Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην ..... Ευρώπη  (Αναγνώστηκε 14636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
Μεταναστευση στην ..... Ευρώπη
« στις: Αυγούστου 08, 2013, 20:41:05 μμ »
Γιος φιλου αφου ειδε και αποειδε πηγε Γερμανια τον περασμενο Σεπτεμβρη.
Ηλικια 22 ετων, αποφοιτος Λυκειου, πολυ καλα Αγγλικα.
Δουλειες του ποδαριου και του δικυκλου απο δω κι απο κει.
Γνωρισε σε ενα beach bar στην Σαμο μια Γερμανιδουλα απο την Φρανκφουρτη και την οικογενεια της.
Πηγε λοιπον, του βρηκανε δουλεια, και τον φιλοξενησαν σπιτι τους ωσπου να βρει το παλληκαρι σπιτι να νοικιασει.
Η εργασια  ηταν σε συμπατριωτη μας με χλιδατο bar-restaurant οπου καθε βραδυ γινεται λαικο προσκυνημα.

Ωρες εργασιας γυρω στις 10 με σπαστο ωραριο.
Barman αλλα και σερβιτορος.
Λεφτα 1500 ευρω.."πολυ καλα" θα σκεφτει καποιος..
Οι εισφορες γυρω στα 600, οποτε καθαρα 900.
Ο μικρος βρηκε σπιτι στα περιχωρα της πολης γιατι μεσα στο κεντρο τα νοικια ειναι απλησιαστα.
Τιμη κομπλε (ρευμα, δεη, θερμανση, κοινοχρηστα) 500  ευρω.
Αρα μενουν 400 τον μηνα.
Απο αυτα αφαιρουμε τα εξοδα κινησης γιατι εβγαλε καρτα απεριοροστων διαδρομων, γυρω στα 60 ευρω, αλλα και εξοδα για ταξι οταν σχολαγε αργα τη νυχτα.
Οποτε τι μενει...?
Δεν ειχε χρονο να παει και στα σχολεια Γερμανικων που προσφερει η Κυβερνηση για τους μεταναστες.
Αποτελεσμα...αφου ηρθε σε διενεξη με τον Ελληνα εργοδοτη παραιτηθηκε.
Περασε απο επιτροπη του Ο.Α.Ε.Δ. ας πουμε, οπου υπεβαλε ολα τα δικαιολογητικα τα οποια αποδεικνυαν τις αναγκες διαβιωσης, ολα ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Το ποσον που του εγκριθηκε ειναι 800 ευρω για ενα χρονο, με την προυποθεση οτι ανα τριμηνο θα επανεξεταζονται ολα απο την αρχη.
Τωρα μαθαινει την γλωσσα αλλα το μελλον αβεβαιο.
Οποιος δεν εχει τουλαχιστον 2 φιρματα Πτυχια και αναλογη εξειδικευση μην πλησιασει τον "Ελ. Βενιζελο".
Οι εποχες που πηγαιναμε "πουθεναδες" στα ξενα και γυρναγαμε με τουπε και "φορτωμενοι", περασαν  α-νε-πι-στρε-πτι.
Απλα πραγματα.

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 09, 2013, 15:57:05 μμ από Oytopikos »

