0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ MAIKOA επειδη εισαι γνωστης των θεματων μηπως θα μπορουσες να μου διευκρινισεις ποιος καθοριζει τα τελη σε καθε αεροδρομιο; Ειλικρινα δεν το ξερω αλλα με καποιον φιλο που συζητουσα μου εθεσε την ερωτηση πως ειναι δυνατον για την ΤΗΑΙ να ειναι ασυμφορη η γραμμη ATH - BKK και η QATAR να εχει 2 δρομολογια καθε μερα και να τα βγαζει περα;Λεω λοιπον μηπως ειναι στρατηγηκη καποιου που εχει την εκμεταλευση του αεροδρομιου να ανεβαζει τα τελη ωστε να παραμεινουν λιγες και συγκεκριμενες εταιρειες και αρα να παιζουν με τις τιμες κατα το δοκουν;
Μια καλη περιπτωση για τους λατρεις του Πουκε ειναι και η Μalaysia Airlines.Απο Κωνσταντινουπολη για Πουκε με αναχωρηση 8 Δεκεμβρη και επιστροφη 8 Γεναρη μεσω Κουαλα Λουμπουρ με πολυ καλες ανταποκρισεις πληρωσα 606 ευρω.Με μια προσφορα της Aegean που βγαζει αρκετα συχνα απο Αθηνα προς Κωνσταντινουπολη 130 ευρω μου κοστισε το πακετο για Πουκε 736 ευρω.Το service της εταιριας αψογο και το αεροπλανο καλο.Τα εισητηρια τα ειχα κλεισει αρκετο καιρο πριν ταξιδεψω γιατι ηξερα στο περιπου της ημερομηνιες,και δεν εχω ξανακοιταξει απο τοτε τισ τιμες της εταιριας ξανα.
Καλημερα!!!Η egyptair τι λεει ?Εχει καλες τιμες βλεπω!Αν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει!!!!ευχαριστω !!!!
Η τιμή είναι με επιστροφή;Σκέφτομαι να πάω για πρώτη φορά στην Ταϋλάνδη τον Ιανουάριο του 2014 (γαμήλιο ταξίδι) και έχω μπερδευτεί με τις αεροπορικές εταιρίες.Εκτός από Qatar Airways (μέσω Ντόχα) και Egyptair (μέσω Καϊρου) με ποιες άλλες εταιρίες μπορεί να ταξιδέψει κανείς (χωρίς να πάει σε ενδιάμεσους σταθμούς άκυρους όπως Παρίσι ή Φρανκφούρτη);
με της τουρκικες μπορεις. Ειναι 1¨30 ωρα μεχρι Κωνσταντινουπολη και μετα σερι μεχρι μπανγκοκ