Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αυτό τό topic
Αυτό τό board
Όλο τό forum
Google
Αρχική
Φόρουμ
Βοήθεια
Αναζήτηση
Ημερολόγιο
Επικοινωνία
Σύνδεση
»
ΓΕΝΙΚΑ
»
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
»
Χρήσιμες νομικές πληροφοριες
(Συντονιστές:
Jello Biafra
,
karabε
) »
εγγραφα για γαμο
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
21
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: εγγραφα για γαμο (Αναγνώστηκε 205661 φορές)
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
bestathens1972
Φύλο:
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 37.0.2062.124
Απ: εγγραφα για γαμο
«
Απάντηση #225 στις:
Νοεμβρίου 09, 2014, 14:25:33 μμ »
็้Η μετάφραση δεν κοστίζει πάνω από 400 μπατ και μπορείς να την πάρεις σε μερικές ώρες ή την επόμενη μέρα αν θυμάμαι καλά από πέρισυ που το έκανα. Επίσης στο ίδιο κτήριο κάνεις και την επικύρωση μόνος σου. Απλά πρέπει να πάς νωρίς το πρωί για να πάρεις προτεραιότητα. Η επικύρωση μπορεί να είναι εξπρές ή 2ημέρου (φτηνότερη). Φυσικά γλιτώνεις τα κερατιάτικα των γραφείων αλλά έχει δική σου προσπάθεια!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!
Lakisscorpio(The Butcher)
Windows 8.1/Server 2012
Browser:
Firefox 33.0
«
Απάντηση #226 στις:
Νοεμβρίου 10, 2014, 16:39:50 μμ »
Ευχαριστω φιλε Bestathens....
Συνεχιζω την αφηγηση μου...........αφου δωσαμε το χαρτι απ'την ελλ.πρεσβεια στο γραφειο μεταφρασεων που σας περιεγραψα προηγουμενως,σημερα κατα τις 11 το πρωι μας τηλεφωνησαν για να παμε να το παραλαβουμε μεταφρασμενο και επικυρωμενο απ'το υπ/εξωτ.στην Chaeang Wattana....με την γυναικα μου πηραμε ενα ταξι και σε 20 λεπτα ειμασταν εκει....πηραμε το χαρτι και φυγαμε για Bang Rak(το δημαρχειο που θα γινοταν ο γαμος μας)....φτασαμε εκει στις 12.05.....μπηκαμε στο κτιριο και πηγαμε στην ρεσεψιον για να παρουμε νουμερο(εχουν συστημα οπως οι τραπεζες....παιρνεις νουμερακι και περιμενεις να "αδειασει" καποιο counter ωστε να πας να κανεις την δουλεια σου)....στην ρεσεψιον κανενας....απλα υπηρχε μια πινακιδα στα ταυλανδικα οτι θα "ανοιξουν" 1 η ωρα!!!Οταν ρωτησα την γυναικα μου τι σημαινει αυτο μου ειπε οτι υπαρχει το "μεσημεριανο" διαλλειμα απ'τις 12 μεχρι τις 1(1 ωρα)...και αυτο συμβαινει σε ολες τις δουλειες στην Ταυλανδη....και ετσι καθησαμε να περιμενουμε.....
Γυρω στις 12.50 ενας υπαλληλος του δημου εμφανιζεται στην ρεσεψιον....παμε και του ζηταμε νουμερο...μας ρωταει τι ακριβως θελουμε να κανουμε και του λεμε οτι ηρθαμε για να παντρευτουμε....μας ζηταει το χαρτι που μεταφρασαμε....του το δινουμε...το κοιταει πολυ προσεχτικα.....μας λεει να περιμενουνε και παει το χαρτι στον προισταμενο του.....
