Αποστολέας Θέμα: θεματα για μονιμη εγκατασταση στην ΝΑ Ασια.  (Αναγνώστηκε 22307 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙ
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 30, 2013, 09:50:48 πμ »
Φιλαρακι dimitrisdtc που ενοχληθηκεσ που ειδεσ ωραιοποιηση/υποκρισια και ποιοσ ειναι ο ποζερ με τα μεγαλα λογια?αν αναφεραισε στο ατομο μου παρακαλω μιασ και δεν γνωρηζομαστε ποιο προσεκτικα.Δεν ειμαι μεταναστησ ουτε ηρθα ταιλανδη απο αναγγη μενω μισο χρον.ελλαδα μισο ταιλανδη και εχω την δυνατοτητα να μενω οσω γουσταρω ητε ελλαδα ητε εδω (τακτοποιημενοσ και εκει και εδω)στην ελλαδα με ξερουν και οι πετρεσ στα εξτριμ-σπορ(www.funproshop.gr) και πολοι φιλλοι/γνωστοι στο φορουμ,στο δε πατονγκ οποιον ελληνα ρωτησησ και που μενω και με ΠΟΙΟΥΣ κανω παρεα.Τωρα στα διαταυτα,1ον ειπα αν εχουν εισοδημα να δοκιμασουν για 1χρονο να δουν αν τουσ αρεση/μπορουν αν θα βρουν δουλεια ζεστη/υγρασια ολη την κατασταση και τουσ υπεδηξα και τον τροπο για βιζα.2ον για να μην πηξουν τουσ πρωτηνα να μηνουν σε τουριστικη περιοχη πηκηλια ζωησ περαιεσ διαμονη διατροφη νοσοκομια εναλακτικεσ λυσεισ  προσβαση σε εργασια θαλασα/εκδρομεσ διασκεδαση αρα εχεισ ασχολειεσ δεν πλητησ και δεν υπαρχη η φτωχεια και η μιζερια τησ ενδοχωρασ (τουλαχηστον ωσ ενα μεγαλω βαθμο)στο πουκετ π.χ εχουν πεση τα λεφτα και υπαρχουν παμπολα να κανη καποιοσ.3ον που χερωμαι οτι συμφωνησ απολυτα μαζι μου δηλ.αδυνατον φιλλιεσ/παρεαισ με ντοποιουσ χοντρα-χοντρα θασε παντα φαραγκ.4ον αν εχει ο/η συζηγοσ την αναγγη να ξενοπηξει δεν θα φτεη ουτε η ταιλανδη ουτε η καμποτζη ουτε η ελλαδα(αυτη τη στιγμη λογο ανεχειασ ειναι και η ποιο φτηνη)αλλα θα υπαρχουν ισωσ προβληματα στερησησ του σεξ η κουρασησ σεξουαλικη του ζευγαριου εν παση περηπτωση καποιοσ λογοσ το οτι σε τραβαη ηταιλανδη(για το χιλ.)δεν ειναι δικαιολογια γιατι και ο τουκ-τουκατζησ και η μασαζου και πολοι αλλοι σε πιεζουν αλλα δεν νομιζω οτι ενδυδη κανεισ(αν δεν το θελη η κουτρα σου δεν κατεβαζη ψειρεσ).5ον το 80% Που ερχοντε ξαναρχονται ξανα και ξανα και αν μπορουσαν θα εμεναν μονιμα ,αν εξερεση κανεισ 3/4 μηνεσ το καλοκαιρη στην ελλαδαρα το υποληπο διαστημα πλακοψηχωση μιζερια φοροι χαρατσια τ.v κυβερ.απατ. το δραμα του δραμαλη να κοβησ φλεβεσ τι χειροτερο μπορη να βρησ στην ταιλανδη.6ον και τελειωνο σαφωσ και το 90%ειναι το οικονομικο χωρησ μια καποια οικ.ευχερια αρχειζη η γγρινια ο περιορησμοσ η ανεχεια, οι μονημοι που μισουν την ταιλανδη ειναι τα μπατηρια,αυτοι που το πεζανε γαμπροι μεχρη που τουσ πηρανε γραμη(λακησαν οι γυναικεσ)και τωρα βγαζουν χολη, και βεβαιωσ ειναι αυτοι που δαγγοθηκαν εχασαν λεφτα σε δουλειεσ επεσαν σε απατεωνεσ ταιλανδουσ και  ξενουσ(και ελληνεσ υπαρχουν τετιοι)αδικηθηκαν απο το συστημα δεν προσεξαν κ.λ.π.Ναι αλλα δεν φτεη η ταιλανδη(αυτη την στιγμη το μεγαλητερο ποσοστο των ελληνων μιση την ελλαδα γιαυτα που τραβαει λεσ και φτεη για τα δεινα που εφεραν ολα τα λαμογια).Σε ολλα αυτα που ανεφερα απο πριν και σε αυτα που γραφω τωρα ΠΟΥ ειδεσ υποκρ/ποζα και ωμορφοποιηση στην τελειωσ αξιοκρατικη αναλυση μου.             Υ.Σ αν δεν δησ δεν δοκιμασησ δεν τολμησησ δεν προσπαθησησ ΤΟΤΕ κατσε ψιλα και αγναντευε .αν σε πικρανα παρντον...

