Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις για εισιτήρια-πρακτορεία-εκδρομές  (Αναγνώστηκε 219584 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 18.0 Firefox 18.0
Απ: Ερωτήσεις για εισιτήρια-πρακτορεία-εκδρομές
« Απάντηση #390 στις: Ιανουαρίου 23, 2013, 23:51:38 μμ »
@ MAIKOA επειδη εισαι γνωστης των θεματων μηπως θα μπορουσες να μου διευκρινισεις ποιος καθοριζει τα τελη σε καθε αεροδρομιο; Ειλικρινα δεν το ξερω αλλα με καποιον φιλο που συζητουσα μου εθεσε την ερωτηση πως ειναι δυνατον για την ΤΗΑΙ να ειναι ασυμφορη η γραμμη ATH - BKK και η QATAR να εχει 2 δρομολογια καθε μερα και να τα βγαζει περα;
Λεω λοιπον μηπως ειναι στρατηγηκη καποιου που εχει την εκμεταλευση του αεροδρομιου να ανεβαζει τα τελη ωστε να παραμεινουν λιγες και συγκεκριμενες εταιρειες και αρα να παιζουν με τις τιμες κατα το δοκουν;
Όταν έγεινε η σύμβαση έργου με την Γερμανική εταιρεία για να μας κάνουν το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όχι μόνο δεν διαπραγματεύτηκαν καλά, αλλά ώς συνήθως μπήκαν και οι προμήθειες μέσα  με αποτέλεσμα τα τέλη και όχι μόνο (π.χ. φόροι, που είναι νομίζω οι πιό ακριβοί μετά τις  U.S.A.)  να είναι ένα απο τα ακριβότερα αεροδρόμια του κόσμου και έτσι αποφεύγουν να κάνουν στάση εδώ και ακόμη να μένουν το βράδυ και συνήθως πάνε και διανυκτερεύουν σε άλλο περιφεριακό αεροδρόμιο γιατί πληρώνουν πολλά, και έτσι οι τιμές των εισιτηρίων είναι ακριβές αν και η θέση του αεροδρομίου είναι πάρα πολύ καλή.
Η  Qatar και η κάθε  Qatar πόσο νομίζεις μπορεί να αντέξει;

Mία λύση υπάρχει μόνο, να μειώσουν τα τέλη προσγείωσης και να μειώσουν και τους φόρους αλλά δεν μπορούν διότι είναι μέσα στην σύμβαση που έχουν κάνει για ακόμη δεκαπέντε χρόνια περίπου νομίζω και για να κάνουν μειώσεις πρέπει να καλύψει αυτή την διαφορά το ελληνικό κράτος...Θα το κάνει τώρα το κράτος μας και να δώσει την διαφορά στους Γερμανούς με αυτή την κρίση αφου δεν έχει χρήμματα;

Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Browser:
  • Firefox 18.0 Firefox 18.0
« Απάντηση #391 στις: Ιανουαρίου 23, 2013, 23:54:59 μμ »
Μόλις είδα τώρα και το άθρο του Κου Λοστρόμου...Σωστά είναι αυτά που λέει.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #392 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 00:51:44 πμ »
αγαπητε λοστρομε και το φορουμ για την συμφωνια με την gulf ειχα διαβαση και απο τον φιλο μου τον ουτοπικο για ορησμενα μελη που πολυ κακοσ πραξανε(πρακτορειο/gulf/πρακτορειο)εμαθα,αν θεσ την γνωμη μου ομωσ πολυ μεγαλη ευθηνη φερη και η gulf διωτι ηθελε και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο(πρακτορεια).προτηνα το εξησ απλο με το συστημα του φρη(μονο φοροι)στο αθηνα-?και ?-αθηνα και κανονικο εισητ.απο ενδυαμεσω-βκκ-ενδυαμεσω για τα μελη με λιστα το εισητηριο θα πεση στα επιπεδα των αλλων χωρων τησ Ε.Ε.ετσι δε ουτε τα πρακτορεια θα ειχαν λογο.Για τα γκρουπακια τα ειπε ο Κοσ ΜΑΙΚΟΑ τα προβληματα. Παντωσ αν γνωρηζω καλα μαζευομενα ορησμενα ατομα(δεν γνωριζω αρηθμουσ)δημηουργουν γκρουπ περνουν καποια καλητερη τιμη,βεβαιωσ με ιδια αναχωρηση/επιστροφη.Υ.Σ. αμφηβαλη κανησ στο οτι αν παρουμε την ειδηκη τιμη θα διπλασιαστουμε σε χρονο ντετε.

