0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα καλο "μπουφεστιατοριο" που δοκιμάσαμε ήταν το Nai Por, είναι στη διαταύρωση Pattaya Νua και Paniad chang.Τιμή 250 baht το άτομο, ποτά extra, μπουφές εξαιρετικός, όχι πολλά τηγανητά, κρεατικά ψαρια free, λαχανικά, φρούτα ποικιλία.Προσωπικό καλο, parking και εύκολη πρόσβαση από παντού.Μουσική καλή, κυρίως κομμάτια 70's και 80's.Μας άρεσε!
Εξαρτάται που θέλεις να φας ψάρι.Αν θέλεις κάπως ρομαντικά επιλεγεις παραλια, αλλα εκεί θα το πληρώσεις και πιθανώς να μην είναι φρέσκο.Εγώ προσωπικά επιλέγω Big C, πηγαίνω στο πάγκο τους δείχνω τι θέλω, μου το ψήνουν επιτόπου, πακέτο και σπίτι.Είναι πολύ πιο φθηνότερα και φρέσκα, αν επιμένεις εστιατόριο τότε απέφυγε αυτά που έχουν και μουσική, όλα τα υπόλοιπα ακόμη και τα πιο δευτερα έχουν ψαρικά.
Αν σας σταματήσουν για κάποιο λόγο, θα σας κόψουν μια απόδειξη και θα πληρώσετε ένα γελοίο πρόστιμο.
Οι αστυνομικοί είναι ευγενικοί, εκτος από ένα χοντρό που τη στήνει συνήθως περίπου 150 μετρα πριν την ws.Αν σας σταματήσει αυτός η ταρίφα είναι 500 στο χέρι.
Λέτε να προμηνύει κάτι?