Αποσυνδεδεμένος AsprosGatos

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 30, 2013, 10:56:57 πμ »
Ως ουδέτερος αναγνώστης χωρίς να γνωρίζω προσωπικά ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο, θα έλεγα πως δεν αναφέρεται σε κάποιον συγκεκριμένα ο Δημήτρης, δεν συντρέχει λοιπόν λόγος αγανάκτησης από κανένα.
Όλοι εμείς που μπαίνομε και ξανά μπαίνουμε σε αυτό το Φόρουμ, πηγαίνομε και ξαναπηγαίνομε στην Ταϊλάνδη, είμαστε ερωτευμένοι με την Ταϋλάνδη, και όπως κάθε ερωτευμένος, έτσι και εμείς εξαιτίας του έρωτά μας, τα αρνητικά στοιχεία της Ταϋλάνδης τα βλέπομε  ως χαριτωμένες ατέλειες. Θα συμφωνήσω λοιπόν και εγώ με τον Δημήτρη ότι υπάρχει μια τάση από τα μέλη του φόρουμ, να ωραιοποιούν την Ταϋλάνδη και να την παρουσιάζουν ως παράδεισο.
Θα πρέπει όμως όλοι να έχομε υπόψη μας ότι η άποψη μας για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
Η άποψη σου για την πραγματικότητα δεν αλλάζει την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 26.0.1410.43 Chrome 26.0.1410.43
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 30, 2013, 12:34:02 μμ »
Κατα βαση, αν και λιγο στρογγυλεμενα ο δημητρης εχει τα δικια του, και κυριως στο θεμα του οτι στη ταυλανδη ενα ζευγαρι δυτικων που θα ρθει για μονιμη εγκατασταση εχει πολλες πιθανοτητες να χωρισει,  λογω των πολλων πειρασμων που εχει  ο  ανδρας.      Απο κει και περα αφου εχετε μπει στο τριπακι της μεταναστευσης γιατι δεν κοιτατε και αλλες (αναπτυγμενες) χωρες (οπως μαλαισια, σιγκαπουρη) στη σιγκαπουρη  οι γιατροι εχουν ζητηση, η μαλαισια (εχω παει 3 φορες) προσωπικα μου αρεσει απιστευτα, και κυριως η αρμονικη συμβιωση 3 φυλων (μουσουλμανων, κινεζων, ινδων)  το νησι πενανγκ και το τζοχορ μπαρου (στην ουσια προαστιο της σιγκαπουρης)  ειναι φοβερες πολεις που παρεχουν τα παντα   Υ.Γ    εσκεμμενα δε μιλαω για χωρες οπως βιρμανια, καμποτζη, λαος  που ειναι  πολυ πιο πισω σε συνθηκες  ζωης  για ενα μεσο ζευγαρι (και κυριως τη γυναικα) δυτικων
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 30, 2013, 12:51:23 μμ »
Επειδή είδα οτι παρεξηγηθηκε αυτό που έγραψα και εν μέρει φταίω και γω για αυτό.
1. Εννοείται δεν αναφέρομαι σ εσένα κοκκοδιν , ούτε σε γνωρίζω ούτε εγραψες κάτι λαθος ωστε να σου επιτεθώ. Μάλιστα είσαι απ τους λίγους που τολμησες να γράψεις μια αρνητική αποψη που έχεις για τους Ταιλανδούς, συμφωνεί δε συμφωνεί κανείς μαζί σου.
2. Η κριτική μου όντως είναι γενική και κυρίως έχει να κάνει με το οτι απο τους μόνιμους κατοίκους κανείς θα περίμενε μια πιο ουσιώδη παρουσίαση καποιων πραγματων που θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι εδω , που πρέπει αν τα ξέρει πριν αποφασίσει να ερθει., κι οχι απλα γενικές πληροφορίες.Για αυτό είναι οι μόνιμοι  να λένε όντως το κάτι παραπάνω, το οποίο όμως συχνα αποσιωπούν.
ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΑΙΛΑΝΔΟΙ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.
