Αποστολέας Θέμα: Καφέ μπαρ ελληνικό εστιατόριο στο Πουκέτ  (Αναγνώστηκε 14864 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ValmasDion

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.97 Chrome 23.0.1271.97
Καφέ μπαρ ελληνικό εστιατόριο στο Πουκέτ
« στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 00:22:58 πμ »
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους.Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι που με απασχολεί.Μου έχει κάτσει μια ευκαιρία να νοικιάσω από έναν Αυστραλό το beach bar του στο Πουκέτ. Κάνει μικτά από ποτά κυρίως κάνα 400 χιλιάρικα το μήνα με έξοδα 50 χιλ. ενοίκιο & μισθοί + ότι πάρει αυτός.Αν το αφήσω ως έχει, δεν λέει κάτι. Θα έχει όμως δουλειά με ελληνική κουζίνα +(μεζέδες,ρακές κτλ); Δεν ξέρω τι να κάνω,και ο τύπος περιμένει απάντηση ως το τέλος του μήνα. Επίσης, δεδομένου του ότι εγώ θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνω κάθε μήνα γιατί περιμένουμε και παιδάκι, με το κόστος που έχει το ταξίδι, , αξίζει ή τσάμπα η κίνηση;

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Καφέ μπαρ ελληνικό εστιατόριο στο Πουκέτ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 16:52:11 μμ »
kαινουργιε φιλε γεια σου.Στην ερωτηση σου αν αξιζει η οχι μια τετοια κινηση,κανενασ μα κανενασ δεν μπορει να σου πει ναι η οχι, οι παραγοντεσ επιτυχειασ η αποτυχειασ παρα μα παρα πολλοι,απ' την αλλη δεν εχουμε κανενα στοιχιο,ειναι πολλυ θολο το τοποιο. εγω αν μου επιτρεπεται θα σου παραθεσω τα στοιχεια που γνωριζω χωρησ να θελω να σε προτρεψω η αποτρεψω απο την οιαδηποτε αποφαση που ενδεχεται να παρησ. Επισησ δεν θα ηθελα καμια αντιπαραθεση με κανενα,οποιοσδηποτε εχει διαφορετικη γνωμη θα ειναι ευχαριστηση μου να την ακουσω, μπορει και να σφαλω.εχουμε λοιπον και λεμε 1 λεσ οτι πρεπει να κατεβαινησ καθε μηνα ελλαδα εκτοσ απο τα εξοδα 1.000 ευρ. πηγενελα, ποιοσ θα καθετε στο ποδι σου οταν λοιπησ,και αποτι καταλαβα εχεισ οικογενεια πισω πωσ θα τουσ αφηνεισ και θα ερχεσε καθε μηνα ταιλανδη.2 για να μπορεσεισ να υπολογυσησ το κοστολογιο και που βρησκεσε σε ενα τετοιο μαγαζι θα υπολογησησ 30-35% καβα-τροφοδοσια 27-30%ενοικια μισθοι-εξοδα/απροοπτα και απο το υποληπο 35% περηπου το καιφαλαιο(καθε 3 χρονια αερα)καιτα δηκα σου 3 ψαξε καλα γιατι ο αυστραλοσ αφου παει καλα  γιατι θελη να το δωση (μηποσ λιγη το συμβολαιο ενοικιου και δεν εχει για την ανανεωση η δεν του κανη καινουργηο ο ταιλανδοσ)4 τι συμβολαιο/ενοικιο θα σου κανη ο αυστραλοσ,και αυτο θα το δεχτη ο ιδιωκτητησ.5 τι συμβολαιο και ποτε ληγη κρατα στα χερια του ο αυστραλοσ 6 τι αερα ανα 3 χρονια υποχρεουτε να πληρωνη 6 σε τι ποστο βρησκετε αν ειναι καλο θα μπορη την χαμηλη περιοδο να βγαζη τα απαρετητα εξοδα να μην μπενη μεσα και την υψηλη να σου αφηνη το κερδοσ σε αυτη την περηπτωση ομωσ και ο αερασ θα ειναι μεγαλοσ 7 με τι αδεια το δουλευη ο αυστραλοσ εταιρεια-στο ονομα ταιλανδησ.8 σου δινη καποια οψιον για να το παρησ δικο σου καποια στιγμη η μηποσ παει να ξεστριψη για την ωρα απο καποια δυσκολη και μετα βλεπη τι θα κανει με σενα.9 ο νομοσ στην ταιλανδη ειναι τα μαγαζια κλεινουν στισ 2 ολλα μα ολλα για να μενουν ανοικτα πληρωνουν την α/τ και μαλιστα χοντρα 10 αδεια μουσικησ αλλα χρηματα ,και το καινουργιο με τα πνευματικα δικαιωματα αν δεν ειναι αυθεντικα τα C.D.η βαζησ μουσικη απο κομπιουτερ ακομα και τηλεοραση περνανε και στα περνουν (ο κωστασ στην ναναη 5 δωματια και μπαρακι με αδεια μουσικησ 25.000 μπατ για παρανομη και καλα μουσικη) 11 ενα κουστουμακη καθε μηνα κομενο υπερ Α/Τ.  προσεχε τωρα τι θα πω αν εισαι μεσα σε σοη(δηλαδη πολλα μπαρ μαζι) ολλα τα κουστουμια τα γλυτωνησ γιατι τα πληρωνη ο ταιλανδοσ ιδιοκτητησ των μπαρ και πεζουν με d.j κοινη μουσικη.12 οτι κουζινα βαλησ αλη αδεια απο καφε/μπαρ.13 αλλο προβλημα ειναι οι υπαλυλοι μια θαχεισ μια θα ψαχνησ. Αυτη την στιγμη δεν μουρχετε κατι αλλο αν θα ξαναενοχλησω καλη τυχη σε οτι αποφασησησ. Αν χρηαζεσε καποια αλλη πληροφορεια,μπορησ να εποικηνωνησησ,εγω μενω 6.5-7 μηνεσ τον χρονο πατονγκ,(ΤΟΥΡΗΣΤΑΣ)    Υ.Σ οποσ εγραψα και αλλου το μεγαλο προβλημα ειναι το συμβολαιο (δεν κανουν με τιποτα πανω απο 3 χρονια στην καλυτερη) και οαερασ  καθε 3 χρονια που σε αναγγαζουν να φυγησ οποτε γουσταρουν η σε δουνε να πασ καλα (θενε καλα και σωνη να στα παρουν).ΦΙΛΙΚΑ ΝΤΙΝΟΣ

