Καλημερα σε ολους και ολες.
Διαβαζω και βλεπω απο περιγραφες αλλων μελων κατι τιμες που ζητουν οι ξενοδοχοι που δεν εχουν σχεση με τη λογικη, και την επιχειρηματικη "ηθικη".
Οι φωτο δε απο τα δωματια και το ολο σκηνικο τραγικες.
Δε φταινε τα μελη βεβαια, απλα αυτο ειναι το ξενοδοχειο.
Εχω να κανω μια προταση σε ολους εχουν τη θεληση και την αξιακη απαιτηση απο τον εαυτο τους να δοκιμασουν εστω και για μια φορα κατι διαφορετικο.
http://www.homeaway.com/vacation-rental/p800079Bρισκεται στην Jomtien αριστερα απο την πλατεια με τις γοργονες, εκει που ειναι το μαγαζι με τις Harley.
Θα συνεχισετε γυρω στα 200 μετρα, θα μπειτε σε μια περιοχη που δεν μπαινει οποιος να ναι και θα συναντηστε το Bungalow Three Elephant.
Αποτελειται απο 5 ανεξαρτητες διπατες κατοικιες 120 μετρων μεσα σε οργιωση βλαστηση και με κοινοχρηστη μεγαλη πισινα, σχεδον prive δηλαδη.
Οι φωτο που βλεπετε ειναι ακριβως αυτες, και θα ελεγα μαλιστα οτι το αδικουν.
Η κουζινα ειναι εξωτερικη μεσα σε μεγαλο αιθριο με 2 μεγαλες ξαπλωστρες και βεβαια εχει τα παντα.
Υπαρχει καθημερινη καθαριοτητα στο δωματιο, στην πισινα και το jaccuzi.
Οποιαδηποτε στιγμη παιρνετε τηλ. τον ανθρωπο που ειναι υπευθυνος για τα παντα, και σας λυνει οποιαδηποτε απορια.
Καθε μερα βρισκεται την Bangok post στην πορτα σας.
Το βραδυ για να φτασετε θα περασετε απο 2 διαδοχικα φυλακια με μπαρες.
Και ολα αυτα σε παοσταση 10 λεπτων με μηχανακι η ταξι απο την Walking street και 5 λεπτα απο την παραλια της Jomtien.
O ιδιοκτητης ειναι Ολλανδος και θα συνεννοηθειτε αριστα για ολα.
Δεν απαιτει προκαταβολες, καρτουλες και αλλες τετοιες αηδιες, απλα αν δεν πατε τελικα απλα ενα τηλ.
Εμεινε αδερφικος μου φιλος το 2011 κι εχω αμεση πληροφορηση για το επιπεδο του καταλυματος.
Αν μπορεις να ονομασεις καταλυμα ενα διπατο σπιτι 120 μετρων με πισινα.
Το καλυτερο το αφησα για το τελος...
Μη δωσετε σημασια στις τιμες που βλεπετε στον ατζεντη.
Το 2011 για 10 μερες νοικιαστηκε για ...35 (τριανταπεντε) ευρω την μερα..
Φετος εχει ιδιες τιμες μετα απο mail που εστειλα. Για Ιουνιο- Σεπτεμβριο μιλαω.
Αν σας φαινεται ακριβο, καντε ενα κοπο και δειτε τι τιμες εχουν πληρωσει τα παιδια στα υπολοιπα ξενοδοχεια και καντε τις συγκρισεις, αφου δειτε τις φωτο.
Και τελος σκεφτειτε σε ποιο σημειο του πλανητη θα σας ξαναδοθει η ευκαιρια να καθησετε σε τετοιο παλατακι με 35 ευρω τη μερα.
Στο Koh Chang τα αντιστοιχα δεν πεφτουν κατω απο 120-150 ευρω.