Kαλησπερα σε ολους και ολες
Υπαρχει μια ταινια που ειχε βγει στις αιθουσες πριν λιγα χρονια και ο τιτλος ηταν.."Πιασε με αν μπορεις" με τον Tom Hanks και τον Leonardo di Caprio.
http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/?id=1006932Προκειται περι αληθινης ιστοριας που διαδραματιστηκε στις Η.Π.Α, οσο κι αν φανταζει απιστευτο, την δεκαετια του 1960..
Απλα για να διαπιστωσετε το μεγεθος της ανθρωπινης "εφευρετικοτητας" που ειναι διαρκης και διαχρονικη.
Ο εντελως αγνωστος σε μενα DoctorTilak απαντησε με γενικοτητες και τιποτολογιες σε οσα ερωτηματα του εθεσα.
Φιλε Νικο ακου πως εχουν τα πραγματα.
Επειδη εχω μαθει στη ζωη μου πρωτα να διαβαζω και να μελετω και μετα να γραφω εκανα και μια μικρη ερευνα για σενα ρωτωντας καποια παλαιοτερα μελη του site, και οχι μονο βεβαια.
Το βιογραφικο σου ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερον..και θα ηταν ακομα περισσοτερο ενδιαφερον αν ηταν και ΑΛΗΘΙΝΟ..
Ειναι αποριας αξιον πως ενας ανθρωπος που σπουδασε Νομικα(!) στη Νεα Υορκη, και διετελεσε Καναλαρχης(!!) στην Δομινικανη Δημοκρατια(!!!), οπως εσυ διατεινεσαι, κατεληξε να ριχνει τα Ταρω στο "afan gkate" της Pattaya και της Jomtien.
Λες πολυ σωστα στην απαντηση σου στο μελος turmeric2u οτι.."Μακαρι να σε μιμοντουσαν και οι
αλλοι που καθονται μπροστα στην τηλεοραση και ακουν βλακειες.."
Προφανως αναφερεσαι στις ασυναρτησιες που ελεγες στην Τατιανα περι 14 γαμων κ.τ.λ. και σε ειχε παρει ολο το studio στο βραστο..!
Απο τα γραφομενα σου, οπου απουσιαζει ενελως η ορθογραμμιση, η ορθογραφια και η σωστη συνταξη των λεξεων, εικαζω οτι με το ζορι πρεπει να εχεις βγαλει τις τρεις πρωτες ταξεις του εξαταξιου Γυμνασιου της εποχης σου.
Οσο για το οτι σπουδασες Δικηγορος στις Η.Π.Α προφανως αναφερεσαι σε καποιο παιχνιδι του Playstation.
Δε σχολιαζω βεβαια το γεγονος οτι καποτε υπηρξες "Μπομπολας" και "Βαρδινογιαννης" η "Λαμπρακης" στην πολυπαθη Καραιβικη.
Σε παραδιδω στην κριση και στη λογικη των μελων και επισκεπτων του site.
Φιλε εχεις πολυ γελιο... μ αρεσεις ρε μπαγασα!!
Στην απαντηση σου σε μενα ομολογεις εντελως κυνικα οτι οσοι ερθουν να δουλεψουν "εθελοντικα" θα ζουν (οπως οι πυροπληκτοι και οι σεισμοπληκτοι..) σε σκηνες και θα τρeφονται..."με πολυ μα πολυ ρυζι" οπως λες..
Στην απιθανη περιπτωση που πιασει καποια απο αυτες τις βροχες και καταιγιδες που πιανουν στην Pattaya εχεις σκεφτει τι θα απογινουν ολοι αυτοι οι φουκαραδες που θα δουλευουν υπο συνθηκες Ρωμαικης γαλερας...? γιατι οπως καταλαβαινεις αυτο το κολοσσιαιο εργο που..θα φτιαξεις δεν θα τελειωσει σε ενα μηνα αδερφε.
Εκτος αν προσβλεπεις στην "ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη" που θα σου παρασχει μελος που καλοπιστα νομιζει οτι θα βοηθησει στην ανεγερση του..."Μεγαλυτερου Buddha του κοσμου.."
Ολα αυτα κοστιζουν ομως Νικολακη..ποιος τα πληρωνει..??
Ειναι αποριας αξιον ενω δεν εχεις ιδεα για το ποσο τελικα θα κοστισει αυτο το "εγχειρημα" εσυ συγκεντρωσες τα Κεφαλαια...δεν μας λες και ποιοι σε βοηθησαν..?ο λογαριασμος ειναι στο ονομα σου..? ποιος καρπουνται τους τοκους..?
