Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην ..... Ευρώπη  (Αναγνώστηκε 14633 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Μεταναστευση στην ..... Ευρώπη
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 10, 2013, 21:08:12 μμ »
Καμαρώστε τα μέλη του THAI,GR.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 23.0 Firefox 23.0
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 10, 2013, 21:17:20 μμ »
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις γιατι αναζητουσες συνεχως οπως εσυ ο ιδιος λες ατομα απο Ελλαδα να τα απασχολησεις στην επιχειρηση σου?????
Επισης αποκλειεται να σου ζηταγαν 3000 ευρω μισθο οπως μας λες παλι μονος σου,θα σου ζητησαν τα λεφτα που μαθαν αργοτερα οτι παιζουν σε ολη την αγορα!!!!!Αυτα που εγραψες σε εκθετουν λιγο με μια δευτερη αναγνωση.
Σαφως και υπαρχουν σοβαροτατοι και τιμιοι συμπατριωτες μας που δραστηριοποιουνται σε ολο τον κοσμο.Εισαι ενας απο αυτους??????Η καποιος που πουλαει ελπιδα σε συμπατριωτες μας προσπαθοντας να βρει εργατες με τα μισα χρηματα και οταν αυτοι ξυπνανε και μαθαινουν οτι ολοι οι μισθοι που παιζουν στην αγορα ειναι οι διπλασιοι τοτε εσυ γινεσαι εξαλλος και τους πετας με τις κλωτσιες εξω απο το μαγαζι σου???
Εσυ εγραψες πραγματα που χριζουν επεξηγησεις.Σου παρεθεσα τα λεγομενα σου και θα ηθελα σε παρακαλω με κοσμιο τροπο να μου απαντησεις αν θελεις.Δεν σε γνωριζω και βεβαιως δεν κανω καμια εκτιμιση για εσενα περαν το να με βαζουν σε σκεψεις αυτα που ποσταρισες με αδικιολογητη οργη που απο καπου αλλου πηγαζει στα σιγουρα.

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις και όχι δεν με εκθέτουν καθόλου.Μου ζητάς να σου πω πράγματα προσωπικά και αναλυτικά της επιχείρησης μου δημοσια κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και νομίζω ότι προσπαθείς να προκαλέσεις λανθασμενες εντυπώσεις.Παρόλα αυτά δέχομαι να παίξω το παιχνίδι σου. Αν θέλεις μπορούμε να τα πούμε μέσω PM αλλα μετά σε παρακαλώ να βγείς δημοσια και να ξεκαθαρίσεις τα γκρίζα σύννεφα που αφίσες ως προς την τιμιότητα μου.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 22.0 Firefox 22.0
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 10, 2013, 21:30:41 μμ »
Kανενα παιχνιδι και ποτε δεν μασαω τα λογια μου.
Τα λεγομενα σου κανω χρηση.
Α.Γιατι αναζητας προσωπικο απο Ελλαδα και μαλιστα παρα πολες φορες οπως μας λες,εφοσον βρισκεσαι στην Ιταλια?
Β.Κατηγορεις οτι αυτοι που εχουν εργαστει σε εσενα την εχουν δει καπως και σου ζητανε ξαφνικα 2,5 και 3 χιλιαδες ευρω.
                                                                                                                                                                                                                                  Εξηγησε αυτες τις 2 δικες σου αναφορες.
και βεβαιως γραφεις ως υπερασπιζομενος τους Ελληνες(επιχειρηματιες)αλλα κατηγορεις με τον χειροτερο τροπο τους Ελληνες που εχουν εργαστει σε εσενα!
Εσυ τα λες μονος σου.
Μου ζητας προσωπικα μηνυματα προς τι?
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 10, 2013, 21:32:25 μμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 10, 2013, 21:38:02 μμ »
Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ όσο νομίζεις και όχι δεν με εκθέτουν καθόλου.Μου ζητάς να σου πω πράγματα προσωπικά και αναλυτικά της επιχείρησης μου δημοσια κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και νομίζω ότι προσπαθείς να προκαλέσεις λανθασμενες εντυπώσεις.Παρόλα αυτά δέχομαι να παίξω το παιχνίδι σου. Αν θέλεις μπορούμε να τα πούμε μέσω PM αλλα μετά σε παρακαλώ να βγείς δημοσια και να ξεκαθαρίσεις τα γκρίζα σύννεφα που αφίσες ως προς την τιμιότητα μου.

Μην ασχολεισε με αυτούς scubapro οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι που κάνουν τον έξυπνο. Είναι κολλητή των διαχειριστών και γιαυτό  γαβγίζουν παράφωνα. Και επηδει αναρωτιέστε πώς το ξέρω ότι είναι κολλητοί των διαχειριστών σας απαντώ ότι γράφουν οι χρυσοχέρηδες δεν το σβήνουν ποτέ.