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 24.0.1312.52 Chrome 24.0.1312.52
« Απάντηση #393 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 12:17:14 μμ »
Χαίρομαι που υπάρχει κινητικότητα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Λόγω εργασίας γνωρίζω από τώρα πως θα ταξιδέψω τα Χριστούγεννα π.χ. 21.12 αναχ.και επιστρ.5/1 Ετσι εκμεταλεύομαι το ακριβό κόστος του εισιτηρίου μένοντας περισσότερες μέρες κάτω. Δίνω αυτό το στοιχείο θέλοντας να πω πως λοιπόν θα οργανωθεί όποιος ξέρει από τόσο νωρίς ημερομηνίες να πετύχει τιμή καλύτερη.Μήπως αν υπήρχαν και άλλοι που θα ταξίδευαν ίδια περίοδο να κάναμε κίνηση? Μπορώ με κάποιον τρόπο να βοηθήσω και εγώ σε κάποια κίνηση του φόρουμ? Πιστεύω πολύ στην οργάνωση και θα είμαι πάντα έτοιμος

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • Chrome 24.0.1312.52 Chrome 24.0.1312.52
« Απάντηση #394 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 20:42:20 μμ »
ok λοιπον ποσοι νομιζετε οτι μπορουν να ξερουν απο τωρα συγκεκριμενες ημερομηνιες;συγκεκριμενες ομως και οχι στο περιπου.
και αν καποιος ξερει πιστευετε οτι δεν σκεφτεται τι μπορει να γινει αυριο με την γενικοτερη ζωη του οποτε να μην μπορει να κλεισει εισητηρια;

πριν λιγο μιλησα με την κοπελα που ανεφερε ο ΜΑΙΚΟΑ και τον ευχαριστω που με εφερε σε επικοινωνια.

λοιπον τα λογια της ηταν οτι πρεπει να ξερουμε ατομα καθως και ακριβη ημερομηνια για να δει ποιες πτησεις εχουν διαθεσημες θεσεις.
Το προβλημα ακομα και σε ενα γκρουπ των 15 ατομων(δυσκολα μπορουν να μαζευτουν σε συγκεκριμενες ημερομηνιες)η εταιρια θα δωσει μια μεση τιμη εισητηριου.Οποτε μου ειπε οτι μπορει ακομα και ετσι καποιος μεμονομενα να βρει πιο φθηνο σε τυχον προσφορα καποιας εταιριας.

Αν υπαρξουν παντως ατομα με συγκεκριμενες ημερομηνιες πολυ ευχαριστως να ξαναπαρω και να δω τι μπορει να γινει.
Ανοιγουμε ενα καινουριο θεματακι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΩΣ ΓΚΡΟΥΠ και βλεπουμε.παντως δεν πιστευω οτι μπορουν πολλα ατομα να μαζευτουν και εννοειτε αρκετα νωρις για να μπορεσουμε να ψαξουμε,γιατι τελευταια στιγμη δεν γινεται.

Απο οτι καταλαβα απο το τηλεφωνο οι εταιριες οπως ειναι η κατασταση σημερα αναλογως των θεσεων που θα εχουν διαθεσημες θα δωσουν τιμη κατα μεσο ορο ,οποτε ουτε πολυ φθηνη,ουτε φθηνη ουτε και τιμη εκεινης της ημερας.