Αποσυνδεδεμένος zeuscreta

• *
  • Browser:
  • Firefox 17.0 Firefox 17.0
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 18:37:43 μμ »
Φιλε μου γραφω πρωτη φορα και αυτο για να μην κανεις κατι και το μετανοιωσεις!
Παω ταυλανδη αρκετα χρονια και πρωτη φορα το 2003 σκεφτηκα να κανω τη μπιζνα με φιλους! Καλες εποχες τοτε και φθηνα ! Τωρα ολα εχουν αλλαξει και αλλαζουν συνεχως ! Ετσι που πανε τα εισητηρια και οι τιμες σε λιγο καιρο θα βλεπεις ελαχιστους ελληνες στο πουκετ (εγραψες για μεζεδες και ρακες) ! Και ο φιλος ο kokkodin για να μην εχει κανει κατι τοσο καιρο εκει κατι βλεπει ! Ο αυστραλος μαλλον και αυτος κατι βλεπει και την κανει ! Και το βασικοτερο με γυναικα και μωρο προσεχως (με το καλο!!!) εσυ θα τρεχεις ταυλανδη με τα χχχχχχχκια (συγνωμη κι ολα) ! Κατσε με την γυναικα σου και το παιδακι σου και εχε την ταυλανδη για ενα παραδεισογια να εισαι διακοπες !
Υ.Γ 1 Δεν λεω οτι εισαι τυπος για χχχχχχχκια αλλα αυτα ειναι παντου και 99% θα μπλεξεις
Υ.Γ 2 Οι ταυλανδοι οσο και καλοι να ειναι θα προσπαθησουν να στην φερουν γιατι εισαι ξενος(λογικο)

