Αποστολέας Θέμα: Πουκετ Ρωσική επαρχία  (Αναγνώστηκε 21023 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
Πουκετ Ρωσική επαρχία
« στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 16:44:53 μμ »
Πόσο έχει αλλάξει το πουκετ μέσα σε όχι πολλά χρόνια αλλά μέσα σε 3 χρόνια από την απόβαση των βλαχορωσον που επισκέπτονται το νησί . Και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση μετά το καινούριο τερμιναλ που άνοιξε πριν λίγες μέρες στο αεροδρόμιο ειδικά για τσάρτερ από  Ρωσία κυρίως αλλά και Κίνα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisdtc

• Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 32.0.1700.107 Chrome 32.0.1700.107
Απ: Πουκετ Ρωσική επαρχία
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 18:05:53 μμ »
πάντα με εκπλήσουν οι Ελληνες που παραπονιούνται για βλαχορώσους η βλαχοάραβες την ιδια στιγμη που ο τρόπος τους οταν κάνουν διακοπες και η νοοτροπία τους είναι συνήθως συγγενική (ειναι δηλαδή σε παρόμοιο βαθμό καγκουρες!). Αν μπορουσαμε να ομαδοποιήσουμε τους τουριστες, ελληνες ,τουρκοι, αραβες, ιταλοι, ισραηλινοί, απο πολλές αποψεις μπαινουν στην ιδια κατηγορία κι ολοι μαζι εχουν αρκετα κοινά σημεια με τους ρωσους.

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 18:15:39 μμ »
πάντα με εκπλήσουν οι Ελληνες που παραπονιούνται για βλαχορώσους η βλαχοάραβες την ιδια στιγμη που ο τρόπος τους οταν κάνουν διακοπες και η νοοτροπία τους είναι συνήθως συγγενική (ειναι δηλαδή σε παρόμοιο βαθμό καγκουρες!). Αν μπορουσαμε να ομαδοποιήσουμε τους τουριστες, ελληνες ,τουρκοι, αραβες, ιταλοι, ισραηλινοί, απο πολλές αποψεις μπαινουν στην ιδια κατηγορία κι ολοι μαζι εχουν αρκετα κοινά σημεια με τους ρωσους.

άμα ήταν 30000 έλληνες βλαχαδερα που βγήκαν πρώτη φορά έξω από την χώρα τους και  συμπεριφέρονταν σαν τα βόδια χωρίς καμία τουριστική παιδεία θα έλεγα το ίδιο .Εσυ αν νομίζεις ότι είσαι ίδιος με αυτούς εγώ δεν μπορώ να σου πω τίποτα

• Browser:
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 18:33:37 μμ »
Συνήθως  ακούω παρόμοια γκρίνια και χαρακτηρισμους απο Ελληνες - ατομα αναλογης  χαμηλής τουριστικης παιδειας όποτε αυτό με βάζει σε υποψίες και για την περιπτωση σου...ΑΥΤΟ ΛΕΩ . Φυσικα προσωπικα δεν έχω ιδεα ποιος εισαι, πώς συμπεριφέρεσαι στις διακοπές σου, αν πχ καπνίζεις και κλασσικα οπως ολοι οι ελληνες που συνανταω εδω πετας τη γοπα χαμω , αν απευθειας απ το χωριό σου ήρθες στην ταιλάνδη ή αντιθετως είσαι κοσμογυρισμένος και με τρόπους κλπ . ΓΕΝΙΚΑ πιστευεις οτι ο μεσος ελληνας ταξιδιωτης στην ΤΑΙΛΑΝΔΗ που συνηθως είναι σεξοτουριστας εχει καλύτερη τουριστικη παιδεια απ τους λαούς που ανέφερα προηγουμένως κι απ τους ρωσους που ανεφερες εσυ?

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 19:42:48 μμ »
Μαζί όμως πηγαίνουν και κάτι όμορφες Ρωσίδες και γιαυτό ένας φίλος ''κάμακας'' που πήγαμε μαζί πέρσι φέτος κάθισε ολόκληρο μήνα.Για εκείνον λοιπόν δεν του φαίνονται και τόσο βλαχορώσοι,. .Εμένα πάλι δεν μου αρέσει που είναι τόσο πολλοί γιατί αρχίζω να αισθάνομαι σαν να μην είμαι Πουκέτ, αλλα σε καμιά Μόσχα με ζεστό καιρό.Κατά τα άλλα ούτε με ενόχλησε ποτέ κανένας τους ούτε είχα άλλο πρόβλημα...

