0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σου φιλε μου.Ευχαριστω για την απαντηση.Για την εκκλησια που λες την βρηκα και εγω αλλα δεν αναγνωριζει η εκκλησια της Ελλαδος βαπτιση.Εχεις δικιο για την πιεση αλλα δεν χρειαστηκε να της το πω εγω.Μονη της μου το ειπε και φαντασου οτι εαν της πω να το σκεφτει ξανα θα νομισει κιολας οτι δενθελω εγω να προχωρησω. Ασε που δεν θελει με τιποτα πολιτικο γαμο.Οποτε καταλαβαινεις οτι μαλλον αυτη με πιεζει¨)))Οπως φενεται μαλλον για Ελλαδα μας βλεπω.
Παράθεση από: teosep στις Απριλίου 26, 2009, 13:56:52 μμΡε παιδια συγγνωμη , αλλα γιατι πρεπει ντε και καλα να βαπτιστουν, οι μελλοντικες γυναικες σας ; Εγω ποτε δεν σκεφτηκα να το κανω αυτο στην γυναικα μου , διοτι την ΣΕΒΟΜΑΙ ! Ασε που θεωρω τον Βουδισμο καλυτερο απο το Χριστιανισμο . Μου θυμιζει τους ιεραποστολους που πανε να εκπολιτισουν τους "αγριους " με την πιο αιμοσταγη θρησκεια της οικουμενης .Τι να πω . Φίλε δεν θέλω πάλη να κοντραριστώ μαζί σου αλλά όλα τον άλλων είναι καλύτερα από τα δικά μας. Και αν μια κοπέλα είτε από δικοί μας παροτρύνσεις είτε από δική της και θέλει να βαπτιστή δεν σημαίνει ότι δεν την ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Και μην ξεχνάς καλός η κακός αβάπτιστο κρέας θα ΒΡΟΜΑ την ημέρα της κρίσις.
Ρε παιδια συγγνωμη , αλλα γιατι πρεπει ντε και καλα να βαπτιστουν, οι μελλοντικες γυναικες σας ; Εγω ποτε δεν σκεφτηκα να το κανω αυτο στην γυναικα μου , διοτι την ΣΕΒΟΜΑΙ ! Ασε που θεωρω τον Βουδισμο καλυτερο απο το Χριστιανισμο . Μου θυμιζει τους ιεραποστολους που πανε να εκπολιτισουν τους "αγριους " με την πιο αιμοσταγη θρησκεια της οικουμενης .Τι να πω .
δεν την έχω 6 μήνες την άδεια!που μπορώ να ρωτήσω ?
καλο ειναι μερικα τοπικ να γινουν στικ στην κορυφη του φορουμ,