Αλλα οπως λενε μεγαλο παιδι εισαι και ξερεις καλυτερα το σωστο για σενα!!!!!
Καλυ τυχη και οτι καλυτερο για το μωρο!!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2013, 10:01:18 πμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 00:12:47 πμ »
Δεν υπαρχει λογος να σου κανω και εγω την δικη μου αναλυση καθως τα δυο παιδια που ποσταρανε το κανανε ηδη και ειναι αρκετα αυτα που λενε,εγω απλως θα πω οτι δουλειες στο πουκετ με πηγαινε ελα δεν γινονται.
Και μονο για αυτον τον λογο θα σου ελεγα να το ξεχασεις.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 10:28:28 πμ »
μια τελευταια απο εμενα διευκρινηση. επιδη σαφωσ τον χωρο τον διαβαζουν και γυναικεσ δεν θελησα να επεκταθω οταν αγραψα για προσωπικο προηγουμενοσ,αλλα πρεπει οσοι σκεπτονται για τετοιεσ δουλειεσ,καφε/μπαρ-εστιατοριο και συναφη,να γνωριζουν το τι θα αντυμετοπησουν.1 αυτα τα μαγαζια χρειαζονται μπαργουμαν αετο,σερβισ σωστο, και το κυρηοτερο κονσομανσιον πολυ καλη και οσο το δυνατον ωμορφη,αυτο συμενη αγριοσ ανταγωνησμοσ,μαμα σανκ για να φερνη τα κορητσια και κοστοσ αρκετα υψηλο (αμοιβη μαμα και κορητσιων διαβηωση (δωματιο/φαη) ποσοστα επι των ποτων.αν τα ξεπερασησ ολα αυτα αρχειζουν τα επομενα προβληματα.1 τα γυρω μπαρ με καλυτερο δελαρ στο κορητσι που τυχων κανει καλη δουλεια 2 με ολουσ (ΜΑΣ) τουσ πελατεσ για να μην πληρωθη το μπαρ φα ιν στο στυλ δεν δηνω λευτα κοροηδηστικα αμα τελιωσησ την δουλεια και θεσ αλλα να με βρησ στο ταδε μεροσ (ειδηκα τωρα με το ζωρη το οικονομικο πολυ ελαχηστα μπαρ φα ιν θα πιασησ,και βεβαια αυτο δεν ειναι το χειροτερο. το χειροτερο,3ειναι οι γαμπροι/παραμυθαντζηδεσ που αρχειζουν την παραμυθα κοιτα εγω θα μηνο τοσο θα σου δινω τοσα γιατι να πεδευεσαι στο μπαρ θαμαστε μαζι και το χειροτερο πολοι ελεηνοι τυποι ταζουν στησ φουκαριαρεσ (που εχουν πισωτουσ παιδακια/οικογενοια να θρεψουν) πανω στο ονοιρο τουσ για καποιο καλυτερο μελων ΓΑΜΟ σαφωσ μουσοντο για να γαργαλησουν τζαμπα.(προσ αποφηγη παρεξηγησησ υπαρχουν και οι εξεραισεισ και παντρευτικαν αλλα ελαχηστοι).4αλλο επικυνδηνο ειδοσ για την δουλεια οι αγαργαλητοι και οι μεγαλοι σε ηληκια που διαθετουν καπια παραπανω χρηματα και χαλανε/μπερδευουν το ολο συστημα οπωσ λοιπον μπορεισ να καταλαβησ υπαρχουν δυο κληδια 1 ενοικιο/αερασ 2γυναικεσ/προσωποικο.και οπωσ καταλαβενεται ολοι ειναι καλωσ η κακοσ δουλειεσ τησ νυχτασ.    Υ.Σ θερμη παρακληση για το θεμα των γαμπρων δεν θα ειθελα καμια αντοιπαραθεση ,οσοι ησωσ με γνωρηζουν ξερουν οτι βγενω σχεδον καθε βραδυ επι 12 χρονοια,τουσ εχω φαη στη μαπα και κηρηολεκτικα τουσ απεχθανωμε (η δηκαιολογηα δεν βγενω και τη να κανω,να μην ΚΑΝΗ οχι να θελη να εκμεταλευτη φουκαριαρεσ/αμορφωτεσ.Κσεφυγαμε λιγο απο το κηριωσ θεμα αλα πιστευω οτι και αυτο ειναι θεμα τησ νυχτασ . Χερετω ολουσ

Αποσυνδεδεμένος psasper

• *
  • Mac OS X 10.7.4 Mac OS X 10.7.4
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.101 Chrome 23.0.1271.101
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 11:21:50 πμ »
Πού μένεις? Γράφεις ότι θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνεις κάθε μήνα...από πού?

Αποσυνδεδεμένος Travel69

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 6.0 Safari 6.0
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 12:05:24 μμ »
Εχει σημασία που μένει; Σημασία έχει όλα αυτά που έγραψαν ο Ντίνος κτλ
Προσοχή προσοχή

Αποσυνδεδεμένος psasper

• *
  • Mac OS X 10.7.4 Mac OS X 10.7.4
  • Browser:
  • Chrome 23.0.1271.101 Chrome 23.0.1271.101
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 12:21:24 μμ »
Χαίρε Ντίνο, χαίρε Κωνστνατίνο, χαίρε Νίκο, χαίρε Γιώργο, χαίρετε όλοι οι παντογνώστες και μη, ωραία.