"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
Απ: Μεταναστευση στην Ταιλανδη
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 08, 2013, 20:54:03 μμ »
Eγω θα ελεγα μακρια απο συμπατριωτες μας στην αναζητηση εργασιας,υπαρχει τεραστια εκμεταλευση και ειδικα στην Γερμανια απο οτι ακουω.
Μηπως κανεις καποιο λαθος mikelangelo οσο αναφορα τον μισθο του γνωστου σου.Στο λεω γιατι στην Δανια οπου βρισκομαι δεν υπαρχουν πουθενα και καθολου αυτοι οι μισθοι που αναφερεις!!Δεν ξερω αν ειναι τοσο τεραστια η διαφορα αλλα εδω και ο τελευταιος βαζει ατην τσεπη 1500 ευρω με πληρωμενες ολες τις τεραστιες εισφορες ηδη.Μιλαμα για χρηματα που δεν εχουν καμια επιπλεον κρατηση ουτε στο τελος του χρονου κατα την εκαθαριση.Ο μισθος πλησιαζει σε μικτα τα 2800-2900 ευρω.
Ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα η εσυ δινεις καποια λαθος πληροφορια?
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• Browser:
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 08, 2013, 21:14:15 μμ »
Mια καλη "πασα" απο το μελος Jimi και αφορμη για καποιες διευκρινισεις για τους υπολοιπους που σιγουρα θα εχουν ακουσει διαφορους "δρακους" σχετικα με την μεταναστευση.
Καταρχην θα συμφωνησω κι εγω οτι μακρια απο Ελληνες παντου στο Συμπαν, ειδικα για business.
Εχουμε εξαιρετικα κακο ονομα.
Μεταξυ Δανιας και Γερμανιας υπαρχουν τεραστιες διαφορες αγαπητε.
Σωστα αναφερεις τη σχεση μεταξυ μικτου και καθαρου μισθου γιατι ο κοσμος ακουει κατι ποσα και νομιζει οτι ολα πανε στην τσεπη του.
Η Γερμανια οφειλει τη φημη της και την τερατωδη οικονομικη της ανπτυξη αποκλειστικα και μονο στον εξαγωγικο τομεα.
Οι μισθοι, οι συμβασεις και οι συμφωνιες απο κει ξεκινανε κι εκει τελειωνουν.
Το 2000 περιπου ο τοτε Καγκελαριος Σρεντερ ηρθε σε συμφωνια με τα συνδικατα για μακροχρονο παγωμα μισθων, για να συνεχισει η χωρα να ειναι ανταγωνιστικη.
Θα εχεις ακουσει για τα 7.000.000 περιπου Γερμανων και οχι μονο που εργαζονται με 400 περιπου ευρω και χωρις καθολου δικαιωματα, βασει Κυβερνητικων προγραμματων
Πραγματα αδιανοητα για τον Σκανδικαβικο εργασιακο Παραδεισο.
Οποτε μην απορεις για τις μεγαλες διαφορες που υπαρχουν στους μισθους.
Επισης να σου πω οτι ολη η Γερμανια δεν ειναι το ιδιο, αλλο η Βαυαρια και αλλο η πρωην Ανατολικη Γερμανια που τα παντα ειναι χαμηλοτερα.
Οι Βαυαροι που ειναι "μαυρα σκυλια" στην καινοτομια, στην εργατικοτητα και στην αποδοση αν ηταν ανεξαρτητο κρατος θα ηταν μεσα στα 3 πλουσιοτερα Κρατη της ηπειρου μας.
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος labiko

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 10.0 MS Internet Explorer 10.0
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:37:45 πμ »
jimi μου θα συμφωνησω με το mikelangelo, τα ιδια μαθαινω και εγω για τη Γερμανια απο γνωστους.
εσυ ξερεις που θα παμε καποια στιγμη ¨... ;)

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 09, 2013, 12:15:50 μμ »

Δεν εχω την ιδια πληροφορηση για την Γερμανια .

Ανθρωποι ανειδικευτοι ,οι οποιοι πεφτουν στα νυχια "Ελληνων πατριωτων" περνουν πραγματικα δυστυχισμενες στιγμες . Εχουν καταγγελθει γεονοτα που περιλαμβανουν απο ξυλοδαρμους εως και παρακρτατηση εγγραφων . Αλλα προσοχη ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ....Δυστυχως !

Οποιος εχει πτυχια η εστω μια ειδικευση ,μπορει ανετα μεσο site να βρει εργασια χωρις την παρεμβολη νταβατζηδων....

