0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ήμαρτον
Καλησπερα σε ολους και ολεςΔεν σχολιαζω ποτε τα σχολια των μελων, εδω ομως θα κανω μια εξαιρεση και θα απευθυνθω στο μελος Doctortilac.Καταρχην σε συγχαιρω για την "Ελληνικη ιδεα" που ειχες.Εχω ομως καποιες καλοπιστες αποριες που φανταζομαι οτι σιγουρα θα εχεις την ευγενη διαθεση να μου λυσεις.Λες επι λεξει οτι..."συντομα ξεκινα η κατασκευη του Μεγαλυτερου Buddha στην Ταυλανδη.."Και αμεσως μετα λες οτι..."εχουμε ξεκινησει ενεργειες για ευρεση οικοπεδου 250-300 στρεμματων.Μπορεις να μου εξηγησεις πως ξεκινα συντομη η κατασκευη του..."Μεγαλυτερου Buddha στην Ταυλανδη" αλλα δεν εχει βρεθει ακομα το οικοπεδο..?Στην απαντηση σου στο μελος cosa αναφερεις επι λεξει οτι...."κι ομως φιλε μου το εργο ξεκινησε..."Δηλαδη...ΤΟ ΕΡΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.. αλλα..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ακομα......μαλιστα...Τι εννοεις ακριβως οταν λες οτι.."υπαρχει στην παταγια στηριξη απο Μοναχους..."Δηλαδη τι κανουν ακριβως οι συγκεκριμενοι τυποι...??Κοιτα για να το σοβαρεψουμε λιγο, γιατι εχει και ο χαβαλες τα ορια του και σε διαβαζει και κοσμος..Για ενα τοσο μεγαλο εργο απιατειται ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ και ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.Φανταζομαι τα εχεις και θα μας τα εμφανισεις. Αν δεν θες δημοσιως στειλτα μου σε mail που θα σου δωσω αφου επικοινωνησουμε.Επισης ανεβασε καποια φωτο, καποιο δημοσιευμα, κατι τελος παντων που να πιστοποιει οτι το συγκεριμενο project το γνωριζει το Βασιλειο Της Ταυλανδης.Φανταζομαι να τους αναγνωριζεις το δικαιωμα να ξερουν τι γινεται στην πατριδα τους.Επειδη η εκταση που ψαχνεις ειναι μεγαλη υποθετω οτι την ερευνα την εχεις αναθεσει σε real estate..σε ποιους ακριβως..?Εκτος αν στελνεις τους φουκαραδες τους μοναχους με σκουτερακια και ψαχνουν ρωτωντας τους ντοπιους αγροτες αν πουλανε τη γη τους, οποτε εχει νοημα η εκφραση..."στηριξη απο Μοναχους.."Το καλυτερο το αφησα για το τελος...Καλεις τον κοσμο να ερθει για εθελοντης..Επειδη στις πολυ δυσκολες εποχες που περναει η Ελλαδα μας, οι πιτσιρικαδες κατα βαση, που δε βλεπουν μελλον και ειναι ικανοι να πιστεψουν οτιδηποτε απο οποιονδηποτε μπορει να κανουν ονειρα για να ερθουν Ταυλανδη.Πρεπει να ξερεις ομως οτι στον εθελοντη ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παρασχεις τουλαχιστον ΣΤΕΓΗ και ΤΡΟΦΗ. Τα αναλαμβανεις..? και με ποια εγγυηση..??Παρ ολα αυτα ομως ισως γνωριζεις οτι επειδη η Ταυλανδη δεν ειναι Ελλαδα, οπου ο οποιοσδηποτε ξενος κανει οπου κι οποτε γουσταρει μεροκαματο, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να δουλευουν ξενοι παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις.Τοσα εκατομμυρια χερια ντοπιων περιμενουν, τι να τους κανουν τους Ελληνες..?Εκτος αν η λεξη "εθελοντισμος" παει αλλου..Αλλα για ολα αυτα φανταζομαι εχεις τις απαντησεις.Αν θελεις ομως με στοιχεια, και αποδειξεις.
Φιλαράκια μου που αντί να υποστηρίξετε βγάζετε το φαρμάκι σας και επιδει αυτήν την στιγμή πιγενω chiang mai και δεν μπορώ να απαντήσω στης εύλογες ερώτηση σας αλά υποτυπώθηκαν με μίσος και ζίλια την τρίτη που επιστρέφω θα σας γράψω και θα σας απαντήσω. Και όσο για της (απατεωνίστικες ιστιοσελίδες) που κάποιοι της κατηγορούνε θα σας απαντήσω από εκεί για να της διαβάσετε.
Αν χρειαστείς ιατρική κάλυψη, εδώ είμαστε για οτιδήποτε σχετικό.