0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας,αν κ εχω παει 6 φορες ταυλανδη εχω ακομα μερη να δω κ μερη που θελω να ξαναδω.βασικα στις διακοπες μου θελω να απολαμβανω ωραιες παραλιες,να υπαρχει καποια διασκεδαση,οχι αυτα τα αισχη του full moon,μου αρκει μια φορα,κ το μερος να ειναι ψιλοπαρθενο για να μην υπαρχει κ πολυ τουρισμος.σιγουρα θα παω κο πανγκνγκα κ κο ταο.στην κο πανγκνγκα ομως εμεινα κοντα στο φεστιβαλ κ η παραλια ηταν απαισια,δεν μπορουσες να κολυμπησεις,ηταν ρηχη κ γεματη κοραλια.εκτος απο bottle k thong nai οπου δεν εχει τιποτα το βραδυ ξερετε καποια περιοχη που να εχει ωραια θαλασσα κ να μπορεις να βγεις κ το βραδυ;επισης στα πι πι δεν εχω μεινει ποτε,μονο εκδρομη εχω παει.αξιζει να μεινω ;για πουκετ ουτε λογος βεβαια.γενικως με βαση τις προτιμησεις μου τι εχετε να μου προτεινεται;μετα τις θαλασσες σκεφτομαι να κλεισω με βουνα στο chiang mai k bangkok.
παρθενα νησια με τελειεσ παραλειεσ ειναι koh lanta ,koh mook ,koh lipeνοτιο δυτικα τησ χωρασ κατω απο το krabi προσ μαλαισιανα εισαι συγουρη οτι θα ξετρελαθεισ
ναι για kho-phanga ελεγα.phang nga ειναι καλυτερα απο koh chang,koh lanta ,koh mook ,koh lipe κ phi phi;επισης κραμπι ειχα παει μονο για μια διανυχτερευση,λεει να μενω εκει η καλυτερα να μεινω σε ενα απο τα αλλα νησακια κ να πιστολιασω την διασκεδαση;εξαλλου ελληνες ειμαστε απο διασκεδαση εχουμε φαει με το κουταλι.κ για να πω την αληθεια παιδια οσες φορες εχω περασει καλα βραδυ ηταν απο παρτακια που ξερανε μονο αυτοι που μενουν εκει κ οχι απο αυτα τα εμπορικα,τωρα που δεν θα ξερω εκει κανεναν λιγο δυσκολο να τα βρω.λεω να παω αρχες απριλιου.
μεταξυ κραμπι και κο λαντα(δεν το θεωρω παρθενο αν και μεγαλο και δεν το ειδα ολο) ειναι μερικα νησακια που ειναι ερημα και παρθενα.θα ψαξω και θα σου πω τις επομενες μερες ονοματα.το πρωι σε ξυπνανε η μαιμουδες που ανεβαινουν στην οροφη του hut σου.το νησι δεν εχει δρομους.εχει 2 παραλιες που μονο περπατωντας μπορεις να πας.στην μια εχει κυριλε ξενοδοχειο και στην αλλη απλα και οικονομικα bungalows χωρις πολλα πολλα.εγω ειμουν σε κεινη την περιοχη απο οκτωβρη εως δεκεμβρη.τον οκτωμβρη ειχε κυματακι και λιγες βροχες που σημαινει θολη θαλασσα,λιγα jellyfish αλλα δεν καιογομασταν απο τον ηλιο.τον δεκεμβρη ηταν ακριβως τα αντιθετα.εμενα πιο πολυ μου αρεσε τον οκτωβριο οπου ειχε και λιγοτερο κοσμο.δεν υπηρχαν τουριστες και ολα ηταν και πιο φθηνα.πρωινες ωρες βρησκαμε μασαζ με 100-150 μπατ.γενικα εχει πολλα μερη αυτη η περιοχη αλλα οχι παρθενα.λιγα νησακια θα βρεις ησυχα χωρις ορδες δυτικων.