Όσοι  προλάβετε θα το διαβάσετε σε λίγο οι διαχειριστές θα το σβήσουν.

Αποσυνδεδεμένος scubapro

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 10, 2013, 22:04:55 μμ »
Kανενα παιχνιδι και ποτε δεν μασαω τα λογια μου.
Τα λεγομενα σου κανω χρηση.
Α.Γιατι αναζητας προσωπικο απο Ελλαδα και μαλιστα παρα πολες φορες οπως μας λες,εφοσον βρισκεσαι στην Ιταλια?
Β.Κατηγορεις οτι αυτοι που εχουν εργαστει σε εσενα την εχουν δει καπως και σου ζητανε ξαφνικα 2,5 και 3 χιλιαδες ευρω.
                                                                                                                                                                                                                                  Εξηγησε αυτες τις 2 δικες σου αναφορες.
και βεβαιως γραφεις ως υπερασπιζομενος τους Ελληνες(επιχειρηματιες)αλλα κατηγορεις με τον χειροτερο τροπο τους Ελληνες που εχουν εργαστει σε εσενα!
Εσυ τα λες μονος σου.
Μου ζητας προσωπικα μηνυματα προς τι?

Α.Γιατί είναι τέτοια η δουλειά που χρειάζεται προσωπικό Έλληνες.Στην ιταλία δεν υπάρχουν έλληνες που να κάνουν αυτοί τη δουλειά.Αναγκαζόμαστε να τους αναζητήσουμε από την ελλάδα.Δεν είναι Γερμανία εδώ με χιλιάδες έλληνες κατοικους ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε πρόσωπικό.

B.Τα λεφτά που αναφέρω τα περνάνε και με το παραπάνω.
Η συμφωνία ήταν συμφωνία αλλα οι ικανότητες τους και συμπεριφορά τους δεν ήταν ανάλογη τον εμπειριών που μου είχαν πει ότι είχαν.Και αυτό είναι κάτι που δυστυχώς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από μακριά αλλα μονο όταν έρθουν και εργαστούν βλέπεις ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ψάχνεις

Επιμένω ότι πας να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Δεν κατηγόρησα κανένα.Ουσιαστικά συμφώνησα με τον τεοσεπ για την ελληνική νοοτροπία αλλα ούτε αυτός το κατάλαβε ούτε και εσύ.Σας έδωσα μια εικόνα βάση της εμπειρίας μου ότι υπάρχει και η αλλα όψη του νομίσματος τον ελλήνων περιπλανώμενων μισθοφόρων ανά την ευρώπη που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα και είναι οι καλύτεροι..

Κάποιον περίεργων τύπων που έχουν φύγει κυνηγημένοι από την ελλάδα για λόγους που μονο αυτοί ξέρουν.
Λες και τα ακούς πρώτη φορα ρε τζίμι.
Τι δε καταλαβαίνεις?

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 28.0.1500.95 Chrome 28.0.1500.95
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 10, 2013, 22:06:21 μμ »
Ανέκαθεν όταν ο εργαζόμενος είχε μεγάλη ανάγκη γίνονταν αντικείμενο εκμετάλλευσης.Τώρα
δεν χρειάζεται να πάει κανείς μετανάστης για να βρει παραδείγματα ( εγώ έχω προσωπική εμπειρία και φίλων μου με πτυχία που τους βάζουν να υπογράψουν ημιεργασία και δουλεύουν
 8ωρο). Ασ προσπαθήσουμε πάντως να μην τα βλέπουμε όλα άσπρο μαύρο,γιατί αυτό μήπως μας οδήγησε να βάλουμε στη Βουλή τους νεοναζί?