- Ενω πολύ ευκολα ο ξένος προσεγγίζει τους ταιλανδους και αποκτά κάποια οικειότητα πολυ συντομα διαπιστώνει οτι οσος χρόνος και να περάσει παραμένει στο ίδιο σημείο. Ποτε δε  φτάνουν στο σημείο να του συζητάνε τα προσωπικά τους πραγματικά, να εκφέρουν γνώμες για τα δικά του, να νιώθουν τα προβληματά του, να κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις επιχειρημάτων, να χτίζουν σιγα σιγά μια σχέση . Αποτέλεσμα σύντομα να μην εχει καν τι να συζητήσει μαζί τους. Πείτε στο ζευγάρι λοιπόν πως φίλους δεν θα κάνει...όπως και δεν εχει κανεις ξένος εδω πραγματικόύς φίλους ντόπιους, όσα χρόνια κι αν κάτσει εδώ
-Πείτε τους επίσης πως στατιστικά οι μόνιμοι εδω δυτικοί κατα 90 τοις εκατό εχουνε κάνει τις γυναίκες τους - Ευρωπαιες ή Ταιλανδές- ταράνδους κατ εξακολούθηση , κι οχι μόνο με αρπαχτές αλλα και με μονιμες γκόμενες. οχι μόνο η προσφορά εδω είναι τετοια που δυσκολα αρνείσαι , οχι μόνο σε παρασέρνουν οι 'φίλοι' αλλα και συχνα είναι ο μόνος τρόπος εδω το σεξ να αλληλοεπιδράσεις μ αυτη την κοινωνία που σε τελική ανάλυση παραμένει κλειστή.
- Πειτε στο ζευγάρι πως εδω δεν θα μπορούν να συμμετέχουν στα κοινά, να αισθάνονται μέρος συλλογικών διαδικασιών , να είναι κομματι συνόλων παραμόνο κατι θλιβερών γκρούπ δυτικών πχ γκρουπ περπατητών ή γκρούπ διαβάσματος, γκρούπ..χορτοφάγων κλπ
-Πείτε στο ζευγάρι πως αν δεν υπήρχαν Ταιλανδές πιτσιρίκες να το παιζουν γκομενες τους και να τους κολακευουν οι περισσότεροι θα την είχαν κάνει απο δω απο καιρό. Ακόμα και σ  αυτό το φόρουμ-αν και γενικά μιλάω- οι περισσότεροι μονιμοι ξερουν τα παντα για μασατζίδικα και κογιότε αλλα πολυ λιγότερα για ναούς και μουσεία.
- Πείτε τους πως λίγες Ελληνίδες αγάπησαν τη χώρα αυτή...ενθουσιάζονταν συχνα ως τουρίστιες αλλα αν τύχαινε να μείνουν μόνιμες τελικά αρχιζαν τη γκρίνια για χωρα με ωραίο περιτύλιγμα αλλά τριτοκοσμικές καταστάσεις στην  ουσία.
- ΠΕΊΤΕ ΤΟΥς ΠΩς ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΓΊΝΕΙς ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΗς ΚΟΙΝΩΝΊΑς ΕΔΩ..ακόμα και η γλώσσα πανδυσκολα μαθαίνεται αλλα και παλι μιλάς ή όχι περιμένουν απο σένα να μιλήσεις αγγλικά και σχεδόν δεν σε ενθαρρύνουν να μίλας ται...εγω μιλάω ται μετά απο πολύ κόπο παρα πολυ καλά..αλλα ακόμα χαχανίζουν οταν με ακούνε. Ο ρόλος μου είναι να είμαι κάτι το ξένο.
- Πείτε τους πως ενα παιδί αν μεγαλώσει εδω θα μπερδευτεί πολυ.Ειδικά αν θα παέι σε διεθνες σχολείο ..θα βρεθεί να μιλαει σαν πρωτη γλωσσα αγγλικά , εστω μάζι με ελληνικά και αν κάνει παρέα με παιδάκια διαφόρων εθνικοτήτων φραγκατων συνήθως γονιών που συχνά οταν θα ληγει το επαγγελματικό συμβολαιό τους θα φευγουν απ τη χώρα οπότε ξαναμανά να βρει το παιδί καινούριες παρέες.
- Πειτε τους πως Ελληνες φίλους είναι σχετικό αν θα κάνουν.... οι περισσότεροι εδω είναι λαμογια κι αν ο χαρακτηρισμός θίγει κάποιους δεν εχω θέμα να μου τον αντιγυρίσουν.
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥς ΝΑ ΧΟΥΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ κι οχι μόνο τα κοστη του φαγητού και του ηλεκτρικού!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2013, 12:55:06 μμ από dimitrisdtc »