Τώρα μπορώ κι εγώ να ρωτήσω κάτι, αν μου το επιτρέπετε δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 12:35:26 μμ »
Η Ταϊλάνδη δεν είναι πλέον φτηνός τουριστικός προορισμός. 2009 η ισοτιμία ήταν 48 Μπατ 1 ευρώ τώρα είναι 39 Μπατ 1 ευρώ. Αυτό έχει αντίκτυπο στον τουρισμό της Ταϊλάνδης, και δεν νομίζω πως είναι καλή εποχή για επενδύσεις. Το 2012 τον Ιανουάριο που ήμουν Chiang Mai για 1 μήνα τα μπαρ ήταν μισοάδεια. Παραθέτω και ένα κείμενο που αντίγραψα από το site http://www.facebook.com/WSPattaya?fref=ts    για την Πατάγια. Ας γράψουν και οι φίλοι που βρίσκονται στο Πουκέτ αν έχει μείωση τουριστών ή όχι.
I have been out a few times recently in “high season” on Walking Street and to the bars in LK Metro/ Soi Buakhao, where I was surprised to find the LK bars were generally busier, and there were more punters in them than in many of the bars on Walking Street.

I have been wondering when high season would begin on Walking Street, as most go-go bars are very empty, and I think this year, for a lot of bars, the high season will last two weeks over Christmas and New Year, if they're lucky.

Of course at weekends more of them are more packed, but on any other night of the week, even formerly popular Walking Street bars are quiet, with only a handful of girls, who generally look unhappy, probably thinking they too need to migrate to Soi Buakhao to get their bar fines and lady drinks up (although I hear in fact that is not true, and LK girls are complaining that the busy bars there are as difficult to get drinks and bar fines in as Walking Street dens).

Yet the other night at 9pm I stood at the bottom of Soi 16 on Walking Street and was surprised by how many tourists there are in town. It was like a New Year crush down there, and I have been trying to work out how come the bars are empty and Walking Street is packed every night, and here’s what I think.

The majority of early-evening Walking Street visitors are big tour groups of Asian package tourists, being led by a flag-waving guide. They zoom along the street, photographing and looking at the sights, maybe take in a boxing match, then they rush back to their coaches and they’re gone.

The other big groups seem to be Indians and Arabs. Indians generally don’t have the money to spend in bars, and instead go up to the Coconut Bar to negotiate group discounts, and Arabs, for all their numbers and free-spending in the town, are not that welcome in many bars, and often aren’t interested in going into them anyway. They have the hookas and dance-with-your-hands-in-the-air-to-blaring-music bars in Soi 16 and Marine Plaza to enjoy and a lot of lardy freelances waddling around Arab Town to keep them occupied without having to go to bars on Walking Street.

Then you have the Russians. Depending on the time of day and where you are, 60-80% of the town seems to be Russian these days, and they are coming here for a cheap holiday, the beach and cheap booze. Many come with their families and girlfriends, and the majority of them probably don’t know about Pattaya’s go-go bar nightlife, except for having fliers thrust in their faces by touts and the souvenir photos they take of door girls on Walking Street. They aren’t that interested in sitting in go-go bars.

What has been missing from Walking Street for a very long time has been the high numbers of “traditional” Pattaya high season punters, who can sometimes still be seen in the beer bar complexes and some of the notorious bars off Walking Street, but, like the Dodo, they seem to be dying out fast, and certainly this high season the number of traditional Pattaya punters is well down even on last year’s, as Europe’s and the US’s financial problems continue.

And yet, with numbers of visitors to go-go bars well down on any year I can remember, there are even more of them opening up on Walking Street, which I don’t understand. They have to pay high rents and high salaries to attract girls already thinly-spread over the existing bars, and there are markedly fewer punters around who the bar owners can make money off.

Where is the financial logic in that?

The tourist profile of the city has changed, and will keep changing, with more people arriving in Pattaya for a family holiday and not for sex, and that fact has not yet hit the bar scene in terms of closures, but I have no doubt that it will, and then only the best bars and the best managers will survive.
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 15:45:37 μμ »

Απο τα λεγομενα του καταλαβαινουμε , Ελλαδα
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος grandmasrecipes

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 16:03:22 μμ »

παιδιά αυτά που έγραψε ο ντίνος έχουν μεγάλη σημασία και τα συνυπογράφω και ως επαγγελματίας και ως ένας άντρας ο οποιος έχω πατήσει και περπατήσει έχοντας ακούσει και πει τα γνωστά παραμυθια περί ιπποτών και μαγισσών.....και αυτά τα κορίτσια γνωρίζουν την κατάσταση αλλα η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο πεθαίνει τελευταία αλλα ΠΕΘΑΙΝΕΙ....
εύχομαι σε όλους τα καλύτερα για δουλειές το θεωρώ δύσκολο για ξένους στην thai εκτος μια καλή έξυπνη αεροδουλεια με χαμηλά έξοδα πουλώντας αέρα κοπανιστό....τότε ίσως ναι.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 08, 2013, 17:16:37 μμ από karabε »