Το πλεον αστειο της υποθεσης ειναι οι φωτο που ανεβαζεις απο καποιο Βουδιστικο μοναστηρι για να μας πεισεις για το αξιοπιστο των λογων σου.
Προσεχω οτι στις 2 φωτο φορας αλλα ρουχα, αρα οι αφελεις μοναχοι σε εχουν ταισει τουλαχιστον δυο φορες.
Υπαρχουν δυο φωτο που κατι πιτσιρικια μοναχοι κοιτουν μαλλον αδιαφορα, μια εγχρωμη φωτοτυπια με ενα προχειρο γραφημα κι ενω εσυ προσπαθεις να χωνεψεις μας πληροφορεις οτι κανετε..."αναλυση του Εργου.."
Εχω παει 6 φορες στο Αγιον Ορος κι εχω πιει, εχω φαει κι εχω μιλησει και με τους μοναχους αλλα και με καποιους Ηγουμενους, οι οποιοι κατα βαση εχουν τεραστιο γνωστικο και επιστημονικο επιπεδο..αλλα φιλε αυτο δεν σημαινει οτι θα εφτιαχνα εγω και οι φιλοι μου θα κατασκευασουμε τον...Μεγαλυτερο Εσταυρωμενο του κοσμου.
Η διαφορα μαζι σου φιλε Νικο ειναι οτι ενω εγω ειμαι συνειδητα Αθεος, εσυ δεν εχεις τον...θεο σου.!!!
Αυτα στα γραφω καλοπιστα, προκειμενου να συνετιστεις και να μην μπουρδολογεις ασυστολα.
Ακου και το αλλο τωρα....
Εχεις παραβιασει ηδη εναν απο τους κανονες λειτουργιας του Forum.
Οι admin για λογους που δεν με αφορουν το παραβλεπουν, ισως γιατι με εναν εξ αυτων εκανες μασαζ διπλα διπλα στην Pattaya προσφατα.
Υπαρχει και σχετικη φωτο.
Αυτο δεν ειναι κακο βεβαια..το κακο ειναι oτι φιλε Νικο αυτο το site οπως σιγουρα να γνωριζεις το διαβαζουν εκτος απο τα μελη και τους επισκεπτες και τα επισημα και εντεταλμενα οργανα του Βασιλειου της Ταυλανδης στην Ελλαδα
Οι ανθρωποι εχουν δωσει ανεπισημα την αδεια τους να λειτουργει το
www.thai.gr με θεμα την αγαπημενη τους χωρα και οπως καταλαβαινεις ενας καποιος ελεγχος υπαρχει.
Οι Ταυλανδοι οπως ξερεις ισως εχουν μια διαφορετικη αισθηση του χιουμορ απο εμας, ειδικα στα θεματα που αφορουν την Βασιλικη Οικογενεια και τον Βουδα.
Σε αλλο site το θεμα θα ειχε στην καλυτερη περιπτωση "κλειδωσει" και στην χειροτερη διαγραφει..ξερεις γιατι..?ειναι απλο.
Διοτι προκαλεις, κανοντας χαβαλε, με ενα θεμα που για τον οποιονδηποτε Ταυλανδο ανεξαρτητου οικονομικης, κοινωνικης και επαγγελματικης θεσης αποτελει ιερο και οσιο.. και μιλαω βεβαια για τις αξιες και τις αρχες του Βουδισμου.
Τελειωνοντας φιλε Νικο να σου ρωτησω εσυ τι θα κερδισεις απο ολη αυτη την υποθεση...?
Γιατι σιγουρα τετοια "κολοσσιαια πνευματικη προσπαθεια" δεν γινεται για την ψυχη του Βουδα...
Και οπως λεει κι ενας φιλος.."Το Μαροκο πολλοι εμισησαν, το μπαγιοκο ουδεις.."
Τελειωνω λεγοντας οτι με τον Νομο των Πιθανοτητων σιγουρα θα βρεθουν (ο πρωτος δηλωσε παρων..) μεσα στην αγνοια τους να σε πιστεψουν και να σε ακολουθησουν.
Εδω πριν απο 35 χρονια περιπου μια ολοκληρη χωρα περιμενε σε ουρες εξω απο γηπεδα για να προμηθευτει το.."Θαυματουργο νερο του Καματερου"
http://www.istorikathemata.com/2011/07/blog-post_11.html.
Σε σενα θα κολλησουν φιλε Νικο..?
Αλλα τετοιοι που ειμαστε σαν λαος καλα μας κανουν οσοι μας τα κανουν.
Καλο βραδυ κυριοι σε ολους.
Υ.γ. Ο Martin Luther King δεν ειπε.."I have dream" οπως λες αλλα "Ι have a dream"..
Aστο βρε Νικολακη αφου δεν το χεις...