Αρχιζω να εχω καποιο κακο προαισθημα......και οντως μετα απο 5 λεπτα ερχεται και μας λεει οτι υπαρχει καποιο προβλημα με το εγγραφο!!!!!η επικυρωση του δεν εγινε σωστα!!!απ'οτι μας εξηει πολυ ευγενικα το εγγραφο πρεπει να εχει σφραγιδες και απ'τις 2 μεριες του και οχι μονο απ'την μια!!!και οντως το δικο μας εγγραφο ειχε σφραγιδα μονο απ'την πισω μερια!!!!
Εκει αρχισα να αγχωνομαι!!!!ηξερα οτι το δημαρχειο ειναι μεχρι της 3.30 ανοιχτο...μετα πρεπει να παμε την επομενη μερα για να κανουμε την δουλεια μας!!!!
Αρχισαμε τα τηλ.στο γραφ.μεταφρασεων που πηγαμε....Το γραφειο μας ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και οτι το εγγραφο ειναι ενταξει!!!Αντε τωρα βγαλε ακρη!!!ο ενας λεει ολα καλα και αλλος οτι δεν γινεται η δουλεια...τελικα ερχεται ενας υπαλληλος που γραφ.μεταφρ.στο Δημαρχειο και μιλαει με τον υπαλληλο....η ωρα εχει παει 13.40 και ακομη ακρη δεν βρηκαμε!!!!τα νευρα μου τεντωμενα!!!!θελω να τελειωνω σημερα!!!δεν εχω καιρο για χασιμο!!!
Τελικα ο υπαλληλος του γραφ.μεταφρ.μας λεει οτι το Υπ.Εξωτ.στην Chaeng Wattanα εκανε λαθος και ξεχασε να βαλει την σφραγιδα και οτι τωρα φευγει με το μηχανακι του να παει να το σφραγισει και θα ξαναρθει στο Δημαρχειο!!!!!!!Μαλιστα....τα βρηκαμε τα λεφτα μας!!!!ποτε να παει,ποτε να'ρθει!!!!ειδικα στην Μπανγκοκ που καθε μερα οι δρομοι τους ειναι μποτιλιαρισμενοι!!!
Με επιασε αγχος,απελπισια,θυμος και γενικως αρνητικα συναισθηματα!!!αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε και αλλοιως...επρεπε να περιμενουμε μπας και καταφερναμε να παντρευτουμε σημερα!!!!!και αυτο καναμε....οι ωρες αναμονης ηταν βασανιστικες....
Κατα τις 15.10(1.30 ωρα μετα αποτου εφυγε ο υπαλ.με το χαρτι μας)ηρθε με το εγγραφο αυτη την φορα σφραγισμενο και απ'τις 2 πλευρες.....ενοιωσα μια ανακουφιση!!!τωρα ομως με επιασε αλλο αγχος......θα προλαβουμε να παντρετουμε η θα μας πουνε "κλεισαμε...ελατε αυριο"
Τελικα,προλαβαμε στο "τσαΦ"!!!!ειμασταν το τελευταιο ζευγαρι που δεχτηκαν για παντρεια.......αφου συμπληρωσαμε κατι εγγραφα που μας δωσανε(στα Ταυλανδεζικα)και βαλαμε τις υπογραφες μας και εγινε η πιστοποιηση των στοιχειων μας,δωσαμε 40 Μπατ για τα χαρτοσημα....αυτο μονο απο πλευρας χρηματων στο Δημαρχειο!!!Α.....επειδη θελαμε να βαλουμε το πιστ.γαμου σε "ειδικο" Ντοσιε(απο βελουδο με καρδουλες απ'εξω)δωσαμε 500 Μπατ γι'αυτο(αλλα αυτο ειναι προαιρετικο)....
Ο προισταμενος μας εξηγησε(γιατι με ειδε οτι ειχα δυσανασχετησει με την ολη ιστορια)οτι τα εγγραφα που ερχονται εκει στο δημαρχειο για παντρεια πρεπει και η τελεια να ειναι σωστη!!!γιατι πολλα "γραφ.μεταφρασεων" κανουν πλαστες σφραγιδες και επικυρωσεις και παντρευονται διαφοροι "περιεργοι" και "περιεργες",.......γι'αυτο πρεπει ο ελεγχος να ειναι αυστηρος οχι μονο για το καλο του/της Ταυλανδου υπηκοου αλλα και για του ξενου!!!!γιατι μπορει να βρεθεις μπλεγμενος σε "περιεργες" καταστασεις!!!
