Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις για εισιτήρια-πρακτορεία-εκδρομές  (Αναγνώστηκε 219586 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απ: Ερωτήσεις για εισιστήρια-πρακτορεία-εκδρομές
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 23, 2009, 19:19:36 μμ »
καλησπερα, τελεια επιλογη η Ταιλανδη, ηρθες στο σωστο μερος για ενημερωση παντως...
Συμφωνω με τα υπολοιπα παιδια σε οτι λενε, οι αποστασεις ειναι μεγαλες..
Επιπλεον θα παθεις τετοιο ερωτα με την χωρα που ειναι βεβαιο οτι θα ξαναπατε, οποτε μην βιαζεσαι να γυρισετε ολη τη χωρα αυτη τη φορα

Αρχικα πρεπει να δειτε και τι διακοπες θελετε να κανετε..μπανια? αγορες? συνδιασμο και των 2?
Αν ειναι να πατε κυριως για μπανια, προσωπικη μου αποψη, ο καιρος δεν θα ειναι με το μερος σας για την περιοδο που λες

Αποσυνδεδεμένος ios

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 23, 2009, 19:44:30 μμ »
Τον Αύγουστο πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή είναι το Σαμούι από την άποψη ότι έχει τις λιγότερες βροχές. Στο Σαμούι ο Αύγουστος δεν είναι low season. Και εγώ συμφωνώ με τα παιδιά ότι καλύτερα να μην κλείσεις πακέτο από πρακτορείο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 23, 2009, 19:52:42 μμ »
Για περισσοτερες πληρ σχετικα με σαμουι εχουμε τον ειδικο .
Ο Κος χρηστος ο οποιος εχει πρακτορειο εκει και θα σου πει/βρει τα παντα
Δες εδω ---> http://www.thai.gr/forum/index.php/topic,1770.0.html
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 23, 2009, 22:32:52 μμ »
Μερικες δικες μου αποψεις στις ερωτησεις σου, που ισως σε βοηθησουν:
1. Οποιαδηποτε εποχη ειναι καλη για να πατε στην Ταιλανδη (αφου το πρωτο πραγμα που θα βαλετε στις βαλιτσες σας ειναι το μαγιο σας, ακομη και τον Δεκεμβριο).

2. Εαν πας για πρωτη φορα στην Ταιλανδη, θα την γνωρισεις καλυτερα, εαν πας/πατε Τσιενγκ Μαι/Πουκετ/Μπανγκοκ.  Τρια διαφορετικα προσωπα αυτης της υπεροχης χωρας. Την ηρεμια και το πρασινο του βορρα, το ιδιομορφο θαλασσιο τοπιο και την ομορφια του νοτου,  και την τρελλη πρωτευουσα (πραγματικα "crazy town" ειτε πας μονος, ειτε με ανδροπαρεα, ειτε με την γυναικα σου).  Μινιμουμ 3 μερες σε καθε πολη, καλυτερα 4 μερες, αριστο 5+ μερες.
Αν και μακρυα η μια πολη απο την αλλη, ειναι ευκολο να πατε γρηγορα και ανετα, γιατι η Thai Aiways εχει 5-8 δρομολογια καθημερινα απο την μια πολη στην αλλη απο τις 8 το πρωι εως τις 7 το βραδυ. Ενα εσωτερικο αεροπορικο εισιτηριο Μπανγκοκ-Τσιενγκ Μαι-Πουκετ-Μπανγκοκ κοστιζει γυρω στα 110.- Ευρω με τους φορους.

3. Εαν ειναι η πρωτη φορα που πας στην Ταιλανδη, εαν δεν εισαι πολυταξειδεμενος, και θελεις να ειναι ολα σωστα, καλο θα ειναι να πατε με ενα πρακτορειο. (Δυο καλα πρακτορεια που ειναι ειδικευμενα στα ταξειδια για Ταιλανδη, ειναι το www.heronia.com και το www.cel-tours.gr. Δεν χανεις τιποτα να τα επισκευθεις και να παρεις πληροφοριες. Εχουν επισης και εξαιρετικους εικονογραφημενους καταλογους να παρεις).
Το πρακτορειο ερχεται λιγο ακριβωτερο, αλλα θα αποφυγετε πολλων ειδων προβληματα που μπορει να αντιμετωπισει καποιος οταν πηγαινει σε μια χωρα της Απω Ανατολης για πρωτη φορα, ιδιως τωρα που πας με την κοπελλα σου και οχι με ανδροπαρεα.
Επισης, για πρωτη φορα, καλο θα ηταν να παει καποιος με ενα γκρουπ (μαθαινει πολυ περισσοτερα), αλλα το Τσιενγκ Μαι δεν ειναι συνηθως μεσα στα προγραμματα των πρακτορειων για γκρουπς.  Το πρακτορειο ομως, μπορει να σου φτιαξει ενα ατομικο προγραμμα συμφωνα με τις δικες σας επιθυμιες (πολεις που θα πατε, ποσες μερες θα μεινετε σε καθε πολη, μεταφορες απο τα αεροδρομια, ξενοδοχειο 3 ή 4 αστερων, κλπ).