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
Απ: Μεταναστευση στην ..... Ευρώπη
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 10, 2013, 04:30:12 πμ »

Ο γνωστός άγνωστος του forum που σε οποια ευκαιρία βρίσκει χώνει και βγάζει χολή για τους Έλληνες  χωρίς δισταγμό, βάζοντας τους
όλους σε ένα καζάνι γιατί και καλά είναι υπεράνω και τα λέει από αγάπη και στενοχώρια, ξαναχτύπησε πια πολλοστή φορα.

Λες και ο θεός μετά τους έλληνες έσπασε το καλούπι και όλοι οι υπόλοιπη  λαοί βγήκαν παναγίες.
Όχι κύριοι η πληροφόρηση σας δεν είναι σωστή η μάλλον είναι ελλιπής.
Σαφώς και υπάρχουν κακοί έλληνες επαγγελματίες στο εξωτερικό όπως υπάρχουν και από άλλες χώρες.
Έχετε ιδέα τι κάνουν οι ιταλοί στους συμπατριώτες τους στην γερμανία?
Έχετε ιδέα τι κάνουν οι πακιστανοί,οι bagladezanoi οι,οι,οι?

Ποιος σας είπε ότι υπάρχει ο τελείως λαός πάνω στη γη και αν υπάρχει για πείτε το και σε μας να το μάθουμε
Ο καθένας παίρνεις τις ευκαιρίες που του αξίζουν. και στο κάτω κάτω μεγάλα παιδιά είμαστε.
Aν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει που πάει να μπλέξει δεν του φταίει κανεις παρα μονο ο εαυτός του.
Λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.

Μπορούσα να σιωπήσω για άλλη μια φορα αλλα δεν θα το κάνω
 αυτή η κουβέντα για τους έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού έχει ξαναγίνει πολλές φορες εδώ μέσα
 και αρχίζει να με ενοχλεί.Με προσβάλει σαν άνθρωπο  και σαν επαγγελματία.
Μας βάλατε όλους στο ίδιο καζάνι για να ικανοποιήσετε το εγώ σας και να νιώσετε ότι εσείς είστε καλοί άνθρωποι και
 ενδιαφέρεστε για το συνάνθρωπο σας

Μπορώ να σας μιλήσω με γεγονότα που έχω ζήσει και όχι με πληροφόρηση που είναι από κάποιο γνωστό μου στη
τάδε χωρα που μου είπε το ένα η το άλλο.

Όλα τα χρονια που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικα στο εξωτερικό έχω φέρει πολλά άτομα να δουλέψουν κοντά μου.
Ο πρώτος μας βγήκε πρεζάκι,ο δεύτερος αλκοολικός,ο τρίτος πήγε να μου ανατινάξει το σπίτι που του
νοίκιαζα και πλήρωνα από τη τσέπη μου(500 euro) να μένει.Ένας άλλος έφυγε νύχτα χωρίς να πει τίποτα.
Ο πέμπτος μου έκλεβε τα λεφτά από το ταμείο.Ο εκτος έκλεβε από την αποθήκη.
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
Και κανένας μα κανένας από ΟΛΟΥΣ αυτούς δεν ειχε την εκπαίδευση και την εμπειρία που είχαν γράψει στα
βιογραφικά που μου έστελναν.
Αποτέλεσμα να μου κάνουν κακό στη δουλειά μου  και να μου βάζουν ένα σορό προβλήματα στο κεφάλι.

Παρόλα αυτά όλοι τους θέλανε 2500 και 3000 μηνιάτικο γιατί νομίζανε ότι τα λεφτά στο εξωτερικό είναι στραγάλια και τα μοιράζουμε.
Αν κάποιος από όλη αυτή την ιστορία είναι θύμα αυτός είμαι ΕΓΩ,όχι οι "καυμένοι" που ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους εκτος ελλάδας
 και δεν ανέχομαι από κανένα εδώ μέσα να με προσβάλει αφήνοντας υπονοούμενα..

