορική εταιρεία).
 Τώρα για τα υπόλοιπα κλείστα μέσω Χρήστου (  tropicaleasyservice@gmail.com) , είναι σίγουρα ο καλύτερος και ο φθηνότερος!!!

Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 22:07:55 μμ »
σου απαντησα στο inbox

Αποσυνδεδεμένος mpoufos

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 20:13:55 μμ »
Ευχαριστώ πολύ XxSMIL3xX. !!!

Αποσυνδεδεμένος pigasos

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 10, 2013, 15:47:07 μμ »
σου απαντησα στο inbox
δεν μου δίνεις και μένα τα φώτα σου γιατί ψάχνω εισιτήρια για τον Φεβρουάριο και έχω πελαγώσει ευχαριστώ!!!

επί τις ευκαιρίας τους χαιρετισμούς μου σε όλη την παρεα!! το φόρουμ είναι πραγματικά ενας θησαυρος!!