0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλε μου καλε εαν εχεις πληρωσει για δικλινο δεν εχεις κανενα προβλημα .Εαν ομως εχεις κλασικο μονοκλινο και θελησεις να φιλοξενησεις μια κοπελα θα σου ζητηθει σε πολλα ξενοδοχεια να πληρωσεις τοονομαζομενο "joinerw fee".Το ποσο κυμαινετε απο 500- 1500 thai baht αναλογα με το ξενοδοχειο .Ειναι νομιμη χρεωση και σου δινουν και αποδειξη για αυτα τα χρηματα .Αφου δεν εχεις κλεισει τιποτα απο ελλαδα , κατεβα με το καλο μεινε το πρώτο βραδυ σε οποιο θες και παραλληλα ψαξε , ρωτα και τελικα βρες αυτο που θα ειναι στα "ζητουμενα σου"
Παράθεση από: thailandgr στις Ιανουαρίου 20, 2009, 16:41:35 μμΦιλε μου καλε εαν εχεις πληρωσει για δικλινο δεν εχεις κανενα προβλημα .Εαν ομως εχεις κλασικο μονοκλινο και θελησεις να φιλοξενησεις μια κοπελα θα σου ζητηθει σε πολλα ξενοδοχεια να πληρωσεις τοονομαζομενο "joinerw fee".Το ποσο κυμαινετε απο 500- 1500 thai baht αναλογα με το ξενοδοχειο .Ειναι νομιμη χρεωση και σου δινουν και αποδειξη για αυτα τα χρηματα .Αφου δεν εχεις κλεισει τιποτα απο ελλαδα , κατεβα με το καλο μεινε το πρώτο βραδυ σε οποιο θες και παραλληλα ψαξε , ρωτα και τελικα βρες αυτο που θα ειναι στα "ζητουμενα σου" Ας κανω λοιπον κι εγω την πρωτη μου ερωτηση στο forum...εγω θα κατεβω με την κοπελα μου τον μαιο στην ταυλανδη,θα παω πουκετ.εκει λοιπον υπαρχουν ξενοδοχεια που να σου επιτρεπουν να φερεις κοπελα στο δωματιο σου παρ'ολο που θα ειμαστε ηδη δυο ατομα?
Στο Πατονγκ 5 λεπτα απο bagla ειναι ενα σπεσιαλ ξενοδοχειακι με 600β που το εχη ενα πολυ καλο παιδι ονοματα δεν λεω γιατι καπιοι δυσαρεστουντε.......