Απαιτώ μια συγγνώμη και να είστε προσεχτικοί στο τι γράφετε.Αφήστε τα γενικόλογα και να μιλάτε συγκεκριμένα και με γεγονότα.
Επίσης παρακαλώ κάποια μέλη του forum που δραστηροποιούνται επαγγελματικά εκτος ελλάδας να πάρουν θέση γιατί μονο
λαμόγια,απατεώνες και κομπιναδόρους δεν μας είπαν.
Άσχετα αν το υπονοούσαν
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2013, 06:58:27 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος turmeric2u

• Browser:
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 10, 2013, 07:41:47 πμ »
Αν και δεν δραστηριοποιούμαι εδώ που μένω, ασφαλώς και δεν πρέπει να τα βάζουμε όλα μέσα στο ίδιο καζάνι.

Υπάρχουν αρκετοί καλοί με όλη την σημασία Έλληνες του εξωτερικού, είτε επιχειρηματίες η οτιδήποτε άλλο.

Και κλείνοντας θέλω να προσθέσω, ότι η ζωή είναι δύσκολη και γίνεται ακόμη δυσκολότερη αν είσαι ηλίθιος.

This is Asia .-

• Browser:
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 10, 2013, 09:37:56 πμ »
Καλημερα σε ολους και ολες.
Η αληθεια ειναι οτι εισαι καπως ισοπεδωτικος και με τους Ελληνες και με την χωρα κε Teosep.
Διακοπες ερχονται παντως, ας χαλαρωσουμε λιγο...
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 10, 2013, 12:56:36 μμ »
Kε Scubapro εχω την αποψη μου και εχεις την δικη σου .....
ΑΣΕ ΤΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ , νταβατζηδες στο πατριωτισμο μου δεν βαζω ,αντε μπραβο που την εχεις δει  υπερασπιστης της Ελλαδας, οπως ο Κασιδιαρης και αλλοι "κουλοι" . Ψησε τα σουβλακια σου και ασε τα κομπλεξικα .

Μιλησα για Γερμανια που εχω μεινει και ζησει 17 χρονια και . έχω επαφές
ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ' ' ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ .

ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ .....ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ πατριωτη του πιτογυρου και του τζατζικιου και του κρεμμυδιου, δεν σου ανηκει η χωρα ,ουτε η αγαπη προς αυτην καταλαβες ;

Αυτα ειναι στοιχεια - !!!!!!!!

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=458528

http://metanastesgiatroi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2490.html

http://www.babylonia.gr/news/worldnews/ergasiaka-episfaleia-syndikalistika/agria-ekmetalleysi-ellinon-neometanaston-sti-germania-apo-ellines-ergodotes.html

http://tvxs.gr/news/ellada/gastarbeiter-ellines-ekmetalleyontai-ellines-sti-germania

http://www.hiphop.gr/forum_topic/637198/6
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2013, 13:28:27 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 10, 2013, 15:13:36 μμ »
Παράθεση
Όλα τα χρονια που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικα στο εξωτερικό έχω φέρει πολλά άτομα να δουλέψουν κοντά μου.
Ο πρώτος μας βγήκε πρεζάκι,ο δεύτερος αλκοολικός,ο τρίτος πήγε να μου ανατινάξει το σπίτι που του
νοίκιαζα και πλήρωνα από τη τσέπη μου(500 euro) να μένει.Ένας άλλος έφυγε νύχτα χωρίς να πει τίποτα.
Ο πέμπτος μου έκλεβε τα λεφτά από το ταμείο.Ο εκτος έκλεβε από την αποθήκη.
ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ

φιλε μου χωρις ιχνος ειρωνειας πιστευω οτι εισαι πολυ ατυχος στις επιλογες σου.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Browser:
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 10, 2013, 16:09:32 μμ »
Ως συνηθως ο καθενας εδω μέσα παιρνει ενα κομμάτι της πραγματικότητας , αγνοώντας τα υπολοιπα , το μεγενθύνει κατα το δοκούν και μετά αρχίζει τους διαφιξισμούς με όσουν διαφωνούν με όσα πιστεύει που τα αναγάγει σε απόλυτη αλήθεια. Η προσωπική του εμπειρία δε είναι ο κόσμος όλος και το συμφέρον του ο γνώμονας για το τι είναι σωστό και τι όχι. Τελικά χάνεται η μπάλα και το ζητούμενο.
Προσωπικά πιστεύω πως ¨
- Σημαντικό ποσοστο των Ελληνων επιχειρηματιών - κι οχι μόνο- του εξωτερικού προσπαθούν να εκμεταλλευτούν συμπατριώτες τους. Πολλοί έιναι όντως απατεώνες αλλα΄πολλοι φυσικά ειναι μια χαρά παιδιά , σωστοί επαγγελματίες και δίνουν καλές εργασιακες συμθήκες στους εργαζομενους τους.Ανάλογα τα άτομα , το μέρος κλπ (στην Ταιλάνδη πχ η  πλειοψηφεία των μόνιμων Ελλήνων κατοίκων είναι λαμόγια. Οι δε επιχειρηματίες εδω , οι περισσότεροι απατεώνες. Απλά πραγματα ! Κάποτε μάλιστα καλή ωρα, πήγα να μπλέξω τον scupabro σ ενα πρότζεκτ που νόμιζα πως έλεγχα με κάποιον Ελληνα που μένει εδω,(του ζητάω συγνώμη) - ευτυχώς δεν ανακατευτηκε , τελικά απ τη συναναστροφή αυτή εχασα μόνο εγω κάποια λεφτά και καλά να πάθω.Θα μπορούσα ονομαστικά και εναν εναν να μιλήσω για ολους αυτούς που χαρακτηρίζω αρνητικά και τους βαφτίζω απατεώνες¨. Ομως τέτοιο είδος ξεκατινιάσματος δεν θα βοηθούσε, οπότε γενικολογώ)

- 'Σαφώς και υπάρχουν κακοί έλληνες επαγγελματίες στο εξωτερικό όπως υπάρχουν και από άλλες χώρες.
Έχετε ιδέα τι κάνουν οι ιταλοί στους συμπατριώτες τους στην γερμανία?
Έχετε ιδέα τι κάνουν οι πακιστανοί,οι bagladezanoi οι,οι,οι?' Απόλυτο δίκιο έχει ο skubapro εδω. Εχει όμως νομίζω αδικο να προσβάλεται προσωπικά. Κανείς δεν τον έβαλε στιο ίδιο καζάνι. Αδικεί τον εαυτό του υπερασπιζόμενος ενα κλαδο που εχει πολλές αμαρτίες διαπράξει.
-Εχει αδικο επίσης να προβαλλει την δίκη του εμπειρια ωστε εντέχνως να εκφράζει την αποψη οτι οι επιχειρηματίες του εξωτερικού είναι περισσότερο θύματα απο θύτες ή εστω να εξισώνει τις δυο πλευρές. Και επίσης τα περι μεγαλων παιδιών είναι λαθος.Δεν έχει προσωπική ευθύνη φίλε μου ο απελπισμένος ανεργος που σηκώνεται παει Γερμανία , δουλευει σαν το σκυλι και τελικά παιρνει ελαχιστα απ αυτά που του είχαν υποσχεθει.
- Εχει δίκιο όμως να γκρινιάζει για τον Τεοσέπ που εχει ενα θέμα εμμονής εναντιών του μοντέρνου Ελληνα ως οντότητα και πρακτικής , και παραβλέπει αντίστοιχες νοοτροπίες των περισσοτερων λαών τους οποιους αντιπαραβαλλει ως κάτι καλύτερο. Προσωπικά δεν έχω κανέναν σοβαρό δεσμό με την Ελλάδα και ήμουν εντελώς αταιριαστος εκει.Ελάχιστα με συνδέουν με τον νεοελληνικό πολιτισμό. Οταν όμως πχ διαβάζω οτι οι Ελληνες εχουν όλα τα στραβα και εξυμνούνται πχ οι Γερμανοί ή οι Ταιλανδοι το πράγμα καταντάει κωμικό.
-Τεοσέπ, φιλικά παντα, δε νομζω να χρησιμοποιησε χρυσαυγίτικη ρητορική ο scubapro ωστε να τον χαρακτηρίζεις ετσι. Οπως και να ναι πολύ ευκολα θίγονται μερικοί εδω μέσα και αρχίζουν να τα χώνουν εναντίων δικαίων και αδίκων.

