0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ 1ο ΜΗΝΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΤΗΝΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕMIRATES ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ Η ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ?.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!
ΑΠΟ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΩΡΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ 7-12 ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ 7-2-2010.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!
καλως ηρθες εγω πιστευω οτι μεχρι τοτε ολο και καποια εταιρια θα κανει προσφορα,εδω κανανε αυγουστο που ξερουν οτι φευγουμε για διακοπες δεν θα κανουν τοτε;
εσεις που εχετε μεγαλυτερη πειρα,ποτε βγαινουν οι προσφορες των αεροπορικων για τον Δεκεμβρη;ειδα την προσφορα τησ emirates αλλα δεν ειναι για τοτε που θελω.Να περιμενω η οσο νωριτερα τοσο οικονομικοτερα;
Και για τον Αυγουστο τα ιδια λεγαμε και τελικα διαψευστηκαμε πανηγυρικα..
Παράθεση από: ParaTHAIse στις Ιουνίου 18, 2009, 16:08:14 μμΚαι για τον Αυγουστο τα ιδια λεγαμε και τελικα διαψευστηκαμε πανηγυρικα..Προσωπικά εγώ όχι...αλλά άλλο Αυγουστος , άλλο ΔεκεμβρηςΚαι κάτι τελευταιο για να μην κουράζω...Περιμένει κανείς κάτι καλύτερο από τις 2 σούπερ προσφορές των μοναδικών πενταστερων Καταρ Κ Σινγαπουρ που πετάνε για Ταιλάνδη???