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 22:32:28 μμ »
Εγώ αναφέρομαι στο 80 % των Ρώσων που μουγκριζουν που έχουν κατέβει από τις στεπες με ένα πακέτο 10 ημερών και πληρώνουν 700 ευρώ  και απαιτούν όλοι να μιλάνε ρωσικά όλα να αναγράφονται στα ρωσικα και όταν κατα λάθος τους πατάς και να λες συγνώμη αυτοί σε κοιτάνε λες και τους γ..... Την μάνα
Για της Ρωσίδες να συμφωνήσω ότι είναι ότι πιο ωραίο έχει κατέβει στην παραλία αλά μέχρι εκεί τους μιλάς και κοιτάζουν λες και βλέπουν εξωγήινο

Αποσυνδεδεμένος mikelangelo

• Windows 8/Server 2012 Windows 8/Server 2012
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 23:38:48 μμ »
Πριν απο 25 χρονια μολις, για να ξεμυτισεις απο την Σοβιετια θα επρεπε να ανηκεις στο σοι καποιου υψηλοβαθμου κομματικου παραγοντα της Νομενκλατουρας.
Οι ανθρωποι ειναι λογικο να συμπεριφερονται σαν ατακτες και αναρχες κακομαθημενες "τουριστικες λεγεωνες" στην λογικη του "με την κυρα μου και τον παρα μου"

Τωρα τι σχεση εχουν οι Ισραηλινοι και οι Ιταλοι με τους ΣοβιετοΡωσους ειναι πραγματικα αποριας αξιον...

Και στην Κρητη τα ιδια λεμε, οι ανθρωποι ειναι περιπου κωμικοι και προσφερουν αφθονο γελιο.
Με  τα ευρω και τα δολλαρια τους καταστρεφουν σιγα σιγα την παραθαλασσια τουριστικη βιομηχανια της Ταυλανδης και οι ντοπιοι
καθονται και τους κοιτανε, σε αντιθεση με τους Βιετναμεζους που τους εχουν βαλει σε ταξη.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 12, 2014, 23:40:22 μμ από mikelangelo »
"N' αγαπας την ευθυνη.
Να λες εγω,  εγω μοναχος μου
Θα σωσω τον κοσμο.
Αν χαθει, εγω θα φταιω."

Νικος Καζαντζακης

• Browser:
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 01:51:04 πμ »
- ο μέσος Ρωσος τουρίστας ήταν ανηλικος όταν ίσχυε η απαγορευση και λίγο δύσκολο ουτως ή άλλως να ταξίδευε .Δε βλέπω το νόημα αυτής της 'αναδρομής 'στο παρελθόν.

- Οι Ισραηλινοί μια ζωη επιθετικοί δημιουργουν πάντα αρκετά προβλήματα ως τουρίστες σε σχέση με το σεβασμο του χώρου που επισκέπτονται ή του διπλανού τους για αυτο και εχουν ιστορικο μπαναρίσματος απο διαφορα πχ  guesthouse ανα τον κόσμο.

- Οι Ιταλοί είναι συχνα ανάλογα 'βλάχοι' με τους ρώσους, καχύποπτοι, αγενείς, επιρρεπεις σε διαφορες προβληματικές συμπεριφορές, χωρις αγγλικα και με προβλημα συννενοησης κλπ αλλα φυσικα δεν είναι τόσοι πολλοί και 'δεν φαινονται'

- Αμερικανοι , αυστραλοι, εγγλεζοι κλπ , αντιπροσωποι πολλών λαων, εχουν συχνα ασχημες τουριστικες συμπεριφορες κι ασ εχουν γυρισει ολο τον κοσμο. Ευθυνη για αυτο εχουν και τα μερη - ντοπιος πληθυσμος που στο βωμο του χρηματος τους ανεχεται και σ αυτο θα συμφωνησω.

- ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ , το βασικο σχόλιο της αναρτησης μου είναι καποιοι ελληνες που πεισματικά αρνουνται να δουν τον εαυτό τους στον καθρευτη..πάνε πχ στα κλάμπς της πατταγια και του Πουκέτ και γκρινιάζουν οτι είναι γεματα με βλαχορώσους και βλαχοαραβες χωρις να μας λενε σε τι διαφέρουν οι ίδιοι σε συμπεριφορά απο εκείνους.  Αν τους ρωτήσεις βέβαια  θα σου πουν πουν κακη κουβέντα για σχεδόν ολους τους λαούς, τους οποιους κοιταζουν με περιφρόνηση, εκτός απ την αφεντιά τους.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 13, 2014, 12:19:22 μμ »
Στα  τόσα χρόνια που κατεβαίνω  κάτω  μια   φoρά ένιωσα  τόσο έντονα αηδιασμένος,  τόσο  ανασφαλής,  τόσο   απογοητευμένος από την  ράτσα  μου.
 Όχι  ότι δεν  με απογοήτευσαν  οι  ομαδικές   σε  στυλ μπουρδ.......ρκας εφήβων  επιδρομές   συντοπιτών μου  στα  διάφορα   καταστήματα εκεί.

Αλλά   εκείνη την  φορά  από  2 ανθρώπους  μάλιστα  που  χαρακτηρίζονται  ως  υψηλής παιδείας
 με  δεκάδες ταξίδια ανά την  γη  με   διαμονές  λόγο εργασίας    μακροχρόνιες  σε διάφορα μέρη.

Η λέξη βλάχος  που  κακώς υποτιμητικά   χρησιμοποιείται είναι ελάχιστη.
Κανένας σεβασμός τόσο προς το προσωπικό    όσο  και τους άλλους πελάτες διαφόρων  υπηκοοτήτων.
 Μηδενισμός της προσωπικότητας  των θηλυκού γένους   παρακαθήμενων  και μάλιστα  χωρίς  να μπορεί  να  πει κανείς ότι η  χρήση του αλκοόλ ήταν σε τέτοιο  βαθμό που   ίσως  θα μπορούσε  να δικαιολογήσει μια τέτοια συμπεριφορά.
  Ήταν η πρώτη φορά που είδα   τόσο έντονα     αποικιοκρατική συμπεριφορά,     που νόμιζα ότι βρισκόμουν  την εποχή  της εκμετάλλευσης  δούλων.
Μάλιστα  ο ένας  εξ αυτών αφού την γλίτωσε εκείνη την  νύχτα  χάριν στην ψυχραιμία  των  παρευρισκομένων,   έμαθα ότι  επέδειξε   παρόμοια συμπεριφορά   σε  άλλο  κατάστημα,  το  ποιο   οι  παρευρισκόμενοι  και το προσωπικό δεν έδειξαν τη ίδια  ψυχραιμία και  χρειάστηκε να επισκεφτεί  νοσοκομείο της περιοχής.

Όσο   για τη   ρωσική  επιδρομή  στην χώρα,  περισσότερο με  φοβίζει  η ύπαρξη   αυτών που   εκμεταλλεύονται την παρουσία αυτών των ανθρώπων  εκεί ,  ιθαγενείς  η   και συντοπίτες τους  και λιγότερο η  ίδια η παρουσία  τους.
Εάν  παρ ελπίδα κάποιος ενοχλείται τόσο πολύ από την εκεί παρουσία τους,  δόξα το θεό μιας  και  μπουλουκιδών   μεταφέρονται σε συγκεκριμένα μέρη   εκεί,  έχει  χιλιάδες άλλες  επιλογές  να τούς αποφύγει.

Άλλωστε και στην χώρα μας  εάν ταξιδεύσει  κάνεις καλοκαίρι στην Χαλκιδική,  θα  νομίσει ότι βρίσκετε σε  χώρα υπό  κατάληψη από την συγκεκριμένη  ράτσα.
 Σε πρόσφατη  επίσκεψη μου στο Πευκοχώρι   Χαλκιδικής,   το ποσοστό  ιδιοκτησίας ακινήτων   προελεύσεως από την συγκεκριμένη  χώρα κινείται   πάνω  από  30- 35%  του συνόλου  των ιδιοκτησιών . Η όποια  οικοδομική δραστηριότητα αυτήν την στιγμή  εκεί εξαρτάται   σε μεγάλο ποσοστό  μόνο από αυτούς.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 04:25:05 πμ »
Επιτρεπστε μου για το πουκετ μιασ και μενω 7 μηνεσ το χρονο να εχω καπια μεγαλητερη αποψη,εμενα δεν με ενδειαφερη αν ρωσοι και κινεζοι ειναι ατελειωτοι αν ειναι βλαχοι αν ζωντανα (καθε μερα στο πατονγκ χοσπηταλ 100αδεσ απο μηχανακια) δεν ΕΝΟΧΛΟΥΝ κανενα ψωνιζουν τρωνε βολταρουν και δεν δημιουργουν ποτε ΕΠΟΙΣΟΔΙΑ ξοδευουν χωρισ παζαρια και για τουσ ταιλανδουσ ειναι οι καλυτεροι τουριστεσ τελεια και παυλα,αν τωρα για μασ τουσ μαγγεσ και πονηρουσ που τα θελουμε ολα στα μετραμασ ΣΟΜΝΑΜΝΑ .Οι χειρωτεροι μακραν και επικοινδυνοι ειναι οι γαλοαλγερινοι-ιταλοι-ισραιλινοι-αραβεσ-ανγγλοι-αυστραλοι(αμα ποιουν)-και εμεισ,ασχημη συμπερηφορα,ασεβεια,και δημιουροι προβληματων και φασαρειων,ειδικα σε προστριβεσ με τουσ λοκαλ,11 χρονοια συνεχων 6αμηνων καθε χρονο απο οκτομ-μεχρι και απριλ.συνεχεια βλεπω να δημιουργουν προβληματα αυτεσ οι φαρεσ,ρωσουσ κινεζουσ ΕΓΩ δεν ειδα ΠΟΤΕ αυτα για να τελειονουμε με την παραμυθα των πολιτισμενων και των βλαχων. Υ.Γ ειναι δε τραγικο οι νοτιοι λαοι ωσ ποιο αγαμητοι να σκωτονονται στο ξυλο για τεισ γυνεκεσ και που ΕΔΩ που βρωμαι το νυμου.

Αποσυνδεδεμένος asoka

• *
  • Browser:
  • Chrome 32.0.1700.102 Chrome 32.0.1700.102
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 09:57:38 πμ »
Πόσο έχει αλλάξει το πουκετ μέσα σε όχι πολλά χρόνια αλλά μέσα σε 3 χρόνια από την απόβαση των βλαχορωσον που επισκέπτονται το νησί . Και αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση μετά το καινούριο τερμιναλ που άνοιξε πριν λίγες μέρες στο αεροδρόμιο ειδικά για τσάρτερ από  Ρωσία κυρίως αλλά και Κίνα.
  OI ΒΛΑΧΟΡΩΣΟΙ  :o  ειπε ο ελληναρας celebrity του διεθνους jet set  που καθε σαβΒατοκυριακο ειναι στο λουγκανο στο μονακο και στο πορτοφινο  :P     ασε που και κει πλεον ζαμπλουτους ρωσους εχει,  σου δημιουργησαν ποτε προβλημα?  οι συντριπτικη πλειοψηφια ειναι οικογενειες, ζευγαρια και γυναικοπαρεες,  τους προτειμω και απο αγγλους (κυριως) και μετα αυστραλους που δεν βαζουν γλωσσα μεσα αμα ποιουν, και μανουριαζουν
οι χειροτεροι δε λαοι σε πολυλογια και θορυβο ειναι πρωτοι (μακραν) οι ελληνες, και μετα οι ιταλοι   στις παλιες πτησεις της ται απο αθηνα
δε μπορουσες να κοιμηθεις ουτε δευτερολεπτο απο τα ζευγαρια των ελληνων που κατινιαζαν ασταματητα και τσιριχτα, σε καμια αλλη πτηση δε μου χει συμβει (ισως λιγο με κατι ιταλους με εμιρατες)  περυσι πεταξα με αεροφλοτ, δεν ακουγες κιχ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ?
My country is the world, and my religion is to do good
"Thomas Paine"

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 12:00:23 μμ »
Κάποτε ταξίδεψα με πακέτο Μπαλί-Κουάλα Λουμμπούρ και φυσικά ήμασταν όλοι Ελληνες.Ας μην μπω σε λεπτομέρειες,από τότε τ ταξιδεύω μόνος μακριά από πακέτα,να ναι καλά το ίντερνετ. Οσον αφορά τις πτήσεις στη τελευταία άπό Κατάρ-Αθήνα κουρασμένος από ξενύχτι εγώ, από τη φασαρία
λόγω πολλών Ελλήνων έσπασαν τα νεύρα μου. Μάλλον δεν είμαστε και οι πιο πολιτισμένοι όταν ταξιδεύουμε για να κρίνουμε τους άλλους