Αποσυνδεδεμένος ταξιδιωτης χχ σειρας

• **
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 10, 2013, 16:10:36 μμ »
και μιας και μιλαμε για Ελληνες περασαν ηδη 17 χρονια...

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 10, 2013, 18:53:40 μμ »
Το ζητημα με τον scubapro ειναι πλεον προσωπικο .....Δεκαδες ατομα εχουν γραψει αρνητικα σχολια κατα των κακων της φυλης ,μαλιστα ο Κος Μιχαηλ-Αγγελος σε προσφατο ποστ χρησιμοποιει την λεξη αμορφωτοι Ελληνες και παρολα αυτα ο μεγα-πατριωτης scubapro με εγκαλει για αλλη μια φορα !! Βγηκε απο το λαγουμι του με την ρομφαια της Ελληνοκαθαρσης .

Αυτο αν μη τι αλλο δειχνει εμπαθεια και προκαταληψη και σε  αυτο πρεπει να αντιταχθω.
Ουτε γνωστος αγνωστος ειμαι ,ουτε χολη βγαζω . Ελληνομετρα και πατριωτομετρα σε συνελευσεις της ΧΑ ,οχι σε μενα . Μεχρι εδω και μη παρεκει ,δεν επιτρεπω σε κανεναν να αμφισβητησει το ενδιαφερον μου προς τη χωρα ,μπορει να αμφισβητησει τις αποψεις μου ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ !!!!!! Πως μετριεται ο πατριωτισμος Κε Σκουπα-προ ; Ποιο ειναι το κριτηριο σου ; Μηπως να μιλαω για Παρθενωνες οταν οι αλλοι ετρωγαν βελανιδια ; Μηπως να λεω ποσο πηδηχταραδες ειμαστε ; Να υμνω το Ελληνιο δαιμονιο ; Να αποκαλω τους αλλους ξενερετους και να λεω ποσο γλεντζεδες ειμαστε ; Ελα μωρε οι ξενερωτοι οι Βορειοι ,μονο εμεις ξερουμε απο ζωη. Τι θες να λεω ,οτι ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου ; Αυτα θελεις ; Να βγαζω φωτογραφιες με φοντο την σημαια και τον Χριστουλη ,οπως κανουν τα λαμογια οι πολιτικοι μας ; Μηπως εχεις στο μαγαζι σου φωτογραφια της εθνικης ομαδας και κανενα αδριαντα του Μ.Αλεξανδρου και θεωρεισαι ο μεγας των πατριωτων ;

