0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι τόσα χρόνια με τους Ιταλούς η τους Άραβες δεν υπήρχε η αύξηση των τιμών που υπάρχει με τους Ρώσους και ούτε απευθύνονταν στους δικούς τους μόνο φαντάσου τι θα γίνει στα επόμενα χρόνια με την αύξηση των Ρώσων και επίσης να σου θυμίσω ότι ποτέ μα ποτέ δεν μας βοήθησαν και κανένας δεν θα μας βοηθήσει χωρίς να τα πάρει εις διπλούν τουλάχιστον Όσο για το φειμους από πίσω είναι η μαφία
αγαπητε αν ζοριζεσε οικονομικα δε σου φταιν οι ρωσοι να τους αποκαλεις βλαχους! τι να κανουμε οι ρωσοι και οι κινεζοι και οι ινδοι εχουν το χρημα τωρα και η ζητηση τους ανεβασε τις τιμες! αν δεν ηταν αυτοι θα ηταν καποιοι αλλοι που θα ανακαλυπταν τη ταυλανδη καθυστερημενα (λες και εμεις οι ελληνες την ανακαλυψαμε απ τους πρωτους) (εδω γελαμε)η εμπαθεια που τους εχεις δεν δικαιολογειτεφιλικα στο λεω χωρις να τους εχω καμια συμπαθεια και η να θελω να τους υπερασπιστω
Όλη η ουσία είναι η έκφραση του Ουελς ότι όλοι οι άνθρωποι είναι Ίσοι αλλά κάποιοι νομίζουν όπως ότι είναι πιο ίσοι από τους άλλους και το πρόβλημα δεν το έχω εγώ , αυτοί έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν σέβονται και πολλοί περισσότερο τους Ταϊλανδούς που τους φιλοξενούν Πανε στους ναούς και ποζαρουνε λες και κάνουν καστινκ για πορνό και πατάνε με τα παπούτσια όπου δεν επιτρέπεται και ποσα ακόμα ....Μου φαίνεται ότι μερικοί προσβληθηκατε, άμα σας πρόσβαλα σας ζητάω συγνώμη που τους χαρακτηρησα Βλαχαδερα ίσα ισα που θα βοηθήσουν τους ιθαγενείς να αναπτυχθούν και να τους εκπολιτίσουν γιατί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι
φίλε μου έτσι είναι και χειρότερα,είναι σαν τούς είχες κλεισμένους σε μαντρί και τούς αμόλησες σε αλάνα(κατάλυπα ΕΣΣΔ),είναι απαράδεκτη η συμπεριφόρα τους,νομίζουν οτι θα γ@μ... όλο τον κόσμο,τούς ντόπιους τούς θεώρουν υποανάπτυκτους και φέρονται ελεείνα,όπου και αν έχω συναντήσει ρώσους στην Ταιλανδη ήταν ακριβώς όπως το περιέγραψες,ακόμα και οι γυναίκες τους είναι έτσι,τώρα οι "πολιτισμένοι" που θίχτηκαν και σε δίκασαν γιατί είπες αυτό που είδες.....κολοκυθόπητα!!!!! και όπως πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις,εγώ λέω αυτό που συνάντησα,όπως και οι περισσότεροι Ελληνες που ζούν στα τουριστικά μέρη στην Ταιλάνδη είναι μπλέμπα...ούτε για γνωριμία δεν κάνουν.