Αποστολέας Θέμα: Sister Nat Shop. Pattaya.  (Αναγνώστηκε 5465 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Sister Nat Shop. Pattaya.
« στις: Ιουλίου 13, 2013, 06:17:02 πμ »
Φίλοι μου άλλοι μια φορά έπεσα θύμα τον Admin Και μου έσβησαν το μαγαζί που ποσταρεισα και γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι δικό μου γιαυτό το έσβησαν. Φυσικά μου έστειλαν μήνυμα και μου έγραψαν αυτά ( - Απαγορεύεται η οποιαδήποτε προβολή (διαφήμιση)  επιχείρησης (εμπορικής, που παρέχει δηλαδή προϊόντα ή υπηρεσίες επι πληρωμή), οπουδήποτε στο φόρουμ χωρίς την έγγριση των διαχειριστών.
Τέτοια ενέργεια θα έχει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση αυτού του post/συνδέσμου και την προειδοποίηση/τιμωρία του μέλους.)
Μόλις πήρα το μήνυμα πριν απαντήσω στην ερώτηση εμπορικής επιχείρησης με προϊόντα η υπερεσιες επί πληρωμή πήγα στα μαγαζιά που έχουν επιτρέψει στης σελίδες τους στο Thai,gr και ζήτησα να μου δώσουν δωρεάν από αυτά που είχαν, το μόνο που κέρδισα ήτανε να με διαβολοστειλουν. Άρα και αυτά τα μαγαζιά δίνουν προϊόντα και υπερεσιες επί πληρωμή αλά δεν τα σβήνουν. Άλω ένα ρατσιστικό εναντίον μου και εναντίον μιας Ταϊλανδης υπηκόου από τους ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ αυτού του σίτε. Και στο μήνυμα τους συνεχίζουν (-Οι διαχειριστές του forum θα επιτρέπουν τα ποστ καθώς και την παροχή διαφημιστικού χώρου ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ώστε και αυτοί με την σειρά τους να είναι σύμφωνοι ως προς το ταϊλανδικό δίκαιο.Η ενδιαφερόμενη επιχείρηση θα πρέπει να αποστείλει την Business license καθως και το τελευταίο Update που θα αποδεικνύει την κάλυψη των φορολογικών της υποχρεώσεων.
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=12390.0 )
Συμφωνώ να τούς στύλο ότι χαρτί θέλουν για το Sister Nat Shop. όταν μου αποδείξουν ότι και οι άλλοι έχουν κάνει το ίδιο. Αυτό που γίνετε είναι ρατσιστικό και ενάντια σε Ταϊλανδεζα υπήκοο στο νόμο ίση μεταχείρισις. Γιαυτό κύριοι Διαχειριστές μην παίρνετε αποφάσεις της στιγμής και κάτω από ζήλια και μίσος και ξαναβάλετε το ποστ κάτω από τα άλλα που δίνουν δωρεάν της υπηρεσίες τους. Και οσο για το (ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ) είναι 100% Ταϊλανδική επιχείριση.

Και η  επιτυχία είναι να κάνεις τη δουλειά που θέλεις ... στον τόπο που σου αρέσει ... με κάποιους ανθρώπους να σε επικρίνουν πάντα ... μόνο και μόνο επειδή θα ήθελαν να είναι στη θέση σου!

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: Sister Nat Shop. Pattaya.
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 13, 2013, 08:42:18 πμ »
Η τηρηση των κανονων ισχυει για ολους .
Τηρησε τους κανονες και θα ξαναμπει το ποστ σου .
Εαν δεν σου αρεσουν οι κανονες μπορεις να αποχωρίσεις απο το φορουμ
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 13, 2013, 09:36:08 πμ »
Η τηρηση των κανονων ισχυει για ολους .
Τηρησε τους κανονες και θα ξαναμπει το ποστ σου .
Εαν δεν σου αρεσουν οι κανονες μπορεις να αποχωρίσεις απο το φορουμ

Αγαπητέ φίλε γενικέ συντονιστή πώς οι κανόνες όπως λες ισχύουν για όλους όταν εσύ βλέπεις ότι μόνο εγώ πουλάω και οι άλλοι τα χαρίζουν και τους έχεις μέσα στο side. Και αν θες να ξέρεις εγώ κάνω και κεινονεικω έργω ενώ οι άλλοι τίποτα μόνο Business.  Γι αυτό ζητώ ενώ δεν με μεταχειρίζεστε ίσον προς  ίσον και όπως προτινάται την αποχώρηση μου. Αλλά εφόσον έχουμε μια δημοκρατική Χώρα θα ήθελα πριν με διαγράψετε να βάλετε το θέμα σε ψηφοφορία για να αποφασίσουν τα μέλη αν μου ξανά ανεβάσετε το ποστ η όχι. Αν ψηφιστεί να μην ανέβη το ποστ θα ήθελα και εμένα να με διαγράψετε.

Μετά εκτιμήσεως στους Admin.
Doctortilac.

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 15, 2013, 21:44:31 μμ »
Καλησπερα σε ολους και ολες
Ενωνω κι εγω την φωνη μου με την κραυγη απογνωσης του "14γαμου" που ζηταει απλα να κανει κι αυτος ενα ταπεινο μεροκαματο πουλωντας Βουδες, μαγικα και μπολικη τρελλα πανω απ ολα.
Νταξει κυριοι admin μην κολλατε κι εσεις στα τυπικα, κατι licence και αλλες τετοιες αηδιες, ο ανθρωπος δεν ξερει απο αυτα.
Βρηκαμε εναν ανθρωπο να προσφερει δουλεια και "πολυ μα πολυ ρυζι" στους ανεργους συμπατριωτες μας κι εσεις στεκεστε εμποδιο..αδικια..
Παντως εγω δηλωνω απο τωρα απολυτα θετικος στο να "ανεβει" ξανα η διαφημιση" που προσφερει κατα τον 14γαμο..."κοινωνικω εργω"..
Και αφθονο γελιο, συμπληρωνω εγω.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
  • Chrome 27.0.1453.116 Chrome 27.0.1453.116
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 17, 2013, 11:07:45 πμ »
Καλησπερα σε ολους και ολες
Ενωνω κι εγω την φωνη μου με την κραυγη απογνωσης του "14γαμου" που ζηταει απλα να κανει κι αυτος ενα ταπεινο μεροκαματο πουλωντας Βουδες, μαγικα και μπολικη τρελλα πανω απ ολα.
Νταξει κυριοι admin μην κολλατε κι εσεις στα τυπικα, κατι licence και αλλες τετοιες αηδιες, ο ανθρωπος δεν ξερει απο αυτα.
Βρηκαμε εναν ανθρωπο να προσφερει δουλεια και "πολυ μα πολυ ρυζι" στους ανεργους συμπατριωτες μας κι εσεις στεκεστε εμποδιο..αδικια..
Παντως εγω δηλωνω απο τωρα απολυτα θετικος στο να "ανεβει" ξανα η διαφημιση" που προσφερει κατα τον 14γαμο..."κοινωνικω εργω"..
Και αφθονο γελιο, συμπληρωνω εγω.

"κεινονεικω έργω"
αυτή είναι   η  σωστή   έκφραση  μήν  παραφράζεις
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 28.0.1500.72 Chrome 28.0.1500.72
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 17, 2013, 21:41:20 μμ »
Πότε Βούδας πότε Κούδας πότε Ιησούς και Ιούδας έλεγε ένα ''ασμα'' να βλέπω τα ρύζια να πέφτουν μόνο όχι σκετα μην ''σφίξουμε ρε παιδιά

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 18, 2013, 09:35:13 πμ »
Και η  επιτυχία είναι να κάνεις τη δουλειά που θέλεις ... στον τόπο που σου αρέσει ... με κάποιους ανθρώπους να σε επικρίνουν πάντα ... μόνο και μόνο επειδή θα ήθελαν να είναι στη θέση σου!