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 26.0.1410.43 Chrome 26.0.1410.43
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 30, 2013, 12:59:01 μμ »
ρε δημητρη  "ειπαν του τρελου να χεσ... και αυτος ξ......"  μου θυμιζεις τωρα,  ενταξει ειπαμε αλλα οχι και ετσι! αρχιζεις και τα παρουσιαζεις τραγικα τωρα, ενω δεν ειναι.  λες και θα φυγουν απο μια χωρα (ελλαδα) που οι ανθρωποι εχουν τις αψογες διαπροσωπικες σχεσεις,  και  τη  φοβερη  κουλτουρα, (εδω γελαμε)  αμα ηταν ετσι δε θα θελαν  να  καν   να  φυγουν  απ  την ελλαδα
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2013, 13:38:08 μμ από phohm phuy »
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
  • Firefox 20.0 Firefox 20.0
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 30, 2013, 13:30:17 μμ »
Απο το post βλέπω :
1.   Oι ανθρωποι ειναι ιατροί (και μάλιστα Ελληνες ιατροί που ολος ο κόσμος εχει να λέει επαίνους και διεθνή βραβεία ειδικότερα για τους Ελληνες  ιατρούς)
2.   Μόνο και μόνο που πήραν το θάρρος να γράψουν για μετανάστευση στην Ασία ειναι αξιοι συγχαρητηρίων αφού δεν ειναι εγωιστές.
Ειδικότερα η απόφασή τους για μετανάστευση στην Ταιλάνδη κατι λέει γιατί βλέπουν....
3.   Βρές μου εσύ αλλη χώρα στον πλανήτη που κυνηγάει την νόμιμη  κατάθεση και μάλιστα εχει εφεύρει και ξεχασμένες οικονομικές θεωρίες απο τα βάθη των αιώνων για να δικαιολογήσει αδικαιολόγητα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Demurrage_%28currency%29
(For paper currency, it takes the form of a periodic tax, such as a stamp tax, on currency holdings.)
Σίγουρα και οι Ιατροί για να φεύγουν απο Ελλάδα δεν πάνε «μόνιμα κάτω» αλλά κάτι θα υπάρχει που για προσωπικούς λόγους και καλά κάνουν δεν θέλουν δημόσια να αποκαλύψουν.
Πολλύ καλή επιλογή λοιπόν η Ταιλάνδη μόνο να κοιτάξουν οπως και ολοι τους πρόσφατα μεταναστευτικούς νόμους που τα US-EU States και υποθέτω και τα Αsia –Arab States θα υιοθετήσουν για την μετανάστευση.
Κατά την εισοδό του ο μετανάστης σε αλλη Ηπειρο θα δηλώνει την χώρα προέλευσής του  και θα αμοίβετε σύμφωνα με την χώρα του στις US-EU States.
H Asia –Arab States υποθέτω θα υιοθετήσουν «ευέλικτες» πολιτικές  ανάλογα με την χώρα αναφοράς.
Πάντως Ιατρούς και Νοσοκόμες υπάρχει ανάγκη στην Γερμανία ( για λόγους που αδυνατώ να καταλάβω γιατί εχει τέλειο Κράτος απο θέματα υποδομών) υπάρχει τεράστια ανάγκη ιατροφαρμακευτικού Προσωπικού γιατί εχει παρα πολλούς κατάκοιτους ανθρώπους χωρίς παιδιά και συγγενείς και εχουν αμμεση ανάγκη ιατροφαρμακευτικής  περίθαλψης.
Αν και σαν «ουδέτερος παρατηρητής» βλέπω οτι  Ιατρική οντως κάνει θαύματα αλλά σε πανάκριβες τιμές στον Δυτικό κόσμο και επομένως παρα πολλοί δυτικοί εχουν στραφεί για Ιατρική Ασφάλεια κλπ στην Ασία και Ινδία.   
(Πάντως το BBC TV "αρχισε" να πάιζει οπως συνήθως Ταιλάνδη σαν αριστος προορισμός). 