και ετσι απο σημερα ειμαι και επισημα παντρεμενος...."τα χρειαστηκα" λιγο αλλα ευτυχως τελειωσε(το 1ο μερος γιατι αυριο εχουμε το 2ο με την μεταφραση και επικυρωση του πιστ.γαμου απο Thai σε Αγγλικα)....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΤΟΥ BANG RAK!!!HTANE ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ(ΑΠ'ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ)
να δουμε αυριο τι θα γινει......
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 33.0
«
Απάντηση #227 στις:
Νοεμβρίου 10, 2014, 17:03:26 μμ »
Καλορίζικοι , σιδεροκέφαλος και καλή συνέχεια
Follow @thaigr
conan
Φύλο:
Windows XP
Browser:
Chrome 38.0.2125.111
«
Απάντηση #228 στις:
Νοεμβρίου 10, 2014, 21:50:11 μμ »
Συγχαρητήρια φίλε Λάκη, σας εύχομαι κάθε ευτυχία!
Windows 8.1/Server 2012
Browser:
Firefox 33.0
«
Απάντηση #229 στις:
Νοεμβρίου 11, 2014, 08:32:24 πμ »
Ευχαριστω πολυ Ουτοπικε και Κοναν....Να'στε καλα και υγιεις και καλα ταξιδια!!!
Φαινεται ομως οτι καποιος με "ματιαξε"!!!δεν εξηγηται αλλοιως τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε με την γυναικα μου και εγω.....
Αφου λοιπον τελειωσαμε με τον γαμο(και το προβλημα με την σφραγιδα που ελειπε),σημερα το πρωι με την γυναικα μου και εγω ξεκιναμε για Chaeng Watanna(Υπ.Εξωτ.Ταυλανδης)για να μεταφρασουμε και να επικυρωσουμε το πιστ.γαμου μας(ακολουθωντας την συμβουλη του φιλου Bestathens)
Γυρω στις 8.05 το πρωι(και αφου ξεκινησαμε απ'τισ 7 με ταξι για να παμε εκει)βρισκομασταν στο Κτιριο της Watanna....Μεγαλο κτιριο και με ασφαλεια στην εισοδο.....κατεβαινουμε στο ισογειο οπου ψαχνουμε να βρουμε το γραφ.μεταφρασεων.....μετα απο κανα 10λεπτο ψαξιματος βρισκουμε 1 γραφειο μεταφρασεων(μαλλον ειναι και το μοναδικο γιατι ψαξαμε ολο το ισογειο για αλλο και δεν βρηκαμε!!!)
μια κοπελλιτσα μεσα μας λεει οτι η μεταφραστρια δεν εχει ερθει ακομα και οτι ειναι στο δρομο.....η ωρα ειναι ηδη 8.30 .....γυρω στις 8.40 ερχεται μια κυρια Ταυλανδη και μας χαιρεταει και καθεται στο γραφειο....απ'οτι καταλαβατε ειναι η μεταφραστρια....της εξηγουμε τι θελουμε και βλεπει τα χαρτια που εχουμε μαζι μας.......
Δυστυχως ομως και παλι υπαρχει προβλημα!!!!Τι προβλημα???Μας λεει οτι στα χαρτια που συμπληρωσαμεστο δημαρχειο και στο πιστ.γαμου αναφερεται σαν Κυρια(Μrs)Hammy ενω στην Ταυτοτητα της αναφερεται σαν Δεσποινις(Μιss)Hammy!!!!και αυτο δημιουργει προβλημα!!!!!!και τωρα τι γινεται ρωταμε???Πρεπει να αλλαχτει η ταυτοτητα απο Μιss se Mrs η να παμε πισω στο Δημαρχειο και να αλλαξουμε το Mrs σε Μιss........
