0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καποια προταση που θα μπορουσα να σου κανω, ειναι να κανεις μια επισκεψη σε ενα ελληνικο Bar.Eιναι στο Soi Crocodile (καθετο στην Bang La). Δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα θα το βρης ευκολα γιατι εχει μια μεγαλη Ελληνικη σημαια στον τοιχο. Ο Αλεκος ειναι εξυπηρετικοτατος. Το bar ειναι "πολυ καλο" με "πολυ καλο περιβαλλον". Ο φιλος μου και εγω (Ιουλιο 2009) μειναμε "πολυ ευχαριστημενοι". Σιγουρα θα βρης και αλλους Ελληνες πελατες εκει.
Παράθεση από: zefwn στις Σεπτεμβρίου 05, 2009, 15:14:04 μμΚαποια προταση που θα μπορουσα να σου κανω, ειναι να κανεις μια επισκεψη σε ενα ελληνικο Bar.Eιναι στο Soi Crocodile (καθετο στην Bang La). Δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα θα το βρης ευκολα γιατι εχει μια μεγαλη Ελληνικη σημαια στον τοιχο. Ο Αλεκος ειναι εξυπηρετικοτατος. Το bar ειναι "πολυ καλο" με "πολυ καλο περιβαλλον". Ο φιλος μου και εγω (Ιουλιο 2009) μειναμε "πολυ ευχαριστημενοι". Σιγουρα θα βρης και αλλους Ελληνες πελατες εκει.Τα ελληνικα bar στο soi corcodile ειναι 2.Οπως μπεις κοντα στην αρχη στα αριστερα σου ειναι το alexander το εχει ο αλεξανδρος .Στο βαθος οπως πας για την disco τριτο μαγαζι στο δεξι σου χερι ειναι το point και το εχει ο γιωργος .Και στα δυο δεσποζουν οι ελληνικες σημαιες .Και οπως λεει ο φιλος εκει θα βρεις καλες πληροφοριες και ελληνες ...