0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διάβασα σε κάποια σελίδα εδώ στο θέμα ότι μόνο διαβατήριο χρειάζεται και μπορούμε να παντρευτούμε σε δημαρχείο εδώ στη ελλάδα όταν είναι εδώ με τουριστική.
Καλημερα σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω ολους που εχουν παντρευτη Ταιλανδεζα αν η γυναικα εχει αλλαξει το επωνημο της και εχει του συζηγου!αν γνωριζετε απο προσωπικη εμπειρια τι ειναι το καλυτερο.δηλ,αν μας βγαζει απο καποια γραφειοκρατικα προβληματα στο μελλον ή μας βαζει? το ρωταω αυτο γιατι παντρευομαι αυτη την εβδομαδα!ευχαριστω!
Μάγγες καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω όποιον γνωρίζει 2-3 ερωτησούλες Πόσο θα πάει το πακέτο για ένα γάμο με Ταιλανδή πλην εισιτήρια και διαμονή πχ με 2000 ευρώ εισιτήρια δικά μου, δικά της διαμονή 5 μέρες και γάμος είμαι κομπλέ?Αν πεντρευτώ την κοπέλα μπορεί να βγει απευθείας η visa για να επιστρέψει μαζί μου ή θα πρέπει γυρίσω ελλάδα να κάνω κάποιες διαδικασίες και μετά να έρθει μόνη τηςΑν κλείσω εισιτήρια δικά της για να έρθει Ελλάδα με εισιτήριο επιστροφής με την ακύρωση του εισιτηρίου επιστροφής παίρνω τα λεφτά πίσωΕυχαριστώ για τις απαντήσεις σας
την 1 ερωτηση δεν την καταλαβα !κανονικα πρεπει να επιστρεψεις να δηλωσεις τον γαμο στο λυξιαρχειο να πας στο δημο να την βαλεις στην οικογενειακη μεριδα σου να τα στηλεις με φαξ στην πρεσβεια στην bkk (και την κρατηση του εισητηριου για εδω)και να παει η κοπελα να κανει την αιτηση για την βιζα της και τελειωσες. ΚΑΠΟΙΕΣ φορες η πρεσβεια δινει την αδεια στην κοπελα να ταξιδεψει μαζι σου............... ΑΛΛΑ! ΓΙΑΤΙ να κλεισεις εισητηριο πηγενε -ελα και οχι μονο ελα δεν υπαρχει λογος και για να παρεις τα λεφτα πισω εξαρτατε αν το εισητηριο ειναι προσφορας η οχι
Για το δεύετερο δεν μπορώ να τρέξω τις διαδικασίες από εκεί ώστε να έρθει μαζί μου απευθείας? μαλλον λόγο γραφειοκρατίας να το ξεχάσω αυτόΓια το εισιτήριο με επιστροφή είχα διαβάσει από δω ότι αν δεν δουν στην πρεσβεία εισιτήριο με επιστροφή δεν της βγάζουν visaΕυχαριστώ και πάλι