0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ημουνα λοιπον μέσα στη θάλασσα, να ατενίζω τον ουρανό, που άλλοτε είχε σύννεφα, και άλλοτε τον κυριαρχούσε ο φλογερός ήλιος, να ατενίζω την καταπράσινη ακτή, σε γωνία πανοραμίκ, με το βουνό, το άλλοτε μισοκρυμμένο από χαμηλά σύννεφα, συνήθως όμως λαμπερά πράσινο, από τις φυλλωσιές γνωστών και πρωτοφανών μου δέντρων και θάμνων. Εχω αποστηθίσει αυτό το τοπίο, από όλες τις γωνίες. Απέναντι από την ακτή Κάτα είναι ένα μικρό νησάκι, κατάφυτο κι αυτό. Αναρωτιέμαι αν το κυανοπράσινο της θάλασσας χρώμα είναι από το φυσικό του έτσι ή από την αντανάκλαση της γύρω οργιαστικής βλαστήσεως.
Εξαιρετικές οι περιγραφές σου
το άγουρο μάνγκο, συμπληρώνω ότι με την χρωματιστή πικάντικη ζάχαρη στο σακουλάκι ειναι απίθανο
Παράθεση από: Mickey στις Δεκεμβρίου 04, 2008, 10:25:38 πμ το άγουρο μάνγκο, συμπληρώνω ότι με την χρωματιστή πικάντικη ζάχαρη στο σακουλάκι ειναι απίθανο Πρόκειται για ένα μείγμα ζάχαρης με μπούκοβο
Παράθεση από: Oytopikos στις Δεκεμβρίου 04, 2008, 14:39:35 μμΠαράθεση από: Mickey στις Δεκεμβρίου 04, 2008, 10:25:38 πμ το άγουρο μάνγκο, συμπληρώνω ότι με την χρωματιστή πικάντικη ζάχαρη στο σακουλάκι ειναι απίθανο Πρόκειται για ένα μείγμα ζάχαρης με μπούκοβοαλλά και nam plah, lime, σκόνη από αποξειραμένο κοτόπουλο ή χοιρινό κλπτο σίγουρο είναι ότι φρούτα που έχουμε μάθει να τα τρώμε σκέτα όταν τα δοκιμάσουμε με αυτή την "ζάχαρη" είναι εντελώς διαφορετική γευστική εμπειρία... (προσωπικά τα περισσότερα από αυτά μου αρέσουν πολύ!!!!)