0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το immigration στην Μπανγκοκ θα ειχε σχεση μονο αν πηγαινα εκει να κανω τα χαρτια μου, πραγμα που δεν προκειται να γινει διοτι δεν πληρω αυτα που ζητανε.
1) Αρα χαρτι απο πρεσβεια, μεταφραση κλπ. Υπαρχει καποιο ποστ εδω ωστε να παρω περαιτερω πληροφοριες? 2) Βασικα αυτο σκεφτομαι. Ειναι το μονο προξενειο που σου δινει εναν χρονο μονο με το πιστοποιητικο. Το θεμα ειναι τι γινεται αν αλλαξει την σταση του ο προξενος και αρχιζει να ζητα οτι και οι αλλοι. Μαλλον θα το ρισκαρω. Απο την στιγμη που παρω την βιζα ομως, θα εχω εναν χρονο στην διαθεση μου να ψαχτω για κατι αλλο.
1 Διαβατήριο2 Ταυτότητα3 Άδεια γάμου από το δήμο σας4 Πιστοποιητικό γέννησης5 Υπεύθυνες δηλώσεις από δύο μάρτυρες με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής6 Εκκαθαριστικό εφορίας τελευταίας χρονιάς
Για να παρω στα χερια μου τα 3,4, 5, 6 θα πρεπει να πεταξω στην Ελλαδα και αυτο ειναι αδυνατον. Επισης ο χρονος που εχω στην διαθεση μου για να παντρευτω εδω στην Bangkok ειναι 3 βδομαδες το πολυ. Και οχι μονο αυτο. Θα χρειαστω μονο το πιστοποιητικο γαμου και μονο για μια φορα. Επισης δεν θα παω για βιζα στο immigration. Θα φαω πακετο που λενε συνηθως.
Στο 5 δεν χρειάζεται η παρουσία μου? Μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης εδω διοτι ειμαι στουρνος απο οτι φαινεται. Ευχαριστω!
ΔΕΝ ΨΑΧΝΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ?
Δεν παιζεις κάνα τζόκερ καλύτερα;
μια και απο οτι καταλαβα απο το look του πρεσβη μας, μαλλον επρεπε να παω νωριτερα οποτε δεν εκανα καμια νυξη.
Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να συνάντησες τον πρέσβη για το συγκεκριμένο θέμα μια συνήθως είναι δουλειά που γίνεται με υπάλληλο του προξενείου και με το τζάμι ανάμεσά σας. Και το ξαναλέω για να το καταλάβουμε καλά γάμος άρπα κόλα στην Ταϊλάνδη δεν υφίσταται, αφού και με το επίσημο χαρτι του γάμου η διαδικασία για βγει συζυγική βίζα είναι αρκετά πολύπλοκη!