0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικά δεν κατάλαβα σε τι ακριβώς ζητάς βοήθεια. Γίνε λίγο ποιο σαφής.
φιλε viet thai μπεσ στο σαιτ τησ αιρ ασια για εισητηρια πεταει για παρα πολα μερη στην ταιλανδησ,αν δεν βρησ απευθειασ δεσ μεσω βκκ με ανταποκρηση................................Αν ολα πανε στραβα κοιτα καμποτζη πασ με λεωφορειο σιχανουκ βιλ φανταστικα και φτηνα,(εχω παει 3φορεσ).εχω ακουση ομωσ για βιετναμ κου ποκ αν δεν κανω λαθοσ νηση νοτιοδητηκα τησ σαιγγον παρα πολυ καλα λογια.Αν ερθησ πατονγκ να βρεθουμε.
φιλε viet thai μπεσ στο σαιτ τησ αιρ ασια για εισητηρια πεταει για παρα πολα μερη στην ταιλανδησ,αν δεν βρησ απευθειασ δεσ μεσω βκκ με ανταποκρηση.ωσο για ξενοδοχειο μην το συζητασ καν θα βρεισ ευκολα σε παρα πολεσ πανσιον,αν ζορηστησ πηγενε ναναη στο σαουθ μανσιον του μπαμπη και παρτεμε τηλ.(αν δεν εχει).εχει το τηλ.μου.εγω μενω 600μετρα απο την ακρη του κεντρου(green hill villas)SOI κουαν γιαν εχει δωματια, Στην δε χειροτερη των χειροτερων εχω καπια ανηκιαστη μεζονετα,(βλεπουμε).ΤΑ 1000 $ ειναι παρανοηκο ποσο.Αν ολα πανε στραβα κοιτα καμποτζη πασ με λεωφορειο σιχανουκ βιλ φανταστικα και φτηνα,(εχω παει 3φορεσ).εχω ακουση ομωσ για βιετναμ κου ποκ αν δεν κανω λαθοσ νηση νοτιοδητηκα τησ σαιγγον παρα πολυ καλα λογια.Αν ερθησ πατονγκ να βρεθουμε.
Χιλια ευχαριστώ σε όσους απαντάνε!
Καμια καλή συμβουλή..... ποση ώρα διαφορά πρέπει να έχουν οι πτήσεις (άφιξη στην Μπανγκόκ και αναχώρηση από Μπανκόγκ για τα νησιά)?