Mας προτεινει η εκει κυρια να παμε καλυτερα πισω στο Δημαρχειο και να αλλαξουμε τα εκει χαρτια......Αντε ξανα μανα πισω στο Δημαρχειο!!!!Αντε ξανα μανα 1 ωρα στην κινηση και την ζστη της Μπανγκοκ!!!Αντε ξανα μανα περιμενε στο δημαρχειο να ερθει η σειρα σου(αφου πρωτα προηγηθει το μεσ.διαλλειμα)
Απ'τις 6.30 που ξυπνησαμε σημερα μεχρι τωρα ειμαστε στο ποδι!!!!!!Φυσικα εννοειται οτι αυριο θα παμε για μεταφραση και επικυρωση στην Chaeng Wattana.....Αντε μανα ξανα ταλαιπωρια στους δρομους της Μπανγκοκ μεχρι να φτασεις εκει!!!
Πρεπει να αλλαξω και το αερ. εισητηριο(γιατι εκει την εχουν σαν Mrs Hammy και οχι Μiss!!!!
και ποιανου λαθος ηταν αυτο???παντως οχι δικο μας!!!!επρεπε λεει απ'το δημαρχειο να μας ρωτησουν πως θα αναφερουν την συζυγο μου......και επαναλαμβανω οτι δεν ζητησαμε αλλαγη επωνυμου της συζυγου μου!!!θα κρατησει το πατρικο της(γιατι αν θελαμε και αλλαγη επωνυμου,κλαφτα Χαραλαμπε!!!)
και τοτε θυμηθηκα τα λογια ενος φιλου που μου ειπε¨"Μην ανυσηχεις και πολυ για την ελλ.πρεσβεια......τους ταυλανδους να φοβασαι"(εννοω απο θεμα οργανωσης και ταχυτητας)
Παντως ως τωρα αυτο που μου ειπε επιβεβαιωνεται!!!!Καλη και χρυση η Ταυλανδη...την αγαπαω σαν χωρα αλλα με εχει σπασει τα νευρα ως τωρα!!!!Ανοργανωτοι!!!!
Συγνωμμη αλλα ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος επειδη εχω πιεση χρονου....και θελω να τελειωσω μες τα ορια αυτου του χρονου
Να δουμε τι μας περιμενει αυριο......Δεν μπορει....κατι θα συμβει και αυριο...οπως λεει ο λαος¨"η καλη μερα απ'το πρωι φαινεται"
Oytopikos
Γενικός συντονιστής
Φύλο:
สมน้ำหน้า
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Firefox 33.0
«
Απάντηση #230 στις:
Νοεμβρίου 11, 2014, 08:43:06 πμ »
Είναι λάθος του δημαρχείου αυτό .... αλλά καλύτερα που θα το αλλάξετε τώρα και εξηγώ γιατί
Στην Ελλάδα δεν θα είχατε κανένα πρόβλημα με αυτό ... αλλά όταν έφτανε η ώρα να αλλάξει(ανανεώσει) η σύζυγος διαβατήριο θα το βρίσκατε μπροστά σας και θα έπρεπε να πάτε στο δημαρχείο της αγάπης για να ξανακάνετε αυτή την διαδικασία....
Follow @thaigr
bestathens1972
Φύλο:
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 37.0.2062.124
«
Απάντηση #231 στις:
Νοεμβρίου 11, 2014, 09:49:30 πμ »
Ένα είναι Λάκη με το που ανεβαίνεις τις κυλιόμενες στην υποδοχή αριστερά! Καλορίζικος. Αν και η εμπειρία λέει πως μόλις έβαλες τη Ταϊλανδέζικη χούντα σπίτι σου! χαχα
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!
Android 2.3.6
Browser:
Safari 4.0
«
Απάντηση #232 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 03:15:16 πμ »
Ευχαριστω πολυ τις ευχες σας.αυτη την στιγμη που σας μιλαω ειμαστε στην Τσανγκ Βαταννα και περιμενουνε τη σειρα μας για κανουμε την μεταφραση και την επικυρωση.απ'τις 4.30 το πρωι ειμαστε στο ποδι.φτασαμε πρωτοι εδω στις 5.20!!!!η εισοδος για το κοινο ανοιξε στις 7.30.πηραμε το νουμερακι μας και τωρα περιμενουμε
Taxidiwtis
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Φύλο:
Ubi bene, ibi patria...
Windows XP
Browser:
Chrome 38.0.2125.111
«
Απάντηση #233 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 11:19:31 πμ »
Στο Δημαρχεειο της Παταγια επρεπε να πας ρε λακη -που σε ξερουν κι ολας-θα ξεμπερδευες τσακ μπαμ! χεςχεχεχεχε Συγχαρητηρια φιλεεεεε σας ευχομαι τα καλυτερα!
Windows 8.1/Server 2012
Browser:
Firefox 33.0
«
Απάντηση #234 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 13:18:34 μμ »
Καλησπερα απο Μπανγκοκ....στην ζεστη Μπανγκοκ..........Οπως σας εγραψα στο προηγουμενο ποστ,σημερα απ'τις 4.30 το πρωι στο ποδι με την γυναικα μου για να παμε στην Chaeng Wattana και να "πιασουμε" σειρα............φτασαμε πρωτοι εκει γυρω στις 5.30....ακομη δεν ειχε ανοιξει το κτιριο.....σιγα-σιγα ο κοσμος μαζευοτανε και στις 7 ηδη υπηρχε μια μικρη ουρα εξω απ'την εισοδο...στις 7.30 το πρωι ανοιξανε και οι πορτες στο κεντρικο κτιριο...αρχισαμε να τρεχουμε για να παρουμε νουμερακι(επειδη και οι αλλοι τρεχαν επισης)...τελικα πηραμε το Νο7.....αφου μεταφρασαμε τα εγγραφα,περιμεναμε την σειρα μας να τα επικυρωσουμε...τα θελαμε σημερα...δηλαδη θελαμε εξπρες διαδικασια...οσοι θελουν εξπρες διαδικασια(αυθημερον τελειωμα) καταθετουν τα εγγραφα τους μεχρι τις 12.00 το μεσημερι(και υπαρχει και οριο στα ατομα...50 ατομα)...οσοι εχουν την ευχερεια να περιμενουν(3 μερες και φυσικα τους βγαινει και φτηνοτερα) μπορουν να καταθετουν τα χαρτια τους μεχρι τις 15.00(την ωρα που κλεινουν)...
γυρω στις 9 το πρωι παραδοσαμε τα χαρτια μας και απο εκεινη την ωρα μας ειπανε να περιμενουμε κανα 3-4ωρο.....γυρω στιε 12.30 πηγαμε ξανα εκει που παραδωσαμε τα χαρτια(χωρις να περιμενουμε)και ρωτησαμε αν ειναι ετοιμα αλλα μας ειπανε οτι οχι ακομα και πρεπει να περιμενουμε.....στις 13.00 απ'τα μεγαφωνα ακουγεται το ονομα μας και παμε και μας δινουν τα χαρτια μεταφρασμενα και επικυρωμενα!!!
αυτο ητανε....τωρα αυριο μπαινουμε στην πιο δυσκολη φαση του γαμου...την Βιζα....για να δουμε...Πιστευω να τελειωσουμε στα χρονικα ορια που θελουμε(Θεου Θελοντος)....και Βουδα!!
Το συνολικο ποσο για τις μεταφρασεις και τις επικυρωσεις 4500 Μπατ
JOHN15
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 38.0.2125.111
«
Απάντηση #235 στις:
Νοεμβρίου 12, 2014, 22:11:35 μμ »
Παιδιά να είστε καλά και ευτυχισμένοι. Η περιγραφή σου μου θυμίζει τα δικά μας με την γυναίκα μου το 2010. Να φανταστείτε ότι την Παρασκευή 04/04/2010 πήγαμε στο Υπουργείο για τις μεταφράσεις και την Δευτέρα αποκλείστηκε το κυβερνητικό κτήριο που βρίσκεται πολύ κοντά στο υπουργείο εξωτερικών από τους red skirts!!!!. Ευτυχώς τελειώσαμε αυθημερόν. Όσο αναφορά το δημαρχείο μάλλον το έχουν παράδοση να κάνουν λάθη. Εμείς παντρευτήκαμε στο δημαρχείο της περιοχής Thong Lor της Bangkok και στα χαρτιά του γάμου έγραψαν λάθος την ημερομηνία γέννησης της γυναίκας μου. Η πλάκα είναι ότι τα χαρτιά προχώρησαν κανονικά και
δεν προέκυψε πουθενά πρόβλημα.
Android 4.2.2
Browser:
Safari 4.0
«
Απάντηση #236 στις:
Νοεμβρίου 13, 2014, 03:45:10 πμ »
Ευχαριστω φιλε John....μες την ατυχια σου ησουν και τυχερος!!τωρα βρισκομαι στην πρεσβεια μας στην Μπανγκοκ για να κανω την αιτηση βιζας για την γυναικα μου και βα δηλωσουμε και τον γαμο στο ειδ.ληξιαρχειο Αθηνων....εφτασα ομως νωρις...δεν ειναι κανενας εδω...νομιζα οτι η πρεσβεια ανοιγει στις 9 αλλα βλεπω απ'εξω οτι γραφει ωρες λειτουργειας απο 10 .00 ως 13.00......και ειμαι εδω απ'τις 8.20!!!!δεν πειραζει ομως!!!καλυτερα να περιμενουμε παρα να τρεχουμε τελευταια στιγμη αν κατι ειναι λαθος!!!!
Android 4.2.2
Browser:
Safari 4.0
«
Απάντηση #237 στις:
Νοεμβρίου 13, 2014, 04:00:28 πμ »
Αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ειναι το εξης(το ειχα αναφερει σαν ερωτηση αλλα δεν απαντηθηκε)......καποιος φιλος στο φορουμ εγραψε οτι μπορουμε μεσω της κυβερν.πυλης "Ερμης" να δηλωσουμε τον γαμο μας στο ειδ.ληξιαρχειο Αθηνων.....και ερχεται το χαρτι στην θυριδα σου(αφου εννοειται οτι γραφεσαι στην Πυλη).....το ερωτημα μου ειναι.....μηπως απτην πυλη Ερμης μπορουμε να παρουμε πιο γρηγορα το χαρτι για τον Δημο μας(οπου θα ανοιχτει η οικογ.μεριδα και μετα θα στειλουν την βιζα στην πρεσβεια).....η να περιμενουμε να γινει με τον κλασσικο τροπο(η πρεσβεια να στειλει απο Μπανγκοκ τα χαρτια και να περιμενουμε)
Αν τα στειλει η πρεσβεια και εγω κατοχυρωσω μονος μου τον γαμο στην πυλη Ερμης,μηπως υπαρξει μπερδεμα(και αντι για πιο γρηγορα,καθυστερησουμε)
?
Αυτα τα ερωτηματα στροβιλιζουν στο μυαλο μου αυτες τις ωρες....θελω να τελειωνω γρηγορα γιατι μου μεινε μονο μια εβδομαδα καιρος(και αν βγαλεις εξω το σαβ/κο μονο 5 μερες) και εχω αρχισει να αγχωνομαι....
Windows 8.1/Server 2012
Browser:
Firefox 33.0
«
Απάντηση #238 στις:
Νοεμβρίου 13, 2014, 09:25:43 πμ »
Καλημερα απ'την "καυτη" Μπανγκοκ.....Σημερα αρκετη ζεστη στην πολη...οπως εγραψα και πριν,ειμαι στην πρεσβεια μας στην Μπανγκοκ.........εχει γινει ηδη ο γαμος,εχουν μεταφραστει και επικυρωθει τα εγγραφα απ'το Δημαρχειο και τωρα ειμαστε εδω για να παρουμε το πιστοποιητικο γαμου και στα ελληνικα και να σταλει σε ειδ.ληξιαρχειο Αθηνων και Δημαρχειο...