Αν μαζευομασταν ομως καμια 500αρια ομως στον συλλογο με δυνατοτητα να παρουμε 400 εισητηρια μεσα σε ενα χρονο ισως να πετυχεναμε κατι.

Αποσυνδεδεμένος damdam

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #395 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 13:01:15 μμ »
Μια καλη περιπτωση για τους λατρεις του Πουκε ειναι και η Μalaysia Airlines.Απο Κωνσταντινουπολη για Πουκε με αναχωρηση 8 Δεκεμβρη και επιστροφη 8 Γεναρη μεσω Κουαλα Λουμπουρ με πολυ καλες ανταποκρισεις πληρωσα 606 ευρω.Με μια προσφορα της Aegean που βγαζει αρκετα συχνα απο Αθηνα προς Κωνσταντινουπολη 130 ευρω μου κοστισε το πακετο για Πουκε 736 ευρω.Το service της εταιριας αψογο και το αεροπλανο καλο.Τα εισητηρια τα ειχα κλεισει αρκετο καιρο πριν ταξιδεψω γιατι ηξερα στο περιπου της ημερομηνιες,και δεν εχω ξανακοιταξει απο τοτε τισ τιμες της εταιριας ξανα.

Αποσυνδεδεμένος klim

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
« Απάντηση #396 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 18:50:13 μμ »
Μια καλη περιπτωση για τους λατρεις του Πουκε ειναι και η Μalaysia Airlines.Απο Κωνσταντινουπολη για Πουκε με αναχωρηση 8 Δεκεμβρη και επιστροφη 8 Γεναρη μεσω Κουαλα Λουμπουρ με πολυ καλες ανταποκρισεις πληρωσα 606 ευρω.Με μια προσφορα της Aegean που βγαζει αρκετα συχνα απο Αθηνα προς Κωνσταντινουπολη 130 ευρω μου κοστισε το πακετο για Πουκε 736 ευρω.Το service της εταιριας αψογο και το αεροπλανο καλο.Τα εισητηρια τα ειχα κλεισει αρκετο καιρο πριν ταξιδεψω γιατι ηξερα στο περιπου της ημερομηνιες,και δεν εχω ξανακοιταξει απο τοτε τισ τιμες της εταιριας ξανα.
εχω κανει κρατηση και εγω με 646ε για 25-2-2013Κωσ\πολη -πουκετ Οχι μονο φτηνο αλλα και λιγες ωρες ταξιδι

Αποσυνδεδεμένος iordanis7

• Browser:
  • Chrome 26.0.1410.43 Chrome 26.0.1410.43
    • http://www.youtube.com/user/aerast7?feature=mhee
Αεροπορικές Εταιρείες
« Απάντηση #397 στις: Απριλίου 10, 2013, 12:03:17 μμ »
Καλημερα!!!Η egyptair τι λεει ?Εχει καλες τιμες βλεπω!Αν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει!!!!ευχαριστω !!!!

• Browser:
Απ: Αεροπορικές Εταιρείες
« Απάντηση #398 στις: Απριλίου 10, 2013, 12:09:35 μμ »
Καλημερα!!!Η egyptair τι λεει ?Εχει καλες τιμες βλεπω!Αν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει!!!!ευχαριστω !!!!
H TIMH AYTH EINAI ΓIA 2 ATOMA (Τελική Τιμή    1207.74 )

Αποσυνδεδεμένος kostis_k

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 19.0 Firefox 19.0
« Απάντηση #399 στις: Απριλίου 10, 2013, 13:59:25 μμ »
Η τιμή είναι με επιστροφή;

Σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά στην Ταϋλάνδη τον Ιανουάριο του 2014 (γαμήλιο ταξίδι) και έχω μπερδευτεί με τις αεροπορικές εταιρίες.
Εκτός από Qatar Airways (μέσω Ντόχα) και Egyptair (μέσω Καϊρου) με ποιες άλλες εταιρίες μπορεί να ταξιδέψει κανείς (χωρίς να πάει σε ενδιάμεσους σταθμούς άκυρους όπως Παρίσι ή Φρανκφούρτη);

