0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο τουριστικό πρακτορείο στην Μαγκογκ για ημερήσιες εκδρομές?
Blue Panorama απο Ρωμη η Μιλανο (συνδιασμος με την φθηνοτερη πτηση απο και προς Αθηνα με αναμονη 1 ωρα) κατευθειαν για Πουκετ στα 900 ολα μεσα (περιορισμενες ημερομηνιες και μονον με πιστωτικη).
Μακριά από Blue Panorama.Θα μετανιώσετε την ώρα και τι στιγμή.
Για πες εμπειρια. Σκεφτομουν να το κανω.
Κριμα που δεν εισαι Ταιλανδη να σε φιλοξενησω στο σπιτι μου στο Phi Mai (επαρχεια Κορατ) που βρισκομαι αυτη τη στιγμη. Αλλα εαν θελεις θα βρισκομαι για δουλειες στο Lampang την αλλη εβδομαδα.
Γι αυτο εχω Star Alliance Gold. Αλλη ερωτηση η απαντηση για Blue Panorama να ξερουμε;
Δεν ζητησα να με πεισεις για κατι, απλα πληροφορια ηθελα αλλα τελος παντων.Καλα δυχτια στον Κονε.P.S. Mai dire mai perche .... non sai mai. (Luca Carboni)
Υπάρχει το ίδιο εισιτήριο με τιμή 830 από 3 εταιρίες ενώ από την ίδια τη Κατάρ είναι 836.Είναι καλύτερα να δώσεις 6 ευρώ περισσότερα να το πάρεις από Κατάρ, υπάρχει ασφάλεια αν κάτι συμβεί αν δεν υπάρχει καμία διαφορά. Μήπως επειδή αν ακυρωθεί ,παίρνεις πιο γρήγορα τα χρήματα πίσω ενώ μέσω πρακτορείου θές αυτές τις 40-50 ημέρες,η υπάρχει και κάτι άλλο? ( skay-scaner, 25/12-7/1 αθηνα-Πουκέτ)
καλησπέρα και καλή χρονια σε όλους.μπορώ να βγάλω εισιτήριο με αναχώρηση από bangkok προς αθηνα και επιστροφή πάλι bangkok;με ενημέρωσε η etihad ότι το εισιτήριο μου έχει μονο 2 μήνες διάρκεια ....εγώ έφτασα στην ταϊλάνδη στις18 δεκεμβρίου και έχω περιθώριο αλλαγής ως τις 17 febroyarioy.h βίζα μου λήγει στις 17 μαρτίου.υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτό και να παρατείνω το εισιτήριο ως τις 17 μαρτίου