οπως σας ειπα ημουν στην πρεσβεια απ'τις 8.20....ομως η πρεσβεια ανοιγει στις 10.00(μεχρι τις 13.00)......
Γυρω στις 9.45 φτανουν οι υπαλληλοι εκει και ανοιγει η πορτα.....10 η ωρα ακριβως αρχισαν να δεχτονται κοσμο....δεν ηταν και πολυς ο κοσμος που περιμενε....εμεις και ενα ακομη ζευγαρι(Ελληνας+Ταυλανδη) που ηρθαν για να παρουν αδεια γαμου(παρεμπιποντως να ευχηθω Καλα Στεφανα και να ειναι ευτυχισμενοι!!!)
αφου καταθεσαμε τα χαρτια μας στην πρεσβεια μετα απο κανα 20λεπτο,βγαινει ο υπαλληλος της πρεσβειας και μας λεει οτι πρεπει να παμε κατω στην kasikorn bank και να πληρωσουμε 820 Μπατ(μας εδωσε παλι το χαρτακι με τον αρ.λογ/σμου)και να φερουμε την αποδ.πληρωμης στην πρεσβεια......οπερ και εγενετο.....πληρωσαμε και δωσαμε ττην αποδ.πληρωμης και περιμεναμε....
μετα απο κανα μισαωρο μας καλει μεσα στο γραφειο ο υπαλληλος της πρεσβειας και μας συντασσει την ληξ.πραξη γαμου στα Ελληνικα.....μας την δινει να την διαβασουμε και αν υπαρχει κανενα λαθος να του το επισημανουμε.....δεν υπηρχε κανενα λαθος και μετα μου ζηταει να την υπογραψω(μονο εγω)....την υπογραφω και μου λεει να παω να βγαλω φωτοτυπιες ολα τα εγγραφα που το εχω δωσει και ειναι γραμμενα στα Αγγλικα......κατεβαινω κατω και βγαζω τις φωτοτυπιες που ζητησε.....
Ανεβαινουμε παλι στην πρεσβεια και μου δινει την Ληξ.Πραξη Γαμου στα Ελληνικα και υπογεγραμμενη και απο αυτον....και μου λεει¨"Θα στειλουμε με φαξ την Ληξ.Πραξη Γαμου στο Ειδ.Ληξ.Αθηνων και στον Δημο σου......Το ειδ.ληξ.Αθηνων θα καταχωρησει τον γαμο και θα στειλει αυταπαγγελτα στον Δημο σου ενα εγγραφο....αυτο θα το παρει ο Δημος και θα σου ανοιξει οικ.μεριδα με την συζυγο σου μεσα....μετα θα μας την στειλουν με φαξ και εμεις μπορουμε να βγαλουμε την βιζα!!!"
Τωρα αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε και να παρακαλαμε τον Θεο να γινουν γρηγορα ολα αυτα ωστε να μπορεσει να ταξιδεψει μαζι μου πισω στην Ελλαδα η γυναικα μου!!!!!
Ελπιζω να τα καταφερουμε.....
bestathens1972
Φύλο:
Windows 7/Server 2008 R2
Browser:
Chrome 37.0.2062.124
«
Απάντηση #239 στις:
Νοεμβρίου 13, 2014, 18:19:20 μμ »
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν γυρίζεις σε μια βδομάδα ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Σελίδες:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
21
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
thai.gr
»
ΓΕΝΙΚΑ
»
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
»
Χρήσιμες νομικές πληροφοριες
(Συντονιστές:
Jello Biafra
,
karabε
) »
εγγραφα για γαμο
Τα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Εφόσον χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
OK
Μάθετε περισσότερα