Εννοειται οτι την δευτερη φορα (που ΣΙΓΟΥΡΑ θα πας/πατε), θα το οργανωσεις μονος σου μεσω ιντερνετ, χρησιμοποιωντας την εμπειρια του πρωτου ταξειδιου και τις προτασεις και συμβουλες των φιλων του thai.gr.
Καλη προετοιμασια,  καλο ταξειδι . . . . .

Αποσυνδεδεμένος mourmoura

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 23, 2009, 23:01:13 μμ »
με τίποτα μην κλείσεις πακέτο με πρακτορείο γιατι θα φας μεγάλο πακέτο! για 4 αστέρια 111 ευρά!!!!! (πατονγκ πουκετ)η διανυκτέρευση. το έκανα εγω τον μάρτιο και το σκυλομετάνιωσα.ενιωθα ανασφλής. ακου τα παιδια και μη φοβάσαι τίποτα .κυκλοφορούσα μόνη μου μες το βράδυ ουτε με ακούμπησε κανείς.κοιταξε στις προσφορες της τάι για νησιά prive μόνο για τους 2 σας 1 νησί !!!!! εξαρτάται και το βαλάντιο βέβαια. χαλάρωσε και θα περάσεις τέλεια.κάνε ότι σου πούνε "οι σουπερ έμπειροι" μόνο στο σάιτ αύτο. εμένα πάντως μεκάνανε να κολλήσω!!!!!!!!!!!!!

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 23, 2009, 23:09:59 μμ »
Υπαρχει κι ενας επιπλεον κινδυνος αν κλεισει καποιος με πρακτορειο ειδικα φετος..

Οποιοι ζουν Αθηνα ξερουν οτι στις Εθνικες γιορτες ακουγονται 21 κανονιοβολισμοι απο τον Λυκαβηττο..

Ενδεχεται συντομα να ακουστουν και καποιοι απο συγκεκριμενα ταξιδιωτικα γραφεια..

Κι αυτοι θα ειναι πολυ δυνατοτεροι και θα εχουν και "θυματα"..

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 23, 2009, 23:27:53 μμ »
Μερικες δικες μου αποψεις στις ερωτησεις σου, που ισως σε βοηθησουν:
1. Οποιαδηποτε εποχη ειναι καλη για να πατε στην Ταιλανδη (αφου το πρωτο πραγμα που θα βαλετε στις βαλιτσες σας ειναι το μαγιο σας, ακομη και τον Δεκεμβριο).

2. Εαν πας για πρωτη φορα στην Ταιλανδη, θα την γνωρισεις καλυτερα, εαν πας/πατε Τσιενγκ Μαι/Πουκετ/Μπανγκοκ.  Τρια διαφορετικα προσωπα αυτης της υπεροχης χωρας. Την ηρεμια και το πρασινο του βορρα, το ιδιομορφο θαλασσιο τοπιο και την ομορφια του νοτου,  και την τρελλη πρωτευουσα (πραγματικα "crazy town" ειτε πας μονος, ειτε με ανδροπαρεα, ειτε με την γυναικα σου).  Μινιμουμ 3 μερες σε καθε πολη, καλυτερα 4 μερες, αριστο 5+ μερες.
Αν και μακρυα η μια πολη απο την αλλη, ειναι ευκολο να πατε γρηγορα και ανετα, γιατι η Thai Aiways εχει 5-8 δρομολογια καθημερινα απο την μια πολη στην αλλη απο τις 8 το πρωι εως τις 7 το βραδυ. Ενα εσωτερικο αεροπορικο εισιτηριο Μπανγκοκ-Τσιενγκ Μαι-Πουκετ-Μπανγκοκ κοστιζει γυρω στα 110.- Ευρω με τους φορους.