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 10, 2013, 22:25:45 μμ »
Αυτο ηθελα,να απαντησεις στις ερωτησεις μου.Δεκτα οσα λες,ως κατοικος εξωτερικου θα ηθελα απλα να σου πω οτι θα πρεπει να βοηθαμε μεχρι εκει που μπορουμε τους συμπατριωτες μας.Ειμαστε ενας πανεξυπνος λαος που εχει δυσκολια στο να συνεργαστει,συνηθως ο καθενας κοιταει την παρτυ του και πως θα φαει τον αλλο.
Εχω μιλησει με πολυ κοσμο τωρα τελευταια που εχει πεσει θυμα και εχω μια ευαισθησια στο θεμα.
Παντως δεν το δεχομαι οτι δεν μπορεις στην Ιταλια να βρεις προσωπικο απο την εγχωρια αγορα.Αλβανους για παραδειγμα.
Καλυμενος ομως απο την απαντηση σου και απο την διαθεση σου.
Παντου υπαρχουν λαμογια και σαφως και τεμπεληδες που νομιζουν οτι θα βγουν απο τα συνορα και θα τους ρεουν με ευρω.
Προσωπικα παντως τηρω τα *εν οικω μη εν δήμω*.
Οσο εξοργισμενος και να ειμαι με την πατριδα μου,οταν συζηταω με ξενο και πολλες φορες δεχομαι και επιθεσεις για την Ελλαδα,παντα περναω στην αντεπιθεση και υπερασπιζομαι την πατριδα μου με παθος.
Ολοι Ελληνες ειμαστε,ας υποστηριχτουμε λιγο μεταξυ μας γιατι μας εχει φαει ο εμφυλιος.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2013, 00:17:56 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Browser:
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 10, 2013, 22:30:12 μμ »
Κε Doctor-Τσακα-Tilak καλησπερα
Να μιλας εσυ για κολλητηλικια εδω αποτελει προφανως ανεκδοτο...!
Ειναι γνωστο οτι απολαμβανεις πληρους διαδικτυακης ασυλιας.
Και για ξεκαρφωμα σου σβηνετε και κανενα post.
Οπως λεει και η Agatha Cristie..."Καθε τελειος φονος, χρειαζεται και το ιδανικο αλλοθι.."
Αφου αγαπητε στα ιδια "χειροπρακτηρια" (μασατζιδικα για τους μυημενους..) θα βρεθειτε με τον admin νο2, στα ιδια καροτσακια θα πλακωθειτε στη μασαμπουκα, και στα ιδια beer bar θα καταληξετε..
Για το... μετα δεν γνωριζω.
Να θυμασαι...ο κοσμος ειναι πολυ μικρος και η Ελλαδα ακομα μικροτερη.
Εμενα παντως μ αρεσεις ρε μπαγασα...
By the way..τι εγινε, αρχισαν τα καλουπωματα..?

Οχι αλλοι βιασμοι στην Ελληνικη, εστω και στην Αρχαια...
Κε Jimi ως διαχειριστης διορθωσε παραυτα την αρχαια φραση που εγραψες.
Αν βαριεσαι, πες να το κανει αλλος.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 11, 2013, 00:18:09 πμ από Oytopikos »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 10, 2013, 22:41:17 μμ »
Δεν βαριεμαι,προσπαθησα αλλα δεν εχω προσβαση και την επιλογη τροποποιηση. :)

• Browser:
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 10, 2013, 22:51:55 μμ »
Δηλαδη εσυ και οι υπολοιποι  "δ ι α χ ε ι ρ ι ζ ε σ τ ε"  κατι που δεν μπορειτε να...τροποποιησετε..?
"Φοβερο..!" που θα λεγε και ο αξεχαστος Μπονατσος..
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 11, 2013, 01:30:05 πμ »
Δηλαδη εσυ και οι υπολοιποι  "δ ι α χ ε ι ρ ι ζ ε σ τ ε"  κατι που δεν μπορειτε να...τροποποιησετε..?
"Φοβερο..!" που θα λεγε και ο αξεχαστος Μπονατσος..
!!!Οχι ρε φιλε.Σου ειπε ο Τσακοδοκτορας οτι εχω σχεση με την διαχειρηση και το πιστεψες?!

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 11, 2013, 07:07:34 πμ »
!!!Οχι ρε φιλε.Σου ειπε ο Τσακοδοκτορας οτι εχω σχεση με την διαχειρηση και το πιστεψες?!

Εξακριβωμένο ο μόνος που έχει σωστές, άριστες, τελευταίας στιγμής πληροφορίες είναι ο Doctortilac.

• Browser:
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 27, 2013, 19:40:25 μμ »
Πριν δυο μερες αναχωρησε οριστικα για Γερμανια γνωστη με το μικρο παιδι της η οποια παει να βρει τον συζυγο ο οποιος ηδη βρισκεται στη χωρα εδω κι ενα χρονο.
Μικροεργολαβος με 4 εργαζομενους στην δουλεια του τις "καλες εποχες", κατερευσε οικονομικα μετα το 2010.
Πηγε περσι Γερμανια οπου μετα απο λιγο καιρο επιασε δουλεια ως υδραυλικος σε μια εταιρεια με καλες απολαβες.
Εργασια 12 ωρων, πληρωμη στην ωρα της και με τα extra και κανονικη ασφαλιση.
Ιδιοκτητης εταιρειας ειναι Τουρκος, αλλα κανενα προβλημα μιας και το συνεργειο ειναι κατα βαση πολυεθνικο.
Δεν εχουν ιδωθει απο τοτε που εφυγε, λογω οικονομικων προβληματων.
Η κοπελα εδω εργασια με 540 ευρω και μεγαλα προβληματα.
Ο συζυγος βρηκε καποια εργασια απο αυτες που πληρωνονται με 400 ευρω και με ανυπαρκτα δικαιωματα.
Εκει θα παει η συζυγος.
Το σπιτι ειναι εξω απο καποια κωμοπολη και ειναι γυρω στα 50 τ.μ.