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 17:21:00 μμ »
προσ Κυριον psasper. An οντοσ ενδιαφεροσουνα θα μπορουσεσ να ρωτησησ απλα που μενη ο φιλοσ που ζητησε πληροφοριεσ για να νοικιαση την επειχηρηση,χωρισ να ηρονεφθησ αυτουσ που προσπαθησαμε να βοηθησουμε παραθετοντασ πληροφοριεσ και στοιχεια για να ενημεροσουμε και τον φιλο,και οποιονδηποτε ηθελε να ασχοληθη τωρα η μελοντικα με καπια επιχειρηση στην ταιλανδη. Παντογνωστησ δεν ειμαι ουτε ειπα κατι ενοχλητικο η ψεμα,ηθελα απλοσ να ενημεροσω και τον φιλο και το φορουμ.απο την αρχη υπα οτι δεν θελω αντιπαραθεσεισ με κανεναν και οτι παραθετω αυτα που γνωριζω αρκετα σωστα (και χρηματα εχω χασει και ολο και κατι μαθενω ακουγοντασ και διαβαζοντασ στο φορουμ).ερχωμε δε στην ταιλανδη οπωσ ειπα και σε προηγουμενη φορα 38 χρονια τα δε τελευταια 11 μενω 6-7 μηνεσ τον χρονο εδω.εχω δε πραγματοποιηση μια αρκετα μεγαλη επενδηση στο πατονγκ.θα σε παρακαλεσω λοιπον επειδη δεν γνωριζομεστε και δεν ειμε τυχαρπστοσ σε επομενο ποσταρησμασου να εισαι πιο ευγενησ.πολυ φιλικα ΝΤΙΝΟΣ.   Υ.Σ   δενμπορω ειληκρινα να καταλαβω που ενοχληθηκεσ.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Browser:
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 19:39:25 μμ »
Με αυτά που έγραψες  Κε  kokkodin  εγώ πείστηκα ότι είσαι  βαθύς γνώστης των πραγμάτων, και το εννοώ!!!!

Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 08, 2013, 22:37:14 μμ »
Σε ευχαρηστω Κε ΜΑΙΚΟΑ για τα καλα σου λογια και σε χεραιτω. οποιοσ ενδυαφερεται για να ανοιξη καποια μικρη επηχειρηση ασ επεικηνωνηση θα χαρω να τον εξηπηρετησω (υπαρχουν πολλα στηχεια που θα πρεπει να γνωρηζη) συμβολαιο/αδεια επητηδευματοσ υπευθηνοσ/ημικρεσιο. Επησησ οποιοσ θελη να αγοραση ακηνητο free hold η με εταιρεια, τιμεσ για γη με λισ 90 χρονια (οχι λιζινγκ) αυτοκηνητο,μηχανακη και οτι αλλο τυχων γνωρηζω ευχαρηστωσ να βοηθησω.Μονο οχη αντιπαραθεση Παρακαλω (τρελαινωμε)...

Αποσυνδεδεμένος ValmasDion

• *
  • Browser:
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 09, 2013, 00:02:44 πμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα .Βλέπετε,και εγώ έχω το μέρισμά μου σε προσπάθειες επαγγελματικές αποτυχημένες και μη, αλλά επειδή πλέον τα χρόνια περνάνε,και όπως είπα περιμένω και παιδάκι, δεν μπορούσα να αποφασίσω να κάνω κάτι Ελλάδα ή εξωτερικό..Κάποιος φίλος που πάει Πουκέτ χρόνια μου πρότεινε την χώρα και είπα να ρωτήσω, μιας και στο φόρουμ υπάρχει πολυετής γνώση των πραγμάτων...Δυστυχώς η γυναίκα μου δεν με ακολουθεί  εκεί που είχα άκρες εγώ (Ολλανδικές Αντίλλες - ήμουν σεφ σε εστιατόριο όσο σπούδαζα στο Ρόντερνταμ και μετά τη σχολή, στο Σαν Μαρτέν).  Και πάλι σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, που με γλιτώσατε από μια ταλαιπωρία.
Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, το μαγαζί που μιλούσα για ενοικίαση είναι το Siam beach bar στην παραλία Nai Yang - Changwat, δίπλα από το αεροδρόμιο(έχει και facebook).