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

• Browser:
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 30, 2013, 13:41:16 μμ »
η Ελλαδα είναι δράμα για διαφορους λόγους...εγω δεν συγκρίνω το ενα μέρος με το άλλο...απλώς καλό είναι να κρατάνε μικρό καλάθι. Αν διαφωνείς σε κατι απ αυτά που έγραψα γραψτο  τα θετικά της Ταιλάνδης τα εγραψα επισης. κι αν οχι εγω το κάνα άλλοι.ασφάλεια, καλοί μισθοί για ξενους, υψηλη αγοραστική αξία των χρημάτων, ξεγνοιαστο περιβάλλον, μικρη εργασιακή πίεση, δυνατότητα για ταξίδια, φιλικοί ανθρωποι κλπ..ΣΤΟ ΑΠΑΙΣΙΌΔΟΞΟ ΠΌΣΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΉ ΤΗς ΧΏΡΑΣ , μιλάω για κάποια δεδομένα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ οπτική πολλών ξένων απεναντί της.

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
  • Chrome 25.0.1364.172 Chrome 25.0.1364.172
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 30, 2013, 15:10:08 μμ »
το θεμα μας ειναι αν μπορει το ζευγαρι να ζησει καλα και να μεγαλωσει το παιδι του με ασφαλεια και οχι αν ξενοπηδησει ο αντρας οσο για την παρεα με ταυλανδους δεν ειναι αναγκη οταν στην μπανγκοκ η στο πουκετ ειναι χιλιαδες ζευγαρια φαρανγκ που ζουνε μονιμα μια βολτα απο τα ιντερνασιοναλ σχολεια και θα δειτε
δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι αποτρεπετε το ζευγαρι με αστειες δικαιολογιες να μην κανει το βημα . Ο ναμτοκ και αλλα παιδια που ειναι παντρεμενοι και ζουνε μονιμα δεν ειναι ευτηχισμενοι??????
τωρα κατα την γνωμη μου προτεινο στο ζευγαρι αν μπορει να την κανει γιατι αυτη η χωρα (Ελλαδα)
 δεν εχει να προσφερει τιποτα πλεον σε εμας και στα παιδια μας

• Browser:
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 30, 2013, 15:21:56 μμ »
το θεμα μας ειναι αν μπορει το ζευγαρι να ζησει καλα και να μεγαλωσει το παιδι του με ασφαλεια και οχι αν ξενοπηδησει ο αντρας οσο για την παρεα με ταυλανδους δεν ειναι αναγκη οταν στην μπανγκοκ η στο πουκετ ειναι χιλιαδες ζευγαρια φαρανγκ που ζουνε μονιμα μια βολτα απο τα ιντερνασιοναλ σχολεια και θα δειτε
Είπα κάπου οτι καλύτερα να μην έρθουν Ταιλάνδη? Δεδομένα εγραψα με τα οποία βλέπω οτι δε διαφωνείς.
Χαχα κλασσική αντρική οπτικη, δεν είναι προβλημα λεεί να ξενοπηδάει ο αντρας ...αν το κάνει όμως η γυναίκα παιρνουμε την καραμπινα ε?

