Λένε ότι αν δεν βρέξεις κώλο , ψάρι δεν τρως .....
Παραφράζοντας αυτή την λαϊκή ρήση , ο thailandgr και εγώ .... για να βρούμε το εστιατόρειο αυτό έπρεπε να κάνουμε τον γύρο του Chantaburi 2 φορές ..... αλλά τέλος καλά όλα καλά ...
Η περιπέτεια άρχισε από την Πατάγια πηγαίνοντας στο Τρατ για να πάρουμε το καράβι με τελικό προορισμό το γνωστό άσχημο νησί με το όνομα του συμπαθούς παχύδερμου ....
Στην διαδρομή λοιπόν ... έριξα την ιδέα να σταματήσουμε για φαγητό σε ένα μέρος που είχα βρει στο διαδίκτυο.
Είχα διαβάσει λοιπόν για ένα εστιατόρειο το οποίο ήταν πλωτό , πήγαινες με βάρκα και περνούσες μέσα από καλλιέργειες οστράκων.Επίσης το μέρος είχε φοβερά ξύλινα έπιπλα και είχε δική του φάρμα με καλλιέργεια μαλακόδερμων.
Το ΛΑΘΟΣ που είχα κάνει ήταν ότι πίστεψα και αντέγραψα τις συντεταγμένες στο GPS που βρήκα στο διαδικτυακό αφιέρωμα χωρίς να τις ελέγξω ....
Για να μην τα πολυλογώ μετά από 1 ώρα ψαξίματος βρεθήκαμε σε μία λίμνη , στην κορφή ενός λόφου μέσα σε ένα ναό ..... και αφού πρώτα τα αμορτισέρ του αμαξιου δεινοπάθησαν .....
Ο καλός Βούδας μας βοήθησε όμως και βρέθηκε ένας άνθρωπος που μας έστειλε στο σωστό μέρος 40 χλμ. μακρυά ......
Επιτέλους φτάνοντας παρκαραμε το αμάξι και περιμέναμε το ταχύπλοο για να μας μεταφέρει στο εστιατόρειο.
Η διαδρομή ήταν εντυπωσιακή ..... μέσα από μια θάλασσα από πλαστικά μπουκάλια (όπως θα δείτε και στο βίντεο)
Το φαγητό αρκετό καλό , όπως και τα έπιπλα ....
Τιμή για ένα μεγάλο πιάτο καβούρια 150 μπατ(εξαιρετικής ποιότητας) ......
Γαρίδες 700 μπατ/κιλό
Μεγάλα καβούρια 500 μπατ/κιλό
Τώρα για όποιον θέλει να το δοκιμάσει δεν θα βάλω χάρτη απλά θα πώ ότι το καραβάκι ξεκινάει από την πόλη Khlung , περίπου 15 λεπτά από Τσανταμπουρί και 45 λεπτά από το λιμάνι για Κο Τσανγκ.
Επίσης με ένα μικρό μπουρμπουαρ που θα δώσετε στον γέροντα που βρίσκεται στο λιμανάκι , αυτός θα καλύψει το αμάξι σας με προστατευτικό για τον ήλιο και θα σας το προσέχει μέχρι να γυρίσετε