3. Εαν ειναι η πρωτη φορα που πας στην Ταιλανδη, εαν δεν εισαι πολυταξειδεμενος, και θελεις να ειναι ολα σωστα, καλο θα ειναι να πατε με ενα πρακτορειο. (Δυο καλα πρακτορεια που ειναι ειδικευμενα στα ταξειδια για Ταιλανδη, ειναι το www.heronia.com και το www.cel-tours.gr. Δεν χανεις τιποτα να τα επισκευθεις και να παρεις πληροφοριες. Εχουν επισης και εξαιρετικους εικονογραφημενους καταλογους να παρεις).
Το πρακτορειο ερχεται λιγο ακριβωτερο, αλλα θα αποφυγετε πολλων ειδων προβληματα που μπορει να αντιμετωπισει καποιος οταν πηγαινει σε μια χωρα της Απω Ανατολης για πρωτη φορα, ιδιως τωρα που πας με την κοπελλα σου και οχι με ανδροπαρεα.
Επισης, για πρωτη φορα, καλο θα ηταν να παει καποιος με ενα γκρουπ (μαθαινει πολυ περισσοτερα), αλλα το Τσιενγκ Μαι δεν ειναι συνηθως μεσα στα προγραμματα των πρακτορειων για γκρουπς.  Το πρακτορειο ομως, μπορει να σου φτιαξει ενα ατομικο προγραμμα συμφωνα με τις δικες σας επιθυμιες (πολεις που θα πατε, ποσες μερες θα μεινετε σε καθε πολη, μεταφορες απο τα αεροδρομια, ξενοδοχειο 3 ή 4 αστερων, κλπ).

Εννοειται οτι την δευτερη φορα (που ΣΙΓΟΥΡΑ θα πας/πατε), θα το οργανωσεις μονος σου μεσω ιντερνετ, χρησιμοποιωντας την εμπειρια του πρωτου ταξειδιου και τις προτασεις και συμβουλες των φιλων του thai.gr.
Καλη προετοιμασια,  καλο ταξειδι . . . . .

μη τρελλαθούμε...(ΓΙΑ CELL TOURS)το γραφείο βρίσκεται σε παρακμή πάνε οι καλές εποχες του 90 που ηταν αρχηγός στην τουριστική αγορά στο outgoing.
οι κατάλογοι είναι πατάτα. απο τη στιγμή που είσαι ίντερνετ εχεις όλον τον κόσμο μπροστά σου. αυτοι που μου έδωσαν είναι περσινοί
με φωτό μόνο των ξενοδοχείων και τόσο μικρές που θέλεις μεγενθυτικό φακό .μπές google earth δες φωτό και ξενοδοχεία σε όλο τους το μεγαλείο,μπες στο σάιτ της πρεσβείας ταυλάνδης .
αν καταφέρεις να κατασταλάξεις κάπου γιατι θα τρελλαθείς απο τις ομορφιές, μετά για τις λεπτομέρειες στα"παιδιά" του σάιτ.ξε΄ρουν την ταυλάνδη πιό καλα και από το σπίτι τους με  κλειστά φωτα !!!!
 πιστεψέ με δεν υπάρχει  τελεία του χάρτη που να μην ξέρουν ποιό μυρμήγκι μένει από κάτω!!!!!!!μην περιμένεις να γυρίσεις για να με επιβεβαιώσεις .φτάνει που το έπαθα εγώ .εσύ κοίτα να εμεταλευτείς του χρόνου που έχεις και της έγκαιρης ανακάλυψης σου (το σα'ιτ) αυτά .
διάλεξε.
 η αλλήθεια είναι ότι θα ξαναπάς.......

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 24, 2009, 07:50:19 πμ »
Υπαρχει κι ενας επιπλεον κινδυνος αν κλεισει καποιος με πρακτορειο ειδικα φετος..

Οποιοι ζουν Αθηνα ξερουν οτι στις Εθνικες γιορτες ακουγονται 21 κανονιοβολισμοι απο τον Λυκαβηττο..

Ενδεχεται συντομα να ακουστουν και καποιοι απο συγκεκριμενα ταξιδιωτικα γραφεια..

Κι αυτοι θα ειναι πολυ δυνατοτεροι και θα εχουν και "θυματα"..

Συμφωνω μαζι σου, οτι φετος με την κριση, μπορει να ειναι πιθανον επισφαλες να κλεισει καποιος με οποιοδηποτε πρακτορειο.
Δεν ειμαι του χωρου, και δεν παρακολουθω τι γινεται με τα πρακτορεια.  (Τελευταια φορα που πηρα καταλογο απο το Cel Tours ηταν πριν 3 χρονια). Δεν ξερω ποιο κλεινει και ποιο ανοιγει.
Εκεινο που ξερω ειναι οτι, φιλοι μου ζευγαρια πηγαν στην Ταιλανδη ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (Δεκεμβριο '08 και Απριλιο '09) με πρακτορεια (με προγραμμα ατομικο των φιλων μου, οχι με γκρουπ) και τελικα εμειναν πολυ ευχαριστημενοι και απο το σερβις και απο τις τιμες. (οτι περασαν υπεροχα, δεν το συζητω).