Στον αντιποδα, ετερος φιλος γιατρος με αριστες σπουδες μετακομισε πριν 6 μηνες στο Μοναχο αφου τα προσοντα του ηταν ο λογος που οι Γερμανοι τον βουτηξαν κυριολεκτικα.
Μισθος καθαρος γυρω στα 3.800.
Αριστες συνθηκες εργασιας και απολυτος σεβασμος απο τους συναδελφους οι οποιο γνωριζουν πολυ καλυτερα απο πολλους Ελληνες τι εστι Ελληνας Ιατρος απο θεμα γνωσεων και ικανοτητων.
Η συζυγος πηγε μετα απο λιγο ως νοσοκομα και σχεδον αμεσως εγινε προισταμενη με μισθο καθαρο γυρω στα 1.800.
Μεγαλη προσον και των δυο η αριστη γνωση της Γερμανικης.

Κατα τ αλλα να και τα τελευταια στατιστικα απο τους Γερμανους οσον αφορα την μεταναστευση..

http://www.iefimerida.gr/news/119580/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%BA%CE%BF%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%E2%80%93-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-82-%CF%84%CE%BF-2012
"N' αγαπας την ευθυνη.
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

Αποσυνδεδεμένος apgavros

• *
  • Browser:
  • Chrome 29.0.1547.57 Chrome 29.0.1547.57
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 29, 2013, 05:54:46 πμ »
Δεν θα έγραφα την άποψη μου αν το θέμα δεν είχε μεταλλαχτεί από «Μετανάστευση  στην ..... Ευρώπη» σε «Τρομπάρουμε, Το παίγνιον δια διπλής χειρός, Εγώ τα ξέρω όλα για αυτό σκάσε και φάε…» και άλλοι πολύ τίτλοι που μπορώ να δώσω ανάλογα με το ύφος που γράφει ο κάθε αγράμματος  και περήφανος ΄΄ Ελληνάρας ΄΄ εδώ μέσα.
Ως μετανάστης όμως θεωρώ ότι οφείλω να παραθέσω κάποιες από πληροφορίες χειροπιαστές σχετικά με μετανάστες και εργοδότες κάθε είδους και όποιας εθνικότητας.  
Στην σημερινή γενιά Ελλήνων μεταναστών (ανήκω και εγώ  μέσα σε αυτήν) το σκεπτικό και οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι πάνω κάτω οι ίδιοι. Η εξειδίκευση και η γλώσσα φυσικά και είναι σημαντική παραδείγματος χάρη έπαιρνα 18$ περίπου την ώρα ως μάγειρας και 30$ περίπου όταν δούλευα κρέπες σε live action. Και από τις ποιο σωστές κουβέντες που άκουσα είναι από Έλληνα ομογενή ΄΄ πώς να δώσω μεγάλο μεροκάματο όταν δεν έχει το άτομο την κατάλληλη εμπειρία και την γνώση τις γλώσσας για να συνεννοηθεί με το υπόλοιπο  προσωπικό ’’. Ο κάθε ένας σοβαρός εργοδότης κάνει τις επιλογές του με βάσει τις ανάγκες που έχει. Τα περί εκμετάλλευσης είναι πολύ σωστή κουβέντα. Κάποιοι βρίσκουν προσωπικό προς εκμετάλλευση και κάποιοι εργοδότες. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάθε αρχή και δύσκολη και ιδίως σε ένα τόπο παντελώς άγνωστο. Και να φίλτατοι κακά τα ψέματα είμαστε μια πολύ άτιμη και πανούργα ράτσα, με την καλή αλλά και με την κακή έννοια της φράσης. Και στην τελική σε στον τομέα της επαγγελματικής συμπεριφοράς είτε Έλληνα, είτε ιταλός, τάι, αυστραλός κλπ. τα ίδια περίπου είμαστε έξω από την πατρίδα μας. Η μόνη διαφορά που βλέπω με τους Έλληνες είναι ότι η γενιά μου είναι ΠΟΛΛΥ καλομαθημένη και δύσκολα προσαρμόζετε σε ξένες βιοτικές και εργασιακές συνθήκες.
Πολλά από τα λεγόμενα σας παραπάνω είναι σωστά. Αλλά η αμάθεια και η αγραμματοσύνη  καταντάει το θέμα σε χώρο υβριστικού διαλόγου, πράγμα που με δίνει αυτομάτως το δικαίωμα να γράψω με τον ίδιο προσβλητικό τρόπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2013, 07:03:43 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος xhamster

• *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 29, 2013, 10:29:48 πμ »
Όσοι  προλάβετε θα το διαβάσετε σε λίγο οι διαχειριστές θα το σβήσουν.
σου σβηνουν τα μηνυματα  :D γελασα πολυ  :D