• Browser:
« Απάντηση #400 στις: Απριλίου 10, 2013, 14:40:26 μμ »
Η τιμή είναι με επιστροφή;

Σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά στην Ταϋλάνδη τον Ιανουάριο του 2014 (γαμήλιο ταξίδι) και έχω μπερδευτεί με τις αεροπορικές εταιρίες.
Εκτός από Qatar Airways (μέσω Ντόχα) και Egyptair (μέσω Καϊρου) με ποιες άλλες εταιρίες μπορεί να ταξιδέψει κανείς (χωρίς να πάει σε ενδιάμεσους σταθμούς άκυρους όπως Παρίσι ή Φρανκφούρτη);
η τιμη ειναι για 2 ατομα με επιστροφη!!!αν δεν κανω λαθος ολες εχουν σταση!!!

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
« Απάντηση #401 στις: Απριλίου 10, 2013, 14:43:44 μμ »
με της τουρκικες μπορεις. Ειναι 1¨30 ωρα μεχρι Κωνσταντινουπολη και μετα σερι μεχρι μπανγκοκ

• Browser:
« Απάντηση #402 στις: Απριλίου 11, 2013, 12:35:57 μμ »
με της τουρκικες μπορεις. Ειναι 1¨30 ωρα μεχρι Κωνσταντινουπολη και μετα σερι μεχρι μπανγκοκ
ναι αλλα αυτο που λες ειναι με σταση!!!

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
  • Chrome 26.0.1410.64 Chrome 26.0.1410.64
« Απάντηση #403 στις: Απριλίου 11, 2013, 14:52:37 μμ »
δεν γινεται να πας ταυλανδη χωρις να κανεις σταση διοτι δεν υπαρχει απευθειας πτηση ελλαδα-ταυλανδη τωρα απο εκει και περα κοιτα ποια πτηση σε βολευει και τις ωρες αναμονης
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 11, 2013, 15:11:37 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #404 στις: Απριλίου 11, 2013, 16:48:55 μμ »
Αυτη την στιγμη για να πασ αθηνα βκκ αθηνα με μονο μια εταιρεια και μονο μια σταση ειναι οι εξεισ ΤΟΥΡΚΙΣ μεσω κων/πολισ ΕΤΙΧΑΝΤ μεσω αμπου-νταμπι ΕΜΙΡΕΤΣ μεσω ντουμπαι ΚΑΤΑΡ μεσω ντοχασ ΡΟΑΙΑΛ ΖΟΡΝΤΑΝ μεσω αμαν ΕΤΖΙΠ ΑΙΡ μεσω καιρου δεν νομιζω να ξεχασα καμια αλλη αυτεσ ειναι οι πιο καλεσ/οικονομικεσ/γρηγορεσ.Κοιτα σε συνδηασμο χρηματοσ και χρονου, τωρα αν το φαι ειναι στην μια καλο στην αλλη πολυ καλο πολυ δευτερευον.ΜΗΝ κοιτεται ωρεσ αναμονησ και διαφορα αλλα τερτιπια, μασ ενδυαφερη το αθηνα-βκκ ποσεσ ωρεσ συνολο θα κανουμε διοτι απο αλλη διαδρομη παη η καθε μια Π.Χ. EGYPTE συνολο ωρον 16,15 EMIRETS 16,50 Η τουρκικη που ειναι παρα πολυ καλη εταιρεια το οτι αθηνα-κων/πολη το κανη 1,30 δεν λεει τιποτα οταν το συνολο τησ ειναι παρα πολυ μεγαλο .Επαναλαμβανω αναχωρηση αφιξη ποσεσ ΩΡΕΣ και βεβαιωσ στισ μερεσ που ζουμε ποσο θα μασ παει το μαλι...