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
  • Chrome 25.0.1364.172 Chrome 25.0.1364.172
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 30, 2013, 15:39:08 μμ »
το ιδιο πραγμα ειναι αντρας η γυναικα εσυ αναφερεσαι εσυ αναφερθηκες στον αντρα (Ολος ο κόσμος των περισσότερων αρσενικών μονίμων εδω ειναι οι γυναίκες και τα περιβαλλοντά τους και για ταυλανδες πιτσιρικες )εσυ επισης αναφερεσαι σε πολιτιστικη φτωχεια δηλαδη στη ελλαδα μια οικογενεια τη παραπανω μπορει να κανει πλεον περα απο μια εκδρομη η μια εξοδο  ισα ισα που πλεον στη  ταυλανδη μπορει μια οικογενεια να κανει ποιο πολλα πραγματα

• Browser:
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 30, 2013, 15:52:18 μμ »
Παιδια για να μην μπουμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης εγώ εγραψα κάποια πράγματα που ΝΟΜΙΖΩ οτι ισχύουν και καλό θα ναι να τα γνωρίζει το ζευγάρι....υιοθέτησα δε γυναικεία οπτικη γιατι δεν θα έρθει ο φίλος μας μόνος του , με τη γυναίκα του θα ρθει . Εχω μιλήσει με πολλές γυναικες που μείνανε μόνιμα εδω με τους άντρες τους και πέρα απο πιτσιρίκες χίπισσες ή φραγκάτες που απολαμβάνουν πολυτέλειες μανικιούρ πεντικιούρ, σπα, μασάζ, και μπουρμέζες υπηρέτριες , στο συνολό τους ζορίζονται εδω κυρίως για τους λόγους που προανέφερα. Συγκριση δε με Ελλαδα δεν έκανα...ουτε τους απέτρεψα..να τους προιδεάσω θέλω για κάποια πράγματα που ίσως να αντιμετωπίσουν.Θεωρώ το πόστ μου χρήσιμο για αυτό και το εγραψα. ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΖΕΥΓΆΡΙ ΕΔΩΠΕΡΑ ΜΌΝΙΜΩΝ - οχι όμως η γυναίκα να ναι Ταιλανδή- -ΑΣ ΜΑς ΓΡΆΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΟΥ.

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 30, 2013, 16:11:34 μμ »
Δημιτρη ευχαρηστω για την διευκρηνιση ,νομηιζα οτι απευθηνοσουν σε μενα και ειληκρινα ειχα στενοχωρηθη.Ισωσ ειμαι απο τουσ τυχερουσ γιατι οπωσ ειπα μπορω και μενω 6/7 μηνεσ εδω και 5/6 καλοκαιρη ελλαδα,για τουσ ντοπιουσ συμφωνουμε απολυτα ξανατονιζω ειμαστε φαρανκ οτι και αν κανησ/δοσησ/βοηθησησ το θεωρουν υποχρεωση σου και ειναι αγνωμονεσ.Επιδη λοιπον εγω δεν μενω συνεχωσ εδω και δεν κουραζομαι απο την μονημη παραμονη,εκτοσ απο ενα ακριβεσ κοστολογιο διαμονησ και περιοχεσ με υψηλα στανταρ διαβιωσησ.δεν μπορω να κρινω θα ηταν πολυ αδικο.Για το ζευγαρη ομωσ οπωσ ανεφεραν θα εχουν καποιο μηνιαιο εισοδημα νομιζω οτι αξιζη να δοκιμασουν σε τελικη δεν χανουν και τιποτα τα μαζευουν και πανε αλλου(σινγκαμπουρη/μαλαισια/καμποτζη) και αν τιποτε στο τελοσ-τελοσ γυρνανε ελλαδα που υσωσ εχει αλαξη και κατι,παντα μια προσπαθεια ειναι πολυτιμοσ/αξια. Υ.Γ επιτελουσ μετα απο καιρο και και πολλα χα-χα χου-χου ανοικτικε ενα θεμα με σοβαρω περιεχωμενο και οπωσ φεναιτε μεγαλου ενδιαφεροντωσ με πολλα και μεγαλα ποσταρισματα με αρκετουσ συμετεχοντεσ,και βεβαιωσ μικροαντιπαραθεσεισ καλοδεχουμενεσ.Σασ χεραιτω ολουσ και ελπιζω σε εποικωδομητικεσ ΣΥΝΕΧΙΕΣ φιλικα ντινοσ..

