Αποστολέας Θέμα: Far East Prade.  (Αναγνώστηκε 17622 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Far East Prade.
« στις: Ιουλίου 05, 2013, 06:24:57 πμ »

Σύντομα ξεκινά η κατασκευή του Μεγαλύτερου Buddha στην Ταϊλάνδη με θεματικό πάρκο. Σαν πρώτο στάδιο ενοικιαστεί το γραφείο και αρχίζουμε να το επανδρώνουμε. Έχουμε ξεκινήσει της επαφές για εύρεση οικοπέδου 250-300 στρέμματα ανάμεσα Pattaya με Bangkok. Μέσα από αυτήν την σελίδα θα σας ενημερώνω για την πορεία του μεγαλυτέρου Buddha στον κόσμο. Η ιδέα είναι Ελληνική (δικιά μου). Φυσικά όταν ξεκινήσουμε οποίος θέλει μπορεί να έρθει εθελοντής.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 27.0.1453.116 Chrome 27.0.1453.116
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
Απ: Far East Prade.
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 05, 2013, 09:07:29 πμ »
ήμαρτον
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 05, 2013, 14:48:50 μμ »
ήμαρτον
Και όμως φίλε μου το έργο ξεκίνησε το γραφείο υπάρχει στη παταγια στήριξη από Μοναχούς υπάρχει και πιστεύω να υπάρξει εθελοντική στήριξη και από εσάς.

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 05, 2013, 16:08:17 μμ »
Καλησπερα σε ολους και ολες
Δεν σχολιαζω ποτε τα σχολια των μελων, εδω ομως θα κανω μια εξαιρεση και θα απευθυνθω στο μελος Doctortilac.
Καταρχην σε συγχαιρω για την "Ελληνικη ιδεα" που ειχες.
Εχω ομως καποιες καλοπιστες αποριες που φανταζομαι οτι σιγουρα θα εχεις την ευγενη διαθεση να μου λυσεις.
Λες επι λεξει οτι..."συντομα ξεκινα η κατασκευη του Μεγαλυτερου Buddha στην Ταυλανδη.."
Και αμεσως μετα λες οτι..."εχουμε ξεκινησει ενεργειες για ευρεση οικοπεδου 250-300 στρεμματων.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ξεκινα συντομη η κατασκευη του..."Μεγαλυτερου Buddha στην Ταυλανδη"  αλλα δεν εχει βρεθει ακομα το οικοπεδο..????
Στην απαντηση σου στο μελος cosa αναφερεις επι λεξει οτι...."κι ομως φιλε μου το εργο ξεκινησε..."
Δηλαδη...ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.. αλλα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ακομα......μαλιστα...
Τι εννοεις ακριβως οταν λες οτι.."υπαρχει στην παταγια στηριξη απο Μοναχους..."
Δηλαδη τι κανουν ακριβως οι συγκεκριμενοι τυποι...??

Κοιτα για να το σοβαρεψουμε λιγο, γιατι εχει και ο χαβαλες τα ορια του και σε διαβαζει και κοσμος..

Για ενα τοσο μεγαλο εργο απιατειται ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.
Φανταζομαι τα εχεις και θα μας τα εμφανισεις. Αν δεν θες δημοσιως στειλτα μου σε mail που θα σου δωσω αφου επικοινωνησουμε.
Επισης ανεβασε καποια φωτο, καποιο δημοσιευμα, κατι τελος παντων που να πιστοποιει οτι το συγκεριμενο project το γνωριζει το Βασιλειο Της Ταυλανδης.
Φανταζομαι να τους αναγνωριζεις το δικαιωμα να ξερουν τι γινεται στην πατριδα τους.
Επειδη η εκταση που ψαχνεις ειναι μεγαλη υποθετω οτι την ερευνα την εχεις αναθεσει σε real estate..σε ποιους ακριβως..?
Εκτος αν στελνεις τους φουκαραδες τους μοναχους με σκουτερακια και ψαχνουν ρωτωντας τους ντοπιους αγροτες αν πουλανε τη γη τους, οποτε εχει νοημα η εκφραση..."στηριξη απο Μοναχους.."

