0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
«Δηλαδή οτι επειδή πολλοί αλοδαποί ειναι με expired visa και δεν εχουν χρήματα να επιστρέψουν στις χώρες τους δεν σημαίνει οτι ειναι γενικά παράνομοι αλλά θα πρέπει να βοηθηθούν. (πάσα και καλά εκαναν στις Πρεσβείες των χωρών καταγωγής τους γιατί ο Δανός το λεει θέλω να γυρίσω στην χώρα μου αλλά δεν εχω χρήματα).
Αναλαμβάνει τα έξοδα η πρεσβεία, αρκεί να της ζητηθεί από τον υπήκοο
μια και το εφερε η κουβεντα αν καποιος του ληξει η βιζα οπως ο παραπανω και συληφθει και δηλωσει οτι δεν εχει χρηματα για επιστροφη,τι γινεται?
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα,αρχικά sorry για τα greeklish αλλα βρίσκομαι ήδη ταϊλάνδη,το ταξίδι μου είναι από 28 oktomvri dld 29 ταϊλάνδη έως 1 δεκέμβρη..dld πάνω από έναν μηνα,στην πρεσβεία που πήγα στην αθηνα μου είπαν ότι αν βγείς μετά από μια εβδομάδα και ξαναμπείς ανανεώνονται οι μέρες όπως και έκανα,αλλα αντί να μου δώσουν 30 μου δώσαν 15 extra..dld εκεί που έληγε στις 27 νοέμβρη τώρα τελειώνει 23..Τι να κάνω και που να απευθυνθώ?
ερωτηση,18 απριλη πεταω απο σουρατ για μπανγκοκ,μετα απο 3 ωρες πεταω για αθηνα,ειμαι οβερ στει 5 μερες,υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα στο σουρατανι και να χασω την πτηση για αθηνα