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 30, 2013, 16:19:22 μμ »
εγω το μονο που εχω να πω ειναι μπραβο παιδια, δεν ξεπεσαμε αυτη τη φορα σε χαρακηρισμους ... και πραγματικα μετα απο πολυ καιρο βλεπω μια ενδιαφερουσα συζητηση που δεν μενει μονο στα επιφανειακα. σημερα χαρηκα ιδιαιτερα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
  • Firefox 20.0 Firefox 20.0
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 30, 2013, 22:18:57 μμ »
Alexandra _S-key

Γιά τον Ιατρό που σκέφτετε για Ταιλάνδη σημερινό ειναι 31 Μαρ τυχαία το βρείκα.
Αφορά τις αμοιβές του Ιατρικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού στην Ταιλάνδη και τις διαδηλώσεις που ειχαν χθές (προχθές) καθώς απαιτούσαν την παραίτηση του Υπουργού Υγείας.
Δεν το διάβασα ολο αλλά ειναι πλήρες και κατατοπιστικό απο μια ματιά που εριξα και αφορά τις περικοπές  απο 1 Απριλίου στους  Ιατρούς και Νοσηλευτές σε ενα σύστημα πληρωμών που αποκαλείτε P4P scheme.
Αφορά απο οτι ειδα οτι οι αμοιβές ποικίλουν ανάλογα την απόσταση και την επαρχία που ειναι τοποθετημένοι σε συνάρτηση με τα χρόνια υπηρεσίας στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Σώμα και τον αποκλεισμό 736 Δημόσιων  Νοσοκομείων απο το σύστημα πληρωμών και τον περιορισμό τους σε 122 Νοσοκομεία.
Οσοι Ιατροί –Νοσηλευτές-Φαρμακοποιοί  ηταν τοποθετημένοι σε μεγάλες πόλεις ελάμβαναν περισσότερες αποδοχές απο αντίστοιχους συναδέλφους τους στην επαρχία και σε χωριά.
Το θέμα αφορά και τους Οδοντίατρους ,Νοσηλευτές,Φαρμακοποιούς και τις αυτόματες προσαρμογές μισθών που ελάμβαναν με extra αποδοχές.

Την photo με τις extra αποδοχές την τοποθετώ για την εν συντομία ενημέρωση αλλων φίλων.
http://www.nationmultimedia.com/national/Doctors-already-quitting-30202807.html

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Alexandra _S-key

• *
  • Mac OS X 10.7 Mac OS X 10.7
  • Browser:
  • Firefox 19.0 Firefox 19.0
« Απάντηση #29 στις: Απριλίου 06, 2013, 12:18:41 μμ »
Σας ευχαριστούμε όλους παιδιά, μας συγκίνησε η άμεση ανταπόκρισή σας προς δυο άγνωστους. Τελικά εμείς οι Έλληνες είμαστε μεγάλες καρδιες, η Ελλάδα μας χαλάει. Στην ξενιτιά είμαστε τα καλύτερα παιδιά!
Λαμβάνουμε υπ' όψιν μας ΟΛΑ όσα γράφετε και τα συζητάμε.
Θα επικοινωνήσουμε ξανά.
Θερμά ευχαριστώ παιδιά, καλά να περνάτε!