Το καλυτερο το αφησα για το τελος...
Καλεις τον κοσμο να ερθει για εθελοντης..
Επειδη στις πολυ δυσκολες εποχες που περναει η Ελλαδα μας, οι πιτσιρικαδες κατα βαση, που δε βλεπουν μελλον και ειναι ικανοι να πιστεψουν οτιδηποτε απο οποιονδηποτε μπορει να κανουν ονειρα για να ερθουν Ταυλανδη.
Πρεπει να ξερεις ομως οτι στον εθελοντη ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρασχεις τουλαχιστον ΣΤΕΓΗ και ΤΡΟΦΗ. Τα αναλαμβανεις..? και με ποια εγγυηση..??
Παρ ολα αυτα ομως ισως γνωριζεις οτι επειδη η Ταυλανδη δεν ειναι Ελλαδα, οπου ο οποιοσδηποτε ξενος κανει οπου κι οποτε γουσταρει μεροκαματο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλευουν ξενοι παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις.
Τοσα εκατομμυρια χερια ντοπιων περιμενουν, τι να τους κανουν τους Ελληνες..?
Εκτος αν η λεξη "εθελοντισμος" παει αλλου..
Αλλα για ολα αυτα φανταζομαι εχεις τις απαντησεις.
Αν θελεις ομως με στοιχεια, και αποδειξεις.

"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 05, 2013, 16:44:07 μμ »
Doctor , είπες και συ να πεισεις κάναν αδαη οτι ασχολείσαι με κάτι σοβαρό και σε μια πρόταση εκανες δυο γλωσσικά λάθη. Budha αντί Buddha και thematic park αντί theme park. Αφήνω τα ουσιώδη στην άκρη ,αλλα πας να πείσεις οτι θα διαχειριστείς πρότζεκτ εκατομμυρίων κι ούτε ενα γκουγκλάρισμα δεν κάνεις? ΕΛΕΟΣ!!!!

Και για να μπούμε και στην ουσία και να το χοντρύνουμε ,φανταζομαι ψάχνεις κάνα κορόιδο - μοναχό ή όχι- να κάνει καμμια καλή δωρεά και μετά να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια ε? Και άντε τους Ταιλανδούς τους περνάς για 'Αμερικανάκια'  .Εμάς που ξέρουμε καλά και ποιός είσαι τί μας πόσταρες εδω μέσα το μεγαλεπίβολο σχεδιό σου? Απάντησε φράση φράση στο πόστ του Mikelangelo πιο πάνω να μας ρουμπώσεις αν μπορείς , αλλιώς συνέχισε να ρίχνεις τα ταρό σου και να πουλάς αερα κοπανιστο στις απατεωνίστικες ιστιοσελίδες σου κι άσε τις κατασκευές θεματικών πάρκων.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2013, 19:46:30 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος mars1981

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 05, 2013, 19:04:09 μμ »
Καλησπερα σε ολους και ολες
Δεν σχολιαζω ποτε τα σχολια των μελων, εδω ομως θα κανω μια εξαιρεση και θα απευθυνθω στο μελος Doctortilac.
Καταρχην σε συγχαιρω για την "Ελληνικη ιδεα" που ειχες.
Εχω ομως καποιες καλοπιστες αποριες που φανταζομαι οτι σιγουρα θα εχεις την ευγενη διαθεση να μου λυσεις.
Λες επι λεξει οτι..."συντομα ξεκινα η κατασκευη του Μεγαλυτερου Buddha στην Ταυλανδη.."
Και αμεσως μετα λες οτι..."εχουμε ξεκινησει ενεργειες για ευρεση οικοπεδου 250-300 στρεμματων.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ξεκινα συντομη η κατασκευη του..."Μεγαλυτερου Buddha στην Ταυλανδη"  αλλα δεν εχει βρεθει ακομα το οικοπεδο..????
Στην απαντηση σου στο μελος cosa αναφερεις επι λεξει οτι...."κι ομως φιλε μου το εργο ξεκινησε..."
Δηλαδη...ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.. αλλα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ακομα......μαλιστα...
Τι εννοεις ακριβως οταν λες οτι.."υπαρχει στην παταγια στηριξη απο Μοναχους..."
Δηλαδη τι κανουν ακριβως οι συγκεκριμενοι τυποι...??

Κοιτα για να το σοβαρεψουμε λιγο, γιατι εχει και ο χαβαλες τα ορια του και σε διαβαζει και κοσμος..

