0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1201.msg78403#msg78403στον γαμο καλο ειναι να βαλεις μια γραβατα ,ειναι θεμα σεβασμου προς την οικογενεια της νυφηςετσι το βλεπω ,γαμος διχως βερες ? δεν λεει,ρωτα την νυφη για λεπτομερειες σχετικα με το τι συνηθιζεται στην περιοχη τηςκαι αν ειναι συμβατο με την δικη σου κουλτουρα απλα καντο.Πρεπει να κερδισεις την συμπαθεια και την εκτιμηση ολης της οικογενειας ,η οποια εχει καθοριστικη σημασια για την εξελιξη του γαμου σου.
Ρε θα μας τρελάνετε σε ένα δημαρχείο θα πάει ο άνθρωπος με 2 μάρτυρες να βάλει μια υπογραφή τι γραβάτες και βέρες του λέτε; Δεν υπάρχει τελετή δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε για τα πράγματα που έχουν νομική υπόσταση. Τώρα αν μπλέξεις με κάνα σόι που θέλει να κάνει επίδειξη μπορεί να σου ζητήσουν τον ουρανό με τα άστρα για τελετές, οι οποίες επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ!
Καλησπέρα πήγα τον Οκτωβρίου στο Πουκετ γνώρισα μια κοπέλα Στην αρχή ηθελε να έρθει για διακοπές στην Ελλάδα αλλά ούτε που ήξερα ότι δεν γίνεται Είμαι αρκετά ερωτευμένος μαζί τις η κοπέλα είναι 27 ετών και δουλεύει στο Πουκετ Τάουν σε ένα ξενοδοχείο μαγείρισσα Εμείς μιλάμε κάθε μέρα από φβ βίντεο κλπ και έχω κλείσει εισιτήρια να πάω στις 6/2/18 με 18/2 και είπαμε να παντρευτούμε στο Πουκετ Τις είπα εγώ να ρωτήσει τι χρειάζεται να έχω μαζί μου και αυτή ρώτησε και μου είπε να μιλήσω στην ελληνική πρεσβεία στην Αθήνα τεσπαααΕγώ διάβασα βασικά όλα όσα έχουν γραφτεί αλλά έχω μπερδευτεί Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στο τι πρέπει να κάνω και τι χαρτιά να έχω μαζί μου όταν πάω.Και μετά όταν γυρνάω τι πρέπει να κάνω για να έρθει μαζί μου η κοπέλα δεν ξέρω ακόμα αν έρθει μαζί μου κατευθείαν ή θα έρθει αργότερα Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε σας παρακαλώ τι χρειάζεται να κάνω πριν πάω και τι να έχω μαζί μου Και πως μετά θα μπορέσει να έρθει μόνη της στην Ελλάδα Και απο ότι διάβασα χρειάζεται 30 μέρες να κάτσω ;; Εγώ δεν μπορώ να κάτσω τόσο πολύ λόγο δουλειάς Και κάτι ακόμα δεν κάνω φορολογική δηλώσει δεν ξέρω άμα χρειάζεται βασικά έχω μπερδευτεί και δεν τα θυμάμαι και όλα όσα διάβασα Παρακαλώ μια βοήθεια Και συγνώμη που σας ζάλισα αλλά αγάπησα σαν παιδί και εγώ 24 ετών
Καλησπέρα Θα ήθελα να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζομαι να μου στείλει η κοπέλα για να μου δώσουν την άδεια γάμου στον δήμο μας παρακαλώ βοηθήστε με διάβασα και σε κάτι αλλά θέματα αλλά δεν κατάλαβα Πιστοποιητικό γεννήσεις μεταφρασμένο αυτό κατάλαβα αλλά επικυρωμένο από που;;και να είναι γνήσιο αντίγραφο ;;Και τα ονόματα που έχει αλλάξει να μου στείλει μεταφρασμένα και αυτά ;;Αυτά τα δυο κατάλαβα Και πως θα μου τα στείλει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτά τα χαρτιά γιατί σε 14 μέρες φεύγω και τα άργησα πολύ Βοήθεια φίλοι μου
Καλησπέρα Πήγα σήμερα στον δήμο μου (Κορίνθου)Και ευτυχώς ήταν μια πολύ καλή κυρία και μου είπε μόνο θέλει το passport τις κοπέλας σε μια φοτωτυπια τίποτα άλλο Ευχαριστώ για όλα
Λογικά θα χρειαστεί το ονοματεπώνυμο πεθερού κ πεθεράς επίσης Η άδεια γάμου θέλει κάμποσες μέρες, καλό ειναι να βιαστείς