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 14:17:43 μμ »
Εγώ απλώς αναφέρω ότι η πατονγκ σε 3 χρόνια πόσο θα έχει αλλάξει σε σχέση με σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Ρώσους αλλά με αυτό που τους ακολουθεί δηλαδή μεγάλα ρεσορτ πολυτελείας που δεν θα αφήσουν πλάγια πράσινη όλα πληρωμένα φαί και ποτά .επιςης μαγαζιά εστιατόρια κλαμπ κτλ που θα ελέγχονται πλήρως από την ρωσική μαφία  γιατί οι Ρώσοι πανε μόνο στα δικά τους. Αυτά είναι μερικά από τα κακά που τους ακολουθεί  Οι τιμές θα έχουν τετραπλάσιαστη και θα είναι αφόρητα όχι μονο για εμάς αλλά για όλους τους δυτικούς
Βλέπεις είδη πινακίδες μενού εστιατορίων στα ρωσικά και στα κινεζικά ,ούτε καν αγγλικά
φαντάσου τι θα γίνει όταν θα είναι μεγαλύτερες οι αυξήσεις από της συγκεκριμένες χώρες
Οι πλούσιοι Ρώσοι που είναι στο Λουγκάνο δεν θα τους δεις  στην πατονγκ οι πατονγκ είναι για εμάς τους μικρομεσαίους προς το παρόν
Οι χειρότεροι παντος είναι οι γαλλοαφρικανοι οι χειρότερη ράτσα
Οι Άγγλοι και οι Αυστραλοί όταν πίνουν είναι για κλωτσιες
Εμείς οι έλληνες όπως και οι Ιταλοί είμαστε φασαριοζοι αλλά εμείς είμαστε λίγοι σε ποσότητα και δεν φαινόμαστε αδιάφοροι στην ταυλανδη
Και προς των Δημήτρη εγώ ούτε σεξοτουριστας είμαι και ούτε οι περισσότεροι έλληνες που έρχονται στην ταυλανδη.δηλαδη  μας λες ότι οι περισσότερη εδώ στο σάιτ είναι σεξοτουριστες εγώ θα σου πω για να ξέρεις το 80% είναι οικογενειάρχες και κατεβενουν με της οικογένειες τους
Εςη τα οικονομας από των τουρισμό ενω εγώ χαλάω τα λεφτά μου εδώ

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 16:23:43 μμ »
Να που τελικα ολοι συμφωνουμε,ρωσοι και κινεζοι ειναι η ανερχωμενη τουριστικη δυναμη,μακαρη να προτιμουν και την ελλαδιτσα γιατι αποτι φενεται οι αλλοι μασ τελειονουν απο τα προβληματα τουσ,οσο δε απο ρωσικη μαφια για την ωρα εδω στο πατονγκ ειναι σχεδον ανηπαρκτη 2-3 ρωσικα γκο-γκο που ψωμολιμουν,η παρουσια ο ελενχοσ και η προστασια των καταστηματων γινεται στιγνα απο τουσ μπατσουσ πολυ δυσκολα να χωθη αλλη ομαδα, μην ξεχναμαι δε οτι το πατονγκ ειναι πολυ μικρο και ελενξημο(2500μεπι 2000μ)σε σχεση με παταγια που ειναι τεραστια .

• Browser:
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 14, 2014, 17:41:42 μμ »
-δεν κονομαω τιποτε απ τον τουρισμο...περασαν χρονια που δουλευα σ εκεινο το τουριστικο γραφειο
- οι περισσοτεροι Ελληνες στην ταιλανδη κανουν στην καλυτερη ΚΑΙ σεξοτουρισμο...εχω γραψει για αυτο το θεμα πολλες φορες , ας μην τα ξαναλεω. (ΙΣΩΣ ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΚΕΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ)
- ακομα και αυτοι που εχουν οικογενειες στην Ταιλανδη, οι περισσοτεροι τουλαχιστον, ως σεξοτουριστες ξεκινησαν και ακομα και παντρεμενοι συνεχιζουν τη δραση τους. Η λεξη οικογενειαρχης προκαλει ετσι κι αλλιως θυμηδεια ειδικα αν μιλαμε για τους περισσοτερους  ταιλανδοπληκτους...ο αρχων της οικογενειας τρομαρα του!
- Δεν εισαι σεξοτουριστας ε? χμ!! ΑΝ  κρινω απ το χαρακτηριστικο σου νικνειμ πάντως εχεις καμμια 220 μηνυματα στο...σαιτ με τα πληρωμενα μαμησια , τα περισσοτερα στα θεματα που αφορουν την ΤΑΙΛΑΝΔΗ και τον σεξοτουρισμο εκει. Ας μην μπω σε λεπτομερειες , κανεις αλλωστε δε σου ζητησε πιστοποιητικό φρονηματων , αλλα ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!!!