0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις γιατι αναζητουσες συνεχως οπως εσυ ο ιδιος λες ατομα απο Ελλαδα να τα απασχολησεις στην επιχειρηση σου??Επισης αποκλειεται να σου ζηταγαν 3000 ευρω μισθο οπως μας λες παλι μονος σου,θα σου ζητησαν τα λεφτα που μαθαν αργοτερα οτι παιζουν σε ολη την αγορα!!!!!Αυτα που εγραψες σε εκθετουν λιγο με μια δευτερη αναγνωση.Σαφως και υπαρχουν σοβαροτατοι και τιμιοι συμπατριωτες μας που δραστηριοποιουνται σε ολο τον κοσμο.Εισαι ενας απο αυτους???Η καποιος που πουλαει ελπιδα σε συμπατριωτες μας προσπαθοντας να βρει εργατες με τα μισα χρηματα και οταν αυτοι ξυπνανε και μαθαινουν οτι ολοι οι μισθοι που παιζουν στην αγορα ειναι οι διπλασιοι τοτε εσυ γινεσαι εξαλλος και τους πετας με τις κλωτσιες εξω απο το μαγαζι σου???Εσυ εγραψες πραγματα που χριζουν επεξηγησεις.Σου παρεθεσα τα λεγομενα σου και θα ηθελα σε παρακαλω με κοσμιο τροπο να μου απαντησεις αν θελεις.Δεν σε γνωριζω και βεβαιως δεν κανω καμια εκτιμιση για εσενα περαν το να με βαζουν σε σκεψεις αυτα που ποσταρισες με αδικιολογητη οργη που απο καπου αλλου πηγαζει στα σιγουρα.
Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις και όχι δεν με εκθέτουν καθόλου.Μου ζητάς να σου πω πράγματα προσωπικά και αναλυτικά της επιχείρησης μου δημοσια κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και νομίζω ότι προσπαθείς να προκαλέσεις λανθασμενες εντυπώσεις.Παρόλα αυτά δέχομαι να παίξω το παιχνίδι σου. Αν θέλεις μπορούμε να τα πούμε μέσω PM αλλα μετά σε παρακαλώ να βγείς δημοσια και να ξεκαθαρίσεις τα γκρίζα σύννεφα που αφίσες ως προς την τιμιότητα μου.
Kανενα παιχνιδι και ποτε δεν μασαω τα λογια μου.Τα λεγομενα σου κανω χρηση.Α.Γιατι αναζητας προσωπικο απο Ελλαδα και μαλιστα παρα πολες φορες οπως μας λες,εφοσον βρισκεσαι στην Ιταλια?Β.Κατηγορεις οτι αυτοι που εχουν εργαστει σε εσενα την εχουν δει καπως και σου ζητανε ξαφνικα 2,5 και 3 χιλιαδες ευρω. Εξηγησε αυτες τις 2 δικες σου αναφορες.και βεβαιως γραφεις ως υπερασπιζομενος τους Ελληνες(επιχειρηματιες)αλλα κατηγορεις με τον χειροτερο τροπο τους Ελληνες που εχουν εργαστει σε εσενα!Εσυ τα λες μονος σου.Μου ζητας προσωπικα μηνυματα προς τι?
Δηλαδη εσυ και οι υπολοιποι "δ ι α χ ε ι ρ ι ζ ε σ τ ε" κατι που δεν μπορειτε να...τροποποιησετε..?"Φοβερο..!" που θα λεγε και ο αξεχαστος Μπονατσος..
!!!Οχι ρε φιλε.Σου ειπε ο Τσακοδοκτορας οτι εχω σχεση με την διαχειρηση και το πιστεψες?!
Όσοι προλάβετε θα το διαβάσετε σε λίγο οι διαχειριστές θα το σβήσουν.