Ποτε εγραψες για το λαο σου που υποφερει και παει στα συσσιτια ,ποτε εκανες σχολιο για την αδηλωτη και μαυρη εργασια Ελληνων ; Ποτε καυτηριασες τους φοροφυγαδες και τους μπαταχτσηδες του Δημοσιου χρηματος ; Ποτε στιλιτευσες τους συμπατριωτες μας που επαιρναν παρανομα ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ψευτικες συνταξεις ; ΡΤο ξερεις οτι αυτα τα τομαρια υπονομευουν το μελλον της χωρας και τις συνταξεις των γονεων μας ; ΠΟΤΕ ΒΓΗΚΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ; ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ !!!!τΟΥΣ εμετικους Ελληνες γιατρους που εμπορευονται τον φοβο του θανατου των γεροντων για ενα φακελλακι ; ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΜΕΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ;
Ξερεις μεγα πατριωτη ,οτι σημερα στη κριση σου λενε στα ισα "400 ευρω σου δινω και αμα θες " ; Ε,τα ξερεις αυτα ,που δινεις μαθηματα δια του φορουμ τζαμπα μαγκα ;
Που εισαι να προσφερεις στη πατριδα σου ; Συχαινομαι να το πω ,αλλα εχω τοσο πολυ θυμωσει με τον Ελληνεμπορα του σουβλακιου που δεν αντεχω να μην το πω . Εγω Ελληνομετρη της πλακας συμμετεχω στους atnistas μια εθελοντικη ομαδα δρασης που κανει παρεμβασεις στις πολεις (καθαρισμοι παραλιων ,αναδομηση παρκων κλπ) ,γιατι αγαπω την πολη μου εσυ τι κανεις ; Τραγουδας Καζαντζιδη την ωρα που τυλιγεις το σουβλακι ; Ασε μας ρε απο δω ,τελευαταια φορα ! ΚΡΙΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
Προφανως ο Τασσιος ,ο Δημου ,ο Ραμφος ,ο Θεοδωροπουλος ,ο Δανικας ,ο Σεφερης ,ο Σκουρτης και αλλοι πολλοι διανοητες ειναι Ανθελληνες ,ετσι ; ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ,ΕΣΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ,ΓΙΆΥΤΟ ΘΙΓΕΣΑΙ .

Και κατι τελευταιο .....Δεν ειμαι ,ουτε θεωρω τον εαυτο μου ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ . Μπορει να ειμαι και ο χειροτερος ,ουτε διεκδικω δαφνες ,αλλα απο τον ΕΛΛΗΝΕΜΠΟΡΑ SCUBAPRO ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2013, 20:47:42 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 10, 2013, 19:53:19 μμ »
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις γιατι αναζητουσες συνεχως οπως εσυ ο ιδιος λες ατομα απο Ελλαδα να τα απασχολησεις στην επιχειρηση σου?????
Επισης αποκλειεται να σου ζηταγαν 3000 ευρω μισθο οπως μας λες παλι μονος σου,θα σου ζητησαν τα λεφτα που μαθαν αργοτερα οτι παιζουν σε ολη την αγορα!!!!!Αυτα που εγραψες σε εκθετουν λιγο με μια δευτερη αναγνωση.
Σαφως και υπαρχουν σοβαροτατοι και τιμιοι συμπατριωτες μας που δραστηριοποιουνται σε ολο τον κοσμο.Εισαι ενας απο αυτους??????Η καποιος που πουλαει ελπιδα σε συμπατριωτες μας προσπαθοντας να βρει εργατες με τα μισα χρηματα και οταν αυτοι ξυπνανε και μαθαινουν οτι ολοι οι μισθοι που παιζουν στην αγορα ειναι οι διπλασιοι τοτε εσυ γινεσαι εξαλλος και τους πετας με τις κλωτσιες εξω απο το μαγαζι σου???
Εσυ εγραψες πραγματα που χριζουν επεξηγησεις.Σου παρεθεσα τα λεγομενα σου και θα ηθελα σε παρακαλω με κοσμιο τροπο να μου απαντησεις αν θελεις.Δεν σε γνωριζω και βεβαιως δεν κανω καμια εκτιμιση για εσενα περαν το να με βαζουν σε σκεψεις αυτα που ποσταρισες με αδικιολογητη οργη που απο καπου αλλου πηγαζει στα σιγουρα.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• Browser:
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 10, 2013, 20:27:14 μμ »
Kαλησπερα σε ολους και ολες

Υπαρχει μια παραγραφος στους Ορους Χρησης του forum που λεει...

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες.