Δεν χρειαζεται να τρελλαθει κανενας.
 ΑΠΛΑ, εγραψα για τον φιλο μας τον JFG  ""μερικες δικες μου αποψεις που ισως τον βοηθησουν"".  Εθεσα υπ'οψιν του κατι που γνωριζα.  Οπως θα ακουσει αλλους 10-20 τι θα του πουν,  ακουσε και τα δικα μου σχολια.  Θα λαβει υπ'οψιν του ολες τις πληροφοριες που θα παρει, και τελικα, ο φιλος μας που ξερει ακριβως τις επιθυμιες τους(του ζευγαριου), τις αναγκες τους και την τσεπη τους,  θα αποφασισει τι ακριβως θα κανει, που θα παει, πως θα παει, πως θα οργανωσει το ταξειδι τους.

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 25, 2009, 03:13:12 πμ »
Παράθεση
 ΑΠΛΑ, εγραψα για τον φιλο μας τον JFG  ""μερικες δικες μου αποψεις που ισως τον βοηθησουν"".  Εθεσα υπ'οψιν του κατι που γνωριζα.  Οπως θα ακουσει αλλους 10-20 τι θα του πουν,  ακουσε και τα δικα μου σχολια.  Θα λαβει υπ'οψιν του ολες τις πληροφοριες που θα παρει, και τελικα, ο φιλος μας που ξερει ακριβως τις επιθυμιες τους(του ζευγαριου), τις αναγκες τους και την τσεπη τους,  θα αποφασισει τι ακριβως θα κανει, που θα παει, πως θα παει, πως θα οργανωσει το ταξειδι τους.

οκ. ήμουν ίσως λίγο απότομη.συγνώμη δεν εννοούσα κάτι προσβλητικό.
έκανες πολύ καλά που έγραψες τις απόψεις σου και πιάστηκα απ αυτές να  γλυτώσω κάποιους να μην τραβήξουν τα δικά μου. το καλύτερο είναι ότι εχει πολλές πλευρες να ακούσει αρα θα αποφασίσει καλύτερα .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 25, 2009, 07:30:52 πμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος JFG

• *
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 25, 2009, 18:00:26 μμ »
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2009, 13:02:00 μμ από teosep »

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Mac OS X 10.5.7 Mac OS X 10.5.7
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 25, 2009, 19:51:38 μμ »
αποφασισες τι θα κανεις τελικα?
οπως κι αν εχει, οπου κι αν πας, οπου κι αν μεινεις...να περασεις τελεια και να ερωτευτεις τη χωρα οπως ολοι εδω μεσα
αν χρειαστεις περισσοτερη βοηθεια μη διστασεις να ρωτησεις  :)

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 26, 2009, 01:04:57 πμ »
Παράθεση
 ΑΠΛΑ, εγραψα για τον φιλο μας τον JFG  ""μερικες δικες μου αποψεις που ισως τον βοηθησουν"".  Εθεσα υπ'οψιν του κατι που γνωριζα.  Οπως θα ακουσει αλλους 10-20 τι θα του πουν,  ακουσε και τα δικα μου σχολια.  Θα λαβει υπ'οψιν του ολες τις πληροφοριες που θα παρει, και τελικα, ο φιλος μας που ξερει ακριβως τις επιθυμιες τους(του ζευγαριου), τις αναγκες τους και την τσεπη τους,  θα αποφασισει τι ακριβως θα κανει, που θα παει, πως θα παει, πως θα οργανωσει το ταξειδι τους.

οκ. ήμουν ίσως λίγο απότομη.συγνώμη δεν εννοούσα κάτι προσβλητικό.
έκανες πολύ καλά που έγραψες τις απόψεις σου και πιάστηκα απ αυτές να  γλυτώσω κάποιους να μην τραβήξουν τα δικά μου. το καλύτερο είναι ότι εχει πολλές πλευρες να ακούσει αρα θα αποφασίσει καλύτερα .

No bad feelings. . .  Καταλαβαινω. . .  Νασαι καλα !

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 01, 2009, 01:37:58 πμ »
No bad feelings. . .  Καταλαβαινω. . .  Νασαι καλα !
 ευχαριστπω zefwn για την κατανόηση. δυσεύρετη στις μέρες μας .
αυτή η πανσέληνος του μαίου με σακάτεψε!!!!!

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • www.thai.gr
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 01, 2009, 08:38:36 πμ »
Αν ξανακουστουν πολυ καλα η πολυ ασχημα σχολια για ταξιδιωτικα γραφεια , τα post θα διαγραφουν.
Ουτε προμοταρουμε , ουτε κανουμε αρνητικη διαφημιση εδω μεσα.
Σας παρακαλω να προσεχεται τι γραφετε.

www.thai.gr team

Αποσυνδεδεμένος andri

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 16, 2009, 17:12:03 μμ »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΠΑΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΚΕΤ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 2ο ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕMIRATES ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ Η ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ?ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ 7-12 ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ 7-2-2010.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Σε παρακαλούμε να γράφεις με μικρους χαρακτηρες
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2009, 17:19:25 μμ από Oytopikos »