Για ενα τοσο μεγαλο εργο απιατειται ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.
Φανταζομαι τα εχεις και θα μας τα εμφανισεις. Αν δεν θες δημοσιως στειλτα μου σε mail που θα σου δωσω αφου επικοινωνησουμε.
Επισης ανεβασε καποια φωτο, καποιο δημοσιευμα, κατι τελος παντων που να πιστοποιει οτι το συγκεριμενο project το γνωριζει το Βασιλειο Της Ταυλανδης.
Φανταζομαι να τους αναγνωριζεις το δικαιωμα να ξερουν τι γινεται στην πατριδα τους.
Επειδη η εκταση που ψαχνεις ειναι μεγαλη υποθετω οτι την ερευνα την εχεις αναθεσει σε real estate..σε ποιους ακριβως..?
Εκτος αν στελνεις τους φουκαραδες τους μοναχους με σκουτερακια και ψαχνουν ρωτωντας τους ντοπιους αγροτες αν πουλανε τη γη τους, οποτε εχει νοημα η εκφραση..."στηριξη απο Μοναχους.."

Το καλυτερο το αφησα για το τελος...
Επειδη στις πολυ δυσκολες εποχες που περναει η Ελλαδα μας, οι πιτσιρικαδες κατα βαση, που δε βλεπουν μελλον και ειναι ικανοι να πιστεψουν οτιδηποτε απο οποιονδηποτε μπορει να κανουν ονειρα για να ερθουν Ταυλανδη.
Πρεπει να ξερεις ομως οτι στον εθελοντη ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρασχεις τουλαχιστον ΣΤΕΓΗ και ΤΡΟΦΗ. Τα αναλαμβανεις..? και με ποια εγγυηση..??
Παρ ολα αυτα ομως ισως γνωριζεις οτι επειδη η Ταυλανδη δεν ειναι Ελλαδα, οπου ο οποιοσδηποτε ξενος κανει οπου κι οποτε γουσταρει μεροκαματο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλευουν ξενοι παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις.
Τοσα εκατομμυρια χερια ντοπιων περιμενουν, τι να τους κανουν τους Ελληνες..?
Εκτος αν η λεξη "εθελοντισμος" παει αλλου..
Αλλα για ολα αυτα φανταζομαι εχεις τις απαντησεις.
Αν θελεις ομως με στοιχεια, και αποδειξεις.

Θα συμφωνησω απολυτα και επειδη λογω δουλειας γνωριζω και μερικα πραματα παραπανω οσο αναφορα την αναπτυξη τετοιων εργων θα παραθεσω και εγω τις αντιρρήσεις μου μου.

1) Τετοια εργα δεν ξεκινουν απλα με ενα ''γραφειο'' , γιατι απλα αυτα τα αναλαμβανουν τεχνικα - μελετητικα γραφεια , αρα εννοεια κατι σαν συλλογο η charity office

2) Δεν μιλας πουθενα για χρηματοδοτηση ,που ειναι και το πιο βασικο σε ενα τετοιο εργο που χρειαζετε τονους σιδερο και σκυροδεμα κτλ

3) Μα ειναι αυτη μακέτα? για να προσελκυσεις ''εθελοντες'' ??? Το γραφειο δεν εχει γραφιστα - αρχιτεκτονα και θελει να κανει και τετοιο τεραστιο εργο??

4) Η ταιλανδικη κυβερνηση τι λεει για αυτο?

5) Οι μοναχοι φιλοι σου που προφανως ειναι και υψηλοβαθμοι δεν εχουν χωρο ?? με τοση αδιαθετη περιουσια??

6) Εθελοντες σε τι??Θα ερθουν υδραυλικοι , μπετατζηδες , ηλεκτρολογοι κτλ να στησουν το Βουδα??? Αυτα οπως προειπε ο φιλος ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Αρα το παμε στο χρηματικο..

ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΠΑΤ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.(δεν θα εντυπωσιαστω βεβαια αν γινει , εχω δει στη ταιλανδη πολλα απο ελληνες ''επιχειριματιες - επιβητορες''

Και μια συμβουλη επρεπε να το οργανωσεις καλυτερα... I have a vision ??? τι κατι μεταξυ ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ και Martin Luther King ?? και το αποτυπωσες στο χαρτη με αυτη τη ζωγραφια??

Οργανωσε το επομενο ''Vision'' καλυτερα  προβατα θα υπαρχουν οσο υπαρχουν λυκοι.....

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2013, 19:32:44 μμ από Oytopikos »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 06, 2013, 05:38:22 πμ »
Φιλαράκια μου που αντί να υποστηρίξετε βγάζετε το φαρμάκι σας και επιδει αυτήν την στιγμή πιγενω chiang mai και δεν μπορώ να απαντήσω στης εύλογες ερώτηση σας αλά υποτυπώθηκαν με μίσος και ζίλια την τρίτη που επιστρέφω θα σας γράψω και θα σας απαντήσω. Και όσο για της  (απατεωνίστικες ιστιοσελίδες) που κάποιοι της κατηγορούνε θα σας απαντήσω από εκεί για να της διαβάσετε. 

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 06, 2013, 06:35:42 πμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2013, 17:27:19 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 07, 2013, 17:16:36 μμ »
Φιλαράκια μου που αντί να υποστηρίξετε βγάζετε το φαρμάκι σας και επιδει αυτήν την στιγμή πιγενω chiang mai και δεν μπορώ να απαντήσω στης εύλογες ερώτηση σας αλά υποτυπώθηκαν με μίσος και ζίλια την τρίτη που επιστρέφω θα σας γράψω και θα σας απαντήσω. Και όσο για της  (απατεωνίστικες ιστιοσελίδες) που κάποιοι της κατηγορούνε θα σας απαντήσω από εκεί για να της διαβάσετε. 
DT μας ελειψες,αλλα δεν μας απογοητευσες. :DΗ επιστροφη σου ηταν ανταξια του βαρους σου(οχι σωματικου)και οπως ηταν αναμενομενο πολλοι εστρεψαν τα φθονερα τους βελη προς το μερος σου,αμφισβητωντας οπως παντα τα λεγομενα σου.Με την επιστροφη σου απο το Τσιανγκ Μαι ειμαι βεβαιος οτι θα τους ταπωσεις ολους με την ανεξαντλητη και σοβαρη επιχειρηματολογια σου.Προσκυνω! :respekt:

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 09, 2013, 18:34:46 μμ »
Επέστρεψα και όπως σας είπα απαντώ και πρώτα στον πρώτο που έχει απορίες. mikelangelo Ναι το έργο άρχισε και θα στο εξηγήσω. Για να κατασκευάσεις οτιδήποτε χρειάζεσαι πρώτη ύλη γιατί χωρίς πρώτη ύλη δεν γίνετε τίποτα. Στην περίπτωση μου η πρώτη ύλη  ήτανε το χρηματικό γιατί χωρείς χρηματικό πως θα ξεκινούσα το μεγαλεπήβολο έργο μου. Με τα λεφτά στην τράπεζα και οικόπεδο θα βρεθεί και άδειες θα βγουν και οποίος  χρειαζόμαστε θα προσληφθεί για να τελειώσει το έργο.
(Το καλυτερο το αφησα για το τελος...
Παρ ολα αυτα ομως ισως γνωριζεις οτι επειδη η Ταυλανδη δεν ειναι Ελλαδα, οπου ο οποιοσδηποτε ξενος κανει οπου κι οποτε γουσταρει μεροκαματο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλευουν ξενοι παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις.)
Μάλλον φίλε δεν έχεις κάνει εθελοντισμό και δεν γνωρίζεις τη ειναι εθελοντής. Φυσικά οποίος  θέλησή θα του έχουμε προμηθευτή της απαιτούμενες άδειες εργασίας θα έχουμε την απαιτούμενη σκηνή να μήνη και πολύ μα πολύ ρύζι για να τρώει.
(Επειδη η εκταση που ψαχνεις ειναι μεγαλη υποθετω οτι την ερευνα την εχεις αναθεσει σε real estate..σε ποιους ακριβως..?) Η απορία μου είναι εσένα τη σε ενδιαφέρει σε ποιο real estate το έχω αναθέσει.

mars1981
(Δεν μιλας πουθενα για χρηματοδοτηση ,που ειναι και το πιο βασικο σε ενα τετοιο εργο που χρειαζετε τονους σιδερο και σκυροδεμα κτλ) Φίλε μου δεν μιλώ για χρηματοδότηση γιατί απλά τα λεφτά βρεθήκαν και δεν χρειάζομαι δεκάρα από κανέναν σας. Και ο Martin Luther King  δεν είπε I have a vision ειπε I have dream. Τουλάχιστον μάθε πριν γράψεις.

dimitrisdtc
(Doctor , είπες και συ να πεισεις κάναν αδαη οτι ασχολείσαι με κάτι σοβαρό και σε μια πρόταση εκανες δυο γλωσσικά λάθη. Budha αντί Buddha και thematic park αντί theme park. Αφήνω τα ουσιώδη στην άκρη ,αλλα πας να πείσεις οτι θα διαχειριστείς πρότζεκτ εκατομμυρίων κι ούτε ενα γκουγκλάρισμα δεν κάνεις? ΕΛΕΟΣ!!!!) Μεγάλε γνώστη της Ελληνικής γλωσας. (Και για να μπούμε και στην ουσία και να το χοντρύνουμε ,φανταζομαι ψάχνεις κάνα κορόιδο - μοναχό ή όχι- να κάνει καμμια καλή δωρεά και μετά να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια ε? Και άντε τους Ταιλανδούς τους περνάς για 'Αμερικανάκια') Για να το χωρέσει και το δικό σου μυαλό ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΕ ΔΩΡΕΕΣ. Τα κεφάλαια τα βρήκα. Συγνώμη που δεν σας περίμενα.
Παιδιά μην χαλάτε τα λόγια σας και μην ψάχνετε το πέμπτο πόδι της γάτας γιατί είναι η ουρά. ΤΟ ΈΡΓΟ ΞΕΚΊΝΗΣΕ.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2013, 19:23:40 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος mars1981

• *
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 09, 2013, 20:18:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 09, 2013, 21:14:16 μμ »
Καλησπερα σε ολους και ολες απο την πανεμορφη Σκυρο.
Οπως υπεθεσα εξαρχης η απαντηση του αγαπητου Doctor-Tσακα-Tilak εχει τοση σχεση με την πραγματικοτητα οσο και οι Εσκιμωοι με την παρασκευη της tom yam.
Συγχαρητηρια και στο μελος mars1981 για την εμπνευση του να βγαλει τις φωτο του Τσακα με τον "Πριγκιπα", δινοντας την ευκαιρια στα υπολοιπα μελη να κατανοησουν οτι επειδη καποιος εχει πλακωθει στη μασαμπουκα με καποιους μοναχους δεν σημαινει και οτι θα φτιαξει τον..."Μεγαλυτερο Buddha στον κοσμο.
Εγω παρ ολα αυτα ειμαι με τον Doctor-Τσακα-Tilak γιατι δινει εναν αλλο αερα στο site, εναν αερα ευθυμιας, ελαφροτητας και χαβαλε..!
Τον προτιμω χιλιες φορες απο καποιον αλλο εδω γυρω που μιζεριαζει και μηδενολογει ασυστολα, ευρισκομενος συνηθως εκτος θεματος, μπερδευοντας μονιμως τα μπιζελια με τα παστελια.
Οσο για το αλλο απαιχτε Νικο με τον εθελοντισμο, επετρεψε μου ταπεινα ως "Ταυλανδος" να σου πω οτι πηγαινα ως εθελοντης στην Ταυλανδη και στις γυρω χωρες απο το 1994 αδερφε.
Ο ενας εκ των δυο admin, που οπως εμαθα εχεις και μια καλη φιλικη σχεση, μπορει να σε κατατοπισει αρμοδιως.
Επειδη ομως φιλε περιμενει παρεα σε αποχαιρετω και ευχομαι να παραμενεις παντα "σκανταλιαρης" και αυθεντικος..!
Τα υπολοιπα απο Παρασκευη που θα επιστρεψω.
Καλο βραδυ σε ολους
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 10, 2013, 05:52:49 πμ »

Κάνουμε ανάλυση του Έργου.

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
  • Chrome 28.0.1500.71 Chrome 28.0.1500.71
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 10, 2013, 10:34:18 πμ »
Αν χρειαστείς ιατρική κάλυψη, εδώ είμαστε για οτιδήποτε σχετικό.
This is Asia .-

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 10, 2013, 10:59:35 πμ »
Αν χρειαστείς ιατρική κάλυψη, εδώ είμαστε για οτιδήποτε σχετικό.
χάχα εννοείς φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί ιατρική κάλυψη με το ξύλο που θα φάει όταν τον πάρουν χαμπάρι. Απ αυτή την άποψη ισως να του φανουν χρήσιμες οι υπηρεσίες σου.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, στην απίθανη περίπτωση που δεν έχεις κάποια λαμoγια κατά νου , σου εύχομαι δόκτορα ειλικρινώς καλή τύχη με το σχέδιο σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2013, 09:45:26 πμ από Jello Biafra »