Και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Οι χαρακτηρισμοι του Teosep προς τον Scubapro απολυτα προσβλητικοι κατα συρροην και κατ εξακολουθησιν ειδικοτερα σε οτι αφορα την επαγγελματικη του ενασχοληση και επι προσωπικου βεβαια.

Δεν απαντω για λογαριασμο του scubapro, απλα εγω εγραψα για ενα θεμα που γνωριζω προσωπικα στην Γερμανια και στην πορεια, μπλεξαμε τον Κασιδιαρη, τον Παρθενωνα, τα τζατζικια και τον Σεφερη.

Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ειναι κακο ενας ανθρωπος να ασχολειται με την μαζικη εστιαση.

Ειναι μια απολυτα αξιοπρεπης δουλεια, με πολυ κοπο, αγχος, ορθοστασια και "βρωμα".

Ατυχεστατη η αναφορα στον εκλεκτο εκπροσωπο του κομματος των "ΧΡΥΣΟΙ ΝΑΖΙ" κο Κασιδιαρη.

Κε Teosep αν σκεφτεις λιγο θα διαπιστωσεις οτι αντεδρασες ΑΚΡΙΒΩΣ οπως αντιδρα και ο εν λογω κυριος στα διαφορα πανελ, οταν απλα καποιος διατυπωνει γνωμη αντιθετη με την δικη του.

Μπες u-tube, πατα Κασιδιαρης και θα σε δεις.

Ενδιαφεροντα τα copypaste, που ανεβασες απλα λιγο παλιακα και χιλιοπαιγμενα στην εποχη τους.

Μη βλεπεις πολυ τηλεοραση, διαβασε βιβλια να ξεφυγεις και να ηρεμησεις.

Μπορω να σου ανεβασω κι εγω πολυ  ε π ι λ ε γ μ ε ν α video και copy απο Γερμανια μερια , που θα σε κανουν να αισθανθεις εξαιρετικα ασχημα ακομα κι αν ειχες ζησε απλα 17 λεπτα σε αυτη την ομορφη χωρα και οχι 17 χρονια οπως λες.

Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο.

Ο τοπος που γεννηθηκαμε, ειναι οπως οι γονεις μας, δεν τν επιλεγουμε οπως επιλεγουμε το σπιτι που θα μεινουμε, το αμαξι που θα οδηγησουμε, την γυναικα που θα παντρευτουμε, η την ομαδα μας.

Θα κουβαλαμε το DNA του παντου, ειτε παμε στη Γη του Πυρος, ειτε στην Pattaya, ειτε στα Papua Islands.

Με αυτο ηρθαμε στη ζωη και με αυτο θα φυγουμε καποια μερα.

Οσο κι να μας πληγωνει η Ελλαδα μας, αυτη ειναι η πατριδα μας. Εχουμε πολλα καλα και πολλα ασχημα.

Τα ασχημα τα καλλιεργουμε, τα ασχημα κοιταμε να τα ελαττωσουμε.

Εμενα παντως κε Teosep μου αρεσει πολυ ο Στελιος Καζαντζιδης και αισθανομαι πολυ ομορφα οταν τον ακουω.

Οπως μου αρεσει και η νεαρα Adele, οπως μου αρεσει και ο Rahmanovic.

Τελειωνοντας πιστευω οτι αν σκεφτεις λογικα, ψυχραιμα και με σοφια θα διαπιστωσεις οτι εκανες λαθος, υπηρξες αναιτια πολυ αδικος απεναντι στον scubapro.

Αντεδρασες εντελως "ελληναραδικα", κατι που πιστευω οτι το εχεις καταλαβει, αφου οπως λες το απεχθανεσαι.

Μπορειτε να τα βρειτε με το παλληκαρι μεσω pm και να λυθει οριστικα η παρεξηγηση.

Αλλωστε εδω μεσα θελω να πιστευω οτι περισσοτερα ειναι αυτα που μας ενωνουν, παρα αυτα που μας χωριζουν.

Καλο βραδυ σε ολους.

"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης